Yellow Vital: Recenze ne právě nejlevnější přírodní produkt speciálně pro muže

Yellow Vital: cena, zkušenosti, prodej, kde koupit a recenzePod názvem Yellow Vital se na našem trhu ne tak dávno objevil zajímavý přípravek určený svým složením speciálně pro muže. Samotná značka se sice vyrábí v Číně, ale zajímavostí je, že u nás má taky vlastní klasickou prodejnu a v minulosti ho nabízela taky nejedna kamenní či internetová lékárna.

Yellow Vital svým složením a zaměřením cílí speciálně na muže a jejich problémy. Obsahuje sice látky, které by mohly být povzbuzující taky pro ženy, ale jeho účinky jsou jasně zaměřeny na potenci, libido, prostatu a erekci.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Já sám jsem se ke značce dostal, když jsem navštívil jedno fórum na internetu, kde byla diskuse právě o Yellow Vital. Rozhodl jsem se ho tedy vyzkoušet a v této recenzi se s vámi podělím o výsledky mého užívání.

Výrobce a původ

Yellow Vital: Výrobce a původPůvodcem tablet je čínská výrobní společnost Guangzhou Bio-Resources, kterou však zřejmě nebudete poznat. U nás kromě přípravku pro muže nenabízí zatím žádné jiné produkty. Dle oficiálního záznamu je dodavatelem Belkeren plus s.r.o., na oficiálním webovém sídle je jako prodávající uvedena ale jiná společnost.

V zásadě je to ale jedno, protože to, co nás zajímá je, jestli tablety Yellow Vital u nás povolený prodej. Odpovědí je, že jsou a aktuálně jsou zaregistrované dva typy balení. Z hlediska charakteristiky jde o výživový doplněk, který má nezbytná schválení ze strany úřadu zdravotnictví a na webové stránce taky certifikáty potvrzující složení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Složení a účinné látky

Yellow Vital: Složení a účinné látkyZ pohledu složení a účinných látek je Yellow Vital opravdu velmi zajímavý přípravek. Obsahuje dohromady zajímavý mix extraktů vícerých přírodních afrodiziak společně s minerály a aminokyselinami, které mohou mít pozitivní vliv na potenci či celkově sexuální život. Druhá věc ale je, jak se toto složení projeví v praxi.

Pojďme si teď říct něco víc k obsahu tablet:

Maca: Peruánská Viagra, takto se zvykne říkat Řeřiše peruánské, hovorově označována taky jako Maca. Rostlina zvyšuje libido, působí na testosteron, podporuje lepší kvalitu a tvorbu spermií a komplexně zvyšuje vitalitu. Asi i proto se nachází v tabletách Yellow Vital.

Pepř černý: Druhou důležitou látkou, která se v tabletách nachází, je extrakt z černého pepře. V přípravku se nachází především pro povzbudivý účinek na prokrvení pohlavní soustavy, ale například taky pro zvýšení pocitu energie.

Kotvičník zemní: Tato známá asijská rostlina se nazývá taky Třibulus Terrestris a v lidové medicíně se využívá na budování síly a vitality. Má však vliv taky na hladinu testosteronu, zvyšuje libido a pomáhá taky na zdravší fungování prostaty.

Ženšen: Panax Ginseng, jak se odborně tato rostlina nazývá, je jedním z nejvíc posilňujících přírodních prostředků v celé čínské a asijské medicíně. Kromě toho pomáhá na zvýšení plodnosti a podporuje taky sexuální apetit.

Muira Puama: Tato rostlina se nazývá i dřevo potence a to proto, že jde o brazilský strom. Extrakt z jeho kůry však patří mezi velmi rozšířená přírodní afrodiziaka, ale například taky mezi úspěšné životabudiče a stimulanty nervového systému.

Goji: Oficiálně se tato bylina nazývá Kustovnice čínská a je považována za rostlinu podporující dlouhověkost. Má antioxidační účinky, no pro potenci je důležitý její vliv na zlepšení prokrvení pomocí snížení hladiny cholesterolu a cukru.

Leuzea saflorová: Pokud pociťujete únavu a chtěli byste lépe zvládat náročné a stresové situace, tato rostlina je na to ideální pomocník. Kromě toho má afrodiziakální účinky a příznivě stimuluje funkci pohlavních žláz.

Zinek: Kdo by neznal jeden z nejlepších minerálů na potlačení únavy a zvýšení sexuální vitality? Zinek se právě kvůli těmto svým vlivům nachází v přípravku Yellow Vital a svůj význam má taky pro spermatogenezu, imunitní systém a na mentální vitalitu.

L-Arginin a L-Citrulin: Ve složení Yellow Vital lze najít taky dvě známé aminokyseliny podporující lepší potenci a erekci, konkrétně L-Arginin a L-Citrulin. Jde o látky velmi příznivě ovlivňující rozšíření cév v penisu a tedy na jeho lepší prokrvení. Jelikož především L-Arginin je důležitý neurotransmiter pro oxid dusnatý, na zlepšení erekce potřebujete dodat právě tuto aminokyselinu a od její koncentrace závisí účinnost na erekci.

SILNÉ VS. SLABÉ KONCENTRACE

To, na co bych chtěl nasměrovat pozornost, je nepoměr mezi množstvím některých účinných látek. Ty, které nemají až tak přímý vliv na kvalitu potence, jsou tady zastoupené víc, zatímco jiné, především aminokyseliny ovlivňující erekci, bohužel méně.

Dávkování a užívání

Yellow Vital: Dávkování a užíváníJiž jsem si zvykl, že při přírodních tabletách určených pro muže se dočtu u jednoho přípravku doporučení na jednorázové dávkování, kým u jiného na dlouhodobé. V tomto je Yellow Vital tak trocha netradiční.

Jedna dávka je 1 💊 tableta. Maximální denní dávka za 24 hodin je 1 tableta

Užívání lze buď 60 minut před pohlavním stykem, nebo dlouhodobě a to jednou za 3 dny

Musím se přiznat, že z takového doporučení přímo od výrobce jsem vůbec nebyl moudrý. Pokud má tableta fungovat do jedné hodiny, proč bych ji měl užívat při dlouhodobém dávkování pouze jednou za tři dny? Nebudou pak její účinky slabší? Odpověď se dočtete v zkušenostech, ale již teď vám prozradím, že v tom hraje roly taky cena.

Účinky

Yellow Vital: ÚčinkySložení bylo celkem zajímané, i když již koncentrace tak slibné nebyly. Podívejme se teď na to, jak se teorie promítne do účinků v praxi. Oblasti, kde by měl Yellow Vital působit, přitom nejsou žádnými maličkostmi a pokud bychom měly účinky brát přísně, již předem se bojím, jak by přípravek dopadl.

Toto jsou vlivy, které by měl Yellow Vital zabezpečit:

Celková vitalita

Přípravek Yellow Vital uvádí jako jeden ze svých prvních účinků pozdvihnutí celkové vitality u muže. Výše zmíněná kombinace účinných látek tento účinek může dosáhnout, avšak v praxi to tak ne vždy a u všech platí. V tomto ohledu jsem já pocítil jisté zlepšení, měl jsem jako kdyby více energie, ale pokud byste čekali nějaký gigantický skok, to ne.

Zvýšení sexuálního apetitu

Jeden z účinků, které jsem pocítil více, bylo zvýšení sexuálního apetitu, čili libida. V tomto ohledu je Yellow Vital určitě účinný, i když je nutno říct, že se tak stalo až po měsíci užívání a to jsem bral tablety mnohem častěji, jako jednou za tři dny. Při běžném dávkování by dle mě byl účinek jenom velmi mírný.

Zlepšení potence a výkonnosti v ložnici

Díky obsahu aminokyselin a extraktů přírodních afrodiziak by měly tablety podpořit taky lepší výkonnost v ložnici a potenci. Je tomu opravdu tak? Jen částečně a jenom v omezené intenzitě. Já sám jsem mírně zlepšení ztopoření zaznamenal, ale nešlo o nic extrémního. Nejde tedy o žádné terno, rozhodně jsou na trhu i kvalitnější a lepší přípravky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Podpora zdravšího fungování prostaty

Prostata a její stav trápí čím dál tím víc mužů, co se snaží Yellow Vital využít tím, že nabízí tento podpůrný účinek. Jaká je praxe? V tomto ohledu lze vidět jisté změny, ale jenom v případě, že jste neměli s prostatou vážnější problém. Navíc, míra tohoto účinku se taky poměrně těžko exaktně měří.

Speciální vliv na sexuální styk

Posledním účinkem, který tablety nabízejí, by měl být prodloužení rozkoše při intimním aktu a též pozitivní vliv na frekvenci takového styku. Přiznám se, že si nevím dost dobře představit, jak se dá tento účinek dosáhnout, asi přes afrodiziaka obsažené v přípravku. U mě se sice libido zvýšilo, ale takové vlivy jsem nespatřil. Alespoň ne viditelně.

POUZE NA ZÁKLADĚ SEXUÁLNÍ STIMULACE

Výrobce sám říká, že zmíněné účinky jsou ovlivněné předchozí sexuální stimulací. Na dosažení účinku je tedy nezbytná přímá tělesná stimulace, v opačném případě se účinek nedostaví. Bohužel, ne vždy to pomáhá na 100 procent, a ačkoli určitá účinnost při Yellow Vitale je, mohla by být ještě lepší.

Nežádoucí účinky

Yellow Vital: Nežádoucí účinkyYellow Vital patří do kategorie přípravků na rostlinném základu, čili v něm nenajdete žádné syntetické účinné látky. Pokud se tedy bojíte typických vedlejších a nežádoucích účinků typu zarudnutí kůže, problémy s krevním tlakem nebo intenzívní bolesti hlavy či nevolnost, uklidním vás.

Dle oficiálního vyjádření nebyly u testovaných respondentů zaznamenány žádné nežádoucí účinky a já sám jsem během zjišťování zkušeností s tímto přípravkem nezaznamenal žádné komentáře tohoto typu. U mě se nic negativní během užívání nevyskytlo.

Balení a cena

Yellow Vital: Balení a cenaYellow Vital je u nás zaregistrován na prodej ve dvou baleních a to buď jako balení s 1 tabletou nebo jako balení se 6 tabletami. Osobně si myslím, že balíček s 1 tabletou nemá příliš velký smysl, nakolik z jednoho užití se nemůžete objektivně přesvědčit o reální účinnosti žádného přírodního přípravku tohoto typu.

Někde jsem se dočetl o tom, že existuje akce 2+1, ale já jsem nic takové na oficiální stránce distributora u nás nenašel. Osobně bych se určitě přikláněl k objednání toho většího, akorát že jenom jedno vám nebude stačit, pokud chcete přípravek užívat pravidelně a delší dobu.

Kde koupit

Kde koupit Yellow VitalYellow Vital byl v minulosti dostupný i v lékárně, nabízely ho víceré známé značkové lékárny, například jsem ho objevil taky v lékárně Dr. Max. dnes již, ale nic podobné není možné a pokud vím, jediným distribučním kanálem je objednávka přímo od výrobce přes jeho oficiální internetový obchod.

Takový postup je však trocha netradiční a u mne vzbuzoval již od počátku údiv a podezření. Obvykle se totiž přípravky nejprve distribuují přímo a pak se, po ověření časem a uživateli, dostanou do distribuce například taky přes lékárny.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Opačný postup může naznačovat, že se tablety příliš neprodávaly, nebyl o ne zájem nebo s nimi měli uživatelé negativní zkušenosti. Pokud tedy chcete teď Yellow Vital koupit, musíte tak udělat pouze přes oficiální web stránku výrobce. Sporné však je, jestli neexistuje i lepší přípravek, který by stál více pozornosti.

PRODEJ I PŘES ZNÁMOU LÉKÁRNU

V minulosti měly přípravky značky Yellow Vital v nabídce taky známé lékárny včetně internetové lékárny Pilulka. Tam si dnes sice již tablety nekoupíte, ale najdete tam jiné značky s podobným složením a účinky. Pokud budete mít štěstí, může být taky nějaká akce.

Online objednávka, doprava a doručení

Yellow Vital: Online objednávka, doprava a doručeníPokud si chcete objednat Yellow Vital přímo od výrobce, postupuje se při online objednávce velice podobně, jako v případě jiných konkurenčních značek. Samotná koupě je jednoduchá a rychlá, zjednodušený postup je následující:

Na úvod si vyberete balení dle velikosti

Pak zvolíte typ dopravy a typ platby

Vyplníte osobní údaje včetně adresy doručení

Objednávku potvrdíte kliknutím na tlačítko Odeslat

Nákup přímo od oficiálního distributora Yellow Vital přes internet je v principu snadný. Co se týče platby, minusem je, že se dá platit pouze v hotovosti na dobírku. Předem tedy za tablety zaplatit nelze, co je mínus. Při nákupu jiných konkurenčních přípravků je tedy tato možnost lepší.

Způsob dopravy je již klasický. Na výběr je kurýr GLS s doručením následující pracovní den, . Dobírka nebo Česká pošta je levnější. Mě osobně chybí nějaký zlatý střed, v tomto je opět konkurence o pár kroků vpřed.

AJ OSOBNÍ ODBĚR

Pokud jste z města Trenčín, zajímavostí je, že Yellow Vital tady má prodejnu a oficiální zastoupení. Můžete si tedy zvolit taky osobní převzetí, i když si myslím, že většina mužů to asi z ostychu neudělá.

Nejčastější otázky

Yellow Vital: Nejčastější otázkyV souvislosti se značkou Yellow Vital muže zajímají i jiné údaje, jako jen technická data ohledem poměrů složení a podobně. Prošel jsem tedy několik webových stránek a sesbíral takové dotazy, které se nejčastěji opakovaly. Teď je tady uvádím společně s mými vlastními odpověďmi:

Jak se má užívat Yellow Vital? Jednorázově nebo opakovaně?

Jak jsem zmínil již v úvodu, výrobce sám zmiňuje obě možnosti. Dle toho, co jsem zkusil já sám a taky dle zkušeností a referencí ostatních mužů, bude potřebnější dlouhodobější užívání. Pokud si dáte jenom jednu či dvě tablety, nečekejte žádné zázraky. Složení Yellow Vital je sice zajímavé, ale na účinnosti se neodráží tak, jak jsem čekal.

Existují nějaké překážky jeho užívání?

Ano i ne. Pro ženy pochopitelně přípravek určen není, to samé platí taky pro muže, kteří jsou mladší než 18 let. Kontraindikací moc není, ale výrobce sám udává, že pokud jste překonali infarkt myokardu nebo máte nějaké kardiovaskulární onemocnění, neměli byste tablety užívat. Doporučuji držet se této řady.

Kdy můžeme očekávat první účinky?

Přesný termín neexistuje, někdo pocítí zlepšení po dvou týdnech, někdo až po měsíci. U mě se první účinky projevily právě až ke konci měsíce a musím říct, že jsem užíval víc, než jenom 1 tabletu za 3 dny. Co jsem ale zkoumal zkušenosti jiných mužů, jsou i případy, kdy se účinky nedostavily vůbec, případně jenom omezeně.

Jako je to s dodáním přípravku?

Oficiální distributor tvrdí, že pokud stihnete objednávku odeslat do 12:00, můžete ji mít již do 24 hodin. Pokud to však nestihnete, objednávka bude odeslaná až následující den a vám tedy přijde na třetí pracovní den. Balení je diskrétní, co je již standard a nic jiné bych ani neočekával. Doručení je tedy standardní.

Lze produkt v případě nespokojenosti vrátit?

Dle vyjádření výrobce to možné je, ale já jsem to nevyužil a myslím si, že v praxi to je těžko realizovatelné. Vrácení peněz je možné jen do lhůty 30 dnů a s maximálně 1 chybějícím kusem tablety v celém balení. Zároveň musíte reklamaci oznámit producentovi. S tímto zkušenosti nemám, nezachytil jsem ani zkušenosti jiných mužů.

Zkušenosti

Yellow Vital: ZkušenostiJsou muži s přípravkem Yellow Vital spokojeni? Nuž, zkušenosti jsou smíšené. Našel jsem pozitivní hodnocení, ale ne moc přehnaně pozitivní, něco v tom smyslu, že jisté účinky se objevily. Nejvíc viditelným je asi zvýšení sexuální energie a obecně vitality, horší je to již se samotnou erekcí.

Vzhledem k tomu, jak široké působení výrobce slibuje, jsou výsledky poněkud zklamáním. Pozitivně je hodnocen proces dodáni, ten je bezproblémový. Stejně tak si muži nestěžovali na nějaké vedlejší účinky, to je taky plus.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Mnohem horší však dopadlo srovnání kvality a ceny. Pokud uvážíme, že i při větším balení stojí jedna tableta téměř 110 Kč, je to při pravidelném a dlouhodobém užívání již docela hodně. Na trhu jsou totiž taky levnější přípravky a s mnohem viditelnějšími a lepšími účinky. To neříkám samozřejmě jenom já, to jsou zkušenosti většiny mužů.

POZOR NA PŘEHNANĚ POZITIVNÍ HODNOCENÍ

Všimnul jsem si, že v mnohých diskusích jsou odezvy na Yellow Vital přehnaně optimistické a pozitivní. Jsem přesvědčen, že se nejedná o skutečné recenze a hodnocení, ale o skrytou reklamu. Přípravek, který něco také potřebuje, je tím pádem pro mě podezřelý.

Vlastní zkušenost

Yellow Vital Vlastní zkušenostProjdeme teď k mé zkušenosti. Já sám jsem Yellow Vital užíval zhruba měsíc, byl to měsíc a pár dnů. Nedodržoval jsem zcela předepsané dávkování, dal jsem si někdy tabletu i každý den. Výsledky, které jsem během užívání zažil, dle mě nebyly až tak oslnivé, abych přípravek někdy v budoucnu opětovně zkusil.

Problém vidím především v delším nástupu účinků a v tom, že mnohé z nich se projeví jenom mírně. S výjimkou zvýšení sexuální nadrženosti jsem velké změny nezaznamenal, erekci i vitalitu to ovlivnilo hodně málo. V tomto tedy asi souhlasím s názory a hodnoceními ostatních mužů.

Rovněž si myslím, že poměr ceny a kvality je nedostatečný. Pokud by Yellow Vital přinášel za tu cenu alespoň opravdu viditelné účinky a radikální zlepšení, věděl bych větší investici akceptovat. Bohužel, nejedná se o nic výjimečné a dle mě tak jde o zbytečné prodražený přípravek.

Výsledek vlastního testování

Yellow Vital: Výsledek vlastního testováníPo měsíci používání mohu říct, že ačkoli Yellow Vital je v jistých oblastech účinný, zdaleka nedosahuje to, co všechno jeho výrobce slibuje. Většina účinků je opravdu velice slabá a to já osobně nejsem ani ten nejvážnější případ mužských problémů.

Mé hodnocení tablet Yellow Vital je tedy na známku 3

Se samotným objednáním a doručením jsem při tomto přípravku byl spokojen. Oficiální web stránka výrobce a distributora též poskytuje dostatek informací. Složení přípravku je na první pohled opravdu zajímavé, stejně tak deklarované účinky. Škoda jen, že v praxi se to projevuje hodně málo.

Právě nedostatečná účinnost a především dlouhý nástup prvních více viditelných změn nejvíc potápí Yellow Vital. Pokud se k tomu přidá vysoká cena při dlouhodobém užívání, myslím si, že je na místě si dobře rozmyslet zkoušku těchto tablet. Ve světě čím dál tím silnější konkurence si myslím, že máte i lepší možnosti.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zhodnocení

Yellow Vital ZhodnoceníMé závěrečné zhodnocení je tedy poměrně jasné a srozumitelné. Yellow Vital je přípravek, který bych z hlediska účinnosti zařadil do průměru. Nevyčnívá, neurazí, ale nic extrémního od něj nelze čekat. Bohužel, cena v propočtu na jednu tabletu je extrémní, především pokud byste chtěli produkt užívat dlouhodobě a každý den.

Z hlediska nežádoucích účinků, složení a nákupu problém nevidím, v tomto je Yellow Vital na standardní úrovni. Chybí mi tam ale lepší efekt v praxi, například s rychlejším projeven na sexuální apetit. Něco také se však bohužel dostaví až po měsíci užívání, co je dle mě velmi dlouhá doba.

Určitě bych ale na přípravky podobného typu nezanevřel. Proč?

tablety založeny na přírodním složení jsou pro organizmus přirozenější

kvůli složení u nich nehrozí nežádoucí účinky

kvůli tomu důvodu jsou taky dostupné bez receptu

a na závěr, užívání je možné dlouhodobě a účinky jsou zpravidla komplexní

Pokud se k výše zmíněným výhodám přidá ještě lepší poměr ceny a kvality a rychlejší nástup účinnosti, jsou v podstatě přípravky rostlinného a bylinného charakteru velmi dobrým a dostupným řešením. Nenechte se proto odradit slabším výkonem Yellow Vital, na trhu jsou taky lepší možnosti.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pochopitelně, pokud trpíte úplnou erektilní dysfunkcí nebo vážnými hormonálními problémy, měli byste vyhledat lékaře. Většina mužů má pouze menší problémy s potencí a na ty jsou nejlepší takové přípravky. Já osobně mám například velmi dobré zkušenosti s tabletami STOPOREX, které užívám dlouhodobě a pravidelně.

3.1/5 - (15 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *