Růst penisu

Růst penisuPenis patří mezi orgány vnější pohlavní mužské soustavy. Je tvořen vícerými druhy tkáně, přičemž topořivá a spongiózní tkáň jsou nejdůležitějšími z pohledu erekce a funkčnosti mechanizmu ztopoření. Během erekce dojde vlivem prokrvení penisu k jeho zvětšení, co umožní muži proniknout do pochvy.

Na druhou stranu, penis se jako součást pohlavní soustavy pořád vyvíjí i z fyziologického hlediska. Obecně platí, že během dospívání se postupně zvětšuje a během stárnutí vlivem ochabování svalstva zas přirozeně zmenšuje.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Jak tento růst funguje, existují nějaké potraviny podporující růst penisu, a co můžete udělat, pokud se vám penis nezdá dostatečně veliký, to všechno rozebereme do detailů. Pamatujte však nato, že nejen velikost, ale i technika milování, je pro kvalitní sex důležitá.

Co je růst penisu a jak penis roste

Co je růst penisu a jak penis rostePenis roste docela podobně jako ostatní části pohlavní soustavy, případně jiná tkáň a orgány v těle. Zajímavé je, že již novorozenci mohou mít genitálie nepoměrně veliké oproti tělu, no hodně záleží i od hmotnosti novorozence a jiných individuálních faktorů.

Pohlavní soustava včetně penisu se vyvíjí již během vývoje plodu v těle matky, již při narození může být délka penisu v rozmezí od 2 do 4 cm

Až do začátku puberty je pak růst omezen a hodně individuální, někteří kluci mohu mít až do začátku puberty penis jenom o velikosti 6 cm v běžném stavu

Největší růst nastává mezi 12. a 17. rokem života, čili během puberty

V souvislosti s růstem penisu je důležitých i několik biologických limitů:

u dětí před pubertou a během ní je nezbytné růst penisu a vnějšího genitálu pozorovat, pokud se totiž růst zastaví, může jít o projev nějaké poruchy
růst penisu probíhá až do 21. let, ale individuálně to může být i do 25., co souvisí s ještě pořád se zvyšujícím testosteronem
až do 40. roku je pak velikost penisu stabilní, to samé platí i o genitáliích komplexně, přičemž v tomto věku dosahuje obvykle i erekce své kvalitativní maximum

Chtít mít co nejdelší penis nemusí být pořád výhra. Pokud je překročená průměrná délka, čili kolem 15 centimetrů, může to již způsobovat ženám i bolesti. Vagína je totiž obvykle hluboká v průměrů 10 cm, takže větší penis do délky již není nevyhnutelný. Opačně, důležitější jsou spíš tvar penisu a technika během sexu.

ZMENŠOVÁNÍ GENITÁLIÍ

Zhruba od 40. roku života začíná opačný postoj a to zmenšování vnějšího genitálu u muže. Začíná to nejdřív zmenšováním varlat, co je způsobeno poklesem testosteronu, od 60. roku i zmenšováním penisu. Ten se může zmenšit i o 3 cm oproti vrcholu vývoje.

Co působí na růst penisu a jaké jsou možnosti podpory růstu

Co působí na růst penisu a jaké jsou možnosti podpory růstuRůst penisu může být ovlivněn vícerými faktory, převážně fyziologického typu. Tyto faktory a i růst penisu se dají v menší míře ovlivnit, i když u každého muže může být výsledek individuální. Zaručit na 100 % se proto opravdu nic nedá.

Pokud ale chcete něco udělat, tady jsou 4 faktory, které je nutno ovlivnit:

Prokrvení těla penisu: V samotném těle penisu, se nacházejí topořivá tělíska, které se vlivem prokrvení zvětší a penis se během erekce zvětší. Důležité je podpořit rozšíření cév a co nejlepší průtok krve, během dospívání změnou životosprávy, v dospělosti přírodními stimulanty ve formě afrodiziak.

Prokrvení žaludu: Konec penisu tvoří žalud, který má ve fyziologickém tvaru osobité postavení. Pokud chcete, aby byl penis opticky co největší, velikost žaludu je důležitá. I tady je důležité prokrvení, za tímto účelem může muž žalud procvičovat mírnou rotací po dobu 30 sekund ze strany na stranu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Flexibilita svalstva a tkáně: Podpořit růst penisu i v dospělosti by měla umožnit technika zvaná Jelqing. Spočívá v natahování penisu ve stavu poloviční erekce, kdy by mělo dojít ke vzniku drobných trhlin a k tvorbě nové tkáně v penisu, čili k jeho zvětšování. Podobně fungují i extendery, co jsou mechanické natahovače penisu.

Zmenšení tukové tkáně: Během dospívání i v dospělosti je nevyhnutelné co nejlépe se stravovat s ohledem na potraviny s nízkým obsahem cholesterolu. Ten jednak zhoršuje prokrvení pohlavního údu, ale i zvyšuje podíl tukové tkáně v podbřišku, co opticky zmenšuje penis. Zbavit se proto musíte právě tohoto tuku.

Nejčastější otázky o růstu a zvětšení penisu

Nejčastější otázky o růstu a zvětšení penisuV souvislosti s růstem penisu, jeho velikostí ale i možností podpory zvětšení jsou internet a diskuse plné otázek mužů na různé části této oblasti. Jelikož chci toto téma podchytit na maximum, rozhodl jsem se ty nejčastější z nich zodpovídat:

Může masturbace během puberty nějak ovlivnit růst penisu?

Ne, masturbace nemá na vývoj růstu penisu v zásadě žádný pozitivní nebo negativní vliv. Jde spíše o to, že dospívající chlapec by se měl ve věku puberty již přirozeně o masturbaci zajímat a jde o znak pohlavního dospívání a zralosti.

Má hladina testosteronu v období růstu nějaký zásadní význam?

Ano, tady již musím říct ano. Testosteron totiž patří mezi pohlavní hormony, které zodpovídají i za správný vývoj reprodukční soustavy a taky za vývoj druhotných pohlavních znaků. Sem patří například růst ochlupení, zhrubnutí hlasu a taky růst pohlavních orgánů.

Jak působí okolní teplota na velikost pohlavního údu?

Zásadně, přestože jenom dočasně. Pokud je penis vystavován nízké teplotě, nejčastěji v studené vodě, má tendenci se jeho svalstvo a tkáň smrštit, zmenšit. Pokud je opačně vystaven vyšší teplotě, trend je opačný. Nečekejte ale žádné kouzelné zvětšení.

Existují nějaké potraviny na růst penisu? Pokud ano, jaké?

Přestože se takovým způsobem víceré jídla nebo potraviny označují, není to celkem technicky správné. Spíš jde o potraviny, které zlepšují cirkulaci krve v penisu, takže při erekci se ten může lépe ztopořit. Patří sem například banány, cibule, česnek, káva, ryby nebo čokoláda.

Je operační řešení zvětšení penisu rizikové nebo nebezpečné?

Pokud jde o zvětšení ve formě odepnutí penisu z úponů, samotný zákrok se příliš od jiných operací svou rizikovostí neliší. Horší je to již ale v pooperačním období, hojení je velice dlouhé a náročné. Při příliš aktivním sexu pak hrozí úrazy, nakolik penis je oslaben.

NEJEN VELIKOST, ALE HLAVNĚ TECHNIKA

Kromě velikosti penisu je pro kvalitní milostný život velice důležitá i technika sexuální stimulace. To platí pro žen i muže. Zaměřit se je proto potřeba i na tuto oblast, jenom velký penis sám o sobě nestačí, dokonce může být na přítěž.

Jak zlepšit a podpořit růst a zvětšení penisu

Jak zlepšit a podpořit růst a zvětšení penisuZákladním předpokladem, který byste si měli osvojit, je pravidlo, že zdravá životospráva a zdravý životní styl souvisí s erekcí a ta zas souvisí s velikostí pohlavního údu. Co z toho plyne? Že právě v těchto oblastech můžete udělat veliký pokrok.

Říkám to i z vlastních zkušeností, nakolik já sám jsem se držel těchto zásad:

skončit s alkoholem a kouřením je nezbytné a to nejen kvůli sexuálnímu zdraví
musíte zapomenout na mastná, těžká, přesolená a přeslazená jídla
možná to již vypadá jako klišé, ale mořské plody, ovoce, zelenina a ořechy jsou ty nejlepší potraviny pro erekci, obsahují aminokyseliny na podporu prokrvení penisu
dbejte na pravidelný pohyb, doporučuji především chůzi, běh a plavání, opačně, vyvarovat se je nutno jízdě na kole, tlačí totiž právě na intimní oblast
pozitivně na erekci působí i některá zajímavá afrodiziaka, například chilli, v jisté dávce i kofein, šlehačka, banány, česnek, cibule nebo hořká čokoláda
pro víc viditelnou podporu erekce a podporu zvětšení přes lepší ztopoření doporučuji vyzkoušet i výživové doplňky, které obsahují zmiňované látky v koncentrované formě

Jak fungují tablety na zvětšení penisu a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zvětšení penisu a proč je doporučujiHned v úvodu chci říct, že cílem tablet na podporu zvětšení penisu není docílit přes noc nějaké kouzelné prodloužení nebo zhrubnutí penisu, ale spíše postupnými kroky i pomocí lepšího prokrvení dosáhnout maximální potenciál.

Svým složením jde o přípravky s přirozeným působením:

Základem složení těchto látek jsou rostlinné výtěžky a přírodní složky zlepšující prokrvení penisu a jeho erektilní tkáně, co může vést během erekce k zvětšení

Různé druhy látek typu L-Arginin nebo L-Citrulin, co jsou vlastně aminokyseliny, pomáhají na zlepšení rozšíření cév vyživujících penis a tak i na větší nahrnutí krve do něj. Stejně jsou tady například Maca nebo Tribulus Terrestris, co jsou rostliny známé již několika staletí jako přírodní afrodiziaka podporující erekci.

Tablety mají zároveň následující charakteristiky:

tyto přípravky můžete koupit bez předpisu a receptu a jsou k mání nejen v lékárně, ale i přímo od výrobců přes jejich eshopy
tablety nabízejí i při dlouhodobém užívání velice dobrý poměr ceny a kvality, no především proto, že obvykle pomáhají na pohlavní život komplexně
bát se nemusíte o vedlejší účinky nebo nežádoucí efekty a to právě z důvodu, že v jejich složení nejsou žádné syntetické léčivá, ale jenom látky přírodního typu

Co se týče dosažení zvětšení, ty nejlepší značky mohou pomoct prodloužit penis nejvíc o 1 až 2 centimetry. Zhrubnutí může nastat vlivem lepšího prokrvení topořivých tělísek, i tady ale půjde jenom o mírnější zlepšení. Předpokladem těchto účinků je i dlouhodobé užívání.

INDIVIDUÁLNÍ VÝSLEDKY

Nechci vám dávat žádné nereální sliby, například mně osobně tyto tablety v něčem pomohly a jsou i pozitivně hodnocené. Stejně ale najdete na internetu i negativní recenze. Vzhledem na způsob fungování jsou výsledky pro zvětšení penisu velice individuální.

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiVždycky jsem chtěl zlepšit svůj sexuální život a zároveň zkusit zvětšit svůj penis o několik centimetrů do šířky i délky. Neodolal jsem proto pokušení zkusit některé druhy přípravků, které jsem popsal výš. Jak to dopadlo? Nuž, nabídka je opravdu široká, ale na trhu je pořád hodně značek, kterých účinky v praxi ještě zaostávají.

Naštěstí, dají se najít i kvalitnější tablety, je nutno se však při jejich výběru spolehnout na složení a především reference a zkušenosti uživatelů, nikoliv na cenu. Vícero značek jsem vyzkoušel i opakovaně a rozhodl jsem se o vlastní zkušenost podělit:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze
4.5/5 - (2 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *