Proerecta Shot: Moje zkušenosti a recenze nápoje pro okamžitou podporu erekce

Proerecta Shot: Moje zkušenosti a recenze nápoje pro okamžitou podporu erekce

Proerceta Shot je doslova revolucí v pojetí podpůrných prostředků na zlepšení potence a erekce pro každého muže, komu se z času na čas v ložnici stane, že jeho mužnost selže. Máte problém s tím, že vaše ztopoření nastupuje příliš pozdě? Nebo s tím, že erekce trvá krátce? Nebo s tvrdostí penisu a ochabováním erekce?

Pokud jste alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli ano, pak je Proerecta Shot přesně to, co potřebujete a co byste mohli využít. Jak již říká název, nejde o žádné klasické pilulky či kapsle, ale o nápoj v objemu 60 ml, který se vypije doslova „na ex“.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji tekutý přípravek na erekci, které u mě osobně účinkuje nejlépe: STOPOREX SHOT

Důležitou vlastností tohoto přípravku je, že má čistě bylinné přirozené složení. Nenacházejí se zde žádné rizikové syntetické látky a přísady, takže i užívání je bezproblémové. Pokud chcete vědět více, zde je moje recenze Proerecta Shot.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkyuž do 60min
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Alternativa➡️ Stoporex Shot
Cena189 Kč
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Proerecta: Výrobce a původZnačka Proerecta není žádnou neznámou, muži určitě znají tabletky s bylinným složením, ať už ve verzi Klasik nebo Long, které slouží také na podporu sexuálního zdraví a výkonnosti v posteli. Za značkou je společnost eMarkest, která se věnuje doplňkem výživy již od roku 2010, čili jde o dostatečně ověřeného a známého producenta.

Firma za dobu své existence na trhu prodala již přes 200 tisíc balení svých produktů a přes 50 tisíc mužů už může říct, že má zkušenost s jejím podpůrnými prostředky na erekci a potenci. Všechny produkty a přípravky společnosti splňují ty nejpřísnější kritéria a podmínky a jsou ohlášené a certifikované úřady.

Složení a účinné látky

Proerecta: Složení a účinné látkyJak jsem řekl již na úvod, Proerceta Shot je bylinný nápoj. To v praxi znamená, že jako aktivní a účinné látky jsou zde využívány rostlinné a bylinné extrakty, což je velmi podobné, jako i u tabletkách této značky. Naopak, to, co zde určitě nenajdete, jsou nějaké syntetické léčiva, které by mohly s sebou přinést i riziko nežádoucích účinků.

Zde je přehled celého složení a důležitých aktivních látek:

L-Arginin a L-Citrulin: Z pohledu objemu jsou nejdůležitější látkou nápoje Proerecta Shot aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin. Jde o látky, které podporují tvorbu oxidu dusnatého, což je specifická látka zodpovědná za roztažení cév a intenzivnější krevní oběh. Díky vysoké koncentraci obou těchto aminokyselin je efekt na rychlejší, delší a pevnější erekci po vypití Proerecta Shot opravdu viditelný a i dlouhodobý.

Kotvičník: Tribulus Terrestris zřejmě nemusím žádnému muži představovat. Jde o bylinku hojně využívanou v čajích i různých doplňcích výživy určených pro muže, ať už na zlepšení fyzické výkonnosti nebo na podporu sexuálních funkcí. Extrakt z této rostliny je významnou součástí složení Proerecta Shot a to kvůli účinku na libido, potenci a ztopoření. Rostlina totiž podporuje hladinu hormonu testosteron.

Ženšen: Všehoj asijský, u nás známý jako ženšen, patří mezi další důležité složky, které se nacházejí v produktu Proerecta Shot a to v podobě extraktu z kořene rostliny. Ženšen pomáhá na celkovou vitalitu a výkonnost organismu, co se týče sexuálního zdraví, má zejména stimulační účinky na sexuální aktivitu, vitalitu, libido a také na lepší prokrvení genitálií a celé oblasti pohlavního systému. Pomáhá tak na lepší erekci.

Rozchodnice: Růžová bylinka, která patří mezi adaptogeny, což v praxi znamená, že pomáhá ke zmírnění stresových a negativních vlivů na tělo. Smyslem obsahu extraktu z ní v přípravku Proerecta Shot je zvýšení vitality, bdělosti a aktivity. V nápoji má význam pro okamžitý „boost“ vitality a pocitu energie a zároveň pro potlačení všech negativních faktorů zhoršujících erekci a libido.

Guarana: Guaranu asi netřeba příliš představovat, ale lze ji zcela neznáte podle jejího slovenského názvu a to Paulinie nápojová. Tato rostlina je obsažena v Proerecta Shot jako extrakt ze semen, přičemž ty obsahují kofein, taniny, katechiny a další stimulanty. Výsledkem je zvýšení sexuální vitality a celkové nabuzení nervového systému a organismu, což se projeví i zvýšenou sexuální výkonností.

Hroznové jadérka: Poslední složkou Proerecta Shot je extrakt z hroznových jadérek. Ačkoli tato složka je ve srovnání s konkurencí používaná málo, v produktech značky Proerecta se vyskytuje poměrně hojně. Důvodem je, že se zde nacházejí taniny a jiné přírodní sloučeniny, které zlepšují průtok krve v cévách a stimulují krevní oběh. Je zde také několik antioxidantů, které pomáhají na zdraví srdce i cév.

Pokud chcete znát konkrétní složení látek v přípravku:

Arginín: 500 mg
Citrulín: 507 mg
Tribulus extrakt: 400 mg
Extrakt ženšenu: 310 mg
Extrakt hroznových jadérek: 200 mg
Rhodiola rosea extrakt: 100 mg
Guarana: 80 mg

 

DALŠÍ PŘÍDAVNÉ SLOŽKY

Pokud jde o další složky kromě těch aktivních se v nápoji Proerecta Shot nacházejí i některé doplňkové přísady. Jde konkrétně o vodu, cukr, kyselinu citrónovou, příchutě a některé konzervanty. Nejsou zde však žádné škodlivé barviva nebo aromata.

Dávkování a užívání

Proerecta: Dávkování a užíváníTo, v čem Proerecta Shot rozhodne vyniká nejvíce, je jednoduché dávkování a užívání. Jedná se o nápoj, čili má tekutou formu, nemusíte se tedy trápit s nějakými tabletkami a jejich polykáním a zapíjením. Nápoj se pije jednorázově a najednou celý jeho objem.

1 dávka = 1 lahvička. Maximální denní dávka přípravku je právě 1 lahvička

Před otevřením doporučuje výrobce lahvičku Proerecta Shot dobře protřepat, aby došlo k promíchání složek, potom lahvičku otevřete, vypijte „na ex“ a to je celé

Po vypití není nezbytné nápoj zapíjet už ničím jiným, má celkem lahodnou chuť s mírným broskvovým podtónem, alespoň mně se tak zdálo. Výrobce doporučuje vypít tento „shot“ zhruba 30 minut před plánovanou sexuální aktivitou, já se k tomu přikláním také. Někdy jsem sice první účinky zpozoroval i dříve, ale toto je optimální doba.

Účinky

Proerecta: ÚčinkyPřejděme nyní více do praxe, což je přesně to, co zajímá asi nejvíce mužů. Proerecta Shot je výrobcem definován jako bylinný nápoj určený pro kvalitnější erekci. Díky opravdu širokému složení a bohatému zastoupení více látek však má mnohem komplexnější účinky, které v každé oblasti mají individuální intenzitu.

Zde jsou tři důležité oblasti, kde má Proerecta Shot své účinky:

Podpora pevné a kvalitní erekce

Prvním a rozhodně tím nejvíce viditelným účinkem, což mohu potvrdit i na základě vlastní zkušenosti, je podpora kvalitní erekce a ztopoření penisu. Tento účinek se projevuje prakticky již od prvního vypití nápoje a čím pravidelněji a dlouhodobější budete Proerecta Shot užívat, tím bude podle mě viditelnější. Po vypití nápoje byste měli pocítit silnější prokrvení pohlavního údu a tedy i kvalitnější ztopoření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Stimulace sexuálního apetitu

Druhou oblastí, kde je hlavně při pravidelnější a delším užívání viditelný efekt, je oblast zlepšení libida a sexuálního apetitu. Tento účinek je také velmi viditelný a to i kvůli opravdu kvalitnímu složení, nakolik v Proerecta Shot se nachází množství bylinných afrodiziak, které mají stimulační a povzbuzující účinky a ovlivňují i ​​na hladinu testosteronu. Stimulace libida spolu s nabuzení vitality má velmi nástup.

Prodloužení doby pohlavního styku

Třetí účinek, který by měl spolu s užíváním Proerecta Shot nastoupit, je prodloužení doby sexu, čili pohlavního styku. Tento účinek vyplývá právě ze dvou předešlých oblastí, čili zlepšení erekce a prodloužení doby ztopoření, ale také zvýšení sexuálního apetitu, neboli libida. To společně působí na to, že víte vydržet déle souložit až do první ejakulace. Jaký je účinek v praxi? Na mé kůži jsem pocítil zlepšení, jsem spokojen.

VÍCE NEŽ 95% SPOKOJENOST MUŽE

Výrobce Proerecta Shot na svých stránkách uvádí hodnocení mužů, kteří již přípravek vyzkoušeli. Dobrou zprávou je, že naprostá většina těchto hodnocení je pozitivní, konkrétně až 95%. Je to pozitivní proto, že to ukazuje, že přípravek má kvalitu.

Nežádoucí účinky

Proerecta: Nežádoucí účinkyCo se týče užívání, jednoduchá forma nápoje s sebou přináší bezproblémové dávkování. Druhou otázkou však je, zda se nevyskytují nějaké potíže, například zažívacího typu nebo problémy s alergickými reakcemi. Zde je třeba říci, že i vzhledem k bylinné složení Proerecta Shot, jsou nežádoucí účinky minimální.

Výrobce sám udává, že přípravek je bez závažnějších vedlejších účinků. Nemusíte se bát žádných otravných bolestí hlavy a ani prudkých návalů horka či zarudnutí pokožky. Jediné, co se může vyskytnout v případě Proerecta Shot, je přecitlivělost na některou z rostlin, je to však ojedinělé. Na užívání přípravku si rychle zvyknete.

Balení a cena

Proerecta: Balení a cenaSamotné balení jednoho Proerecta Shot má objem 60 ml, jde na první pohled o malou plastovou lahvičku pro jednorázové použití s ​​jednoduchým uzávěrem. Ten stačí otevřít a lahvičku vypít. Výrobce má v nabídce jen jeden druh balení, ale víte si zakoupit i výhodnější balení obsahující 8 nebo 16 shotů, čili 8 nebo 16 dávek.

Zde je srovnání všech možností s jejich cenovým přehledem:

Typ balení:Cena za balení:Cena za 1 shot:Ušetříte:Ověřená koupě:
1x Shot149 Kč149 KčChci zkusit
8x Shot999 Kč124 Kč200 KčChci zkusit
16x Shot1699 Kč106 Kč688 KčChci zkusit

Jak vidíte, cena za 1 balení s přibývajícími baleními postupně klesá a tak se víte dostat z cenovky 149 Kč až na 106 Kč. Vzhledem k tomu, že značka Proerceta není vůbec žádnou neznámou a neověřených novinkou, doporučuji nebát se a objednat si některé z větších balení, čili buď s 8 nebo s 16 dávkami. Nebojte se, nejde o riziko.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Kde koupit

Kde koupit ProerectaPodobně, jako je tomu v případě tablet od tohoto výrobce, i Proerecta Shot si víte zakoupit přímo z oficiálního eshopu www.proerecta.cz, kde uděláte objednávku doslova za pár minut a kliknutí. V lékárně si přípravek nezakoupíte, nakolik výrobce se rozhodl pro jeho exkluzivní distribuci pouze prostřednictvím vlastního kanálu.

Má to několik výhod, ať už jde o jistotu originality, nejlepší možnou cenu nebo o maximální pohodlí při nákupu. Nemusíte totiž nikam osobně chodit, máte k dispozici jednoduché rozhraní pro internetovou objednávku a i více možností platby či doručení. Samozřejmě, nákup přes internet šetří čas, všechny informace se dozvíte online.

Pokud jde o mé zkušenosti s nákupem, ty jsou jen pozitivní, značka Proerecta má celý nákupní proces zvládnutý výborně a ostatní výrobci by si od ní měli brát příklad. K dispozici je dokonce i telefonická infolinka.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

vyhodne baleniDOSTATEK BALENÍ SKLADEM

Výhodou nákupu přímo od výrobce a to v podobě internetového obchodu je skutečnost, že se nemusíte bát situace, že by na skladě nebylo dostatek kusů balení přípravku. Právě naopak, odesílání je téměř okamžité, což urychluje dodací lhůtu.

Online objednávka, doprava a doručení

Prostakan forte: Online objednávka, doprava a doručeníPokud ještě nemáte zkušenosti s online nákupem takových přípravků, rozhodl jsem se pro vás připravit krátký návod, jak na to. Objednávku víte udělat přes počítač, notebook, tablet nebo přes smartphone. Proerecta Shot si tak objednáte i z postele:

Nejdříve si zvolíte počet balení přípravku, které si chcete koupit

Pak zadáte slevový kupón, pokud jste jej obdrželi od výrobce

Vyplníte své kontaktní a osobní údaje a to včetně adresy

Zvolíte způsob dopravy a platby a objednávku už jen odešlete

V případě větší objednávky, konkrétně nad 1500 Kč, neplatíte žádné poštovné, jde tedy o dost výraznou úsporu. Co se týče doručování, na výběr máte GL kurýra, Českou poštu nebo možnost doručení do nejbližší pobočky zásilkovně. Doba doručení se pohybuje řádově ve dnech, hodně závisí také na tom, jak budete platit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Zde nabízí eshop na výběr buď platbu na dobírku, čili při převzetí zásilky, nebo předem a přes internet. V tom druhém případě je k dispozici platba kartou nebo bankovním převodem. Pokud si zvolíte platbu na dobírku, počítejte s poplatkem navíc.

vyhodne baleniABSOLUTNĚ DISKRÉTNĚ BALENÍ

Rád bych dodal, že tak jako v případě tablet, i nápoj Proerecta Shot je balený diskrétní. Na vnějším obalu nejsou žádné reklamy, označení značky a ani nic, co by mohlo komukoliv prozradit, že jste si objednali přípravek pro muže.

Nejčastější otázky

Co se týče dalších praktických témat souvisejících s přípravkem Proerecta Shot, podíval jsem si několik internetových fór a diskusí. Muži se zajímají o účinnost, rizika a komplikace při užívání přípravku a o serióznost výrobce této značky. Jelikož chci, aby moje recenze byla co nejkomplexnější, zde jsou odpovědi na nejčastější z nich:

Jak dlouho trvá standardně doručení produktu?

Vzhledem k tomu, že při nákupu z oficiálního eshopu výrobce je vždy dostatečné množství přípravků Proerecta Shot skladem, nemělo by to být více, než 2 pracovní dny, v ideálním případě tedy do 48 hodin. Zde ale zdůrazňuji, že to nemusí být vždy, hodně záleží i na vytíženosti kurýra. Výrobce odesílá přípravek okamžitě.

Existují nějaké překážky k užívání Proerecta Shot?

Ačkoliv je tento přípravek založený na přírodních složkách a má bylinné složení, je třeba počítat s tím, že se mohou objevit určité kontraindikace. V případě, že máte závažnější problémy s krevním tlakem, prodělali jste infarkt nebo mrtvici nebo trpíte nějakým onemocněním srdce, poraďte se s lékařem o tom, zda můžete přípravek užívat.

Proč je lepší forma nápoje Proerecta Shot jako tablet?

Výhoda nápoje má souvislost především s rychlostí vstřebání všech účinných látek. V případě tekutin dokážou střeva vstřebávat všechny látky až dva krát rychleji, což je nezanedbatelný rozdíl, zvláště pokud jde o viditelnější nástup pozitivních účinků. Mohu to potvrdit i na vlastní zkušenosti při srovnání s pilulkami.

Mohu produkt kombinovat s jinými přípravky?

Současně určitě ne, protože by mohlo dojít k překročení maximálních dávek pro některé společné látky ve složení, zvláště pokud jde o bylinné extrakty nebo aminokyseliny. Vzhledem k tomu, že nápoj je ideální, pokud potřebujete rychlý efekt a bezproblémové užití, můžete ho na střídačku užívat s tabletkami Proerecta, tak to dělám i já.

Je Proerecta Shot určen na jednorázovou konzumaci?

Ano, jeden takový „shot“ se rovná jedné dávce, lahvičku třeba vypít najednou, není určena na postupnou konzumaci. Já jsem něco takového ani nezkoušel, řídil jsem se přesně těmi instrukcemi, které jsou i na obalu. Doporučuji „nešetřit“ a vypít nápoj tak, jak je nastaven, jen tehdy totiž můžete počítat s potenciálem maximálních jeho účinků.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Zkušenosti

Prostakan forte: ZkušenostiProerecta Shot je svým způsobem průkopníkem, protože konkurence na trhu téměř není a v době, kdy jej výrobce uváděl do praxe, byl prvním svého druhu. Jak však vidno podle ohlasů mužů, výběrem tohoto bylinného nápoje na podporu erekce neuděláte chybu. Z hlediska účinků na potenci by vás neměl zklamat.

Jedna z mála věcí, které se však nápoji vytýkány, je jeho vyšší cena. To platí zejména tehdy, pokud byste si zvolili jen balení s 1 lahvičkou, výběrem větších balení to částečně eliminujete. Pravdou však je, že za kvalitu se prostě platí.

Podle reakcí a recenzí na internetových fórech a v diskusích je koupě Proerecta Shot dobrá volba. Deklarované účinky jsou dosahovány s viditelnou intenzitou, užívání je bezproblémové, chuťově je nápoj vnímán pozitivně a jeho užívání je standardně bez komplikací. Muži si pochvalují i ​​koupi z pohodlí domova.

BEZ VYŠETŘENÍ A BEZ recepty

Podobně, jako všechny podobné přípravky značky Proerecta, i nápoj Proerecta Shot patří mezi volně prodejné a volně dostupné přípravky. Jde o doplněk výživy, čili na jeho koupi nemusíte absolvovat vyšetření u lékaře a nepotřebujete recept.

Vlastní zkušenost

Prostakan forte: ZkušenostiNápoj Proerecta Shot mě zaujal už na první pohled, hlavně netradiční a zajímavá forma byly to, proč jsem se rozhodl ho zkoušet. Užíval jsem ho víc týdnů, dva až tři krát jsem si do týdne dal nápoj, jiné dny jsem zůstal u ověřených tabletách.

Oproti nim měl nápoj tu výhodu, že už na první pohled účinkoval rychleji a to na celkové povzbuzení, zvýšení pocitu energie a stejně tak i s ohledem na zlepšení erekce. Dávkování bylo bezproblémové, nápoj Proerecta Shot mi chutnal.

Kladně hodnotím intenzitu účinku na délku erekce a to především s přibývajícími dny a dávkami, kde se mi potvrzuje, že čím déle a pravidelněji se Proerecta Shot užívá, tím intenzivnější a viditelnější je jeho působení. Někdy byl nástup účinku mnohem rychlejší, než 30 minut, trvání bylo zpravidla více hodin.

Výsledek vlastního testování

Prostakan forte: Výsledek vlastního testováníJak tedy oznámkovat Proerecta Shot? Z hlediska účinků jsem s ním nadmíru spokojen, o tom není pochyb. Podobně, jako všechny přípravky, i tento ale vnímám komplexně a to se zohlední i při závěrečném ohodnocení na stupnici od 1 do 5.

Proerecta Shot ode mě dostává jednotku, ale je tam i mínus – Chci Proerecta shot!

To mínus je hlavně za cenu, která je, oproti běžným tabletám a tobolkám, opravdu vyšší, zejména při srovnání jednorázové dávky. Tato nevýhoda se dá částečně eliminovat tím, že si koupíte větší balení, kde už ušetříte, stále však bude cena za jednu dávku vyšší, než u perorálních kapslích. Je však adekvátní k účinkům přípravku.

Pokud vám tedy jde o kvalitu a díváte pouze a jen na co nejlepší působení na erekci, neváhejte ani minutu a klidně Proerecta Shot vyzkoušejte. Neměli byste být zklamáni ani z účinků, ani z užívání a ani z jiných praktických vlastností produktu. Kromě toho, že jde o opravdu originální formu, má Proerecta Shot i kvalitní složení.

Zhodnocení

ZhodnoceníMoje závěrečné hodnocení bylinného nápoje Proerecta Shot na lepší erekci se bude nést v pozitivním duchu. Deklarované účinky určitě naplní, má mnohem pohodlnější dávkování a užívání a pokud jde o jeho fungování na erekci, nezklame vás.

Stejně tak pozitivně oceňuji jednoduchý nákup, protože nemusíte chodit za lékařem a ani někam osobně do lékárny, přípravek si víte zakoupit přes oficiální eshop výrobce. Jediným menším mínusem je o něco vyšší cena oproti kapslím, to je však přirozená daň za jiné výhody, zejména pokud jde o pohodlnější používání.

Toto jsou nejzásadnější plusy a benefity Proerecta Shot:

přírodní složení, které je navíc z pohledu obsahu kvalitní

rychlá a jednoduchá koupě z pohodlí domova i přes smartphone

komplexní vliv na mužskou potenci, erekci, libido i vitalitu

minimální množství kontraindikací a nežádoucích účinků

Oproti tabletám stačí Proerecta Shot jen otevřít a vypít, nemusíte nic přesně dávkovat, nemusíte nic polykat a potom zapíjet ai skladování je mnohem jednodušší. Forma nápoje je jednodušší, rychlejší a pohodlnější alternativou ke klasickým perorálním kapslím. Navíc, na trhu prakticky téměř neexistuje konkurence.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Shot (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:189 Kč

Vzhledem k formu je rychlé i vstřebání jednotlivých aktivních složek, což se projeví na poměrně rychlým nástupu účinku, zejména pokud jde o libido a erekci. Osobně jsem byl příjemně překvapen vlivem na délku pohlavního styku, v tomto má Proerecta Shot u mě plusový bod. Za mě je to jasné: doporučuji všemi deseti.

4.4/5 - (45 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *