Jak oddálit erekci

Jak oddálit erekciOddálení erekce znamená stát se mistrem v umění sexu. Společně s oddálením erekce se dá oddálit taky ejakulace a to bez ohledu na to, jestli máte nebo nemáte problémy s předčasným vyvrcholením. Za vším je však potřeba hledat kombinaci poctivého tréninku, přípravy, skvělé kondice a tak trocha i dopingu.

Nemusíte se však bát, že by to bylo příliš složité. Existuje na to několik způsobů a triků, které používají zcela běžně i herci a herečky ve filmech pro dospělé. Samozřejmě, někomu to půjde snadněji, někdo se bude muset více snažit.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Pokud chcete vědět, jak oddálit erekci a následně prodloužit její délku tak, abyste dokázali plně uspokojit svou partnerku, čtete dál. Taky na základu vlastních zkušeností vám prozradím, jak se to povedlo mně.

Nejčastější problémy při oddálení erekce a ejakulace

Nejčastější problémy při oddálení erekce a ejakulaceOddálení erekce je možné pouze za předpokladu, že máte pod kontrolou své libido a stejně tak ejakulaci. Proti tomuto působí několik faktorů, přičemž nejčastěji jde o příliš vysoký sexuální apetit a problém s předčasnou ejakulací.

Erekce je v první řadě závislá od vnímání sexuální stimulace, přičemž její kvalita závisí od funkčnosti a správného prokrvení pohlavního údu

V druhé řadě jsou nástup erekce a její délka závislé od libida, na které má vliv hlavně hladina testosteronu

Obecně platí, že čím je vyšší sexuální stimulace a libido, tím dřív dojde k erekci

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Toto jsou nejčastější problémy, které se u mužů objevují:

problém s libidem – příliš vysoké libido znamená příliš vysoký sexuální apetit a ten se projeví taky na rychlém nástupu erekce
problém s rychlou ejakulací – druhý nejčastější problém je příliš rychlá ejakulace, která se objeví někdy i do jedné či dvou minut od začátku sexuálního styku
problém s průběhem erekce – nezdravý průběh erekce nemusí znamenat jenom její nedostatečnou kvalitu, jak to je ve většině případů, ale taky její rychlý nástup a průběh

REÁLNÉ MOŽNOSTI

Nebudu vám slibovat nemožné, a proto ihned na úvod říkám, že pokud budete chtít oddálit svou erekci, prodloužit ji a oddálit taky ejakulaci, musíte mít reální očekávání. Vznik erekce je přirozený biologický mechanizmus a jeho oddálení je možné jen na jistý čas. To samé platí aj o vyvrcholení, které se nedá oddalovat donekonečna.

Příčiny příliš rychlé erekce a ejakulace

Příčiny příliš rychlé erekce a ejakulaceVýše zmíněné problémy způsobují u mužů příliš skorý nástup ztopoření a stejně tak i jeho příliš rychlé ukončení, obvykle jako následek předčasné ejakulace. Na tomto stavu má podíl několik důležitých faktorů, které však lze ovlivnit.

Toto jsou ty nejčastější:

Nadměrná hladina testosteronu: Na libido a tedy i na průběh erekce má velký vliv hlavně hormon testosteron. Pokud ho máte ve svém těle nadměrně vysoké množství, přenáší se to i do rychlého ztopoření a stejně tak do rychlého dosažení orgasmu, čili ejakulace.

Přílišné užívání povzbuzujících prostředků: Druhým častým problémem je nadměrné užívání různých prostředků na povzbuzení chuti na sex a na zlepšení erekce. Problém s příliš rychlou erekcí a ejakulací mají i muži nadměrně užívající léky na erekci.

Sexuální nezkušenost: Hodně rychlý nástup erekce a ejakulace má na svědomí taky sexuální nezkušenost. Tato příčina však má výhodu v tom, že postupně bude ustupovat samovolně s tím, jak budete nabírat sexuální zkušenosti.

Delší sexuální abstinence: Podobně působí i sexuální abstinence. V tom případě je muž mnohem více citlivý na nepřímou i přímou sexuální stimulaci a důsledkem bývá nejen rychlá erekce, ale taky rychlé dosažení orgasmu. Tento faktor je však naštěstí taky jenom dočasný.

Zvýšená vzrušivost: Zvýšená vzrušivost a vnímavost na sexuální stimulaci je také faktor, který ovlivňuje nástup erekce a ejakulace. Důvodem může být například krátká uzdička, nějaké dočasné zánětlivé onemocnění penisu nebo problém s přenosem nervových signálů.

Možnosti a způsoby, jak oddálit erekci

Možnosti a způsoby, jak oddálit erekciJak vidíte, některé příčiny příliš rychlé erekce a ejakulace jsou přirozené a naštěstí, pouze dočasné. Víceré z nich si však budou vyžadovat z vaší strany více úsilí při jejich řešení. Mám však pro vás dobrou zprávu: všechno se dá vyřešit, je nezbytné jenom zvolit ten správný způsob.

Co všechno tedy pomáhá a jak oddálit erekci?

Snížení sexuální energie

První a nejvíc přirozenou možností je snížit sexuální energii, čili i libido. Pokud užíváte nějaké podpůrné prostředky na jeho zvýšení, ukončete to. Stejně tak se vyvarujte přípravkům zvyšujícím hladinu testosteronu, naopak, je potřeba ji dostat do zdravých limitů.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Častější sexuální kontakt

Zvýšení intenzity a pravidelnosti pohlavního styku je druhou možností, jak působit na zlepšení kontroly erekce a ejakulace. Pomoct může taky častější masturbace s cílem snažit se oddálit vyvrcholení, takže můžete zkusit například přerušování masturbace.

Zlepšení vnímání sexuální stimulace

Kromě častějšího sexuálního styku může pomoct i mentální příprava. Pokud potřebujete oddálit nástup erekce, snažte se na nic nemyslet a prostě jenom relaxujte. Pokud se dá, zavřete oči a snažte se mít „čistou“ mysl. To samé platí i pro oddálení ejakulace během styku.

Opatření na snížení citlivosti

Tento způsob řešení používají taky herci ve filmech pro dospělé. Jde například o používání znecitlivujících přípravků, které se aplikují přímo na penis. Pomáhá taky cvičení, například Kegelovy cviky a Master-Johnsonova metoda, kterou můžete zkusit s partnerkou.

Tablety a léky

Na vážnější problémy s libidem, nestabilním průběhem erekce a na příliš rychlou ejakulaci existují i podpůrné přípravky. Může se jednat buď o volně dostupné tablety s přírodním složením, nebo o léky se syntetickými látkami, které jsou určeny například na oddálení ejakulace.

TAKY JAKO MEDICÍNSKÝ PROBLÉM

Jsou situace, kdy nelze docílit oddálení erekce nebo ejakulace bez odborné léčby. Jde například o stavy způsobeny chronickými problémy s hormonální hladinou, cévními poruchami a poruchou předčasné ejakulace. V takovém případě je nezbytné lékařské řešení.

Mé vlastní zkušenosti s oddálením erekce

Mé vlastní zkušenosti s oddálením erekcePokud se chcete stát opravdovým mistrem v ložnici a dokázat oddálit svou erekci či ejakulaci, musíte se připravit v první řadě na poctivý trénink. Nic nepřijde samo od sebe a už vůbec ne ze dne na den.

Pokud se ale budete držet postupu, který jsem použil já, máte šanci na úspěch:

Vylučte nejprve potřebu lékařského zásahu: V první řadě je nezbytné se ujistit, že problém s příliš rychlou erekcí a ejakulací nevyžaduje odbornou léčbu. To jsou situace například s krátkou uzdičkou, zánětem či problémy s hormony. Pokud to není váš případ, pokračujte.

Pravidelná masturbace je důležitá: Nejlepší cvičení na oddálení erekce a ejakulace je pravidelný sex! Přesně tak, přičemž jako ideální cvičení se dá považovat masturbace. Věnujte se jí pravidelně, ale snažte se vždy oddálit nástup plné erekce a hlavně oddalujte orgasmus.

Žádné přípravky na libido: Pokud užíváte nějaké speciální přípravky na zvýšení libida, okamžitě je zahoďte. To platí tak o tabletách, a rovněž i o jiných formách. Příliš vysoké libido prostě nepotřebujete, potřebujete ho posunout do zdravých mezí.

Kegelovy cviky a metoda Master-Johnson: Oba druhy cvičení mají význam pro lepší kontrolu erekce a ejakulace. Kegelovymi cviky si procvičíte hlavně zlepšení zdravého průběhu erekce, Master-Johnsonova metoda slouží na udržení ejakulace na uzdě.

Technika je alfa a omega: Samotný pohlavní styk by určitě neměl být o rychlosti a tomu přizpůsobte i svou techniku. Důležitá je předehra, věnujte se nejprve partnerce, a pokud již dojde řada na vás, přerušujte sexuální dráždění. Sex si lépe užijete a oddálíte erekci a ejakulaci.

Mějte čistou mysl: Během pohlavního styku nemyslete na nic, trénujte to již při masturbaci. Nemusíte si vytvářet negativní obrazy v mysli, co je chybná rada, která zničí zážitek z celého styku, ale prostě se naučte „nemyslet na nic“ a mít zcela „čistou“ mysl. Dá se to, uvidíte.

Speciální doping: Pomoct si musí z času na čas každý muž. Já jsem užíval tablety s přírodním složením, které normalizovaly hladinu testosteronu a pomáhaly zkrotit přehnané libido, no zároveň podporovaly zdravou erekci. Mně tenhle doping opravdu hodně pomohl.

Jak fungují tablety na erekci a ejakulaci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a ejakulaci a proč je doporučujiPřírodní tablety na podporu správné a zdravé erekce mají za cíl zlepšit nástup a kvalitu ztopoření, ale například ovlivňují taky libido, ejakulaci a víceré z nich i spermatogenezu. Za vším je složení, v kterém nenajdete žádné umělé látky, barviva a konzervanty.

Princip účinku těchto tablet je prostý:

V jejich obsahu jsou ověřené přírodní afrodiziaka doplněny o aminokyseliny podporující správnou funkčnost a činnost pohlavní soustavy a to včetně sexuálního apetitu

Pod označením přírodní afrodiziaka můžete najít v těchto tabletách výtěžky a extrakty bylin s ověřeným účinkem již několik staletí. Jde nejčastěji o jihoamerické, asijské a africké rostliny, které se využívaly a pořád využívají v tradiční medicíně těchto oblastí. Jejich kombinace je přesně určená na podporu zdravé erekce a potence.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Navíc, tyto přípravky mají několik nezanedbatelných výhod:

díky přírodnímu složení jsou dostupné bez předpisu a můžete si je koupit volně bez nutnosti předešlého lékařského vyšetření
z toho samého důvodu se u nich neobjevují ani žádné nežádoucí a vedlejší účinky, které jsou typické pro tablety s chemickým a syntetickým složením
vícero výrobců dokonce nabízí záruku vrácení peněz a tablety si můžete za nejlepší cenu koupit přes jejich oficiální eshop

Kromě zlepšení zdravého fungování erekce jsou víceré značky určeny taky na oddálení ejakulace a to prostřednictvím ovlivnění hladiny testosteronu a přes zlepšení psychické relaxace během pohlavního styku. Mně se osvědčila značka STOPOREX.

BUĎTE TRPĚLIVÍ

Aby byl účinek těchto přípravků viditelný a maximální, musíte je užívat delší dobu. U mě začaly některé značky zabírat až po dvou nebo troch týdnech, plně se projevily až po delší době. I proto doporučuji užívání alespoň po dobu 3 až 4 měsíců.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJak jsem uvedl již dříve, pro dosažení maximálního efektu je nezbytný delší čas. Je to hlavně kvůli tomu, že tablety pracují s přírodními látkami, které se musí do těla nejen vstřebat, ale musí se dovnitř dostat i na jistou úroveň. To se stane obvykle až po několika týdnech či dokonce měsících.

Neznamená to však, že musíte čekat donekonečna. U některých značek by tomu ale tak bylo, nakolik na trhu jsou nejen kvalitní, ale taky nekvalitní přípravky. Abych vám pomohl je rozeznat, tady je přehled těch značek, které u mě fungovaly nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.2/5 - (16 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *