Měření penisu

Měření penisuMěření velikosti penisu je věc, kterou někteří muži dělají až moc často, jiní pro změnu vůbec. Uznávám, že v principu není pro kvalitní sexuální život vůbec nezbytné vědět přesné rozměry a velikost penisu, no na druhou stranu, v každém z nás je kousek zvědavosti. Pomoct vám s tím může i partnerka a můžete si tak trocha zpestřit sexuální život.

Dřív, než se do měření pustíte, musíte však vědět co měřit a jak to dělat. Prvním pravidlem je, že měřit penis musíte jenom v ztopořeném stavu, nikoli jinak. Ano, statisticky se dají najít i čísla v pokojovém stavu, no ten o ničem nevypovídá.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Proč? Z prostého důvodu, někteří muži mohu mít v klidném stavu penis velký i 8 cm, no při ztopoření se zvětší například jenom na 12 centimetrů. Druhým typem je zas penis, který může být bez ztopoření menší, no zvětšit se může klidně i na 15 centimetrů.

Co měřit na penisu a co je délka a tloušťka penisu

Co měřit na penisu a co je délka a tloušťka penisuPrvní pravidlo, čili měřit penis jenom v ztopořeném stavu, jsme si již řekli, takže je čas projít na pravidlo č. 2. To se týče parametrů, které je nutno měřit, kde v tomto případě většina mužů měří především délku penisu a jeho tloušťku.

Při měření délky se myslí délka celého penisu od jeho začátku na těle až po konec na špičce žaludu, samozřejmě ve stavu erekce

Pokud jde o měření tloušťky, tady lze uplatnit dva postupy, přičemž první zahrnuje měření obvodu v těle penisu uprostřed, čili ne na žaludu

Druhý postup měření tloušťky znamená změření průměru penisu v jeho těle

Abyste mohli měření penisu uskutečnit co nejlépe, musí být splněny tyto podmínky:

erekce penisu je maximální možná a není ničím omezená nebo ovlivněna, například nízkou okolní teplotou, která ji zhoršuje
na měření je ideální si mít krejčovský metr, čili ten látkový, který umožňuje flexibilní měření především po obvodu penisu
ujistěte se, že délku budete měřit skutečně od začátku penisu, pokud máte hodně podkožního tuku na podbřišku, je nutno se snažit co nejvíc ho stáhnout dovnitř

Měření délky je poměrně zjevné, tloušťka však může dělat problémy. Pokud je penis rozlišně hrubý, nejlépe je měřit na vícerých místech a udělat průměr z hodnot. Doporučuji měřit délku i tloušťku víckrát a opakovaně, nevyvozujte jenom z jediného měření nějaké přehnaně optimistické nebo pesimistické závěry.

POROVNAT NEBO NEPOROVNAT NAMĚŘENÉ HODNOTY?

Když máte penis změřený, přichází otázka, jestli si porovnat nebo neporovnat naměřené hodnoty. Průměrná čísla si můžete najít na internetu, no tady bych chtěl zdůraznit, že průměr nemusí nic znamenat. Podstatné je, jak je s velikostí spokojená vaše partnerka.

Měření penisu – jak na to

Měření penisu - jak na toMěření penisu by mělo probíhat ve stoje, tehdy je totiž možné jeho nejlepší ztopoření a vzpřímení do prostoru. Pokud byste měli během měření problémy s ochabnutím erekce, doporučuji měřit penis hned ráno ještě před močením, tehdy je erekce stabilnější.

Tady je postup, jak měřit penis a jeho délku a tloušťku:

Jak měřit délku penisu: Při měření délky je nutno měřit penis z vrchní strany. Na začátku opřete krejčovský metr podbřišek, až ke kosti. Pokud ji neumíte nahmatat, je potřebné měřit co nejvíc směrem k podbřišku. Hodně mužů má totiž velké množství podkožního tuku, co měření poněkud zkresluje.

Délkou se rozumí naměřená délka až po špičku penisu, čili až po jeho úplný konec. Penis je nutno měřit v stavu 100 % erekce a vzpřímení. Pokud je penis zakřiven, nepřikládejte krejčovský metr přímo na penis, ale měřte ve vzduchu od kosti až po špičku penisu. Pozor, ne po močovou trubici.

Jak měřit tloušťku penisu: Pokud jde o měření tloušťky penisu, postupuje se mírně odlišně. Na rozdíl od měření délky je potřebné při měření tloušťky pracovat s opakovanými měřeními. Nejlépe je měřit tloušťku na troch částech těla penisu, čili ne na žaludu.

Zkuste změřit obvod penisu hned na začátku podbřišku, pak někde ve středu a nakonec v místě pod žaludem. Měření zprůměrujte a až pak dostanete nejpřesnější tloušťku. Alternativou měření obvodu je měření pravítkem čistě tloušťku penisu, ale je to mnohem méně přesné a odchylky jsou mnohem větší.

Nejčastější otázky o měření penisu a jeho velikosti

Nejčastější otázky o měření penisu a jeho velikostiPřestože jsem se snažil popsat postup měření co nejvíc do detailů, pořád jsem mohl na něco zapomenout. Aby byl můj článek komplexní, prošel jsem si diskuse na internetu a sesbíral nejčastější otázky na toto téma. Tady jsou i s mými odpověďmi:

Které faktory a co ovlivňuje velikost penisu nejvíc?

Penis je součástí pohlavní soustavy, prvním faktorem je proto biologický vývoj i na základě genetické predispozice. Důležité jsou i hladina testosteronu během dospívání, přítomnost fyziologických poruch a v neméně důležitým faktorem je kvalita ztopoření daná prokrvením penisu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Platí, že delší penis znamená lehčí a kvalitnější sex?

Takové srovnání je opravdu hodně povrchní a opak bývá většinou pravdou. Muži s delším přirozením totiž jakoby zleniví, nesnaží se zlepšit techniku, upadají do stereotypu a pokud mají příliš dlouhý penis, způsobují partnerce spíše bolest. Rozhodně to neplatí automaticky.

Proč by se neměl penis měřit zespodu nebo zboku?

Nejpřesnější měření je z vrchní strany kvůli nejlepšímu určení začátku, čili stydké kosti. Zboku může být měření ovlivněné například zakřivením penisu a proto je výsledek značně nepřesný. Při měření spodní strany vycházejí zas velmi nadhodnocené hodnoty.

Při měření tloušťky mi vycházejí veliké rozdíly, jak to je možné?

Je to zcela přirozené, nakolik penis není dokonalý a symetrický orgán, čili je nutno počítat s tím, že může mít po své délce odlišní tloušťku z fyziologických důvodů. Své mohou udělat i různá zakřivení, jak jsem již psal, a ty taky nejsou stejné všude.

Co je pro ženy důležitější, tloušťka nebo délka penisu?

Bez toho, abych chtěl některou ze skupin mužů potěšit, to vypadá tak, že ženy dávají přednost spíše tloušťce než délce. Důvodem je, že pokud jim jde o stimulaci vagíny, základem je dráždění stěn v přední části, kde se nachází i bod G a ten může být takhle drážděn taky.

NEVĚŘTE VŠEM INFORMACÍM

Během toho, jak jsem zkoumal reakce mužů v této oblasti na internetu, zjistil jsem, že hodně z nich má nereální představy o měření a velikosti penisu. Ty vyplývají z bulvárních a lživých informací. Pozor, nevěřte všemu, co se kde dočtete.

Jak zlepšit a podpořit velikost penisu prostřednictvím erekce

Jak zlepšit a podpořit velikost penisu prostřednictvím erekceZákladem dosažení co nejlepších výsledků měření je kvalitní ztopoření, čili erekce. Čím je lepší, tím větší, delší a hrubší penis je. Pochopitelně, jsou tady již zmíněné fyziologické limity dané biologickým vývojem, no erekce je nejdůležitějším faktorem.

Mně se osvědčily následující způsoby, jak podpořit a zlepšit její kvalitu:

pro co nejlépe roztažení cév jsou důležité vitamíny, minerály a aminokyseliny, především vitamíny B a C, minerál Zinek a aminokyselina L-Arginin
právě zmíněné látky najdete například v ovocí, zelenině, koření, ořechách, lněných, sezamových a dýňových semínkách a především v mořském masu
důležitá je i hladina testosteronu pro vyšší libido, které může taky zlepšit erekci, jeho přirozenou tvorbu v těle může stimulovat dostatek pohybu, především intenzivní běh
opačně, vyhýbejte se raději faktorům, které erekci zhoršují a zabraňují co nejlepšímu prokrvení penisu, čili kouření, alkohol a vysoko kalorická jídla
mezi ověřené způsoby na zlepšení erekce, které jsem i sám vyzkoušel, patří různá cvičení a masáže penisu, například Jelqing nebo Kegelovy cviky
příroda sama nám dala taky hodně stimulantů, například rostliny typu Maca a Kotvičník zemní jsou skvělé afrodiziaka podporující erekci

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na erekci a proč je doporučujiPrávě výše zmíněné rostliny se dají konzumovat buď ve formě čajů, které si uděláte z kořene nebo natě, případně můžete zvolit modernější a pohodlnější formu. Tou formou jsou tablety určeny na perorální užití s obsahem právě těchto látek.

Jde o tablety s přírodním založením a přirozeným působením:

Díky složení z látek podporujících rozšíření cév dochází k většímu prokrvení svaloviny a topořivých tělísek penisu, následkem čeho nastává lepší ztopoření a erekce

V tabletách lze najít prakticky všechny důležité látky, které se zmiňoval již dřív. Jde především o aminokyseliny, například i L-Citrulin, stejně tak o různé minerály a vitamíny zaměřené na zlepšení krevního oběhu. Běžnou součástí jsou i rostlinné extrakty ovlivňující libido a erekci, například Ashwagandha, případně extrakt z Chilli.

Tablety jsou populární i pro několik důležitých plusů:

díky širšímu složení nabízejí účinky nejen na erekci, ale stejně tak na sexuální apetit a některé i na plodnost
jsou lehce dostupné, můžete si je koupit bez předpisu a víceré značky najdete i v lékárně, osvědčený je nákup přímo z eshopu výrobce
zapomínat nelze ani na bezproblémové užívání, přípravky totiž neobsahují syntetické účinné látky, takže se netřeba obávat vedlejších účinků

Díky lepší erekci není problém dosáhnout i mírné zvětšení penisu, především pokud jde o jeho délku. Nečekejte však žádné zázraky, mluvím o 1 až 2 centimetrech. Pokud přípravek slibuje víc, dejte pozor, jde o zavádění.

PRAVIDELNÉ A DLOUHODOBÉ DÁVKOVÁNÍ

Pro dosažení co nejlepších výsledků je nevyhnutné co delší dávkování, klidně i 3 nebo 4 měsíce. Držte se i pravidelnosti a instrukcí na příbalovém letáku. Má vlastní zkušenost mě učí, že právě tyto dva faktory rozhodují o úspěšnosti účinků.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiPodívejme se nyní namísto teorie trochu do praxe. Pokud byste chtěli vyzkoušet zmíněné přípravky a tablety, připravte se na to, že musíte dokázat různé značky detailně porovnat. Trh je totiž podobných přípravků opravdu přeplněn, musíte proto sledovat ne sliby, ale kvalitu složení. Cena by taky neměla rozhodovat.

Absolutně nejdůležitější jsou zkušenosti z praxe a reference mužů, kteří dané tablety užívali. To je nejspolehlivější cesta, jak obejít obloukem různé padělky. Pokud byste se chtěli inspirovat mými zkušenostmi, mně nejlépe fungovaly tyto značky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *