Strapon: Použití pro muže a ženy a jak vybrat umělý penis

Strapon: Použití pro muže a ženy a jak vybrat umělý penis

Pro muže, pro ženy i pro lesbičky, pro všechny tyto skupiny se hodí strap-on, speciální připínací umělý penis. Je výborný i pro pegging, což je odborný název pro výměnu rolí, kdy si partnerka připne umělý penis a probere alespoň na jistou dobu v sexuálním vztahu mužskou roli. Není to nic negativní, spíše naopak, může jít o zajímavé ozvláštnění.

Díky strap-on penisem si mohou také lesbičky užít plnohodnotný zážitek z penetrace tzv. face-to-face a to bez použití rukou, což neumožňují klasické dilda nebo vibrátory. Koupit se dají i speciální strap-on pro muže, kde jsou dva v jednom spolu s návlekem na penis.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Zatímco pro muže může být vyzkoušení strep-onu spíše o odvaze, u žen je tato erotická pomůcka již součástí běžné výbavy. V dalších řádcích se proto zaměřím jednak na představení pomůcky, ale také na pomoc s výběrem a přehled typů a použití.

Co je strap-on a jak funguje

Pod pojmem strap-on se myslí umělý penis, který se od klasického dilda odlišuje tím, že je připínací a může se používat i bez toho, abyste jej museli držet v ruce. Jde o erotickou pomůcku a sexuální hračku, která se dá použít samostatně i s partnerem.

Strap-on je umělý penis, který je využitelný v sadě s popruhy, postrojem nebo kalhotkami pro upevnění kolem pasu a to tak pro muže, tak pro ženy

Zakoupit se dají speciální strep-ony s multifunkčním využitím, například jako umělý penis a vibrátor najednou, případně jako umělý penis a návlek na penis

Strap-on může, ale také nemusí být anatomickou a věrnou kopií penisu

Materiálem i funkčností se strap-on podobá běžné dilda a umělé penisy. Rozdíl je však právě v příslušenství, nakolik strap-on, jak již říká název této pomůcky, obsahuje popruhy, postroj nebo může být součástí kalhotek. Tento umělý penis se tak poté dá použít i jako náhrada klasického a to při vaginální nebo anální penetraci.

Bohatý výběr Strap-on

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Pokud jde o praktické použití umělého penisu při sexu, tak:

postroj, popruhy nebo kalhotky jsou zpravidla flexibilně nastavitelné na délku, takže není třeba vybírat nějaké konkrétní nebo specifickou velikost
zapínání samotného umělého penisu je obvykle na jednoduchou sponu, takže připnutí i odepnutí penisu zvládnete jednou rukou a jde o věc pár minut
samostatně se dají koupit i postroje a kalhotky, ty pak mohou být použitelné spolu s umělými penisy, třeba dívat na jejich průměr a uchycení

HRY VE DVOU AJ SEBEUSPOKOJENÍ

Strap-on je využitelný na samostatné hraní se, protože jde o odepínatelný umělý penis, ale i na hry ve dvojici. Právě společné partnerské hry jsou přesně to, proč je strap-on tak hojně využíván. Existují dokonce i typy pro dráždění současně ženy i muže.

Jak a podle čeho vybrat strap-on

Podobně jako u jiných erotických pomůckách, i v tomto případě platí, že strap-ony mají sice velmi podobný účel a způsob použití, ale odlišují se některými vlastnostmi nebo charakteristikami. Některé jsou možná na první pohled nedůležité, ale mohou znamenat velký rozdíl v pohodlí a sexuálním zážitku při používání umělého penisu.

Při výběru modelu strap-onu se zaměřte na tato kritéria:

Účel použití: Umělé penisy ve stylu strap-on lze použít pro dva účely. Prvním je použití vaginální, čili stimulace pochvy, druhým použití anální neboli stimulace análního otvoru. Podle tohoto účelu bývá přizpůsoben tvar a velikost strap-onu. V obou případech může jít i využití 2v1, kdy jde o umělý penis i návlek na penisu.

Materiál: Strap-on si můžete vybrat i podle použitých materiálů. Na popruhy se nejčastěji využívá latex, pokud jste na něj alergický, sáhnout musíte po jiných materiálech, například polyamid, polypropylen či guma. Pokud jde o samotné dildo, nejvíce rozšířené jsou plastové modely, ale svými vlastnostmi jsou nejlepší silikonové.

Dodatečné funkce: Nejčastější dodatečnou funkcí, kterou může strap-on nabídnout, je funkce vibrace. Dildo, které je vybaveno Vibrace, má vibrační jednotku standardně na konci, čili ve špičce umělého penisu. Druhou častou funkcí je možnost vybavení druhým, vnitřním, dildem. To je určeno pro stimulaci vagíny nebo klitorisu.

Typy strap-onu pro muže a pro ženy

Umělý penis strap-on je využitelný velmi multifunkčně a to tak pro muže, tak pro ženy. Sáhnout můžete po několika modelech a to v závislosti na tom, zda má jít o anální nebo vaginální stimulaci. Nejvíce využívané jsou jednoduché penisy z plastu nebo silikonu, které věrně kopírují anatomii a velikost penisu a jsou také dostatečně pevné.

Kromě jednoduchého strep-onu si můžete vybrat i tyto:

Vibrační strap-on

V případě, že byste chtěli zažít něco netradičního, kromě klasického umělého penisu můžete sáhnout i po modelech s funkcí vibrace. Ve špičce tohoto penisu se nachází vibrační jednotka, kterou stačí pouze zapnout a můžete dopřát partnerovi či partnerce nekonečnou rozkoš. Regulace intenzity vibrací je plynulá a to pomocí otočného ovladače. Vibrační strap-on na Kondomshop.cz

Dutý strap-on

Tento typ je určen speciálně pro muže, protože má podobu 2v1, jde totiž o umělý penis a zároveň i návlek na penis. Do umělého penisu stačí vložit ten svůj, připnout si jej pomocí speciálního postroje kolem pasu a můžete dopřát partnerce nepoznanou rozkoš. Tento typ může být vybaven funkcí vibrace a koupit si umíte i více velikostí. Dutý strap-on na Kondomshop.cz

Dvojitý strap-on

Pro ty ženy, které chtějí dopřát potěšení nejen své nebo partnerce, ale i sobě, jsou určeny dvojité strap-ony. Princip tohoto typu je velmi jednoduchý, kromě vnějšího většího umělého penisu totiž obsahuje strap-on i menší, který se vsune do vagíny. Takto se dají koupit i strap-ony pro anální sex, takže žena je umí použít i s mužem. Dvojitý strap-on na Kondomshop.cz

Anální strap-on

Posledním typem je anální strap-on, který, už jak říká název, je určen pro stimulaci análního otvoru a anální sex. Strap-on mohou používat muži i ženy, u mužů si tímto způsobem uvolní ruce a mohou partnerku následně stimulovat i vaginálně. U žen je použití ideální tehdy, pokud chtějí strap-on vyzkoušet se svým partnerem. Anální strap-on na Kondomshop.cz

JAKÁ DÉLKA A PRŮMĚR UMĚLÉHO PENISU

Při výběru strap-onu si dejte pozor na jeho velikost. V případě análních strap-on penisů je tvar spíše užší a kratší, jde spíše o formu jakéhosi kolíku. Vaginální strap-on bývá naopak delší a hrubší a obvykle se svou velikostí nehodí pro anální stimulaci.

Nejčastější otázky o strap-onech

Jsou nějaké zvlášť typy pro muže nebo pro ženy? Je nezbytné používat lubrikační gely? Tyto, ale i mnohé jiné otázky týkající se umělých penisů ve formě strap-on, lze nalézt na internetových fórech a v diskusích. Pokud byste chtěli vědět něco víc o praktickém používání této erotické pomůcky, zde jsem shrnul nejčastější dotazy:

Odlišuje se vibrátor od strap-onu s funkcí vibrace?

Ano a to dvěma důležitými rozdíly. Prvním je možnost odepínání umělého penisu od postroje, ale i možnost použití na postroji, čili máte k dispozici volné ruce. Druhým rozdílem je způsob vibrování, při strap-one je to na špičce penisu.

Čím se odlišují speciálně ženské a mužské umělé penisy?

Nejvíce jde o odlišnost v rámci funkčnosti. V případě strap-on pro muže se může jednat i o návlek na penis, čili je tento strap-on dutý a do něj muž vloží svůj penis. Pokud jde o strap-on pro ženy, ten může obsahovat i vnitřní penis zasunutelný do vagíny.

V čem spočívá péče a hygiena o umělý penis?

Péče je podobná té, jaká je i při jiných podobných pomůckách. Po použití stačí umělý penis odepnout od zbytku postroje nebo kalhotek, umýt pod teplou vodou a případně vydezinfikovat. Použijte však dezinfekci vhodnou pro jeho materiál.

Je při strap-one třeba používat i lubrikační gely?

Ano, určitě ano, zde je použití nevyhnutelné podobně, jako při dildech nebo vibrátorech, o to více, pokud půjde o použití při anální stimulaci. Nejlepší je používat lubrikační gely na vodní bázi, jelikož ty se hodí i pro plastové nebo silikonové penisy.

Je možné použít strap-on i při hrách někde v bazénu?

Ano, platí to tak jako v případě běžného dilda, většina umělých penisů je voděodolných a jsou bez větších problémů použitelné i v bazénu nebo obecně ve vodě. Výjimkou jsou samozřejmě vibrační modely napájené bateriemi, ty ve vodě nepoužívejte.

Jak a kde koupit strap-on

Zaujal vás strap-on a chtěli byste ho zkusit? Možná vás napadne, že to nepůjde jinak, než koupí v kamenném sexshopu, ale opak je pravdou. Lepší výběr máte při nákupu přes internet, například ve známém eshopu s erotickými hračkami www.kondomshop.cz.

Stačí si jen najít ideální strap-on umělý penis podle tvaru, účelu a funkcí

Pak už jen vyplníte své údaje, místo doručení a způsob platby

Při platbě online zaplatíte, nemusíte se bát o bezpečnost a diskrétnost

Objednávku odešlete a potom počkáte na její doručení kurýrní službou

Osobní výběr není vůbec nezbytný, ani v běžném kamenném sexshopu byste si nemohli strap-on vyzkoušet. Při objednávce přes internet máte navíc absolutně bezproblémové vrácení a je tu jedna velká výhoda a tou je anonymita. Balíček je v diskrétním provedení a nikdo se nedozví, co jste si objednali. Samozřejmě, ušetříte i na výhodnější ceně.

Bohatý výběr Strap-on

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

 

 

V případě, že se rozhodnete objednávat přes zmíněný online sexshop, můžete platit v hotovosti i platební kartou, případně přes internet banking. Doručení může být přímo k vám domů, ale například i do nejbližšího odběrného místa zásilkový. Standardně trvá doručení do 48 hodin, ale je mnoho případů, kdy to bylo dříve, i do 1 dne.

DISKRÉTNÍ A AJ VÝHODNĚJŠÍ DOPRAVA

Pokud jde o doručení, nemusíte se vůbec bát o to, že by na zásilce bylo logo sexshopu, označení zboží nebo něco, co by mohlo identifikovat, že jste si objednávali produkt ze sexshopu. Navíc, při objednávce nad 1400 Kč neplatíte žádné poštovné.

Vlastní zkušenost

Tak, jako i dilda nebo vibrátory, i strap-on patří mezi populární erotické pomůcky, zejména pokud kombinují svou výbavou několik funkcí najednou. Podle zkušenosti několika mužů a žen, které se dají najít na fórech a v diskusích na internetu, jde o hračku, po níž sáhnou zejména páry s chutí experimentovat. Tak tomu bylo i v mém případě.

Musím říci, že ačkoli jsem zpočátku měl trochu obavy, nakonec se ukázalo, že to byl výborný nápad. Zažil jsem neuvěřitelně intenzivní orgasmus a velmi zajímavé vzrušení během experimentování. Já jsem si však vystačil se základním modelem.

Moje partnerka však doporučuje, protože to v minulosti zkoušela, i vibrující strap-on, zejména v případě, pokud by bylo použití určeno pro dvě ženy na vzájemné experimenty. Stimulace takovou pomůckou je opravdu obohacující a otevírá onu známou 13. komnatu vzrušení. Určitě sáhněte po těch kvalitnějších a lepších modelech, bude to dobrá investice.

Zhodnocení na závěr

Přestože z trojice dildo, vibrátor a strap-on vypadá být právě tento typ umělého penisu jako nejméně využitelný, opak je pravdou a to platí jak pro muže, tak pro ženy. Já osobně jsem byl sám velmi překvapen tím, jak se mi sex s ním líbil a užil jsem si to.

Před koupí konkrétního modelu zvažte následující věci:

zda má jít o model použitelný pro anální nebo vaginální sex nebo obojí

zda chcete i funkci vibrace, což je sice dražší, ale mnohem zajímavější

jaký by měl být průměr a délka, zkuste si to alespoň teoreticky vypočítat

pokud půjde o strap-on pro ženu, či jí dopřejete i dráždění její vagíny

Mně i partnerce se osvědčilo investovat do lépe vybavených modelů, které jsou využitelné multifunkčně. Pokud si zvolíte strap-on umělý penis s vibrací, má to však nevýhodu, že ho nevyužijete ve vodě. Můžete si však koupit klidně i dva najednou, každý na jiný účel.

Bohatý výběr Strap-on

➡️ Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Dobrou zprávou je, že nejste odkázáni pouze na osobní nákup. Využít můžete všechny výhody online objednávky, čili anonymitu, lepší výběr a výhodnější cenu. Toto vše nabízí například i dlouhodobě známý a ověřený online sexshop www.kondomshop.cz, který pravidelně využívám i já. Nákup uděláte doslova do pár minut a i přes smartphone.

4.3/5 - (31 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *