Kámasútra

KamasutraAsi nejznámější kniha lásky pro milence, to je Kamasutra. Tento starověký indický literární text je aktuální i dnes, v době 21. staletí. Kniha byla přeložena prakticky do všech světových jazyků, takže se dá koupit nebo stáhnout online z nějakého internetového knihkupectví i v češtině.

I když nejznámější na Kamasutře jsou sexuální polohy využitelné prakticky pro kohokoliv a kdekoliv, kniha poskytuje hlavně ucelený a komplexní pohled na lidskou sexualitu a lidské chování v této oblasti.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG/su_note]

Ano, najdete tady desítky milostných poloh a to nejen do ložnice, ale například i do auta, stejně tak rady pro mladé i pro seniory, no nejdůležitější na celém textu je, že jde o jakéhosi univerzálního průvodce pro všechny milence.

Kniha Kamasutra: co to je, původ a obsah

Kniha Kamasutra: co to je, původ a obsahKamasutra je staroindický text psaný v jazyku zvaném Sanskrt, který patří mezi nejstarší texty svého druhu v historii lidstva. Zajímavým je však nejen svým věkem, ale hlavně rozsahem, nakolik kniha má až 36 kapitol rozdělených do 7 oblastí.

Autorem knihy je indický filozof a mnich Mallanaga Vátsjájana, který dle dostupných pramenů žil v období od 4. do 6. staletí našeho letopočtu

V Indii byla kniha uznávaná jako součást vzdělání pro ženy i pro muže

Texty tvořil filozof údajně na břehu řeky Ganga a originál obsahuje 2250 osmislabičných čtyřverší, co je forma typická pro dané období

Svým obsahem se kniha věnuje společenskému životu, životu v domácnosti, svádění, ale například i mezilidským vztahem mezi muži a ženami. Kamasutra radí mužům, jak si vybírat ženy a které jsou vhodné pro milostný nebo manželský život, platí to také opačně. Kniha ale nezapomíná ani na soulad duše a těla.

Sexuální příručka nejen pro odvážné

➡️ Zerexsutra
- nové polohy při sexu
- obohatí váš intimní život
- nastartuje vaše libido a chuť na sex
- zjistíte jak přemýšlejí ženy a muži

Cena: ✅ 399 Kč

Tady jsou jednotlivé části, které tato kniha lásky obsahuje:

  1. část: Prvá část je jakýmsi úvodem do celé problematiky soužití partnerů. Vátsjájana se zde zabývá spíše filozofováním, později jde do detailů soužití v společné domácnosti. Věnuje se tady chování muže k ženě a naopak.
  2. část: V druhá části se dostává k zajímavějšímu obsahu, konkrétně k sexuálnímu styku. Rozebírají se tady typy mužů a žen dle milování, ale i celý styk od předehry až po sexuální polohy. Těch je v knize dohromady 82 a to kvůli velkému výběru během styku.
  3. část: V případě, že byste jako muž natrefil náhodou na pannu, tato část Kamasutry bude pro vás možná užitečnou. Mnich Vátsjájana tady totiž popisuje všechno na toto téma a to od dvoření, přes zásnuby až po svatbu.
  4. část: Z pohledu soužití je tato část asi nejvíc užitečná, nakolik pojednává o povinnostech mezi manželi. Pro ženy jsou zde informace o tom, co všechno by měly v domácnosti vykonávat a jak by se měly k svému muži chovat.
  5. část: V páté části se detailněji rozebírá téma získání další manželky, nakolik v době psaní Kamasutry bylo mnohoženství poměrně běžnou záležitostí. Nemylte si to však se získáním milenky, tam takové rady nenajdete.
  6. část: Předposlední část se věnuje kurtizánám a tomu, jak je rozeznat, co od nich očekávat a jak se k nim chovat. Myslím, že tato část patří mezi ty, které jsou v dnešní době již méně aktuální, ale rozhodně i tak jde o zajímavé čtení.
  7. část: Poslední část Kamasutry je velice zajímavá taky pro dnešní muže, nakolik mluví o kvalitní potenci a taky o dostatečné délce pohlavního údu. Jsou tady rovněž různé návody na prostředky a přípravky pro zlepšení sexuálního styku a pro jeho okořenění.

Stejně tak kniha popisuje 7 druhů lásky, konkrétně milování z lásky, milování dostatečné, umělé milování, milování přeneseného, milování eunušské, milování klamné a milování spontánní. Další detaily a ani další obsah vám příliš prozrazovat nebudu, abych vás nepřipravil o překvapení během prvního čtení.

POŘÁD AKTUÁLNÍ

Hodně lidí si myslí, že Kamasutra patří do minulosti, no je aktuální i dnes. Nejde přitom jenom o sexuální polohy, ale taky o texty týkající se celkového sexuálního uspokojení partnera. Aktuální jsou taky rady o tom, jak si najít nebo jak se naopak partnera zbavit.

Jaké polohy Kamasutra obsahuje

Jaké polohy Kamasutra obsahujeZřejmě tou nejčastěji hledanou částí v Kamasutře jsou milostné polohy. Více než osm desítek různých poloh je již docela slušný základ, hlavně proto, že většina párů během sexuálního styku vystřídá 2 až 5 poloh a tak snadno sklouzne do rutiny. Samozřejmě, vyzkoušet všechny polohy během jednoho styku je prakticky nemožné.

Toto jsou nejznámější milostné polohy, které v Kamasutře najdete:

poloha jezdkyně
poloha obrácené jezdkyně
poloha hadů
poloha slonů
poloha houpačky
poloha posvátné krávy
poloha žáby
poloha poháněče
poloha lovce
poloha kola
poloha antilopy
poloha jízdy na slonu
poloha krmení páva
poloha chrámu
poloha lotosového květu

Nechci tady jmenovat všechny polohy, nakolik vícerým zajímavějším bych se rád věnoval osobitě. Stejně tak nebudu polohy prozrázet i proto, abyste si koupili knihu a mohli si je nastudovat sami, co bude konec konců i nejlepší. Při samostatném objevování si je užijete s partnerem nejvíc!

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nejdůležitější zásady Kamasutry

Nejdůležitější zásady KamasutryOd poloh přejdeme k zásadám, které jsou prakticky shrnutím všeho, co kniha lásky Kamasutra obsahuje. Možná jsem nepoužil to nejsprávnější slovo, ale jiné mě nenapadlo, jde totiž o jakýsi souhrn nejdůležitějších myšlenek, kterými je prakticky celý obsah propleten. I když jsou téma odlišná, tyto zásady jsou společné.

Tady je 5 těch nejdůležitějších:

Nebuďte pasivní: První a nejdůležitější věcí je aktivita. Celá kniha je výzvou k nějakým akcím, činnostem a aktivitě obecně. Jen tak sedět a čekat na svůj osud, to je proti přírodě. To samé platí v sexuálním životě.

Vnímejte partnera komplexně: Zmiňuje se to hned v první části knihy, a rovněž v části věnované manželskému soužití. Kamasutra není knihou určenou jenom pro tělo, ale taky pro duši. I proto tady najdete velké množství pravidel a doporučení pro praktický život.

Dávejte i berte:Tato zásada je hodně aktuální taky dnes a mnich Vátsjájana v knize kritizuje hlavně neochotu mužů dopřát vášeň a slast své partnerce. Právě zohlednění potřeby toho druhého umožňuje dle knihy plnohodnotně dávat i brát v milostném životě.

Zkušenosti jsou nade všechno, hlavně u žen: Dle Kamasutry je zkušená žena doslova štěstím a požehnáním pro muže. Samozřejmě, Vátsjájana nezapomíná zdůraznit, že cestou ke zkušenosti je i jeho kniha, no samozřejmě taky získávání praktických sexuálních zručností.

Orgasmem nic nekončí: Poslední zásada by měla platit hlavně pro muže. Muži jsou sice biologicky uzpůsobeni na nutnost úplného oddychu po skončení sexuálního styku, no měli by pamatovat i na partnerku. Dle Vátsjájanu se takto mohou oba partneři mimořádně sblížit a posilnit vzájemnou vášeň.

KAŽDÝ SI NAJDE TO SVÉ

Výše zmiňované zásady jsou pochopitelně ovlivněné i mým subjektivním vnímáním. Myslím si, že Kamasutra může dát každému muži nebo ženě individuálně odlišné poznatky a proto určitě doporučuji pročíst si ji, pokud si z ní chcete vzít něco pro sebe.

Bonboniéra, hodiny, čokoláda, alkohol, hry, kostky a jiné formy

Bonboniéra, hodiny, čokoláda, alkohol, hry, kostky a jiné formySlovo Kamasutra se stalo tak žádaným a populárním pojmem, že dnes už zdaleka neplatí, že se za tímto názvem skrývá jenom kniha. Naopak, může jít o různé druhy vtipných a sympatických doplňků, dárkových předmětů či různé společenské hry. Výběr je rozmanitý a jde spíš o zajímavé pozornosti, než o něco serióznější.

Toto jsou nejčastější a nejzajímavější věci spojeny s Kamasutrou:

čokoláda nebo bonboniéra s blistrem na motivu známé knihy lásky, přičemž na jednotlivých čokoládových bonbónech mohou být zobrazené jednotlivé polohy
alkohol s označením Kamasutra, nejčastěji je to likér s objemem alkoholu do 25 % a přídavkem Ženšenu, případně silnější 40 % i s obsahem vodky
skleničky na alkohol s motivem Kamasutry, nejčastější jsou menší kalíšky
nástěnné hodiny s motivem knihy lásky, kde jsou v rámci ciferníku taky sexuální polohy
společenské hry ve formě kartových her, kostky, otáčecí kolo nebo stolní společenská hra s motivem milostných poloh z Kamasutry
obrazy a různé dekorace, dokonce i puzzle obrazy

Klasická kniha nebo online PDF na stažení?

Klasická kniha nebo online PDF na stažení?

Pokud byste si chtěli Kamasutru pročíst, máte na výběr dvě možnosti. První je koupit si klasickou knihu, druhou je koupit si ji ve formátu PDF jako ebook. První možnost je v dnešní době trochu staromódní, no pořád má své kouzlo. Důležitější je ale způsob koupě a tady je potřeba se dívat hlavně na možnosti eshopů.

Proč byste si měli koupit Kamasutru online? V první řadě je to pohodlnější, nakolik si můžete z domu prohlédnout výběr jednotlivých verzí a porovnat je. Kromě toho je to rychlejší, nemusíte nikam chodit a všechno vybavíte téměř okamžitě.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nezanedbatelná je taky finanční výhoda, i když to není nejdůležitější faktor. Tím je samozřejmě velký výběr. V jediném knihkupectví během jedné návštěvy nikdy nenajdete tak velký výběr, jako v internetových knihkupectvích a eshopech. Nemusíte se ani obávat, jestli je kniha na prodejně, protože na internetovém skladu je prakticky pořád.

Kde koupit a jaká je cena

Kde koupit a jaká je cena

Já osobně se přikláním vždy k nákupu online přes internet, co jsem naznačil již dříve. Otázkou však je, kde si Kamasutru vybrat a koupit. Internetových prodejní je u nás několik a i když nechci zavrhnout žádné předem, stačí se podívat na zkušenosti jiných lidí.

V tomto knihkupectví najdete velký výběr různých verzí, hlavně:

V knihkupectví najdete ke každé knize informace o její obsahu, počet stránek, formu samotného obsahu a jiné údaje důležité pro výběr. Koupit si takto můžete klasické tisknuté knihy, ale můžete si taky stáhnout online knihu v elektronickém formátu PDF ebooku. Výběr je jenom na vás, v tomto ohledu je to hlavně o individuálních preferencích.

PODÍVEJTE SE NA RECENZE A ZKUŠENOSTI

Kamasutra je v podstatě kniha, jak všechny ostatní a proto taky ona byla podrobená kritice a hodnocením. Dnes v době internetu je snadné si najít recenze a zkušenosti jiných mužů nebo žen, doporučuji si i dle nich zvolit konkrétní verzi knihy.

Online objednávka, doprava a doručení

Online objednávka, doprava a doručení

Pokud se rozhodnete pro pořízení si Kamasutry přes internet právě přes doporučený eshop, rád bych vám ukázal, že samotná objednávka a nákup jsou opravdu velice snadné. Postup při objednávce a nákupu je následující:

Nejspíš si vyberte konkrétní verzi knihy Kamasutra

Vložte ji do košíku a pokračujte v objednávce

Vyberte si způsob doručení k vám domů a způsob platby

Objednávku ještě jednou zkontrolujte a pak ji můžete odeslat

Martinus umožňuje zajít po knihu do některé z kamenných poboček, ale nás pochopitelně zajímá víc donáška domů. Vybrat si můžete kurýra GLS nebo doručení přes Českou poštu. Já dávám přednost kurýrovi, mám lepší zkušenosti s rychlostí doručení a spolehlivostí.

Při způsobu platby je výběr možností ještě bohatší. Knihu můžete zaplatit přímo při převzetí, čili si ji objednáte na dobírku, ale platit se dá taky předem. Tady nabízí prodejce na výběr platbu kartou, platbu přes Internet banking, PayPal, Viamo a platbu na fakturu. Já nejraději platím kartou předem, ani vy se nemusíte ničeho obávat.

vyhodne baleniDISKRÉTNÍ A RYCHLÉ DORUČENÍ

Co se týče rychlosti doručení, pokud je zvolená Kamasutra skladem, prodejna ji odešle v momentu přijetí platby. Obávat se nemusíte ani o diskrétnost, nikdo nezjistí, jakou knihu jste si objednali, balení zachovává absolutní anonymitu.

Nejčastější otázky o Kamasutře

Nejčastější otázky o KamasutřeV souvislosti s knihou Kamasutra kolují na internetu nejrůznější dohady i zvědavé otázky. Jelikož se chci tomuto tématu věnovat komplexně, rozhodl jsem se, že vám na ty nejvíc kladené otázky odpovím. Navštívil jsem proto víceré internetové fóra, sesbíral otázky, které se nejvíc opakují a teď je na jednom místě zveřejním i s odpověďmi:

Je Kamasutra určená jenom pro muže, nebo v ní najdou něco i ženy?

Tato otázka se v diskusích a na internetových fórech vyskytovala docela opakovaně a dobře ilustruje, jak málo je Kamasutra známá. Tato kniha lásky je primárně určena pro ženy a to, že se z ní stala mediální spíše mužská záležitost, je pouze omyl. Polohy lásky, které Kamasutra obsahuje, jsou totiž jenom jednou z mnohých částí a jsou určeny pro obě pohlaví.

Komu kniha pomůže nejvíc?

Jednoznačně všem začátečníkům a to hlavně proto, že dnešní moderní doba zapomíná na všechny principy, na kterých je Kamasutra postavená. Čerpat z ní však mohou i zkušení milenci, hlavně tací, co upadli do rutiny a myslí si, že nic nové vymyslet nelze. Kniha napsaná v staroindickém jazyce může i v 21. staletí prozradit docela hodně.

Proč existuje vícero typů Kamasutry, a který je nejlepší?

Nejedná se o typy, jde spíš o jednotlivé vydání, které byly časem aktualizovány. Některé vydání obsahují pouze samotné milostné polohy, jiné zas doplňkové informace, například komentáře známých sexuologů a podobně. Nedá se říct jednoznačně, které vydání je nejlepší nebo nejkvalitnější, závisí od toho, co od knihy očekáváte.

Obsahuje Kamasutra taky návod, jak si prodloužit penis nebo zlepšit erekci?

Ano, toto je pravda, poslední část této známé knihy lásky se věnuje právě této tematice. Dnes jsou však již rady na toto téma prakticky jenom velice málo aplikovatelné, nakolik kniha opisuje různé zastaralé metody s využitím například zvířecích náhrad na prodloužení penisu a podobně. Tuto úlohu dnes komplexně převzaly moderní farmaceutické přípravky.

Co je hlavní myšlenkou Kamasutry, kterou by si měl každý po přečtení odnést?

Vím, že odpověď na tuto otázku bude asi velice subjektivní, ale dle mne je to motto, že při sexuálním styku je potřeba vědět využít všechny smysly a všechny možnosti. Dokazují to nejen pestré polohy, ale i rady týkající se svádění nebo upoutání partnera a taky principy samotného milostného aktu. Je potřeba nechat fantazii volný průběh a to zcela naprosto!

Jak ještě zlepšit a podpořit milostný život

Jak ještě zlepšit a podpořit milostný životVšechny rady a zásady, které obsahuje a nabízí Kamasutra, vám mohou pomoct k zlepšení v partnerském a sexuálním životě. Kniha obsahuje sice návod, jak se chovat a jak uspokojit partnera, no nevyhnutným předpokladem pro naplnění těchto rad je 100 % sexuální zdraví. Tím mám na mysli potenci u mužů a libido u žen.

Abyste zlepšili a podpořili milostný život i z tohoto pohledu, držte se těchto zásad:

dbejte na zdravý životní styl, co znamená vyloučení faktorů zhoršujících potenci a sexuální apetit, hlavně alkoholu, kouření a jiných podobných neduhů
dávejte si pozor na životosprávu, vyhýbejte se nezdravým jídlům, naopak, víc ovoce a zeleniny je prospěšné pro celkové a sexuální zdraví
doporučuji na podporu sexuálního apetitu přírodní afrodiziaka, hlavně koření chilli, mořské plody, červený meloun a některé jiné druhy potravin a jídel
pokud chcete zlepšit svůj sexuální výkon, důležité je mít fyzickou kondici, takže pravidelný pohyb by měl být základem
rovněž platí, že trénink dělá mistra a proto je nevyhnutné se věnovat sexu co nejvíc a pravidelně, pomáhá to například i na prostatu
pokud máte problém s předčasnou ejakulací nebo nekvalitní potencí, můžete zkusit různá cvičení nebo techniky, například Kegelovy cviky nebo metodu Masters-Johnson
já osobně mám aj velice pozitivní zkušenosti s podpůrnými přípravky na rostlinné bázi, čili nejde o žádné léky, ale o tablety obsahující látky, které pomáhají zlepšit erekci, zvýšit libida a u žen zlepšit prokrvení pohlavní soustavy

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Jak fungují tablety na podporu potence či libida a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na podporu potence či libida a proč je doporučujiCo se týče speciálních tablet určených na podporu sexuálního života, mým jasným favoritem jsou přípravky s rostlinným a přírodním složením. Existují dokonce nejen pro muže, ale taky pro ženy, přičemž jejich účinky jsou zpravidla komplexní na celkový sexuální život a celou pohlavní soustavu. Na trhu je veliký výběr různých značek.

Všechny tyto přípravky mají společný princip účinku:

Ve složení tablet jsou extrakty rostlin patřících mezi přírodní afrodiziaka nebo stimulanty krevního oběhu, které dlouhodobě působí na funkci pohlavních orgánů

Kromě výtěžků bylin, které mají povzbuzující účinky na sexuální funkce, se v těchto přípravcích obvykle nacházejí i doplňkové látky s podpůrným vlivem. Může jít o různé vitamíny či minerály, no hlavně o aminokyseliny, které působí například na lepší prokrvení pohlavních orgánů. To sebou přináší efekt zvýšení libida a potence.

Co se týče důvodů výběru těchto tablet, já v nich vidím hlavně tyto výhody:

všechny tyto přípravky jsou volně dostupné bez předpisu nebo receptu, můžete si je zakoupit okamžitě a vícero značek i přímo z oficiálního eshopu
užívání je bezproblémové, nakolik v přípravcích nejsou žádné synteticky a chemicky vyráběné látky, takže se nemusíte bát nežádoucích účinků
vícero výrobců nabízí dokonce i záruku vrácení peněz v případě, že se nedostaví žádaný účinek, čili riziko je minimální

Nesmím samozřejmě zapomenout ani tu největší výhodu a to je komplexní působení. Většina tablet pomáhá u mužů například současně na erekci, libido a zdravou ejakulaci. V případě žen je nejčastější působení vcelku na hormonální systém, především na sexuální apetit. Tablety jsou proto široce účinné a to oceňuji nejvíc.

PRAVIDELNĚ A DLOUHODOBĚ

U výše zmíněných přípravků platí, že na dosažení maximálního účinku je potřebné pravidelné a dlouhodobější užívání, obvykle 2 až 3 měsíce. Jistý čas totiž trvá, než přírodní látky obsažené v extraktech a výtěžcích rostlin dosáhnou v organizmu takovou úroveň, aby mohly aktivně ovlivnit kvalitu sexuálního života a funkci pohlavního systému.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJak určitě tušíte, na trhu je veliký výběr značek různého druhu a typu. Zvlášť najdete tablety na podporu libida určené pro ženy a zvlášť zas na podporu potence u mužů. Při výběru zohledňujte v první řadě účinky v praxi, nedívejte se jenom na cenu nebo na to, co deklaruje výrobce na obalu.

Pokud byste chtěli poradit s výběrem, v následující tabulce zveřejním ty přípravky, které nejvíc pomohly mně nebo mé partnerce. Já mám osvědčené pilulky STOPOREX. Výběr je ale mnohem širší:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze
3.8/5 - (14 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *