Tribulus Maximus: Speciální Kotvičník zemní na zvýšení testosteronu i zvětšení svalů

Tribulus Maximus: zkušenosti, (vedlejší) účinky a recenzeCo potřebují muži pro dostatek sexuální energie a fyzické síly nejvíc? Testosteron! Tenhle na první pohled nezajímavý hormon je tudíž zdrojem obrovské vitality a v podstatě ovlivňuje celkovou vitalitu, pocit energie, výkonnost, výdrž a sílu. Testosteron je důležitý nejen pro sexuální zdraví, ale taky kvůli tomu, že dělá muže muži.

Hladina tohoto hormonu se přitom začíná již od 30. roku života v těle muže postupně snižovat. Pokud se chcete tomuto stavu vyhnout, potřebujete testosteron nějak stimulovat. Přesně na to slouží přípravek zvaný Tribulus Maximus.

Na první pohled nejde o klasické tablety tak, jak je znají muži s problematickou erekcí. Neobsahují velké množství různých látek, nemají pestré složení. Jsou zaměřené pouze na jeden účel a to zvýšit hladinu testosteronu v těle.

Doba testování produktu3 měsíce
Kdy se dostavili první účinky1 - 2 týdny
Bez receptu✅ ano
Zvýšenie testosterónu
Více energie a vitality
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžádné
Věk25+
Diskrétní doručenídiskrétní doručení do 2 pracovních dnů
AlternativaSTOPOREX KLASIK
Cena490Kč (navýhodnejšie vychádza 1+1 balenie za 690Kč)
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

Tribulus Maximus: Výrobce a původTribulus Maximus je výrobek známé společnosti BioTech USA. Že vám tenhle název nic neříká? Stačí se povídat na některé internetová fóra zaměřené na kulturistiku a fitness a hned zjistíte, že se jedná o známou značku, jejíž výrobky obsazují popřední místa v kategorii sportovních výživových doplňků.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Vůči samotné značce tedy nic nelze namítat, je dostatečně známá a kvalitní. Velkou výhodou je poměrně přijatelná cena, nevýhodou fakt, že značka je známá prakticky pouze pro sportovce. To vlastně platí taky o tabletách Tribulus Maximus, které nejsou primárně zaměřené na posilnění potence. Z hlediska účinků to ale až tolik nevadí.

Alternativa, kterou jsem také testoval

➡️ Doporučuji Primulus (moja recenzia):
– zvýšení testosteronu
– více energie a vitality
– zvýšení libida
Cena:569 Kč [kupón na 10%: TST0118]

Složení a účinné látky

Tribulus Maximus: Složení a účinné látkyZ hlediska složení v případě Tribulus Maximus toho není příliš co říct. Jde totiž o jednosložkový přípravek, který obsahuje extrakt z Kotvičníku zemního, čili Tribulus Terrestris a to v objemu 1500 mg v jedné tabletce. Ten je sám o sobě mimořádně zajímavý z hlediska potence a sexuálního života.

Kotvičník zemní má přitom vícero velice zajímavých účinků:

Zvýšení testosteronu a libida: Primárním účinkem Třibulus Terrestris z hlediska mužské potence je působení na zvýšení testosteronu a libida. Rostlina totiž stimuluje hladinu luteinizačního hormonu a tím zvyšuje taky testosteron. Podporuje taky činnost podmozkové žlázy, která rovněž za tvorbu testosteronu zodpovídá. Zajímavé je, že rostlina působí nejen u mužů, ale například i u žen, konkrétně na hormony estrogen a progesteron.

Vliv na pohlavní a vylučovací soustavu: Kromě samotného účinku na zlepšení sexuálního apetitu má Kotvičník zemní vliv taky na zdraví a stav pohlavní nebo vylučovací soustavy. Přispívá například k lepšímu fungování prostaty a působí močopudně, čím nepřímo pročisťuje i močové cesty. Má taky vliv a význam pro zlepšení hbitosti spermií, takže působí taky na zvýšení plodnosti.

Vliv na silnější a větší svaly: Konkrétně přípravek Tribulus Maximus se využívá taky na růst svalstva a to je další z účinků samotné rostliny Tribulus Terrestris. Správným užíváním má totiž rostlina příznivý a podpůrný účinek na růst svalové hmoty a zlepšení jejího stavu. Díky stimulaci testosteronu se totiž zlepšuje růst svalových buněk a jejích síla. To nastává posilněním bílkovinové syntézy a ovlivněním dusíkové rovnováhy.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Zlepšení pocitu vitality a energie: Jedním z důležitých účinků, který je využitelný nejen v oblasti sportu nebo sexuálního zdraví, ale obecně, je zlepšení vitality a energie. Pravidelné a správné užívání Tribulus Terrestris může mít povzbudivé účinky na vyšší výkonnost organizmu a na snížení únavy, napětí, podrážděnosti či nespavosti.

Podpora metabolizmu: Jedním ze zajímavých a neméně důležitých účinků je zlepšení trávení a podpora metabolizmu jako takového. Pokud máte problém například s vysokou hladinou cholesterolu, dokáže vám pravidelné užívání Kotvičníku pomoct. Nejedná se pochopitelně o jeho nejdůležitější účinek, ale určitě je to pozitivní vliv.

Antioxidační a další podpůrné účinky: Zdravý sexuální život úzce souvisí taky se zdravotním stavem a ten příznivě ovlivňuje Tribulus Terrestris taky prostřednictvím svých antioxidačních účinků. Rostlina se podílí rovněž na zlepšení fungování imunity, zlepšuje stav cév a proudění krve, pomáhá taky přečistit organizmus.

Kotvičník zemní jako nejdůležitější účinná látka obsahuje tyto složky:

Sapogeniny a fytosteroly: Ze sapogeninů, které podporují například stimulaci testosteronu, jsou tady zastoupeny chlorgenin, gitigenin, diosgenin, ruskogenin a trogoghenin. Fytosteroly jsou zas důležité pro snižování cholesterolu a v Kotvičníku jsou velice hojně zastoupené.

Steriny, steroidy, flavonoidy, alkaloidy: Rostlina obsahuje taky steriny, konkrétně stigmasterin, campestrin a beta-sitosterin. Jsou tady ještě steroid diosgenin, flavonoid campherol, alkaloidy rutin a quercetin. Všechny tyto látky přispívají k účinkům zmíněným výše.

Další látky: V Kotvičníku se nacházejí taky další látky, například vitamín C. Najdeme tam též rostlinné oleje, například kyselinu linolovou, kyselinu linoleovou, kyselinu stearovou a kyselinu behenovou.

100 % PŘÍRODNÍ PŘÍPRAVEK

O výživových doplňcích a produktech určených pro sportovce se říká, že obsahují různé syntetické látky, které mohou být potenciálně nebezpečné pro organizmus. V případě tablet Tribulus Maximus to ale neplatí, nakolik jde o přípravek složený pouze z rostlinných látek.

Dávkování a užívání

Tribulus Maximus: Dávkování a užíváníSprávné užívání Tribulus Maximus má velký a důležitý vliv nato, jaké účinky v sexuální a fyziologické oblasti uvidíte v praxi. Přípravek patří mezi výživové doplňky bez předpisu, takže se nemusíte řídit doporučeními přímo od výrobce.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Při dlouhodobém užívání je to maximální denní dávka

Někteří sportovci, především kulturisti, zvyknou užívat 2 dávky, přičemž tu druhou užijí po tréningu

Vyšší dávkování však dle mě není nezbytné a pro běžné a především dlouhodobé užívání se ani nedoporučuje. Já jsem Tribulus Maximus užíval 3 měsíce a dle mě je výrobcem doporučené dávkování dostatečné. Oceňuji jednoduchost, především to, že stačí spolknout a zapít jednu tabletu vodou a to jenom jednou denně.

Účinky

Tribulus Maximus:: ÚčinkySamotná účinnost přípravku Tribulus Maximus souvisí pochopitelně s tím, na co všechno pomáhá Kotvičník zemní, který je jeho jedinou a dominantní účinnou látkou. Primárně je Tribulus Maximus charakterizován jako výživa pro sportovce, ale taky tento jeho účinek vychází především ze zvýšení testosteronu.

Díky tomu je příznivých vlivů nepoměrné více:

Zvýšení sexuální aktivity

Díky zvýšení hladiny testosteronu na přirozenou a zdravou úroveň dochází ke zvýšení libida a tím pádem taky ke zvýšení sexuální aktivity. Dle složení by měl být tento účinek mimořádně viditelný, co sice platí, ale není tomu tak u každého muže. V tomto ohledu je má zkušenost sice pozitivní, ale našel jsem již taky méně příznivé reference. Faktem však je, že z hlediska obsahu Tribulusu Terrestris je tento přípravek velice kvalitní.

Podpora nárůstu svalové hmoty

Druhým důležitým účinkem je podpora lepšího růstu svalů a svalových buněk. Taky v tomto případě je to především zásluhou vysoké koncentrace Kotvičníku zemního, přičemž ten působí na bílkovinovou syntézu a pozitivní dusíkovou rovnováhu v těle, následkem čeho přispívá k lepšímu a rychlejšímu růstu svalstva. Tento účinek jsem na sobě příliš nevšimnul, byl by k tomu nezbytný patrně intenzívnější tréning.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Podpora lepší regenerace a vitality

Posledním účinkem, který Tribulus Maximus nabízí, je lepší regenerace, co platí především pro sportovce. Já bych však dodal, že během užívání, především po prvním měsíci, jsem začal pozorovat i více vitality a to taky po fyzicky namáhavějších činnostech, taky když nešlo přímo o žádné sportování. Pro kulturisty je však účinek regenerace důležitý, nakolik mohou trénovat víc, intenzivněji a efektivněji.

BEZPEČNÁ LEGÁLNÍ FORMA

Přípravek Tribulus Maximus představuje bezpečnou a legální formu zvýšení testosteronu. Na rozdíl od mnohých syntetických produktů, které nemusí ani mít povolení na prodej u nás, jsou jeho účinky plně v souladu s jeho složením a to je maximálně bezpečné.

Nežádoucí účinky

Tribulus Maximus:: Nežádoucí účinkyPokud jde o nežádoucí a vedlejší účinky, užívání Tribulus Maximus by neměly provázet žádné takové negativní jevy. Platí to taky proto, že jeho složení je rostlinného charakteru, přičemž přírodní přípravky se nepotýkají s takovými jevy, které jsou typické pro produkty se syntetickými a uměle vyráběnými účinnými látkami.

Já sám jsem nezaznamenal žádné problémy, i když je možné, že na úvod užívání mohou dojít například menší trávící problémy. Koncentrace Kotvičníku zemního je v tomto případě skutečně nadprůměrná, co může být důvodem těchto problémů. Po čase by však měly zmizet.

Balení a cena

Tribulus Maximus:: Balení a cenaTo, že je Tribulus Maximus určen a ideální na dlouhodobé užívání, jsem zmínil již dřív. Naplno se to projevuje při balení, nakolik základní balení obsahuje až 90 tablet. Při doporučeném dávkování 1 tablety denně by vám mělo toto balení vystačit 3 měsíce, přesně tak jako mně.

K dispozici je ale taky balení 1+1. Tady je srovnání obou z hlediska nákladů:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
1 balenie90490 Kč-chci objednat
1+1 1 balenie180690 Kč290 Kčchci objednat

Jak vidíte, balení 1+1 se oplatí nepoměrně víc, nakolik v tomto případě může být sleva až 59 %. V principu vás pak 1 měsíc užívání bude stát pouze něco přes 100 Kč, co je dle mě fantastická cena. V tomto ohledu má Tribulus Maximus absolutně bezkonkurenční výhodu.

Kde koupit

Kde koupit Tribulus MaximusTribulus Maximus se dá koupit ve vícerých obchodech určených pro sportovce. Lze ho koupit v prodejnách s fitness sortimentem, ale například taky v obchodech s výživovými doplňky.

Oficiální eshop výrobce či dodavatele, tak jako v případě klasických tablet na potenci a erekci, v tomto případě není, značka se prodává prostřednictvím distribuční sítě maloobchodních prodejní s podobným sortimentem. V této oblasti jsem se příliš nevyznal, ale našel jsem zajímavý a ověřený eshop.

Tím je prodejna www.efitness.cz, která funguje v České republice a taky na Slovensku. Jedná se o poměrně známý internetový obchod se zaměřením na sortiment pro sportovce, fitness a kulturistiku, který nabízí velký sortiment výrobků. V něm můžete najít Tribulus Maximus za nejlepší možnou cenu.

POZOR NA GENERIKA A PADĚLKY

Při nákupu přes zmíněnou prodejnu vám nehrozí, že byste si namísto originálního Tribulus Maximus koupili nějakou napodobeninu, padělek nebo generikum, které by samozřejmě nezodpovídaly tomu, o čem píšu v této recenzi.

Online objednávka, doprava a doručení

Tribulus Maximus: Online objednávka, doprava a doručeníObjednávka přes internet je již naštěstí taky u nás samozřejmostí. Nákup v klasických prodejnách je nákladný a především časově náročný, i proto jsou eshopy u nás tak populární. Abych vám ukázal, jak snadné je přípravek koupit, tady je krátký postup:

Zvolíte si typ balení, čili buď Tribulus Maximus 90 tbl nebo akci 1+1

Zvolíte si typ dopravy a typ platby

Vyplníte kontaktní údaje

Na závěr objednávku ještě jednou zkontrolujete a můžete odeslat

U platby máte na výběr platbu předem nebo platbu na dobírku. Ta je však zpoplatněná poplatkem 30 Kč, který se platí, když převezmete tovar. Předem můžete zaplatit převodem, kartou a dokonce i přes Paypal, co je absolutně bez jakéhokoliv poplatku a navíc taky velmi rychlé. Já sám jsem využil platbu kartou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

U dopravy máte na výběr tři možnosti. První je doručení Slovenskou poštou na adresu, druhou osobní odběr na Uloženka – Heurekapoint a třetí expresní doprava kurýrem DHL. Právě poslední možnost je nejrychlejší, Tribulus Maximus můžete mít doma již na druhý den, čili dnes tablety objednáte a zítra je již můžete zkusit.

GARANCE VRÁCENÍ

Internetový obchod eFitness nabízí možnost vrácení tovaru až v 3 měsíční lhůtě. Pochopitelně, produkt nesmí být poškozen, nesmí být po expirační lhůtě a nesmíte ho ani částečně spotřebovat.

Nejčastější otázky

Tribulus Maximus: Nejčastější otázkyPodívejme se teď na to, co vás v souvislosti s přípravkem Tribulus Maximus nejvíc zajímá. Prošel jsem několik komentářů k produktu, i víceré internetová fóra a diskusní stránky, abych tady na tomto místě sestavil seznam těch nejčastějších otázek souvisejících s přípravkem. Tady jsou, společně s mými odpověďmi:

Proč obsahuje Tribulus Maximus pouze jednu účinnou látku?

Chápu, že vícero mužů může být překvapeno z toho, že v přípravku se nachází jenom 1 účinná látka, ale na tomto principu je celý Tribulus Maximus postaven. Musím říct, že to vůbec neznamená nic negativní, nakolik v koncentraci, v jejíž se nachází Kotvičník zemní právě v tomto produktu, byste ho u konkurence hledali marně.

Je dávkování 1 tablety denně dostatečné?

Z osobní zkušenosti mohu říct, že je a při užívání jsem se já sám držel toho, co doporučuje výrobce na obalu produktu. V některých diskusích jsem zachytil, že muži užívali mnohem větší množství, například dvě, tři nebo více tablet přes den, ale jednalo se o sportovce a kulturisty. Pro běžného člověka je dávkování 1 tablety denně dostatečné.

Po jaké době se objeví první účinky?

U mě se první účinky objevily zhruba po měsíci. Možná u jiných přípravků by to byla příliš dlouhá doba, ale v případě Tribulus Maximus se nejedná o nic negativní, nakolik jedno balení je určeno až na období 3 měsíců. Dlouhodobé užívání je přímo nezbytné a dle mé vlastní zkušenosti zlepšuje účinnost přípravku.

Může se kombinovat přípravek s alkoholem?

Výrobce to nikde nezmiňuje ani nezakazuje, z toho mi osobně tedy plyne, že to možné je. Otázkou však je, či je to prospěšné a v tomto jsem skeptik. Nakolik v mém případě jsem Tribulus Maximus užíval na zvýšení libida, bylo by kontraproduktivní užívat i alkohol. Já osobně tedy tuto kombinaci nedoporučuji.

Existují nějaké kontraindikace při užívání?

Přípravek je určen pro muže ve věku nad 18 let. Užívat ho sice mohou taky ženy, ale ne během těhotenství nebo kojení. Nevidím v tom však osobně smysl. Jediným problémem užívání může být alergická reakce na samotný Tribulus Terrestris, jinak jsem nezachytil žádnou překážku užívání přípravku.

Zkušenosti

Tribulus Maximus: ZkušenostiUžívání Tribulus Maximus je v zásadě pozitivní. Muži si pochvalují účinnost především ohledem lepší vitality, pocitu energie a vidí výsledky taky na nárůstu svalstva. Tento účinek pochopitelně přijde pouze ruka v ruce s poctivým cvičením a tréninkem.

Z mého pohledu je důležité, že mnozí muži udávají, že pocítili lepší sexuální vitalitu a více sexuální energie, stejně tak lepší regeneraci a ústup únavy obecně. To potvrzují mé vlastní závěry na základě mého vlastního testování a užívání. Co se týče nástupu účinku, tady jsem nezaznamenal žádné negativní hodnocení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Mínusem přípravku je dle mnohých ale příliš velká tableta, kterou musíte užívat. Je pravda, že Tribulus Maximus je v tomto případě poněkud svérázným a unikátním přípravkem, ale dle mě je to jen o zvyku. Pozitivně naopak bylo hodnocené bezproblémové užívání bez toho, aby se vyskytly nějaké negativní nebo nežádoucí účinky.

NENÍ POUZE PRO SPORTOVCE

Většina zkušeností, které jsem našel, měla souvis s užíváním tablet muži, kteří se zaměřovali na fitness nebo nějaký druh sportu. I přes to tvrdím, že Tribulus Maximus není pouze pro sportovce a má vlastní zkušenost je toho nejlepším důkazem.

Vlastní zkušenost

Tribulus Maximus: Vlastní zkušenostJá sám jsem užíval Tribulus Maximus dlouhodobě a to po dobu 3 měsíců, takže jsem spotřeboval jedno balení. Jaké zkušenosti si z tohoto užívání odnáším? Více-méně pozitivní, v něčem možná přípravek dokonce předčil mé očekávání. Ty však musí zodpovídat realitě.

Ohledem sexuální energie a libida mohu hodnotit Tribulus Maximus jako účinný prostředek. Z hlediska koncentrace je dokonce špičkou, ale je nutno říct, že obsahuje pouze jednu účinnou látku a to je Kotvičník zemní. Pozitivní je taky poměr ceny a výkonu, dokonce jeden z nejlepších vůbec.

Doba nástupu je sice trocha delší, ale dle mě přijatelná. Čím déle jsem tablety užíval, tím byl účinek lepší. Jako mínus vnímám omezený rozsah účinků, například na potenci jako takovou přípravek neměl u mě žádný vliv.

Výsledek vlastního testování

Tribulus Maximus: Výsledek vlastního testováníJaký je tedy výsledek mého vlastního užívání? V zásadě pozitivní, z hlediska účinnosti nelze přípravku nic vážnějšího vytknout. Je nutno si uvědomit, že je určen na podporu testosteronu a na růst svalů, přičemž tyto deklarované účinky plní. Ne sice zcela dokonale, ale plní.

Tribulus Maximus si ode mě vysloužil známku 2, pokud tedy mám hodnotit jako ve škole Chci koupit

Proč tedy navzdory výše zmíněným pozitivním hodnocením nedám tabletám 1? Má to několik příčin. První je přece jen pomalejší nástup účinnosti, i když během 3 měsíčního užívání to až tolik nevadí. Druhou je, že intenzita účinku kolísá, ačkoli ne až tak, jak u některých konkurenčních přípravků.

Tím třetím a nejdůležitějším důvodem ale je, že tento přípravek má poměrně úzké zaměření účinků. Pomůže vám při cvičení k větším svalům a regeneraci, ale z hlediska sexuální potence je jeho vliv omezen pouze na vyšší libido. Tento vliv sice funguje, ale na trhu jsou přípravky také s tímto účinkem, no s mnohem širší paletou dalších.

Zhodnocení

Tribulus Maximus: ZhodnoceníPokud bych měl tedy zhodnotit Tribulus Maximus, vůči přípravku jako takovému nemám žádné výhrady podstatného charakteru. Mé výše zmíněné hodnocení vychází z toho, že se zaměřuji na podporu zdravého sexuálního života komplexně a v tomto ohledu jsou tablety svou účinností spíše specifické.

Chválím ale jejich velmi dobrý poměr ceny a výkonu, stejně tak nadprůměrnou koncentraci Tribulus Terrestris, co je určitě pozitivní správa. Užívání je bezproblémové, žádné vážnější vedlejší účinky se neobjevují.

Přípravky jako Tribulus Maximus mají ještě další výhody:

jejich složení je přirozené pro tělo, nejsou v nich žádné syntetické látky

dostupnost je vysoká, jde o volně prodejné přípravky

taky dlouhodobé užívání je bezproblémové

účinky sice mají pozvolnější nástup, ale určitě se dostaví

Myslím si, že pro sportovce je Tribulus Maximus určitě dobrou volbou. Jde o nadprůměrnou značku, která má navíc snadné dávkování. Pokud si koupíte balení 1 + 1, jde o hodně výhodnou cenovou akci. Pravidelné užívání je bezproblémové a přináší výsledky. Z tohoto hlediska lze tabletky určitě doporučit.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Z hlediska komplexní podpory potence jsou ale na trhu mnohem lepší a komplexnější přípravky. V nich určitě není Tribulus Terrestris zastoupen v takovém množství, jako je tomu tady, ale i to má své jiné výhody. Pokud mohu doporučit, mně se osvědčily nejvíc STOPOREX. Jejich nákupem dle mě určitě nešlápnete vedle.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.8/5 - (24 votes)

Jeden komentář

  1. Dobrý den.
    Je my 38 let a poslední dobou jsem zaznamenal pokles energie a hlavně i neúplnou erekci.
    Vzhledem k tomu, že mám novou přítelkyni jsem se před 20-ti dny rozhodl vyzkoušet Tribulus Maximus.
    Musím přiznat, že jsem nečekal kdovíjaký zázrak, ale účinky předčily mé očekávání.
    Už po týdnu jsem zaznamenal znatelný nárůst energie a maximální úroveň erekce, což potěšilo i moji přítelkyni.
    nejsem zvyklí psát někam komentáře a hodnocení, ale za tento produkt jsem tak vděčný, že jsem neodolal a o svou zkušenost jsem se rozhodl podělit a pomoci tak ostatním s podobným problémem.
    Muži kolem 40-ti let mají skoro až o polovinu méně testosteronu než mladíci a jistě je zaskočí fakt, že už nejsou tak výkoní jako za mlada.
    I já jsem byl dost zaskočen.
    Jsem zvyklí problémy řešit hlavně přírodní cestou bez chemie a toto byla správná volba.
    Musel jsem trochu poupravit dávkování, protože mám rozměry trochu mimo konvenční velikost:)
    Na svou váhu 149 kg a výšku 205 cm jsem zvolil dávku 1 tableta ráno, jedna tableta v poledne a jedna tableta večer/ po dobu prvních 10 dní.
    Na dalších 10 dní jsem dávkování snížil na jednu tabletu ráno a jednu tabletu večer.
    Dále to snížím na jednu tabletu ráno a uvidím jestly my to bude stačit.
    V posilovně jsem si zlepšil mé osobní rekordy a vydržím v tréninku o dost více zatížení.
    Jediná malá nevýhoda je, že souběžně se zvýšením testosteronu jsem o něco víc výbušný, ale dá se to kontrolovat, jen už nejsem tak apatický jako dřív.

    Jsem se nějak rozepsal, ale snad vám to někomu pomůže se rozhodnout vyzkoušet tento úžasný doplněk stravy. Rozhodně nebudete litovat.

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *