Výstřik semene

Součástí zdravé ejakulace a orgasmu je výstřik semene z pohlavního údu. Pokud k němu nedojde a mužský orgasmus je bez výstřiku, může se jednat o vážný zdravotní problém. Stejně tak jsou problémem předčasné výstřiky semene, přičemž tento fenomén se nazývá odborně předčasná ejakulace.

Za normálních podmínek je však u zdravého muže ejakulace semene během pohlavního styku přirozenou biologickou reakcí. Existuje dokonce i ženský výstřik, tomuto stavu se říká mokrý orgasmus u žen.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Nejčastěji ejakuluje muž během pohlavního styku do pochvy, čili jde o výstřik do vagíny. Takový jev je součástí procesu oplodnění, co je primární úloha výstřiku ejakulátu obsahujícího mužské pohlavní buňky, čili spermie.

Nejčastější problémy s výstřikem semene

Nejčastější problémy s výstřikem semeneEjakulace, výstřik semene, nemusí pokaždé probíhat bez problémů. Existuje několik stavů, způsobených krátkodobými i dlouhodobými příčinami a faktory, které nemají s přirozeným průběhem výstřiku nic společného.

Výstřik semene je závislý od správné činnosti a stavu semenných žláz, chámovodů, prostaty a močové trubice

Samotný proces mechanizmu výstřiku závisí od průchodnosti chámovodů a močové trubice, ale taky od kontrakcí svalů a svalového svěrače

Na správné načasování výstřiku má spíše vliv fyziologie a činnost nervové soustavy

Pokud nějaký faktor ovlivňující výstřik semene nepracuje správně, mohou se dostavit poruchy:

předčasná ejakulace – jde zřejmě o nejčastější problém, kdy dochází k výstřiku semene příliš brzy, obvykle do 1 až 2 minut od začátku sexuální stimulace
retrográdní ejakulace – v tomto případě nedochází k výstřiku semene ven, ale dochází k tzv. suché ejakulaci, kdy je semeno vráceno zpět do močové trubice
silný nebo slabý výstřik ejakulátu – z času na čas se může stát, že je síla výstřiku příliš silná nebo slabá, no pokud jde o dlouhodobý stav, je to příznak vážnější poruchy
malý objem ejakulátu – podobně je i krátkodobě nižší objem semene pochopitelný vlivem dočasných faktorů, no pokud je to stav trvalý, jde o projev nemoci

VÝSTŘIK DO VAGÍNY A OPLODNĚNÍ

Jak jsem již řekl dřív, primárním cílem výstřiku semene je schopnost muže oplodnit ženu. Pokud i dojde k výstřiku do vagíny, neznamená to automaticky, že došlo k oplodnění. Úspěšnost oplodnění závisí od kvality spermií a taky od ženských pohlavních orgánů.

Příčiny problémů s výstřikem semene

Příčiny problémů s výstřikem semeneZmiňované problémy, no nejen ty, jsou spojeny s vícerými příčinami a faktory. Některé mají vliv nejen na samotný proces ejakulace, ale ovlivňují i sexuální apetit, stav a kvalitu erekce, početnost a kvalitu spermií a proto i plodnost muže.

Toto jsou ty nejčastější:

Nízká nebo vysoká hladina testosteronu: Příliš málo nebo moc testosteronu ovlivňuje negativně veškerý sexuální život. Za příliš slabou, silnou a někdy i za předčasnou ejakulací mohou být právě abnormálně nízké nebo vysoké koncentrace testosteronu v těle.

Fyziologické poruchy penisu: Krátká uzdička a Peyronieho onemocnění taky stěžují správnou a zdravou ejakulaci a výstřik semene. Jde o časté faktory působící na předčasný výstřik, ale například i na jeho špatnou intenzitu. Některé vrozené vady způsobují dokonce impotenci.

Zánětlivá, infekční a nádorová onemocnění: Problémy se správným ejakulováním a výstřikem způsobují také záněty a infekce prostaty, varlat, chámovodů a dolních močových cest. Stejně tak nádory nebo zvětšení prostaty způsobí slabší výstřik.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nesprávné fungování mechanizmu kontrakcí: Na správné vypuzení semene je potřebná funkčnost mechanizmu zabezpečujícího kontrakce svalů a močového měchýře. Pokud tento mechanizmus nefunguje správně nebo funguje nedostatečně, dostaví se problém se silou výstřiku.

Související nemoci a faktory: Se zdravou ejakulací souvisí i libido, stav erekce, některé fyziologické patologické změny, no taky stres, životospráva a dočasné faktory. Ejakulaci ovlivňují taky některá onemocnění nervové soustavy nebo pohlavní nemoci.

Možnosti a způsoby, jak ovlivnit výstřik semene

Možnosti a způsoby, jak ovlivnit výstřik semeneTo, jakou kvalitu, hustotu, rychlost, objem a jiné vlastnosti bude mít výstřik semene, lze ovlivnit. To samé platí o samotném procesu ejakulace, na který má vliv několik faktorů. Existuje vícero možností, jak ovlivnit ejakulaci a výstřik samotný.

Toto jsou nejčastější způsoby, které mají vliv na výstřik semene:

Normalizace hladiny testosteronu

Správná hladina testosteronu je polovina úspěchu a to s ohledem na erekci i ejakulaci. Nedostatek testosteronu se dá řešit správným stravováním a výživovými doplňky, jeho přebytek režimovými opatřeními, v horším případě hormonální léčbou.

Režimová opatření, jak oddálit výstřik

Pokud trpíte příliš rychlou ejakulací, zkuste snížit citlivost na sexuální stimulaci. Použít můžete kondom, můžete si dát před pohlavním stykem pohár vína na otupení smyslového vnímání nebo můžete zkusit speciální znecitlivující gely, které se na penis nanesou.

Vyléčení infekce a zánětu

Pokud se zjistí, že máte nějakou infekci nebo zánět v pohlavní nebo močové soustavě, je nezbytné co nejrychleji tyto problémy léčit. Nejčastější formou, která se používá, jsou léky obsahující farmako léčivá, například antibiotika.

Obecná režimová opatření

Na zlepšení výstřiku a všech parametrů ejakulátu směrem ke zdravým hodnotám se doporučuje dodržovat zásady zdravé životosprávy, pít dostatek tekutin, dbát na zdravé fungování kardiovaskulární soustavy a stejně tak na dostatek odpočinku a regenerace.

Operační řešení

V případě problémů s krátkou uzdičkou, nebo pokud se nezdaří farmakologickou terapii vyléčit onemocnění pohlavní soustavy, je nutné operační řešení. Uzdičku lze prodloužit nebo protnout a například nádor na prostatě se dá vybrat.

KDY JE NUTNÉ NAVŠTÍVIT LÉKAŘE?

Některé příčiny a faktory působící na ejakulaci a výstřik mohou být natolik závažná, že je nedokážete vyřešit bez odborné pomoci. Jde především o vážné onemocnění pohlavní soustavy, které si vyžadují odbornou diagnostiku. V takovém případě určitě neváhejte s návštěvou lékaře!

Mé vlastní zkušenosti s působením na výstřik semene

Mé vlastní zkušenosti s působením na výstřik semeneKromě zmiňovaných opatření směrovaných na zlepšení procesu ejakulace a výstřiku semene se s vámi podělím o mé vlastní zkušenosti z této problematiky. Měl jsem problémy s příliš rychlou ejakulací, a taky s množstvím ejakulátu.

Jak jsem to vyřešil? Držel jsem se těchto zásad:

Zjistěte přesnou příčinu a zaměřte se na ní: Pokud máte problém s předčasným výstřikem, zjistěte, jestli to nezpůsobuje krátká uzdička na spodní straně žaludu. Pokud je množství semene nedostatečné, zjistěte, jestli u vás správně funguje spermatogeneza a prostata. Vylučte v první řadě takové faktory, které musí řešit jenom lékař.

Začněte režimovými opatřeními: Druhá zásada je, abyste se snažili najít co nejvíc přirozené řešení. Zlepšete svou životosprávu, omezte kouření, alkohol, nezdravá jídla, dbejte víc na zdravou stravu. Důležité je vyhýbat se stresu a naopak zapojit co nejvíc přirozeného pohybu. Získáte tak kondici důležitou pro 100 % výkon v ložnici.

Zdravá ejakulace závisí od zdravého sexuálního života: Množství ejakulátu a průběh výstřiku semene ovlivňuje taky početnost a intenzita sexuálního styku. Stejně tak je důležité pravidelně doplňovat tekutiny, především čistou vodu. Zlepšujte to a preventivně působí na různá onemocnění pohlavní a močové soustavy.

Využijte podporu přírody: Příroda sama má řešení prakticky na všechny problémy, které nás potkávají. Sexuální problémy jsou staré jako lidstvo samo. V minulosti lidi neměli žádné syntetické léky. Naopak, různé léčivé bylinky a přírodní afrodiziaka byly to jediné, co měli. Já sám jsem stavil na takovou formu a mně to pomohlo s erekcí a rovněž s ejakulací.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na co si dávat naopak pozor: Důležité je se vyhýbat některým faktorům a činnostem, které negativně působí na proces ejakulace a tvorby semene. Vyhýbejte se častému sezení na vyhřívaných sedačkách nebo nošení příliš těsného spodního prádla. Pokud netrpíte předčasnou ejakulací, nesnažte se ani úmyslně oddalovat výstřik semene, je to nezdravé.

Jak fungují tablety na zlepšení výstřiku a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zlepšení výstřiku a proč je doporučujiChcete zlepšit svou potenci, dosáhnout stav zdravé a silné ejakulace a současně pomoct s problémem příliš rychlého ejakulování? Pak vám na základě vlastní zkušenosti jako významný podpůrný prostředek doporučuji pomoct si speciálními tabletami.

Nebojte se, nechci vám vnutit žádné chemikálie. Právě naopak:

Tablety, které zmiňuji, obsahují 100 % přírodní látky působící na procesy ejakulace, erekce a taky tvorby ejakulátu, které přirozeně a pozitivně ovlivňují

Základem těchto přípravků jsou extrakty a výtěžky rostlin působících příznivě na prostatu, semenné žlázy a obecně na potenci. Jde například o byliny jako jsou Maca, Muira Puama, Šalvěj lékařská, Gingko biloba, Saw Palmetto nebo Pestřec, Kotvičník zemní. Nepoznáte je? V tradiční medicíně jsou využívány již celá staletí!

Díky takovému složení mají tyto tablety 3 mimořádné výhody:

jsou dostupné bez nutnosti mít lékařsky recept, nakolik neobsahují žádné syntetické látky, které by klasifikovaly jako léky
jejich užívání je bez vedlejších vlivů a nežádoucích účinků typických právě pro léky vyráběné chemickou a umělou formou
díky bezproblémovému užívání a složení se hodí na dlouhodobé užívání, já jsem například užíval jednu značku i několik měsíců a pak byl účinek nejlepší

Pochopitelně, neměli byste se spoléhat jenom na tablety, to vám ani neradím. U mě účinkovala kombinace některých režimových opatření a tablety jsem bral jako podporu. Jejich pozitivní účinek byl ale opravdu viditelný.

TAKY S ÚČINKEM NA SPERMIE

Doporučuji vybírat si značky, které mají pozitivní vliv současně na spermie, především na proces jejich tvorby, který se nazývá spermiogeneze. Navzdory tomu, že jde „jenom“ o přípravky s přírodním složením, jejich vliv není vůbec zanedbatelný a pomáhá například zlepšit kvalitu veškerého ejakulátu.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiMně se tablety společně s vícerými režimovými opatřeními opravdu osvědčily a významným způsobům mi pomohly zlepšit svou potenci a ejakulaci. Ne všechny značky jsou ale stejně kvalitní a na trhu jsou i takové, které slibované účinky nedosahují. To by vás ale určitě nemělo odradit od další snahy.

Abych vám pomohl a ušetřil vám čas i peníze při výběru neúčinných značek, rozhodl jsem se podělit s vámi o mé dlouholeté zkušenosti. V následující tabulce proto uvedu ty značky tablet, které u mě účinkovaly nejlépe ze všech:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (1 vote)

2 comments

  1. 72 LETY DUCHODCE SE NEMUZE VUBEC VZRUSIT ANI PARTNERKA HO NEVZRUSI HONENIM PENISU….
    LECIM SI PROSTATU…..V LEZE SE NEUDELAM…..POUZE NEKDY ALE POUZE VE STOJE….PARTNERKA ME PENIS VLOZI DO UST……A TOTO ME DELA VELICE DOBRE KDYZ ME HO KOURI A LIZE POZALUDU…..PORADTE PROSIM CO DELATI ABYCH SE VZRUSIL…..A ABY ME SEL VYPRAZDNOVATI PRAVIDELNE OD SEMENE…..TOTO ME DELA VELICE DOBRE KDYZ SI HO MOHU VYSTRIKNOUTI…..TO SE MI VELICE ULEVI PO CELEM MEM SILNEM TELE….DIKY VAM ZA RADU***

  2. Dobrý večer.jsem rád že sem narazil na někoho kdo si vše vyzkoušel a dokáže o tom do podrobná napsat. Mám malí dotaz , nemáte zkušenosti s přípravkem jmenuje se Yohimbine HCL (200x10mg) ? Je opravdu dobrý akorát nevím jak je to z distribucí v ČR. Tak jen pro zajímavost.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *