Cviky na oddálení ejakulace

Cviky na oddálení ejakulace

Trápí vás předčasná nebo příliš rychlá ejakulace? Jednou z přirozených možností, jak můžete tento problém zmírnit, je i speciální cvičení. Cviky na předčasnou ejakulaci jsem v minulosti využíval i já, protože jsem měl v této oblasti krátkodobé problémy. Naštěstí nebyly příliš vážné a také s pomocí cvičení jsem dokázal stav zvládnout.

Samotné cvičení však samozřejmě není jediným způsobem řešení problému. Na ejakulaci mají vliv i další okolnosti a faktory, například aktuální zdravotní stav močové a pohlavní soustavy, neboť záněty a infekce tento problém zhoršují.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Oproti jiným poruchám v sexuální oblasti však právě předčasná nebo příliš rychlá ejakulace patří do té kategorii problémů, které se cvičením dají ovlivnit. Právě proto se v tomto článku zaměřím na všechny nejznámější cviky a techniky na oddálení ejakulace.

Cviky na oddálení ejakulace: co to je a proč je cvičit

Cviky na předčasnou ejakulaci jsou určeny na podporu prodloužení erekce a ke zlepšení kontroly nad orgasmem. Jde o cvičení týkající se buď přímo penisu nebo svalstva či procvičování vzrušivosti tak, aby muž méně intenzivně vnímal sexuální dráždění.

Cviky na oddálení ejakulace slouží na problémy s příliš rychlou nebo předčasnou ejakulací způsobenou vysokou vzrušivostí či nadměrným libidem

Může jít o cviky určené na penis, případně i na jeho okolí či svaly pánevního dna

Cílem cvičení je v první řadě zlepšit odolnost muže vůči sexuálnímu dráždění, zadruhé naučit ho lépe kontrolovat své vzrušení

Pokud jde o ejakulaci, ta je přirozenou součástí sexuálního vzrušení. V případě, že ale přijde k ejakulovaných do 1 či 2 minut od začátku sexuální stimulace, nejde o zcela zdravý stav. Za příliš rychlou ejakulací mohou být problémy s uzdičkou, ale například i některé záněty penisu. Pokud jde jen o vysokou vzrušivost, tento stav je možné ještě kontrolovat.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Právě to je úkolem cviků, které mají zároveň i další účinky:

některé z nich pomáhají na lepší prokrvení penisu a působí tedy nejen na ejakulaci, ale i na zlepšení ztopoření či prodloužení erekce
stejně tak jsou některé cviky, například Kegelovy, pozitivně i na stav svalstva pánevního dna, ovlivňují tedy i správné fungování prostaty
cviky můžete využívat i při předehře před pohlavním stykem a oživit si tak sex, zejména pokud jde o ty, které se mohou provádět ve dvojici s partnerkou

Ejakulace závisí aj od sexuální energie

Ejakulace a vyvrcholení jsou přirozenou součástí sexu a závisí i na tom, jak dlouho muž neměl pohlavní styk a kolik má v sobě nahromaděné sexuální energie. Stejně tak i méně zkušení muži mohou mít problém s rychlou ejakulací a nepůjde o nic nepřirozené.

Pro koho jsou určeny cviky na oddálení ejakulace a kdy jejich cvičit

Tato cvičení jsou určeny pro všechny muže, kteří mají problém s příliš rychlou ejakulací. Neexistuje omezení ohledně věku či zdravotního stavu, mnoho cviků je technicky jednoduchých. Některé jsou navíc určeny pro dvojici, takže je lze zkusit i s partnerkou.

Cviky na předčasnou ejakulaci ale ocení i tyto skupiny:

muži, kteří chtějí zlepšit kontrolu nad svou erekcí a její délkou, zejména tehdy, pokud jim erekce zvykne rychle ochabnout
muži s problémy s únikem moči, některé cviky totiž mohou zlepšit i kontrolu svalstva vazební močení
muži, kteří mají problém s prostatou, jelikož některé cviky posilují svalstvo pánevního dna, které ovlivňuje velikost a funkčnost prostaty

Příklady a postup, jak cvičit cviky na oddálení ejakulace

Pokud chcete oddálit svou ejakulaci následující cvičení vám mohou pomoci. Je však cvičit pravidelně, dlouhodobě a dbát na technickou správnost provedení jednotlivých cviků. Některé cviky se budou týkat přímo penisu, jiné i jeho okolí.

Zde jsou 3 cviky, které jsem cvičil a které mi na oddálení ejakulace pomohli nejvíce:

Metoda Masters-Johnson: V polovině 20. století se problémům s předčasnou ejakulací věnovali i dva vědci, William Masters a Virginia Johnson. Výsledkem jejich zkoumání je speciální technika, kterou lze aplikovat během sexuálního styku a která slouží k zastavení vyvrcholení. Techniku ​​můžete zkusit sami i s partnerkou.

Hned, jak při sexu ucítíte, že se blíží jeho vyvrcholení, třeba stisknout palcem, ukazováčkem a prostředníčkem žalud. Palec přitlačte na horní stranu žaludu, zbylé prsty v oblasti uzdičky. Doporučuji tento cvik opakovat pravidelně a první výsledky přijdou už po měsíci.

Kegelovy cviky: Velmi známým cvičením jsou i Kegelovy cviky. Jde o cviky, které jsou určeny k posílení svalstva pánevního dna, konkrétně PC svalu. Tento sval je zodpovědný hned za několik úkolů, například za zastavení močení, udržení erekce, stav prostaty a samozřejmě i za možnost lépe kontrolovat ejakulaci.

Cvik se provádí v leže nebo v sedě. Nejdříve uvolněte celé tělo a pak se zaměřte na stlačení svalu, který používá i na zastavení močení. Napněte tento sval po dobu 10 sekund s nádechem a potom ho uvolněte s výdechem. Opakujte 8 až 10 krát a to třikrát za den.

Vývrtka: Posledním cvikem je technika využívána i během tantrických masáží, která se nazývá také „vývrtka“. Jde o speciální cvik, který slouží k okamžitému zastavení ejakulace a potlačení vzrušení speciálním tahem po celé délce penisu. Nejlepší je, pokud tento tah vykoná partnerka, ne přímo vy.

Těsně před dosažením orgasmu třeba chytit celou dlaní penis, ale tak, aby palec směřoval dolů. Potom jedním tahem nahoru a současně otočením o 360 stupňů udělejte jakoby „vývrtku“ a tím pádem dojde k okamžitému ochabnutí vzrušení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

 

VÝSLEDKY NEPŘIJDOU ZE DNE NA DEN

Tyto cviky mají za cíl pomoci oddálit ejakulaci a podpořit její zdravý průběh, nejsou ale všemocné. Na výsledky si budete muset počkat, někdy i týdny či měsíce, rozhodne se neprojeví ze dne na den. V případě nejvážnějších poruch ejakulace nemusí pomoci vůbec.

Nejčastější otázky o cvicích na oddálení ejakulace

Problémy s příliš rychlou ejakulací trápí muže stále více a vidět to i na otázkách či dotazech na internetových fórech. Pokud jde o cvičení, mnoho mužů je skeptických a právě tímto směrem i kladou otázky. Abych obavy rozptýlil, rozhodl jsem se na ty nejčastější dotazy a otázky odpovědět:

Jak často třeba cviky na předčasnou ejakulaci provádět?

Co nejčastěji, například Kegelovy cviky doporučuji cvičit každý den. Metodu vývrtky či techniku ​​Masters-Johnson můžete zkoušet i sami při masturbaci, ačkoli to možná bude na úvod trochu kostrbaté. Čím častěji ale budete cviky praktikovat, tím lépe budou výsledky.

Jsou uvedeny cviky bezpečné? Nemůže přijít k nějakým zraněním?

Pokud nebudete cvičit příliš často a cviky spočívající v stlačení či tahu přímo na penisu budou provedeny opatrně, nehrozí zranění. Uvedené metody jsem pravidelně zkoušel i já a mnohé z nich využívám i teď a neměl jsem s nimi žádný problém.

Kdy by měly dostavit první výsledky cvičení?

To záleží na tom, v jakém stavu byla vaše ejakulace na začátku cvičení, ale také na tom, jak často budete cvičit. U mě se první efekty začaly objevovat zhruba po měsíci, při metodě zvané vývrtka jsou samozřejmě účinky okamžité.

Co dělat, pokud se i přes cvičení nebude stav ejakulace zlepšovat?

Zmíněné cviky sice mohou pomoci, ale ani v jejich případě nejde o žádnou zázračnou hůlku nebo všelék. Jsou situace, například příliš krátká uzdička nebo zánět žaludu, kdy je i jakákoliv technika na oddálení ejakulace zbytečná. Tehdy třeba navštívit lékaře.

Existují i ​​nějaké jiné způsoby oddálení ejakulace?

Ano, já sám využívám nejčastěji dva. Prvním je přerušování soulože nebo sexuální stimulace v pravidelných intervalech, druhým způsobem je masturbace ještě před pohlavním stykem, díky čemuž odbourat značné množství nahromaděné sexuální energie.

Jak ještě zlepšit a podpořit zdravou ejakulace

Ejakulace je přirozenou součástí orgasmu a proto se nemusíte za každou cenu snažit ji oddálit donekonečna. Mnohem důležitější je působit na zdravý průběh celého sexuálního styku a tím podpořit i zdravou ejakulaci. Existuje na to několik způsobů, jejich společným cílem je mimo jiné podpora zdravého stavu pohlavní soustavy.

Mně osobně pomohlo, pokud jsem se držel následujících zásad:

negativní faktory působící na ejakulace jsou stres a nervozita, proto se i snažte v tomto ohledu změnit svůj životní styl, u mě to opravdu výrazně pomohlo
důležité je také podpořit co nejlépe prokrvení penisu kvůli prodloužení erekce, alkohol, kouření, tučná jídla a přesolené jídla jsou nejvíce problémové faktory
velmi účinným okamžitým řešením je použití dvou kondomů najednou nebo speciálních kondomů napuštěných znecitlivujícími látkami
podobně fungují i ​​lubrikační gely na znecitlivění penisu, zde však existuje riziko, že se přenesou při pohlavním styku i na partnerku
během sexu je také možné zkusit některé režimová opatření, například před pohlavním aktem můžete zkusit na uvolnění sexuálního napětí masturbovat, případně zkuste přerušovanou soulož

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Jednou z možností na oddálení příliš rychlé ejakulace, kterou jsem i já sám vyzkoušel, jsou speciální přípravky ve formě tablet určených pro perorální užití. Nebojte se, nejde o nějaké léky se syntetickými látkami, právě naopak.

Tyto pilulky mají totiž 100% přírodní účinné látky:

Základem působení těchto tablet jsou rostlinné extrakty ovlivňující hormonální systém a NORMALIZUJÍCÍ libido, ale také látky zlepšující fungování nervového systému

Tyto pilulky tedy působí ve dvou rovinách. První je podpora správného libida, druhou zas uvolnění nervového systému a lepší vnímání sexuální stimulace, čili i vzrušení. Kromě toho některé z tablet obsahují aminokyseliny, které podporují lepší prokrvení penisu a prodlužují tak délku erekce, čili také oddalují ejakulaci.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky jsou stále více populární a to i pro tyto jejich výhody:

jejich působení je přirozené a bez vážnějších vedlejších účinků, neboť na rozdíl od léků neobsahují chemické a umělé účinné látky
užívání je možné i dlouhodobě, dokonce to i doporučuji, u mě účinky při pravidelném dávkování stoupaly ještě i po 3. měsíci užívání
tabletky si víte koupit bez předpisu nebo receptu, protože jde o volně dostupné a volně prodejné přípravky, nemusíte ani navštívit lékaře

Kromě toho, že přípravky si koupíte bez receptu, výhodou je i jejich dostupnost nejen v lékárně, ale také z pohodlí domova. Několik značek totiž provozuje i svůj vlastní eshop, kde si můžete přes internet a online přípravek objednat. Pozor ale na to, aby šlo o seriózní značku, tabletky musí být registrovány u Úřadu veřejného zdravotnictví.

NEPŘEKRAČUJTE MAXIMÁLNÍ DÁVKU

Ačkoli jsou tyto přípravky volně dostupné a jejich účinné látky jsou přírodního typu, neznamená to, že je můžete užívat zcela volně. Vždy si přečtěte příbalový leták a držte se doporučeného dávkování od výrobce, při předávkování se mohou totiž objevit některé vedlejší účinky.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Já osobně jsem zkusil několik tablet na prodloužení erekce a oddálení ejakulace, vždy jsem je kombinoval i s cvičením a různými opatřeními. Některé přípravky zabíraly lépe, jiné hůře, dokonce jsem užíval i tabletky, které mi nepomohli vůbec. Proto je důležité, abyste dívali nejen na sliby výrobce, ale zejména na účinky v praxi.

Protože na trhu je velké množství značek a laik se v nich nemusí vždy orientovat, rozhodl jsem se zveřejnit své zkušenosti, abych vás při výběru inspiroval. V této tabulce jsou tabletky, které jsem zkusil a účinkovali u mě nejlepší:

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

4.7/5 - (31 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *