Poloha nůžky

Poloha nůžky

Mezi ty těžší polohy, zejména z hlediska technického provedení, patří i poloha nůžky, někdy také označována jako poloha nůžek. Jde o polohu určenou pro pokročilé milenců, jejichž baví různé experimenty a rádi zkoušejí nové věci s cílem zažít něco dobrodružné. Na první pohled má tato poloha všechny negativa, které může mít.

Pro muže i pro ženu je obtížná z hlediska fyzické kondice i výdrže. Svým základním postavením nepřipomíná ani tak sexuální pozici, jako spíše akrobatickou či taneční kreaci. Zajímavé ale přitom je, že zkušenější milenci na ni nedají dopustit.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Co je na této pozici tedy takové zajímavé? Důvodem je, že umožňuje dokonalou souhru při milování a zejména hlubokou penetraci do nitra vagíny. Pokud má muž dostatečně dlouhý penis a kvalitní erekci, pak může žena zažít skvělý vaginální orgasmus.

Poloha nůžky: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha nůžek patří mezi ty, které jsou určeny pro milence hledající adrenalin a něco netradičního. Na první pohled je tato poloha trochu více akrobatická a nepohodlná, ale stále více mužů i žen její přichází na chuť a to kvůli její flexibilitě.

Poloha nůžek je využívána při vaginálním styku i při análním sexu

Pokud jde o polohu ve stoje, žena si lehne na kraj postele na bok a muž vestoje vnikne penisem do její vagíny tak, že žena má jednu nohu před ním a jednu za ním

V případě polohy vleže si žena lehne s rozkročenýma nohama obkročmo svojí vagínou na penis, přičemž ten leží volně na posteli či zemi

Ať už se rozhodnete pro první nebo druhou variantu této polohy, její výhodou je, že muž i žena zažijí díky netradiční pozici opravdu zajímavé vzrušení. Oba také mají dostatek prostoru věnovat se jeden druhému rukama, muž může ženě dráždit klitoris či poprsí, ona jemu varlata.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Ano, pozice má sice několik nevýhod, ale většina je subjektivních:

kontakt partnerů je minimální, mnohdy velmi neosobní
pozice nůžek vyžaduje fyzickou kondici i dostatek ohebnosti
pokud má muž příliš krátký penis, žena si příliš mnoho stimulace neužije
při této poloze se opravdu těžko dosahuje orgasmus pro muže i pro ženu
pokud bude sex příliš vášnivý, je zde riziko úrazů a to zejména svalstva

ZPESTŘENÍ NEBO SERIÓZNÍ POLOHA?

Mnoho žen i mužů pro fyziologickou náročnost vnímá polohu nůžky spíše než jen nějaké zpestření sexuálního života. To je částečně pravda, protože v této poloze je opravdu náročné vydržet dlouhou dobu. Rozhodně to ale nevzdávejte, chce to jen trénink.

Jak a kdy polohu nůžky využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha nůžek se dá vzhledem k více variant využít prakticky kdykoliv a kdekoliv, je však vhodná spíše uprostřed milování nebo na jednoduchou rychlovku. Zkusit ji můžete na posteli, ale pokud se rozhodnete pro variantu vestoje, tak omezení nejsou žádné.

Pokud jde o její možné vylepšení, tady je pár tipů:

Zlepšení polohy nůžky vestoje: Pokud si na to žena troufá, nemusí ležet na posteli, může například stát na jedné noze a rukama se o postel zapírat. Můžete také zkusit nohy pokrčit v kolenou, muž se tak lépe dostane hlouběji do vagíny.

I vleže může být romantika: Při poloze nůžek vleže doporučuji ženám více se nahnout směrem k muži. Umožní jim to víc intimity a zároveň se mohou navzájem dotýkat rukama na hrudi, krku, obličeji, poprsí nebo jiných erotogenních místech.

Přirážet mohou oba partneři: Pozice ženy je v případě polohy nůžek na první pohled statická, to ale neznamená, že by taková měla zůstat. Zapřete se více rukama o postel nebo stěnu a snažte se aktivně přirážet. Uvidíte, užije si to i váš partner!

Netradiční místa: Zdá se vám, že se stále točíme jen kolem postele a ložnice? Tak pak je nejvyšší čas zkusit méně tradiční místa. Co třeba stůl? Nebo ještě lépe, pokud máte rádi přírodu, tak kapota auta.

Netradiční variace v sedě: Ne každá žena ví dokonale vyseknout provázek nebo vydržet stát na jedné noze. Pro pohodlnějších milenců doporučuji, aby si na muže na posteli žena nelehne, ale obkročmo sedla. Zkuste a neprohloupíte!

Nejčastější otázky o poloze nůžky

Zajímá vás něco více o poloze nůžek? Nejste sami, podle toho, co jsem se dočetl v internetových diskusích a na internetových fórech, tato pozice je předmětem několika otázek. Rozhodl jsem se proto na tomto místě odpovědět na ty nejčastější:

Má při této poloze žena dostatečnou kontrolu?

Ano, zejména pokud muž leží na posteli či zemi a ona leží obkročmo na něm. Tehdy je samozřejmě při dostatečné aktivitě, pánem situace žena a může regulovat tak rychlost, jakož i intenzitu průniku pohlavního údu do její pochvy.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak si s pozicí nůžek nejlépe užít anální sex?

Zde platí, že ať už si vyberete nůžky vleže nebo vestoje, měla by žena na muže co nejvíce vyšpulíme zadeček. Pokud si chtějí oba partneři užít co nejvíce vzrušení z análního sexu, radím jediné: nezůstaňte jen při této poloze, střídejte to i s polohou na pejska.

Je vůbec možné dosáhnout při této poloze orgasmus?

Ano, ale určitě ne pro začátečníka. Poloha se spíše hodí uprostřed milování jako zpestření nebo nabuzení sexuálního apetitu a sexuální aktivity. Pokud ji ale zařadíte na konec a přidáte stimulaci erotogenních zón rukama, orgasmus můžete dosáhnout.

Je poloha nůžek optimální na otěhotnění?

Obávám se, že i přes hluboké penetraci není tato sexuální ideální volbou pro ženy, které by chtěly otěhotnět. Poloha je náročná na dlouhodobější aktivitu a proto doporučuji využít spíše misionářskou pozici nebo polohy odzadu, které jsou určitě vhodnější.

Je při této poloze důležitá spíše délka penisu nebo jeho tloušťka?

Pokud jde o zkušenosti z praxe, tak tato poloha je vhodnější pro muže, kteří mají délku a tloušťku penisu vyváženou. Příliš dlouhý penis může díky hlubokému průniku způsobit ženě bolest, příliš krátký a tenký zas nedokáže dostatečně zaplnit vnitřek pochvy.

AKTIVITA OBOU PARTNERŮ

Pokud jde o snadnost dosažení orgasmu, tady se mi zdá, že muži jakoby se více spoléhali na ženy a naopak. Přitom, alespoň podle mých vlastních zkušeností, pro dosažení plnohodnotného sexuálního uspokojení je nutná aktivita obou partnerů.

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPředpokladem, aby si mohli muž i žena polohu nůžky naplno užít, je absolutně bezproblémová erekce. Jak ji účinně podpořit i když s ní máte mírnější problémy? Mým ověřeným řešením jsou přírodní pilulky s obsahem rostlinných extraktů.

Tyto pilulky fungují na tomto principu:

Základem složení jsou účinné látky v podobě rostlinných extraktů zkombinovaných s dalšími přírodními a přirozenými složkami, zejména aminokyselinami a minerály

V přípravcích se nejčastěji nacházejí přírodní a rostlinné afrodisiaka typu Saw Palmetto či Tribulus Terrestris, které pomáhají nejen na potenci, ale i na libido. Díky obsahu aminokyselin, nejčastěji L-Citrulinu a L-Argininu, dochází k lepšímu prokrvení cév a tedy tím pádem i k prokrvení penisu a erekci.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o další výhody, kromě přírodního složení, zde jsou:

díky bohatému zastoupení různých druhů účinných látek jsou i účinky obvykle širší, nejčastěji na zvýšení sexuálního apetitu a vitality
užívání je bezproblémové z hlediska výskytu nějakých vážnějších vedlejších a nežádoucích účinků a to i při dlouhodobém dávkování
několik značek si můžete koupit nejen v lékárně, ale také přes internet, přímo od oficiálních distributorů či výrobců přes jejich vlastní eshop

Právě první výhodu, čili širší účinky, bych rád dostal do popředí. Tyto přípravky se totiž hodí i pro muže, kteří nemají aktuálně nějaké závažné problémy s erekcí, ale chtěli by celkově podpořit svou sexuální výkonnost. Pro ně jsou doslova ideální volbou.

JEDNORÁZOVĚ NEBO DLOUHODOBĚ?

Mnoho přípravků tohoto typu lze sice užívat i jednorázově, například 30 až 60 minut před pohlavním stykem. Moje zkušenost mi však říká, že čím dlouhodobější užívání těchto tablet je, tím lepší jsou výsledky v praxi. Klidně je tedy užívejte i několik měsíců.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Přejděme nyní více do praxi. Sám jsem za poslední léta zkusil několik značek zmíněných přípravků, zejména na podporu lepšího ztopoření a zvýšení sexuální výkonnosti. Jaké jsou mé zkušenosti? Převážně pozitivní, ale zároveň upozorňuji, že široká nabídka různých značek neznamená automaticky to, že všechny jsou kvalitní.

Proto byste při výběru měli zvážit nejen to, co tvrdí o účincích tablet výrobce, ale i jejich působení v praxi. Chápu, že laik se v tom příliš nemusí orientovat a proto jsem se rozhodl zveřejnit své zkušenosti. Zde jsou značky, které mně pomohly nejlepší:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze
4.7/5 - (29 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *