Jak oddálit erekci

Jak oddálit erekciOddálení erekce znamená stát se mistrem v umění sexu. Společně s oddálením erekce se dá oddálit taky ejakulace a to bez ohledu na to, jestli máte nebo nemáte problémy s předčasným vyvrcholením. Za vším je však potřeba hledat kombinaci poctivého tréninku, přípravy, skvělé kondice a tak trocha i dopingu.

Nemusíte se však bát, že by to bylo příliš složité. Existuje na to několik způsobů a triků, které používají zcela běžně i herci a herečky ve filmech pro dospělé. Samozřejmě, někomu to půjde snadněji, někdo se bude muset více snažit.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Pokud chcete vědět, jak oddálit erekci a následně prodloužit její délku tak, abyste dokázali plně uspokojit svou partnerku, čtete dál. Taky na základu vlastních zkušeností vám prozradím, jak se to povedlo mně.

Nejčastější problémy při oddálení erekce a ejakulace

Nejčastější problémy při oddálení erekce a ejakulaceOddálení erekce je možné pouze za předpokladu, že máte pod kontrolou své libido a stejně tak ejakulaci. Proti tomuto působí několik faktorů, přičemž nejčastěji jde o příliš vysoký sexuální apetit a problém s předčasnou ejakulací.

Erekce je v první řadě závislá od vnímání sexuální stimulace, přičemž její kvalita závisí od funkčnosti a správného prokrvení pohlavního údu

V druhé řadě jsou nástup erekce a její délka závislé od libida, na které má vliv hlavně hladina testosteronu

Obecně platí, že čím je vyšší sexuální stimulace a libido, tím dřív dojde k erekci

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Toto jsou nejčastější problémy, které se u mužů objevují:

problém s libidem – příliš vysoké libido znamená příliš vysoký sexuální apetit a ten se projeví taky na rychlém nástupu erekce
problém s rychlou ejakulací – druhý nejčastější problém je příliš rychlá ejakulace, která se objeví někdy i do jedné či dvou minut od začátku sexuálního styku
problém s průběhem erekce – nezdravý průběh erekce nemusí znamenat jenom její nedostatečnou kvalitu, jak to je ve většině případů, ale taky její rychlý nástup a průběh

REÁLNÉ MOŽNOSTI

Nebudu vám slibovat nemožné, a proto ihned na úvod říkám, že pokud budete chtít oddálit svou erekci, prodloužit ji a oddálit taky ejakulaci, musíte mít reální očekávání. Vznik erekce je přirozený biologický mechanizmus a jeho oddálení je možné jen na jistý čas. To samé platí aj o vyvrcholení, které se nedá oddalovat donekonečna.

Příčiny příliš rychlé erekce a ejakulace

Příčiny příliš rychlé erekce a ejakulaceVýše zmíněné problémy způsobují u mužů příliš skorý nástup ztopoření a stejně tak i jeho příliš rychlé ukončení, obvykle jako následek předčasné ejakulace. Na tomto stavu má podíl několik důležitých faktorů, které však lze ovlivnit.

Toto jsou ty nejčastější:

Nadměrná hladina testosteronu: Na libido a tedy i na průběh erekce má velký vliv hlavně hormon testosteron. Pokud ho máte ve svém těle nadměrně vysoké množství, přenáší se to i do rychlého ztopoření a stejně tak do rychlého dosažení orgasmu, čili ejakulace.

Přílišné užívání povzbuzujících prostředků: Druhým častým problémem je nadměrné užívání různých prostředků na povzbuzení chuti na sex a na zlepšení erekce. Problém s příliš rychlou erekcí a ejakulací mají i muži nadměrně užívající léky na erekci.

Sexuální nezkušenost: Hodně rychlý nástup erekce a ejakulace má na svědomí taky sexuální nezkušenost. Tato příčina však má výhodu v tom, že postupně bude ustupovat samovolně s tím, jak budete nabírat sexuální zkušenosti.

Delší sexuální abstinence: Podobně působí i sexuální abstinence. V tom případě je muž mnohem více citlivý na nepřímou i přímou sexuální stimulaci a důsledkem bývá nejen rychlá erekce, ale taky rychlé dosažení orgasmu. Tento faktor je však naštěstí taky jenom dočasný.

Zvýšená vzrušivost: Zvýšená vzrušivost a vnímavost na sexuální stimulaci je také faktor, který ovlivňuje nástup erekce a ejakulace. Důvodem může být například krátká uzdička, nějaké dočasné zánětlivé onemocnění penisu nebo problém s přenosem nervových signálů.

Možnosti a způsoby, jak oddálit erekci

Možnosti a způsoby, jak oddálit erekciJak vidíte, některé příčiny příliš rychlé erekce a ejakulace jsou přirozené a naštěstí, pouze dočasné. Víceré z nich si však budou vyžadovat z vaší strany více úsilí při jejich řešení. Mám však pro vás dobrou zprávu: všechno se dá vyřešit, je nezbytné jenom zvolit ten správný způsob.

Co všechno tedy pomáhá a jak oddálit erekci?

Snížení sexuální energie

První a nejvíc přirozenou možností je snížit sexuální energii, čili i libido. Pokud užíváte nějaké podpůrné prostředky na jeho zvýšení, ukončete to. Stejně tak se vyvarujte přípravkům zvyšujícím hladinu testosteronu, naopak, je potřeba ji dostat do zdravých limitů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Častější sexuální kontakt

Zvýšení intenzity a pravidelnosti pohlavního styku je druhou možností, jak působit na zlepšení kontroly erekce a ejakulace. Pomoct může taky častější masturbace s cílem snažit se oddálit vyvrcholení, takže můžete zkusit například přerušování masturbace.

Zlepšení vnímání sexuální stimulace

Kromě častějšího sexuálního styku může pomoct i mentální příprava. Pokud potřebujete oddálit nástup erekce, snažte se na nic nemyslet a prostě jenom relaxujte. Pokud se dá, zavřete oči a snažte se mít „čistou“ mysl. To samé platí i pro oddálení ejakulace během styku.

Opatření na snížení citlivosti

Tento způsob řešení používají taky herci ve filmech pro dospělé. Jde například o používání znecitlivujících přípravků, které se aplikují přímo na penis. Pomáhá taky cvičení, například Kegelovy cviky a Master-Johnsonova metoda, kterou můžete zkusit s partnerkou.

Tablety a léky

Na vážnější problémy s libidem, nestabilním průběhem erekce a na příliš rychlou ejakulaci existují i podpůrné přípravky. Může se jednat buď o volně dostupné tablety s přírodním složením, nebo o léky se syntetickými látkami, které jsou určeny například na oddálení ejakulace.

TAKY JAKO MEDICÍNSKÝ PROBLÉM

Jsou situace, kdy nelze docílit oddálení erekce nebo ejakulace bez odborné léčby. Jde například o stavy způsobeny chronickými problémy s hormonální hladinou, cévními poruchami a poruchou předčasné ejakulace. V takovém případě je nezbytné lékařské řešení.

Mé vlastní zkušenosti s oddálením erekce

Mé vlastní zkušenosti s oddálením erekcePokud se chcete stát opravdovým mistrem v ložnici a dokázat oddálit svou erekci či ejakulaci, musíte se připravit v první řadě na poctivý trénink. Nic nepřijde samo od sebe a už vůbec ne ze dne na den.

Pokud se ale budete držet postupu, který jsem použil já, máte šanci na úspěch:

Vylučte nejprve potřebu lékařského zásahu: V první řadě je nezbytné se ujistit, že problém s příliš rychlou erekcí a ejakulací nevyžaduje odbornou léčbu. To jsou situace například s krátkou uzdičkou, zánětem či problémy s hormony. Pokud to není váš případ, pokračujte.

Pravidelná masturbace je důležitá: Nejlepší cvičení na oddálení erekce a ejakulace je pravidelný sex! Přesně tak, přičemž jako ideální cvičení se dá považovat masturbace. Věnujte se jí pravidelně, ale snažte se vždy oddálit nástup plné erekce a hlavně oddalujte orgasmus.

Žádné přípravky na libido: Pokud užíváte nějaké speciální přípravky na zvýšení libida, okamžitě je zahoďte. To platí tak o tabletách, a rovněž i o jiných formách. Příliš vysoké libido prostě nepotřebujete, potřebujete ho posunout do zdravých mezí.

Kegelovy cviky a metoda Master-Johnson: Oba druhy cvičení mají význam pro lepší kontrolu erekce a ejakulace. Kegelovymi cviky si procvičíte hlavně zlepšení zdravého průběhu erekce, Master-Johnsonova metoda slouží na udržení ejakulace na uzdě.

Technika je alfa a omega: Samotný pohlavní styk by určitě neměl být o rychlosti a tomu přizpůsobte i svou techniku. Důležitá je předehra, věnujte se nejprve partnerce, a pokud již dojde řada na vás, přerušujte sexuální dráždění. Sex si lépe užijete a oddálíte erekci a ejakulaci.

Mějte čistou mysl: Během pohlavního styku nemyslete na nic, trénujte to již při masturbaci. Nemusíte si vytvářet negativní obrazy v mysli, co je chybná rada, která zničí zážitek z celého styku, ale prostě se naučte „nemyslet na nic“ a mít zcela „čistou“ mysl. Dá se to, uvidíte.

Speciální doping: Pomoct si musí z času na čas každý muž. Já jsem užíval tablety s přírodním složením, které normalizovaly hladinu testosteronu a pomáhaly zkrotit přehnané libido, no zároveň podporovaly zdravou erekci. Mně tenhle doping opravdu hodně pomohl.

Jak fungují tablety na erekci a ejakulaci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a ejakulaci a proč je doporučujiPřírodní tablety na podporu správné a zdravé erekce mají za cíl zlepšit nástup a kvalitu ztopoření, ale například ovlivňují taky libido, ejakulaci a víceré z nich i spermatogenezu. Za vším je složení, v kterém nenajdete žádné umělé látky, barviva a konzervanty.

Princip účinku těchto tablet je prostý:

V jejich obsahu jsou ověřené přírodní afrodiziaka doplněny o aminokyseliny podporující správnou funkčnost a činnost pohlavní soustavy a to včetně sexuálního apetitu

Pod označením přírodní afrodiziaka můžete najít v těchto tabletách výtěžky a extrakty bylin s ověřeným účinkem již několik staletí. Jde nejčastěji o jihoamerické, asijské a africké rostliny, které se využívaly a pořád využívají v tradiční medicíně těchto oblastí. Jejich kombinace je přesně určená na podporu zdravé erekce a potence.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Navíc, tyto přípravky mají několik nezanedbatelných výhod:

díky přírodnímu složení jsou dostupné bez předpisu a můžete si je koupit volně bez nutnosti předešlého lékařského vyšetření
z toho samého důvodu se u nich neobjevují ani žádné nežádoucí a vedlejší účinky, které jsou typické pro tablety s chemickým a syntetickým složením
vícero výrobců dokonce nabízí záruku vrácení peněz a tablety si můžete za nejlepší cenu koupit přes jejich oficiální eshop

Kromě zlepšení zdravého fungování erekce jsou víceré značky určeny taky na oddálení ejakulace a to prostřednictvím ovlivnění hladiny testosteronu a přes zlepšení psychické relaxace během pohlavního styku. Mně se osvědčila značka STOPOREX.

BUĎTE TRPĚLIVÍ

Aby byl účinek těchto přípravků viditelný a maximální, musíte je užívat delší dobu. U mě začaly některé značky zabírat až po dvou nebo troch týdnech, plně se projevily až po delší době. I proto doporučuji užívání alespoň po dobu 3 až 4 měsíců.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJak jsem uvedl již dříve, pro dosažení maximálního efektu je nezbytný delší čas. Je to hlavně kvůli tomu, že tablety pracují s přírodními látkami, které se musí do těla nejen vstřebat, ale musí se dovnitř dostat i na jistou úroveň. To se stane obvykle až po několika týdnech či dokonce měsících.

Neznamená to však, že musíte čekat donekonečna. U některých značek by tomu ale tak bylo, nakolik na trhu jsou nejen kvalitní, ale taky nekvalitní přípravky. Abych vám pomohl je rozeznat, tady je přehled těch značek, které u mě fungovaly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze
4.2/5 - (16 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *