Poppers

PoppersHodně i z těch největších milovníků sexuálních her a radovánek ještě nepřišlo do styku s pojmem Poppers a neví, co to je. Ve zkratce se dá říci, že jde o tekuté afrodiziakum založené na specifických chemických látkách, které má specifické účinky na organismus. Hned na úvod však řeknu, že tyto účinky nemusí být nutně jen pozitivní.

Pravdou je, že ačkoli Poppers objektivní má více nevýhod než výhod, stává se stále populárnějším. Co jsem zachytil diskuse na internetových fórech, ptají se na něj muži i ženy a každý si od Poppers slibuje sexuální zázraky a zážitky nadpozemského charakteru. Myslím, že takové očekávání jsou silně přehnané.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Na druhou stranu, přípravek určité účinky opravdu má. Netrvají však dlouho a užívání je podle mě náročné na přesné dávkování. Popularita Poppers však navzdory všem komplikacím neustále roste a rozhodl jsem se proto podívat na toto afrodiziakum blíže.

Výrobce a původ

Poppers je výraz pro produkty více značek, není to tedy tak, že by za tímto afrodiziakem stál jen jeden výrobce. U nás se dá koupit několik druhů, například Popper Rush Ultra, Popper Orgasmus, Popper Liquid Gold nebo Popper Pure Gold. Velikosti balení jsou různé, například 9 ml, 10 ml, 15 ml nebo i více.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Afrodisiaka Poppers pocházejí nejčastěji od výrobců z Anglie nebo z Holandska. Tyto dvě země původu jsou nejčastější, alespoň co se týče výběru přípravků u nás. Prodej Poppers je legální, ale zároveň musím říct, že se toto afrodisiakum prodává ve formách různých přípravcích drogistické charakteru, nikoli tedy za účelem sexuálního povzbuzení.

Složení a účinné látky

Přípravky z řady Poppers mají chemické složení, obsahují látky patřící mezi synteticky vyráběné chemické sloučeniny. Nejedná se tedy o žádný přírodní produkt, jako je tomu v případě většiny afrodiziak, které jsem měl možnost vyzkoušet. To s sebou přináší výhodu okamžitého nástupu účinku, ale i mnoho nevýhod týkajících se nežádoucích účinků.

Nejčastěji Poppers obsahují některé z těchto skupin látek:

Alkylové nitráty: Tato kategorie chemických sloučenin je založena na molekulární struktuře R-ONO. Jde o alkylové estery kyseliny dusité. Jedná se o těkavé kapaliny s výrazně ovocným zápachem, které se původně používaly jako léky a chemické látky na konci 19. století. Zajímavostí je, že tyto látky se používají i jako protijed při otravě kyanidem.

Butylové nitráty: Další skupinou látek využívaných v přípravcích Poppers jsou butylové nitráty. Jde o chemické látky vyráběné z N-butanolu, které v různých formách mohou zahrnovat například i 1-butyl-nitrit a kyselinu dusičnou. Látka sama o sobě je hořlavá, někde se prodává dokonce i jako tekuté kadidlo. Inhalace způsobuje krátkodobou euforii.

Izobutylové nitráty: Tato skupina látek patří mezi alkylové nitráty, které jsou esterem isobutanolu a kyseliny dusité. Jedná se o pálivé a bezbarvé kapaliny s vazodilatačním působením. I v tomto případě jde o látky, které jsou součástí skupiny sloučenin využívaných proti otravě kyanidem. Jsou však jedem pro lidi s nedostatkem specifické dehydrogenázy.

Izopropylový nitráty: Tyto nitráty jsou sloučeninou vyrobenou z isopropanolu a patří také mezi alkylové nitráty. V mnoha výrobcích se používá namísto předešlé zmíněné skupiny izobutylových nitrátů. Na druhou stranu, užívání může poškozovat i zdraví, zejména může vést k bolestem hlavy, zvýšenému krevnímu tlaku a poškození zraku.

Amylové nitráty: Poslední skupinou látek využívaných v Poppers jsou amylové nitráty. Jde o průhledné a nažloutlé těkavé kapaliny, které se odpařují zejména při nízkých teplotách. Mají hruškovou esenci a jsou velmi snadno zápalné. Používají se i při angině pectoris a při otravách sirovodíkem a kyselinou kyanovodíkovou či její solemi.

POZOR NA INTERAKCE A RIZIKA

Všechny tyto výše zmíněné látky mohou být pro člověka potenciálně rizikové. Zde je třeba říci, že ačkoli jsou tyto sloučeniny využívány v přípravcích Poppers, neznamená to, že jsou bezpečné vždy a pro každého. Pokud se u vás vyskytne během používání afrodisiaka jakýkoliv problém, radím s užíváním skončit.

Dávkování a užívání

Poppers mají formu tekutého afrodisiaka, které se ale nesmí užívat přímo. Jelikož syntetické látky, které se v těchto typech přípravcích nacházejí, jsou těkavé, používání spočívá jen v otevření lahvičky ai to jen na krátkou dobu. I za pár vteřin se totiž do okolí vypaří dostatečné množství samotné účinné látky obsažené v afrodiziakem.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Postavte lahvičku někam do místnosti, kde bude probíhat styk a otevřete ji
Po 5 až 10 sekundách ji uzavřete, určitě nedýchejte výpary z ní přímo. Nepoužívejte více než jeden krát za 24 hodin a ani dlouhodobě a pravidelně

Nejlepší je nechat Poppers působit až během samotného pohlavního styku a spíše ke jeho konci. Určitě se při používání řiďte návodem přímo přibaleným k přípravku a nepřekračujte čas ani intenzitu používání. Vzhledem k významné nežádoucí, negativní a vedlejší účinky třeba při manipulaci postupovat velmi opatrně.

Účinky

Smyslem běžných tekutých afrodiziak je zlepšení sexuálního zážitku, zejména však působením na hormonální systém nebo prokrvení pohlavní soustavy. Účinek Poppers je v tomto mírně odlišný, protože přípravek z podstaty svého složení působí jiným způsobem. Výsledek však může v mnohém předčit běžné afrodisiaka.

Zde jsou účinky, které může Poppers přinést:

Zlepšení prokrvení pohlavní soustavy

Prvním účinkem je působení na krevní oběh a na zlepšení prokrvení. Syntetické látky obsažené v Poppers mají vazodilatancia účinky, což znamená v praxi to, že působí na hladkou svalovinu a cévy, které rozšíří a tím pádem zajistí vyšší cirkulaci krve. To pomáhá ke zvýšení prokrvení celé pohlavní soustavy a lepší procítění sexuální stimulace.

Podpora při sexuálním styku

V souvislosti s lepším prokrvením pohlavní soustavy třeba zmínit i nepřímé účinky přímo na pohlavní orgány. Vlivem Poppers může totiž dojít k lepšímu prokrvení vagíny, penisu i konečníku, což zlepšuje potenci jako takovou. Přípravek se také používá pro usnadnění análního styku nebo sexuální praktiky zvané fisting.

Euforie a závratě

Dalším důležitým účinkem a to nejen pro sexuální styk, je vliv na psychiku. V tomto ohledu působí látky obsažené v Popper stimulačně, ale zároveň i tlumivě. Mnozí uživatelé popisují svou zkušenost jako stav euforie i omámenosti současně, což s sebou přináší účinky velmi podobné například tzv. rajskému plynu.

Zvýšení sexuální touhy

Právě v souvislosti s působením na lepší prokrvení pohlavní soustavy a zároveň v souvislosti s působením na mentální stav by mělo přijít ke zvýšení sexuální touhy, čili libida. Tento účinek může být u každého jedince odlišně intenzivní, většinou je doprovázen i bušením srdce a pocitem tepla. Vliv však netrvá dlouho, obvykle jen několik minut.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

RIZIKOVÉ DLOUHODOBÉ UŽÍVÁNÍ

Účinek samotných látek trvá obvykle jen jednu až dvě minuty, právě proto se doporučuje používat Poppers až ke konci samotného sexuálního styku na zintenzivnění jeho kvality. Vyvarujte se ale opakovanému použití a zejména dlouhodobému používání, jelikož účinné látky obsažené v afrodiziakem přinášejí i negativní účinky na lidské zdraví.

Nežádoucí účinky

Používání Poppers s sebou přináší nejen výše zmíněné pozitivní účinky v sexuální oblasti, ale bohužel i ty negativní a vedlejší. Některé studie například ukázaly, že problémem je Poppers a imunita, nakolik nitráty mohou snižovat funkčnost imunitního systému u člověk a to i několik dní po použití.

Kromě toho tyto látky způsobují prudké snížení krevního tlaku a zvýšení tepové frekvence. Dostavit se mohou také pocity prudkého tepla, zarudnutí v obličeji, nevolnosti, bolesti hlavy, mdloby nebo zvracení. Jde tedy o vedlejší účinky velmi podobné těm, které mají některé léky na erekci, akorát zde může být intenzita ještě vyšší.

Kontraindikace a další rizika

Nejen vedlejší účinky, ale i některé kontraindikace a interakce mohou být při užívání Poppers problém. Přípravek by neměli užívat lidé s oslabenou imunitou, nízkým tlakem, chudokrevností, jinými kardiovaskulárními chorobami nebo ti, co překonali mozkovou příhodu. Není určen ani pro děti a těhotné ženy.

Problémem může být také kombinace s přípravky obsahujícími Sildenafil a jemu podobné látky, Poppers se také nesmí používat najednou s opiáty. Dlouhodobější užívání poškozuje dýchací systém, podráždění pokožky doprovází vyrážka. Přípravky jsou hořlavé a třeba je uchovávat na dobře větraném místě, v chladu a ne v blízkosti otevřeného ohně.

Balení a cena

Podle konkrétní značky nebo typu přípravku je možné zakoupit menší balení s objemem 9 nebo 10 ml, případně i větší objemy, například 15 ml, 30 ml nebo i více. Koupit se dají tak jedno-balení, jakož i velké akciové balíčky, které obsahují například 12 či více přípravků. Vše záleží od konkrétního prodejce.

Co se týče cen, v tomto případě platí, že čím je balení větší, tím je cena v přepočtu na objem výhodnější. Nejmenší 9 a 10 ml balení těch levnějších značek stojí 200 až 250 Kč, 30 ml jsou v nabídce od 400 Kč a více. Závisí na koncentraci a kvality, Poppers označené jako „Strong“ nebo „Ultra Strong“ stojí klidně i víc.

Kde koupit

Objednat si Poppers je možné zpravidla jen v určitých specializovaných eshopech. V lékárně jejich běžně nekoupíte, několik z nich se dokonce prodává v rámci zcela jiné kategorie využití, zejména jako drogistické zboží určené pro hygienické účely v domácnosti.

Specializované eshopy se zbožím ze sexuální oblasti však jasně uvádějí účinky a zaměření afrodisiak Poppers a prodávají je právě za účelem zvýšení libida a sexuálního apetitu. Upozorňuji však, abyste kupovali jen takové přípravky, u kterých znáte složení a původ, určitě nic s neznámým složením nebo od neznámého výrobce.

Ne každý internetový obchod je ale seriózní. Zkuste si najít reference, zjišťujte zkušenosti jiných lidí, dívejte na sortiment. Vyhýbejte se eshopem, které prodávají pouze Poppers a nic jiného. Já osobně přípravek nedoporučuji a proto nebudu ani doporučovat žádného konkrétního prodejce.

ŽÁDNÉ INZERÁTY

Chci vás varovat, abyste nekupovali Poppers přes inzeráty. Takovým stylem se totiž prodávají nejen padělky či napodobeniny originálních značek, ale stejně tak i přípravky nebezpečné zdraví. Nic neušetříte, můžete ztratit to nejcennější, vlastní zdraví.

Online objednávka, doprava a doručení

Při objednávce Poppers se v případě většiny eshopů postupujte obdobně jako při nákupu jakéhokoli jiného přípravku tohoto druhu. Ačkoliv já sám nedoporučuji kupovat tento druh afrodisiaka, alespoň stručně naznačím způsob objednávky:

  • Zvolte si konkrétní značku a typ afrodisiaka Poppers
  • Vyplňte své údaje včetně adresy dodání
  • Zvolte si způsob dopravy a způsob zaplacení
  • Objednávku potvrďte a odešlete, to je celé

Většina spolehlivějších a serióznějších eshopů nabízí několik způsobů platby. Pokud nemáte s daným prodejcem ještě žádnou zkušenost, volit si můžete klidně i platbu na dobírku, čili až při převzetí balíčku. Jinak doporučuji pro pohodlnost spíše platbu předem, ideálně kartou přes internet. Samozřejmě, ne při neověřených eshopech.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče dopravy, standardně většina eshopů doručuje balíčky buď přes poštu nebo přes kurýrní službu. Druhá možnost je obvykle dražší, ale zase pohodlnější, kurýr vám to doručí přímo domů. Ověřte si však, zda je balení diskrétní, eshop o tom informuje zpravidla při podmínkách dodání.

Seriózní Eshop

I u nás jsou eshopy, či spíše sexshopy, které mají Poppers a to v poměrně širokém sortimentu. Pokud hledáte serióznějšího prodejce, zaměřte se na ty obchody, které zveřejňují údaje o sobě, mají širší nabídku i jiných afrodiziak a ideální, pokud mají i kamennou provoz.

Nejčastější otázky

V souvislosti s Poppers se hodně mužů i žen ptá nejen na to, jak fungují z teoretického hlediska či z hlediska účinných látek, ale zejména, jaké jsou účinky a užívání v praxi. Aby byla moje recenze kompletní, rozhodl jsem se podívat na nejčastěji kladené otázky a odpovídat na ně podle vlastní zkušenosti. Zde jsou otázky i s mými odpověďmi:

Je užívání Poppers legální? Třeba nějaké povolení k nákupu?

Ano, zatím je stále užívání Poppers legální, ačkoli je možné předpokládat, že v budoucnu se některé syntetické látky obsažené v tomto afrodiziakem stanou předmětem diskuse o omezení. Poppers si můžete koupit libovolně, nepotřebujete k tomu žádný recept, předpis, povolení, zkrátka nic.

Je možné kombinovat Poppers a alkohol? A co léky?

Ne, užívání Poppers není možné v souběhu s opiáty nebo narkotiky jakéhokoliv druhu. Co se týče léků, vyloučena je i kombinace s léky na erektilní dysfunkci, ale také s některými druhy léků na kardiovaskulární onemocnění. Dobře si přečtěte příbalový leták k přípravku, který zakoupíte, najdete to tam.

Co dělat, když se dostaví nežádoucí účinky?

Pokud se chcete vyhnout jakýmkoli negativním nebo vedlejším účinkům, vyhýbejte se užívání v případě, že se u vás vyskytují kontraindikace. Dodržujte také návod a přímo nikdy Poppers nevdechujte. Pokud se u vás objevily intenzivněji vedlejší účinky, vyhledejte raději lékařskou pomoc.

Mohu se stát od Poppers závislým / závislou?

Pokud chápeme pod pojmem závislost vytvoření nějaké biologické nebo chemické vazby mezi organismem a samotnými látkami obsaženými v přípravku, tak toto riziko je minimální. Nelze však vyloučit, že se stanete závislými psychologicky, zejména, pokud se u vás dostaví intenzivnější účinky.

Pomáhá přípravek i na jiné oblasti sexuálního života?

Kromě libida by mohl Poppers pomoci i na lepší prokrvení pohlavní soustavy, někteří muži pocítili jakoby lepší potenci. Jde však spíše o výjimku než o pravidlo, širší účinky v této oblasti opravdu nemá. To je velké mínus tohoto typu afrodisiaka, protože jeho konkurence v podobě přírodních produktů se hrdí právě širším vlivům.

Zkušenosti

Jelikož se Poppers stává stále více populárnějším, o komentáře a zkušenosti s ním není nouze. Hodnocení a recenze jsou dostupné dokonce i na srovnávacích portálech typu Heureka a podobně. Tyto zkušenosti se ale většinou vážou ke konkrétním značkám a přípravkem, nikoliv obecně k typu afrodisiaka.

Celkový pohled na přípravek je takový, že mnoho lidí ho sice chce vyzkoušet a proto si ho zakoupí, zjistí ale, že používání je příliš nepohodlné a navíc i rizikové. Ano, jsou i velmi pozitivní zkušenosti, ale je také mnoho negativních, které kritizují zejména nežádoucí účinky.

Zdá se, že hodnocení a zkušenosti závisí na tom, jak moc chce daný pár experimentovat. V případě, že mají muž a žena rádi nové věci a nebrání se například i odvážnějším sexuálním hrám, Poppers jim pomůže uvolnit se a odvázat. Jinak ale není až tak užitečný a lidé raději sáhnou po jiných typech afrodiziak.

POZOR na nekvalitní PŘÍPRAVKY

Nejedno internetové fórum, které by mělo sloužit k prezentaci zkušeností a hodnocení, obsahuje i komentáře s odkazy na přípravky Poppers velmi pochybné kvality. Chci upozornit, že pokud se rozhodnete vyzkoušet tento typ přípravku, určitě se držte jen osvědčených značek a jen eshopů, které mají dlouhodobě pozitivní hodnocení.

Vlastní zkušenost

Já jsem vyzkoušel Poppers pouze jednou, když jsem byl na dovolené v zahraničí. Musím říct, že jsem čekal něco víc, výsledek byl jen na velmi průměrné úrovni. Uznávám ale, že problémem mohla být moje přehnaná opatrnost, bál jsem se totiž nežádoucích účinků.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Moje partnerka má s tímto afrodisiakem bohatší zkušenosti, ale u žen zřejmě působí obecně o něco méně intenzivní a agresivní. Z hlediska účinnosti ho hodnotí ale uspokojivě, koneckonců, jakož i mnoho jiných uživatelů. Velkým problémem je ale krátkodobost účinku a nemožnost pravidelného a dlouhodobého používání.

Co se týče možností koupě u nás, našel jsem několik eshopů, i důvěryhodných. Samotný proces objednání a dodání je standardní, takže v tomto ohledu se netřeba bát, pokud si vyberete seriózního prodejce. Ideální, pokud je to eshop, který má i kamennou a řádně registrovanou provoz.

Výsledek vlastního testování

Jak říkám, já sám nemám s Poppers příliš pozitivní zkušenost a nesdílím nadšení některých jiných uživatelů. Co se týče mé partnerky, ta hodnotí toto velmi netradiční afrodisiakum pozitivnější, ale také se nejedná o nic extrémně. Zkusila totiž několik značek a druhů a všechny se jí zdají skoro stejné.

Poppers tedy dostávají známku 4 a to ne ani tak pro účinky, jako spíše další faktory

Samotná účinnost těchto přípravků může také být v případě lepších značek na obstojný úrovni, ale je třeba zohlednit komplexní hodnocení. To snižují nežádoucí účinky, rizika při užívání, nepohodlné a náročnější dávkování, jakož i krátkodobost účinku v praxi.

Vzhledem k tomu, že na trhu jsou dostupné i přírodnější a přirozenější alternativy, Poppers v mém hodnocení jasně propadá. Netvrdím, že by přípravek neúčinkoval vůbec, to ne, ale má daleko od ideálního prostředku pro zvýšení kvality sexuálního života. Nenechte se ani nachytat na první pohled nižší cenou, opravdu se to nevyplatí.

Zhodnocení

Co tedy dodat na závěr jako zhodnocení? Já osobně Poppers určitě nedoporučuji, podle mě nejde absolutně o takový úžasný a zázračný přípravek, jak se na internetu popisuje. Právě naopak, několik jiných, zejména přírodních tablet nebo jiných forem afrodiziak, u mě zabíralo nepoměrně více a lépe.

Pokud se k tomu přidají negativní účinky, rizika při užívání, krátkodobé trvání účinku pár minut a nemožnost pravidelného a dlouhodobého používání, nenacházím prakticky žádnou výhodu na tomto typu afrodisiaka.

Naopak, doporučuji se poohlédnout spíše po produktech přírodního typu a to z těchto důvodů:

jejich působení je přirozené, protože obsahují pouze rostlinné a bylinné složky
mají širší působení a komplexní účinky
nehrozí u nich riziko závažných nežádoucích účinků
užívání je jednoduché a dlouhodobě bezproblémové

Bohužel, jakákoliv značka nebo typ Poppers nesplňuje ani jednu z těchto podmínek či výhod. Z mého pohledu je to velké mínus, protože mám s danými přípravky zkušenosti a už vím, co všechno dokážou.

Pokud hledáte nějaké zajímavé afrodiziakum, které bude lépe a nabídne vám přirozené a bezproblémové sexuální povzbuzení, doporučuji poohlédnout se po alternativách. Pro ženy může jít například o přípravek Aphrodisia V pro ženy, muži mohou vyzkoušet například Proerecta nebo Zerex. Všechno jsou to dlouhodobě chváleny a ověřené značky.

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Přejít do obchoduMoje recenze

 

5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *