Priligy

Priligy zkusenosti, ucinky, cena, prodej a kde koupitPředčasná ejakulace je problém, který trápí velké množství mužů. Z nejrůznějších důvodů nelze problém pokaždé odstranit například chirurgickým zákrokem nebo pomocí přípravků ve formě gelů, které by měly snížit citlivost pohlavního údu na sexuální dráždění. Tehdy přichází na řadu farmakologické prostředky.

Jedním z nich je i lék Priligy, který je dle zkušeností a referencí hodně mužů velmi účinným prostředkem. Tabletky za to vděčí především účinné látce zvané Dapoxetin, která byla původně vyvíjená pro antidepresiva, ale nakonec našla své uplatnění zejména v oddálení ejakulace.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Já sám jsem sice netrpěl až tak vážnou poruchou příliš rychlé ejakulace, no znám osobně hodně případů mužů, kterým Priligy pomohlo. Rozhodl jsem se proto podívat ne tento přípravek blíž v této recenzi.

Výrobce a původ

Priligy: Výrobce a původDapoxetin jako účinná látka byla vyvíjená původně farmaceutickou společností Eli Lilly, no později prošla pod Johnson & Johnson. Za lékem Priligy však stojí společnost Berlin-Chemie AG z Německa, která je součástí známější farmaceutické skupiny Menarini. Výrobcem je buď německá Menarini – Von Heyden GmbH nebo italská Janssen-Cilag S.p.A.

Tablety mají šedou barvu a jsou dodávané ve dvou verzích dle objemu účinné látky a to jako Priligy 30 mg nebo Priligy 60 mg. Jde o kulaté tabletky, ty slabší jsou o něco menší. Na každé tabletce je vyražena taky číslovka v trojúhelníku, která znázorňuje objem Dapoxetinu v tabletce.

Složení a účinné látky Priligy

Priligy: Složení a účinné látkyZákladem Priligy je speciální účinná látka zvaná Dapoxetin, která patří mezi inhibitory zpětného vychytávání serotoninu, v zkratce SSRI. Původně byla látka vyvinutá jako antidepresivum, ale vzhledem na její rychlé vstřebávání do těla se později ukázalo jak její efektivnější využití zejména oddálení ejakulace.

Tablety Priligy jsou tak tvořeny následujícími složky:

Dapoxetin: Účinná látka patřící mezi SSRI látky působíce na serotonin, která vlastně tabletkám jako je Priligy a její generikům dodává účinek působící na oddálení příliš rychlé ejakulace. Od roku 2012 má na tuto látku práva farmaceutická společnost Menarini a výsledkem je zejména lék Priligy. Dapoxetin působí jako specifický blokátor určitých receptorů, co v praxi znamená snížení vnímání sexuálního dráždění a oddálení vrcholu.

Dapoexetín

Jádro: Podobně jak například u tabletek na erektilní dysfunkci, i v případě Priligy se v jádru tablet kromě účinné látky nacházejí i další složky. Jsou to monohydrát laktózy, mikrokrystalická celulóza, sodní sůl kroskarmelózy, koloidní bezvodý oxid křemičitý a magnesiumstearát.

Obal: Obal pilulky tvoří speciální film, který obsahuje pomocné a doplňkové složky a látky. V Priligy to jsou monohydrát laktózy, hypromelóza, oxid titaničitý, triacetín, černý oxid železitý a žlutý oxid železitý. Díky těmto látkám má tabletka šedé zabarvení.

ÚČINKY DAPOXETINU

Dapoxetin působí jako inhibitor serotoninového transportéru, čím se zvyšuje účinek serotoninu a podporuje se opoždění ejakulace v porovnání s přirozeným stavem. Látka je vlastně první speciálně vyvinutou sloučeninou na problém předčasné ejakulace u mužů ve věku 18 až 64 let.

Dávkování a užívání

Priligy: Dávkování a užíváníUžívání Priligy se v něčem podobá a v něčem taky nepodobá na jiné léky podobného typu určeny například na erektilní dysfunkci. Podmínkou užívání je samozřejmě lékařský předpis, takže nejspíš musíte začít s vyšetřením u lékaře.

Jedna dávka = 1 💊 tabletka. Maximální denní dávka je 60 mg, ale doporučená počáteční dávka na den je 30 mg Priligy

Lék se užívá 1 až 3 hodiny před plánovanou sexuální aktivitou, ne však častěji než jednou za den

Co je důležité si uvědomit je, že tablety Priligy nejsou vhodné na pravidelné každodenní užívání. Tabletka se má spolknout a zapít nejméně jednou sklenicí vody, jinak může vzniknout riziko ztráty vědomí. Užívání je možné s jídlem i bez jídla.

Důležitá věc týkající se dávkování a užívání je nutnost zhodnocení stavu buď po 4 týdnech užívání, nebo po 6 tabletách ze strany lékaře. Pokud budete s užíváním pokračovat, je třeba každých 6 měsíců navštívit lékaře kvůli pozorování účinků Priligy na vaše tělo. Po ukončení užívání se mohou objevit pocity závratí nebo problémy se spaním.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Účinky Priligy

Účinky PriligyLék je určen na léčbu předčasné ejakulace a bývá označován jako tzv. urologický lék. Díky povaze účinné látky Dapoxetin, která je hlavní složkou tablet, mohou nastat účinky nejen v oblasti sexuálního života, ale i na psychiku. Můžete například pocítit pocit upokojení, no současně si dejte pozor na jiné, vedlejší účinky na psychiku.

Co se týče sexuálních oblastí, tady je zhodnocení tablet dle jednotlivých typů účinků:

Libido

Z hlediska sexuální chuti nemá Priligy žádný povzbuzující účinek, může to být spíše opačně. Já jsem se při dlouhodobějším užívání cítil uvolněný a subjektivně jsem měl dokonce pocit, jako kdyby se mi chuť na sex snížila. Může jít ale jen o důsledek jiných faktorů.

Nástup erekce

V tomto ohledu může u některých mužů působit lék dokonce opačně, čili může ztížit nástup erekce. U mě se to neprojevilo až do takové míry, ale mezi časté vedlejší účinky zmiňované u tabletek je i problém s vyvoláním erekce jako takové.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Tvrdost a kvalita erekce

Pomůže vám Priligy ke kvalitnější erekci? Obávám se, že ne a účinek může být spíše opačný. Samotná látka Dapoxetin ovlivňuje vnímání sexuálního vzrušení a tak se může stát, že kromě oddálení ejakulace bude problém i s udržením kvalitní a tvrdé erekce.

Prodloužení pohlavního styku a oddálení ejakulace

V této oblasti sexuálního života může Priligy plně ukázat svou účinnost a taky se tak děje. Tento účinek mohu potvrdit i já, ale i několik seriózních výzkumů. Nejlepším důkazem jsou pozitivní reference ze strany mužů, kteří lék užívají.

Intenzita orgasmu

V oblasti intenzity orgasmu byste neměli mít přehnané očekávání, lék je v tomto směru spíše neutrální. Já osobně jsem žádný negativní nebo pozitivní vliv nezaznamenal, pro tuto oblast jsou určeny spíš jiné prostředky a přípravky.

Vedlejší účinky

Priligy: Vedlejší účinkyZ pohledu vedlejších a nežádoucích účinků je Priligy poněkud netypický. Některé z nich jsou sice podobné těm účinkům, které se objevují i u tablet na erektilní dysfunkci, ale jiné dokonce negativně ovlivňují samotnou erekci a její kvalitu. Z hlediska intenzity výskytu nevyčnívá lék do žádných extrémů.

Toto jsou nežádoucí účinky, o kterých byste určitě měly vědět:

Velmi časté vedlejší účinky (mohou se objevit u víc než 1 z 10 mužů)

bolest hlavy
pocit závratí
nevolnost

Časté vedlejší účinky (mohou postihnout méně než 1 z 10 osob)

pocit necitlivosti a mravenčení
problém s vyvoláním erekce
problém s udržením erekce
návaly tepla
pocení
nadýmání, zvracení, bolest žaludku

Výše zmíněné účinky jsou jen příkladem, bohužel, výrobce jich v příbalovém letáku udává poměrně hodně. Z vlastní zkušenosti vím, že nejčastěji se vyskytuje bolest hlavy, někteří muži zažili i jiné nežádoucí účinky. Jsou však i tací, u kterých se nic takové neprojevilo. Pozor si je nutno taky dát na vedlejší účinky z předávkování nebo po vysazení léku.

Kontraindikace a kdy nelze Priligy užívat

Kontraindikace a kdy nelze Priligy užívatAlergická reakce na Dapoxetin nebo jiné látky může užívání Priligy zkomplikovat, no jsou tady i mnohem vážnější faktory, které mohou jeho užívání zcela znemožnit. Doporučuji pozorně pročíst informace k lékům, dozvíte se tam mnohem víc o kontraindikacích a problémech, které mohou být během užívání velmi časté.

Zatím se zmíním alespoň o tom nejdůležitějším, co byste měli vědět:

Nemoci, které vylučují užívání

Ohledem užívání Priligy je třeba se s lékařem poradit tehdy, když trpíte jinou sexuální poruchou, pokud máte nízký tlak, pokud máte epilepsii, problémy s ledvinami, problémy s krvácením a srážlivostí krve nebo pokud máte nebo vám hrozí vysoký oční tlak. Priligy nesmíte užívat ani v případě, pokud trpíte mánií.

Jiné faktory vylučující užívání

Přípravek Priligy je určen jen pro muže, ne pro ženy. Užívat ho mohou muži pouze ve věku 18 až 64 let. Problematické může být užívání tehdy, pokud užíváte rekreační drogy jako je extáze, LSD, narkotika nebo benzodiazepiny. Lék se může podávat s jídlem i bez něj. Co je mimořádně důležité, dejte si pozor na alkohol a užívání léku během řízení vozidla.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Kontraindikace s léky

O užívání Priligy společně s léky na jiné sexuální problémy, například erektilní dysfunkci, se poraďte s lékařem. Lék Priligy je zároveň kontraindikován s léky na depresi, které se nazývají inhibitory monoaminooxidázy, s některými léky na léčbu schizofrenie nebo bipolární poruchy osobnosti, ale například taky s léky obsahujícími Třezalku tečkovanou.

KDY HNED PŘESTAT PRILIGY UŽÍVAT

Samotný výrobce uvádí, že pokud se během užívání objeví křeče, záchvaty, motání hlavy, změny nálad nebo myšlenky na sebevraždy nebo sebepoškozování, je potřebné okamžitě užívání Priligy přerušit a poradit se o následujícím postupu s lékařem.

Balení a cena

Priligy: Balení a cenaPriligy lze zakoupit v dvou verzích z hlediska účinnosti a to buď jako tablety s obsahem 30 mg účinné látky Dapoxetin nebo jako tablety s obsahem až 60 mg Dapoxetinu. O tom, který typ budete užívat, musí rozhodnout lékař, v průběhu užívání lze projít na silnější nebo slabší verzi.

Oba typy se dají koupit v baleních po 3 kusech nebo v balení po 6 kusech. Co se týče ceny, ta závisí od toho, jak veliké balení si zakoupíte a o který typ tablet půjde. Běžně se cena pohybuje zhruba 200 Kč za jednu tabletku.

Jak a kde koupit Priligy

Jak a kde koupit PriligyCena za Priligy závisí taky od toho, kde si lék koupíte, a tím mám na mysli zejména lékárnu. Ne všechny mají Priligy hned na skladu, i když ve většině případů ano, nakolik je to poměrně žádaný lék. Ve větších lékárnách byste ho měli sehnat, případně ho objednají do 1 nebo 2 dní.

Co se týče otázky, jak koupit, tak pouze na lékařský předpis. Ten bude obsahovat zároveň konkrétní typ léku dle objemu Dapoxetinu a i konkrétní velikost balení. Většinou se začíná se slabší verzí s 30 mg Dapoxetinu a s balením 3 tablet, co je na zkoušku, jak a zda vám vůbec Priligy pomůže.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké jsou rizika

Priligy: Proč je koupě bez receptu nebezpečná a jaké jsou rizikaDovedu si představit, kolik mužů zejména teď začalo přemýšlet o „snadnější“ cestě k Priligy, čili bez lékařského předpisu. Taková možnost je však nelegální a důrazně ji nedoporučuji kvůli jejím rizikům, především zdravotního charakteru. I když na internetu lze najít různé eshopy a inzeráty, které Priligy nabízejí, nejde vůbec o dobrou alternativu.

Priligy se dá koupit oficiálně jen na recept, který musí vystavit lékař

Pokud koupíte léky bez receptu, vystavujete se právnímu i zdravotnímu riziku

V lepším případě koupíte neúčinné napodobeniny a falzifikáty bez patřičného složení

V horším případě můžete koupit tablety s obsahem škodlivých látek

Koupit si a především užívat tabletky Priligy bez receptu může znamenat vážné poškození vašeho zdraví. Jak jsem zmínil již při vedlejších účincích a kontraindikacích, tabletky působí i na psychiku a můžete se tak vystavit opravdu velkému nebezpečenství, především ze zdravotního hlediska.

Pokud byste nenarazili na originální Priligy, co se většině běžných laiků taky stane, půjde o falzifikát. Ten může mít, ale převážně nemá, účinné látky v různém poměru a nakonec tak přijdete o peníze a nezískáte ani tablety, které vám skutečně budou umět pomoct. Prostě, koupit si léky na recept bez receptu z nedůvěryhodného zdroje je velký hazard.

VELKÝ POZOR NA VEDLEJŠÍ ÚČINKY A PROJEVY

Vím, že hodně mužů takové rizika od nákupu bez předpisu nemusí odradit a navzdory tomu budou užívat Priligy i bez lékařského dohledu. V tom případě dejte velký pozor na vedlejší účinky a především na projevy, které jsem zmínil v souvislosti s nutností přerušit užívání.

Nejčastější otázky

Priligy: Nejčastější otázkyPojďme se teď podívat na to, co zajímá muže v souvislosti s Priligy nejvíc kromě oficiálních a technických informací. Na internetu jsem na vícerých fórech a diskuzích našel otázky týkající se především praktického užívání, takže je zde uvedu a připojím k nim i své odpovědi:

Jak je to s kombinací Priligy a například léků na erektilní dysfunkci?

O tom, jestli můžete nebo nemůžete kombinovat Priligy s jinými léky týkajícími se pomoci při erektilní dysfunkce, musí rozhodnout jedině lékař. Osobně si ale myslím, že taková kombinace nebude pozitivní na organismus, nakolik oba typy léků mají podobné nežádoucí účinky, které mohou být ještě silnější.

Je slučitelné užívání tabletek spolu s jídlem a alkoholem?

Co se týče jídla, ano, užívání Priligy si nevyžaduje žádné speciální režimová opatření ohledně potravin, můžete ho užívat před i po jídle. S alkoholem je ale tabletka zcela neslučitelná a kvůli výskytu možných nežádoucích účinků se zakazuje pít alkohol během doby užívání a působení Priligy.

Co když mi Priligy nezabere, mohu zvýšit dávkování?

Ne, určitě ne. Otázka ohledně dávkování a výběru konkrétní verze Priligy s ohledem na objem účinné látky je plně v kompetenci lékaře. Je třeba vždycky dodržovat maximální denní dávku a určitě neužívat víc než jednu tabletku za den. Priligy není určen ani na každodenní užívání.

Jak dlouho trvá nástup účinku a jaké je jeho trvání?

Výrobce udává, že obvykle se má tabletka užít jednu až tři hodiny před plánovaným pohlavním stykem. To znamená, že v tomto intervalu by se již účinky měli projevit, ale je to individuální vzhledem na formu a závažnost předčasné ejakulace. Doba trvání účinků by pak měla být 6 až 8 hodin, ale i toto je znova individuální a lepší je počítat se 6 hodinami.

Dokáže lék ovlivnit například úzkost, strach nebo depresi?

Ne, nedokáže a to navzdory tomu, že Dapoxetin byl původně vyvíjen zejména jako složka lék z kategorie antidepresiv. Priligy se nemá užívat za účelem potlačení úzkosti, strachu nebo depresí a i když se může během jeho užívání zdát, že takové účinky tableta má, nejde o žádný významný vliv. V rámci vedlejších účinků ale psychiku může ovlivnit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zkušenosti s Priligy

Zkušenosti s PriligyPodívejme se ještě na to, jaké jsou zkušenosti mužů s tabletkami. Většinový názor je převážně pozitivní, co znamená, že muži uznávají účinnost tablet a jde u nich o vítanou pomoc. Problém nebývá ani tak s cenou, co je ale způsobené taky tím, že Priligy se neužívá na denní bázi, ale spíše občasně.

To je zároveň taky jeho nevýhoda, nakolik pokud byste chtěli vyřešit svůj problém s příliš rychlou ejakulací tímto způsobem, nepůjde o permanentní řešení. Na co se však muži stěžují, jsou především dvě věci.

První je nástup účinku, který je těžké odhadnout a u někoho zabere lék do hodiny, u někoho jiného to trvá déle. Druhým problémem jsou vedlejší účinky, především bolesti hlavy a trávicí problémy. Objevují se taky problémy s erekcí, především s udržením v dostatečné kvalitě a tvrdosti.

Vlastní zkušenost

Priligy: Vlastní zkušenostA jaké jsou mé zkušenosti? Priligy jsem bral jen chvíli a spíš jen na zkoušku účinků, nakolik jsem si byl vědom, že nepůjde o řešení napořád. Z hlediska účinnosti ho hodnotím pozitivně, u mě nebyl problém ani s nástupem účinku, ani s udržením erekce.

Problémem jsou ale nežádoucí účinky, mě trápily především bolesti hlavy, takže v tomto ohledu je to podobné, jako víceré léky na erektilní dysfunkci. Veliké mínus je dle mě nemožnost dlouhodobého užívání a mě chyběl i komplexnější účinek. Svůj primární účel však Priligy dle mě plní dobře.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zhodnocení na závěr

Priligy: Zhodnocení na závěrMé závěreční hodnocení je tak pozitivní, nakolik s Priligy mají muži dobré zkušenosti a to platí i o mě. Pokud trpíte předčasnou ejakulaci a jiné způsoby řešení nejsou reální nebo jsou neúčinné, určitě tablety doporučuji. Velké mínus ale vidím v nemožnosti dlouhodobého a pravidelného užívání.

Stejně tak mohou být některé vedlejší účinky, například bolesti hlavy, nevolnosti a problémy s kvalitou erekce, velmi nepříjemné. Pokud se u vás objeví, je to velký problém, kterého řešením bohužel bude asi jen Priligy ukončit užívat.

Sám jsem ale fanoušek tablet s přírodním obsahem, které nabízejí komplexní účinky:

víceré takové tabletky podporují taky erekci, libido a potenci celkově a komplexně

jde o tabletky s přírodními složkami, především z rostlin z kategorie přírodních afrodiziak

přípravky jsou dostupné bez lékařského předpisu

složení tablet je vhodné taky na dlouhodobé užívání a to bez nežádoucích účinků

velké plus přírodních tablet je jejich nižší cena

Priligy je samozřejmě jednoznačně nejúčinnějším medikamentózním prostředkem na oddálení ejakulace, to nezpochybňuji. U něj mi však schází širší záběr a tak trocha účinky podporující potenci obecně.

Přesně to jsem našel zejména v tabletkách s přírodním složením. Podstatné je, tam nehrozí takové riziko vedlejších účinků, které by znemožnily jejich dlouhodobé užívání. Ani u nich však nejde o permanentní vyřešení problému, jen o potlačení negativních symptomů.

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu

Priligy: Tablety, které jsem ještě vyzkoušel a jsou bez receptu100 % přírodní složení, to je základní benefit volně dostupných tablet bez receptu. Neobsahují žádné uměle vyráběné látky, naopak, jsou tady jen extrakty a výtěžky rostlin a bylin, které jsou navíc považovány za skvělá afrodiziaka. Ty jsou doplněny o kombinaci vitaminů, minerálů a aminokyselin zaměřených na zlepšení sexuálního života.

V čem vidím největší plusy těchto přípravků? Především v těchto 3 oblastech:

přírodní složení je pro naše tělo přirozené, co znamená zároveň minimální výskyt nežádoucích účinků a možnost dlouhodobého užívání bez problémů
jde o ověřené prostředky, které jsou pod kontrolou a dostanou se na náš trh, až po schválení ze strany Úřadu veřejného zdravotnictví
k tabletkám se dostanete legálně bez receptu a můžete si je objednat taky přímo od výrobců, co snižuje konečnou cenu

KOMPLEXNÍ PŘÍPRAVKY

Velmi významná výhoda, kterou bych chtěl zdůraznit obzvlášť, je komplexnost těchto tablet na víceré aspekty sexuálního života. Nejde jen o prodloužení erekce a oddálení ejakulace, ale například taky o vliv na vznik erekce jako takové a zároveň taky o vliv na libido.

Tabletky s přírodním složením určitě nemají ambici nahradit léky na předpis týkající se ejakulace nebo erekce, to ani nemohou. Je nezbytné je chápat jako podpůrné prostředky s celkovým účinkem. Například Stoporex, konkrétně jeho verze Stoporex Prolong, má účinky nejen na oddálení ejakulace, ale obecně na potenci.

Nabídka tablet s přírodním složením je přitom ještě širší. Tady jsou další kvalitní značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.2/5 - (11 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *