Avanafil

Revoluce v oblasti léčby erektilní dysfunkce, takto nějak by se daly shrnout všechny marketingové tvrzení doprovázející uvedení účinné látky Avanafil na trh. Od registrace Viagry, která je založena na Sildenafile, již uplynulo téměř 20 let a právě Avanafil se měl dle deklarací stát novým zlomovým momentem v oblasti mužské potence.

Táto účinná látka patří podobně jako její konkurence mezi inhibitory fosfodiesterázy typu 5. Jejich účelem je zvýšení účinnosti oxidu dusnatého, který je zodpovědný za vznik ztopoření na základě sexuální stimulace.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Avanafil je nejmladší látka tohoto typu, která vznikla jen nedávno, a byly s ní již od začátku spojeny velké očekávání. Třeba říct, že některé se naplnily, no hodně zůstalo ještě pořád jen v rovině teorií. Podívejme se blíže na to, co všechno Avanafil nabízí i v praxi.

Avanafil: původ, popis a využití

Avanafil: původ, popis a využitíAvanafil spadá, jak jsem napsal již výš, mezi látky speciálně určeny na podporu erektilní dysfunkce. Vyvinutý byl společností Vivus a mezi roky 2012 a 2013 dosáhl stav registrace a schválení na největších trzích ve vyspělých krajinách. Od roku 2013 ho společnost Menarini začala komerčně využívat v léku nazvaném Spedra.

Avanafil patří mezi nejnovější generaci látek spadajících do kategorie I-PDE5, čili mezi inhibitory fosfodiesterázy typu 5

Tyto látky mají schopnost zlepšovat účinnost oxidu dusnatého, který se v procesu sexuální stimulace uvolňuje a jeho zásluhou přichází k vzniku ztopoření

Avanafil je látkou, která dokáže takový účinek dosáhnout již do 30 až 45 minut

Táto účinná látka sice patří mezi nejnovější vědecké objevy, no ani ona nedokáže vyřešit příčinu nedostatečného prokrvení pohlavního údu napořád. Některými svými vlastnostmi ale může předčit konkurenty, především nejstarší účinnou látku Sildenafil.

Zde je několik důležitých údajů ohledem působení Avanafilu v lidském těle:

nástup účinku Avanafilu je prokazatelně rychlejší jak v případě většiny konkurentů, v ideálním případě to může být již 15 minut
k tomu, aby se účinek projevil, je potřebná sexuální stimulace
účinnost látky je daná dobou poločasu její rozpadu a v tomto případě to může být v ideálním případě i 15 hodin nebo víc

Výše zmíněné údaje ale třeba brát s jistou rezervou. Během různých zkoušek a testů sice byly dosaženy i takové na první pohled působivé výkony, ale netřeba to brát automaticky. I přes to, že Avanafil je opravdu účinný, u každého muže může být jistá odchylka především, co se týče rychlosti nástupu a doby trvání účinků.

ODBORNÉ OKÉNKO

Podívejme se na několik odborných údajů o Avanafilu. Jeho chemický vzorec je C23H26ClN7O3 a molekulární hmotnost je 483,951 g/mol. Maximální koncentraci v organismu látka dosáhne obyčejně do 30 až 45 minut. Víc odborných informací hledejte na Wikipedii.

Které léky Avanafil obsahují

Které léky Avanafil obsahujíKromě Spedry, která Avanafil zřejmě nejvíc proslavila, existuje i několik dalších léků určených na problémy s erekcí. Jde o generika, co znamená, že tyto tabletky mají hodně podobné složení a princip činnosti, ale nejedná se o originální licencovaný lék, z kterého vycházejí. Bohužel, u nás jsou nelegální.

Navzdory tomu pro lepší přehled je všechny alespoň v krátkosti zmíním:

Spedra: Originálním lékem obsahujícím Avanafil je Spedra produkována společností Menarini z Lucemburska. Jde o lék na erektilní dysfunkci dodávaný dle objemu účinné látky v troch různých typech, a je rozšířený ve vícerých krajinách Evropy. Oválné světle žluté tabletky jsou u mužů poměrně populární, nakolik je jejich účinnost celkem dobrá.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Stendra: Stendra je jedno z těch známějších generik Spedry a jde stejně o tabletky určeny na erektilní dysfunkci s obsahem Avanafilu. Podobně, jak to u generik bývá, značka láka muže na zajímavou cenu, no bohužel s ní dojde zpravidla i ke zklamání z účinnosti. Ta tudíž není taková, jako u originálu. Problémem jsou i častější nežádoucí účinky.

AvaForce: AvaForce s obsahem 100 mg účinné látky Avanafil patří mezi nelegální léky a generika, které u nás nekoupíte. Navzdory tomu, že výrobce se snaží marketingově prezentovat tyto tabletky jak přípravek určen pro muže – hřebce, účinky v realitě zaostávají za deklarovanými vlastnostmi. Tudy cesta rozhodně nevede.

Super Avana: Posledním generikem, které zmíním, je produkt zvaný Super Avana od společnosti Sunrise Remedies. Jde o tablety obsahující nejen Avanafil, ale i účinnou látku zvanou Dapoxetin, která je určena na oddálení předčasné ejakulace. U nás se přípravek neprodává a tak spadá mezi nelegální léky, které nedoporučuji zkoušet.

Avanafil a jeho účinky

Avanafil a jeho účinkyAvanafil byl vyvinut speciálně a jen za účelem podpory erekce a potence u mužů, kteří trpí erektilní dysfunkcí. Aby u vás látka účinkovala, musí být vaše erektilní dysfunkce způsobená nedostatečným prokrvením pohlavního údu, na jiné faktory tudíž účinná látka nemá vliv. Její působení se tudíž vztahuje na uvolnění cév a zvýšení průtoku krve.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

Co se týče porovnání účinků Avanafilu s jinými podobnými látkami, je tady několik odlišností:

samotný mechanizmus, čili zlepšení účinnosti oxidu dusnatého na relaxaci hladkého svalstva cév, je podobný, jak u jiných I-PDE5 látkách
velké plus: je rychlejší a viditelnější nástup účinnosti samotné účinné látky, nakolik například nejznámější Sildenafil účinkuje zpravidla až do jedné hodiny
u Avanafilu je eventuální účinnost již hodně dřív, například i 30 minut po užití, přičemž dokonce již do 15 minut bylo schopných erekce víc jak 2/3 mužů
velký rozdíl je i ohledem biologického rozpadu, čili délky trvání účinků v praxi; doba biologického rozpadu může být i 2 nebo 3 násobně delší, jak u konkurence

Vedlejší a nežádoucí účinky

Avanafil Vedlejší a nežádoucí účinkyAvanafil se od jiných látek podobného charakteru liší nejen svými pozitivními účinky na erekci, ale taky těmi negativními a vedlejšími. Je jich ale méně a mají sporadičtější výskyt, jak je to u konkurence. Je nutno ale objektivně říct, že vzhledem k tomu, že látka patří mezi ty novější, nemusí být ještě všechny nežádoucí účinky detailně prozkoumány.

Tady jsou nejčastěji uváděné nežádoucí účinky výrobců léků s obsahem Avanafilu:

bolesti hlavy
začervenání kůže
podráždění nosní sliznice
ucpaní nosu
závratě
ospalost
dýchavičnost při námaze
bolest zad
návaly tepla
zvýšený srdeční tep
bušení srdce
poruchy trávení
nevolnost
rozmazané vidění

Nevýhodou látky je, že na rozdíl od ostatních IPDE-5 účinných látek nacházejících se běžně v tabletách na erekci, se například nevolnosti a trávicí problémy objevují poměrně hodně. Podobné je to i s myalgií, čili bolestí svalstva. Tyto nežádoucí účinky jsou velice nepříjemné, a pokud se u vás projeví, mohou znamenat i důvod na ukončení užívání.

POZOR ZEJMÉNA NA NELEGÁLNÍ LÉKY

Větší míru výskytu nežádoucích účinků mávají zpravidla generické léky, které jsou u nás nelegální. V jejich případě se dokonce mohou vyskytnout v mnohem větší intenzitě a mohou dokonce ohrožovat zdraví. Proto doporučuji užívat jen u nás zaregistrované a schválené přípravky.

Kontraindikace

Avanafil KontraindikaceKromě vedlejších a nežádoucích účinků mohou být problémem při užívaní Avanafilu a léků s jeho obsahem i kontraindikace. Nejčastěji jde o faktory, které znemožňují užívání léků, v některých případech pouze omezují dávkování. V každém případě je ale neberte na lehkou váhu, nakolik vám mohou způsobit ještě větší starosti jak nežádoucí účinky.

Na tyto kontraindikace si dejte bacha:

Nemoci

Vylučujícím faktorem pro užívání léků s obsahem Avanafilu je alergická reakce na samotnou účinnou látku. Pokud máte těžkosti se srdcem, konzultujte užívání s lékařem. Užívat Avanafil nesmíte například při závažných poruchách srdce, pokud máte nízký nebo vysoký krevní tlak, pokud jste překonali infarkt nebo mozkovou příhodu nebo pokud máte pigmentovou retinitidu.

Léky

Avanafil není povoleno bez lékařského schválení kombinovat s jinými účinnými látkami se stejným účinkem. Stejně tak nesmíte současně s Avanafilom užívat nitrátové léky, léky na HIV nebo AIDS, léky na plísňové infekce nebo riociguat. Problémem mohou být alfa-blokátory nebo léky na arytmii.

Jiné faktory

Avanafil byste neměli užívat současně s alkoholem, nakolik se mohou dostavit některé nepříjemné vedlejší účinky. Problémem je i užití léků s obsahem této látky společně s grapefruitovou šťávou, která zvyšuje účinnost Avanafilu. Pokud se u vás objeví nežádoucí účinky, neměli byste ani vést vozidlo a obsluhovat stroje.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Cena a kde koupit

Avanafil Cena a kde koupitU nás je s účinnou látkou Avanafil momentálně registrována jedině lék značky Spedra, kterou lze koupit v různých gramážích. Obecně se cena za jednu tabletu léku s obsahem Avanafilu pohybuje kolem 160 až 220 Kč, co je vcelku přijatelná cena oproti zbývající konkurenci.

Při koupi je ale důležitá nejen cena, ale i zdroj:

nakolik Avanafil spadá mezi účinné látky z kategorie léčiv na erektilní dysfunkci, jeho získání lze jen na předpis
u nás se léčivá na předpis mohou prodávat jenom v lékárně, takže to je i jediné místo, kde můžete Spedru s obsahem Avanafilu koupit oficiálně
všechny ostatní značky léků a tablet s obsahem této účinné látky nejsou u nás registrovány, a pokud je koupíte, půjde o nelegální léky, u kterých vám za účinnost nikdo neručí

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX PROSTATE

BEZ LÉKAŘSKÉHO PŘEDPISU JE TO VELKÉ RIZIKO

Nejen kopě u nás neregistrovaných tablet je problémem. Neméně riziková je i koupě sice legálních léků, ale bez lékařského receptu. Jde o nelegální prodej na černo a je vysoká šance, že koupíte pouze napodobeninu, která vám nepřinese žádný užitek.

Zkušenosti s léky, které obsahují Avanafil a jejich zhodnocení

Zkušenosti s léky, které obsahují Avanafil a jejich zhodnoceníCo říkají muži na Avanafil z hlediska účinnosti? Reakce jsou více méně pozitivní, i když je vidět, že se jedná o poměrně novou látku. Účinnost Avanafilu sice nikdo nezpochybňuje, ale míra účinků se u každého muže mírně liší. V ideálním případě lze dosáhnout erekci opravdu i do 30 minut, ale není tomu tak u každého muže.

Pro dosažení viditelných výsledků je nezbytné:

dodržovat dávkování uváděno přímo od výrobce konkrétního léku
nekupovat žádné léky bez lékařského předpisu a indikace od lékaře
nezvyšovat dávkování libovolně, to samé platí o míchání různých druhů léků
dodržovat doporučení týkajících se kontraindikací

Co se týče mého vlastního zhodnocení, osobně si myslím, že Avanafil jak látka využívána v lécích na erekci má smysl, ale je jen na začátku své cesty. Problematické jsou především některé vedlejší účinky, které znemožňují například dlouhodobější užívání. Jako mínus hodnotím i slabší výběr léků, takže pokud vám například Spedra nevyhovuje, není alternativa.

Tablety, které jsem ještě vyzkoušel, a jsou bez receptu

Avanafil: Tablety, které jsem ještě vyzkoušel, a jsou bez receptuVzhledem na to, že se tématu zlepšování potence a erekce věnuji delší dobu, mám zkušenosti s vícerými značkami tablet. Pro mě jsou zajímavé například i přípravky s obsahem přírodních látek spadajících mezi afrodiziaka, nejen těch syntetických.

O jaké přípravky jde? Tady jsou jejich nejdůležitější charakteristiky:

v složení tablet jsou výtěžky a extrakty rostlin podporujících potenci i erekci

nakolik jde o 100 % přírodní složky, nepotřebujete lékařský recept

z toho samého důvodu je i míra vedlejších účinků nepoměrně nižší, téměř žádná

z hlediska ceny jsou tyto tablety několik násobně levnější

skvělou výhodou je i možnost dlouhodobého užívání a to bez jakýchkoliv problémů

Velkým plusem těchto tablet je, že svým složením jsou schopné pomoci nejen při erekci, ale i při jiných sexuálních problémech a poruchách. Pokud například máte problém s nízkým sexuálním apetitem, umí vám ho zvýšit. Některé dokonce podporují i plodnost a to zlepšením spermatogenezy. Ne všechny značky těchto tablet jsou ale stejně účinné.

Pokud nechcete zjišťovat systémem pokus-omyl to, které jsou nejlepší, já doporučuji tyto:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.3/5 - (13 votes)

Jeden komentář

  1. Dobrý den mám dotaz.

    Zda je Avanafil silnější než spedra a zda bude zabírat u mužu s Diabetem a neuorpatii kdy odumiraji nervy a cevy. děkuji za odpoved

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *