Cviky na zvětšení prsou

Cviky na zvětšení prsou

Tak jak mužů trápí velmi často velikost jejich „mužstva“, u žen je to obdobné v případě poprsí. Pokud však nechcete podstoupit nějaké umělé zákroky spojené s chirurgickými zásahy do vašeho těla, existuje stále dostatek možností, jak tento problém začít řešit. Dnes se proto podíváme na cviky na zvětšení prsou.

Nemám samozřejmě na mysli jen nějaké kulturistické cviky na zvětšení objemu prsou, ale i speciální techniky určené k zvětšení poprsí pomocí stimulace tkání. Moje partnerka má v této oblasti velké zkušenosti a já vám je takto zprostředkovaně teď přinesu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Jelikož téma velikosti poprsí je ale mnohem komplexnější, podíváme se na všechny faktory a okolnosti, které mají vliv na velikost poprsí. Díky takovému celkovému pohledu možná zjistíte, že zvětšit svá prsa se dá i bez skalpelu.

Cviky na zvětšení prsou: co to je a proč je cvičit

Velikost poprsí: definice, význam a porovnáníCviky na zvětšení poprsí zahrnují několik technik a způsob procvičování hrudníku, ale také konkrétní prsní tkáně. Podobně jako jiné takové cvičení, i toto je založeno především na disciplíně, čili pravidelném opakování a dlouhodobém cvičení.

Cviky na zvětšení prsou mají za cíl v první řadě formovat prsní tkáň a svalstvo prsou, takže zlepšují jeho pevnost, pružnost a také objem

Kromě toho mohou tyto cviky působit i na optické zvednutí celého poprsí

Principem cvičení je působení na prsa tak, aby přicházelo k jejich zpevnění a to přirozenou cestou, což znamená, že musí jít o dlouhodobější cvičení

Samotné prsní svaly patří mezi menší svaly na těle a proto je při cvičení důležité pracovat s menšími váhami nářadí a s menším počtem opakování. Zaměřit se třeba čistě jen na procvičování poprsí, nikoliv jiných svalových partií na hrudníku. Největší výhodou těchto cviků je, že si ve většině případů vystačíte jen s váhou vlastního těla.

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

 

Pokud jde o velikost poprsí a prsou, zde jsou tři zásadní faktory, které ji ovlivňují:

velikost prsní žlázy, což má souvislost zejména s hormonální hladinou estrogenů, kde platí přímá úměra, že čím je hladina vyšší, tím více prsní žláza naroste
pevnost a objem prsní tkáně a svalstva, přičemž právě tento faktor lze formovat za pomoci dlouhodobého procvičování a zatěžování
pevnost a pružnost pokožky, zejména její napnutí, což má vliv i na zvednutí poprsí a jeho optické zvětšení, i tento faktor se dá naštěstí dlouhodobě ovlivňovat

BEZ RIZIK A VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ

Na rozdíl od různých jiných způsobů zvětšení poprsí, je cvičení zaměřené na objem, zpevnění a formování hrudníku a prsů nepřináší s sebou žádná rizika či vedlejší vlivy. Je to tedy lepší, než nějaké operace, ačkoli zde si na výsledek trochu počkáte.

Pro koho jsou určeny cviky na zvětšení prsou a kdy jejich cvičit

Jaké problémy nastávají s poprsím a jaké jsou jejich příznakyCvičení na zvětšení a zpevnění poprsí je určeno pro každou ženu, bez ohledu na její věk. Podmínkou pochopitelně je, že nejsou přítomny žádné fyziologické poruchy nebo onemocnění typu různých bulek, tukových nádorů nebo zánětu prsní žlázy.

Cviky na prsa ocení zejména následující skupiny žen:

ženy, které mají problém s příliš malým poprsím, ale chtějí se vyhnout radikálním operačním a chirurgickým zákrokem
ženy, které mohou mít problém nejen s velikostí prsou, ale i s pevností pokožky a zejména vizuálním vzhledem
ženy, které lze také mají dostatečnou velikost prsní tkáně, ale poprsí je spadlé a hledají proto možnosti, jak prsa zvednout a zpevnit

Příklady a postup, jak cvičit cviky na zvětšení prsou

Příčiny problémů s poprsímNa poprsí existuje řada cviků, ale třeba rozeznávat mezi těmi, jejichž cílem je zvětšení objemu a těmi, jejichž cílem je zvýšení síly. Přestože samotných cviků je mnoho, rozhodl jsem se, že vyjmenuji jen ty, které mé partnerce pomohly nejvíce.

Pokud chcete zpevnit, zvětšit a zformovat své poprsí, měli byste cvičit následující:

Kliky: Základním cvikem, kde si vystačí jen s váhou vlastního těla, jsou kliky. Abyste ale při nich zpevňovaly poprsí, musí být dlaně a úrovni ramen a prsty musí směřovat šikmo k sobě. Pozor na správné dýchání, s nádechem se spouštíte dolů. 20 kliků na jedno cvičení stačí.

Tlak dlaní naproti sobě a nahoru: Tento cvik je založen na dlouhodobém tlaku. Usedněte do tureckého sedu, upažte obě ruce a ohněte je v loktech tak, aby dlaně směřovaly proti sobě a ruce budou před vaším krkem. Nyní tlačte dlaně proti sobě a zároveň trochu dolů po dobu 5 sekund. Opakujte 10 krát.

Tlak s míčkem: Velmi podobné tlaky můžete udělat i s menší pomůckou, konkrétně s míčem, například tou na volejbal. Mezi dlaně si vložte míč, pořádně se zapřete, aby se vám míč nevysmekla a začněte tisknout proti sobě na 15 sekund. I tento cvik opakujte ještě 10 krát.

Rozpažování s činkami vleže: Při tomto cviku již budete potřebovat dvě jednoruční činky s menší hmotností, čili 0,5 kg nebo 1 kg. Lehněte si na záda na podložku na zemi, rozpažte ruce, vezměte si do nich činky a s výdechem spojte ruce s činkami nad sebou. Opakujte 20 krát po 4 série.

Cvik na bradlech: Z trocha jiného soudku jsou cviky na prsa prováděny na bradlech. Bradla si můžete nainstalovat i doma, při troše snahy to není žádný problém. Postavte se mezi bradla, uchopte je na úrovni ramen, držte lokty co nejblíže k tělu a pomalu se spouštějte dolů a znovu nahoru. Cvik opakujte 10 krát.

Otiskování od stěny: Posledním cvikem, který se hodí na závěr, je odtlačení o stěny. Technicky jde o kliky o stěnu. Opřete se v mírném rozkroku asi metr od stěny a dlaně položte tak, aby byly ve výšce brady. Nyní udělejte jakoby klik o zeď a vraťte se do původní polohy. Toto opakujte 20 krát.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

 

NE NADMĚRNĚ, ALE PRAVIDELNĚ

Podstatou výše zmíněných cvičení je jejich pravidelné opakování a dlouhodobé praktikování. Nepřehánějte to tedy s jejich nadměrnou intenzitou, nepřidávejte si více opakování, ale raději se zaměřte na schéma pravidelného střídání cvičení a dostatečného odpočinku.

Nejčastější otázky o cvicích na zvětšení prsou

Nejopakovanější otázky o zvětšení prsouTřeba cvičit každý den? Jak rychle lze očekávat výsledky? Toto je jen příklad otázek, které ženy zajímají v souvislosti cviky nejvíce. Jelikož chci téma cvičení na zvětšení a zpevnění poprsí probrat komplexně, rozhodl jsem se navštívit některé internetové fóra a diskuse a odpovědět na nejčastěji kladené dotazy. Zde jsou:

Jak často je třeba cviky na zvětšení poprsí cvičit?

Moje partnerka tyto cviky vykonávala 3 krát týdně, vždy po dni cvičení následoval den nebo dva dny volna. Nesnažte se cvičit každý den, prsní svaly a prsa si potřebují i ​​odpočinout. Právě během oddechování totiž nejvíce rostou a formují se.

Kdy lze očekávat první výsledky?

Cvičení je dlouhodobá záležitost, ze dne na den vám prsa určitě nenarostou. Při správném cvičení a v kombinaci s dalšími režimovými opatřeními lze očekávat první viditelné změny zhruba po 1 až 2 měsících. Cvičení by mělo být ale dlouhodobé a trvalé.

Jaké jsou nejčastější chyby při cvičení cviků na poprsí?

Běžné jsou chyby s dýcháním, zejména nelze zapomínat na střídání nádechu při tlakové části cviku a výdechu spolu s uvolněním tlaku. Kromě toho je častou chybou nadměrné cvičení, uvedené cviky by vám dohromady neměly zabrat 15 až 20 minut ze dne.

O kolik je možné zvětšit prsa díky cvičení?

Z velikosti B na velikost D se jen pomocí cvičení nedostanete, ale o jedno číslo je možné cvičením i v kombinaci s dalšími způsoby poprsí zvětšit. Ještě důležitějším efektem je ale vyformování a zpevnění poprsí a jeho pokožky, to berte jako přidanou hodnotu.

Existují i ​​nějaké jiné způsoby, jak cvičení ještě podpořit a zefektivnit?

Ano, kromě působení na samotné svalstvo, což zajišťují právě pravidelné cviky, je velmi důležité podpořit i hormonální hladinu estrogenu. Ta totiž má vliv na růst prsní žlázy. Jednou z nejvíce přirozených možností je zvýšený přísun fytoestrogenů z potravin a rostlin.

Jak ještě zlepšit a podpořit zvětšení prsou

Jak fungují přípravky na zvětšení prsou a proč je doporučujiCvičení je samozřejmě velmi dobrým způsobem, jak podpořit zvětšení poprsí a jeho vyformování, ale zdaleka není jediným. S poprsím totiž souvisí nejen procvičování prsního svalstva a prsní tkáně, ale i některé okolnosti a faktory související se životosprávou, stavem pokožky a podobně.

Toto jsou zásady, kterých se držela moje partnerka a které doporučuje i vám:

kromě izolovaného cvičení určeného přímo na poprsí je důležité zlepšit i celkovou kondici, ideálně během, plaváním, cyklistikou a chůzí
zároveň se snažte zlepšit stav pokožky, zejména příjmem ovoce zeleniny, které mají vitamíny B, C, D a E, tyto vitaminy totiž nejvíce ovlivňují její pružnost a pevnost
nezapomínejte ani na správné držení těla, které podporuje nejen stav páteře, ale má vliv i na postavení poprsí a také mu dodává opticky velikost a pevnost
mléko, sója, kuřecí maso, to všechno jsou potraviny bohaté na fytoestrogeny, které podporují růst prsní žlázy a tedy i zvětšení objemu prsní tkáně
kromě zmíněných potravin můžete vyzkoušet i rostliny s obsahem fytoestrogenů, například Pískavice řecké seno, Serenoa plazivá nebo Wild Yam, které si můžete koupit ve formě čajů, tablet a také krémů na venkovní použití

Jak fungují přípravky na zvětšení prsou a proč jejich doporučuji

Jak fungují přípravky na zvětšení prsou a proč je doporučujiPrávě na principu přírodních látek stimulujících růst prsní žlázy jsou založeny volně dostupné přípravky. Ty mohou mít podobu tablet určených pro perorální užití, ale i produktů na vnější aplikaci, nejčastěji ve formě krémů.

Přípravky fungují následujícím způsobem:

Základem jsou látky přírodního typu, zejména ve formě extraktů a výtažků rostlinného typu, které obsahují fytoestrogeny a ty pomáhají na podporu růstu prsní žlázy

V tabletách jsou obsaženy zejména extrakty s obsahem rostlinných fytoestrogenů, které mají podobný účinek jako lidské estrogeny a pomáhají k produkci tkáně prsní žlázy. Krémy mají také podobné složení, přičemž cílem účinných látek v tomto případě je zejména růst tukových buněk v poprsí, což také zvětší prsa a napne jejich pokožku.

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

 

Krémy i tabletky mají navíc tyto benefity:

protože jde o volně dostupné produkty, koupíte je bez předpisu nebo receptu, některé značky jsou iv lékárně, většina má vlastní eshop
působení je založeno na přírodních látkách a v přípravcích nenajdete žádné syntetické složky, takže jejich používání je bezproblémové
více značky mají ve svém produktovém portfoliu i tabletky i krémy, takže můžete obě formy kombinovat a vytvoříte tak efektivnější kombinaci

Je třeba si však uvědomit, že tyto přípravky neslibují ženám zázraky na počkání. Ve většině případů se první efekty začnou objevovat po 3 až 4 týdnech, ale používání musí být dlouhodobější. Doporučuje se kombinovat užívání přípravků společně s cvičením pro dosažení ještě lepšího zpevnění, zformování a zvětšení poprsí.

POZOR NA KONTRAINDIKACE

Přestože jsou uvedeny přípravky přírodního charakteru a tedy s minimem problémových interakcí, existují některé kontraindikace, kdy je vyloučeno jejich používání. Jedná se nejčastěji o různé nemoci související s hormonální soustavou, doporučuji přečíst si příbalový leták.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Přípravky, které vyzkoušela má partnerka a zkušenosti s nimiMoje partnerka má dostatek zkušeností tak s krémy, jakož i tabletkami. Zkusila několik značek, domácí i zahraniční, přičemž v tomto ohledu je trh s přípravky u nás dostatečně bohatý. Pozor je třeba si ale při koupi dát na přípravky s podezřelými účinky a nízkou cenou, případně ty, které pocházejí ze zahraničí a nemají jasný původ.

Při výběru vycházejte primárně ze zkušeností z praxe, všímejte si proto hodnocení, porovnání a recenze žen. Přesvědčil jsem mou partnerku, aby se o své zkušenosti podělila a proto v následujícím přehledu zveřejňuji značky, které jí pomohly nejvíce:

 💞 💓 Přírodní tablety na zvětšení poprsí 💞 💓

➡️ Doporučuji Breastextra+
– zvětšení prsou
– zpevnění poprsí
– zlepšení stavu pokožky poprsí
– snížení menstruačních bolestí

Cena: ✅ 390 Kč

4.8/5 - (21 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *