Poloha slonů

Poloha slonů

Tato poloha je možná tak trochu inspirovaná slony, ale v první řadě, je určena pro všechny, kteří mají rádi co nejvíce pohodlí při milování. Poloha slonů je zároveň vhodná i pro muže, kteří mají problém s příliš rychlou ejakulací. Důvod? Minimum pohybů, pomaleji milování a co nejméně rušivých momentů.

Právě to, že muž si může sám usměrňovat hloubku, intenzitu a rychlost styku, je pro něj ideální příležitost na možnost regulace vzrušení a sexuálního dráždění. Pochopitelně, žena nemusí zůstat zcela nečinná, ale o tom si povíme něco později.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Poloha slonů, někdy nazývaná také poloha slona, ​​je pro muže i ženy zajímavá ještě z jednoho důvodu. Jde o jednu z nejlepších pozic pro dosažení nejen vaginálního orgasmu, ale také z pohledu možnosti stimulovat známý bod G.

Poloha slonů: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha sloni patří mezi sexuální pozice, při kterých dochází k nejvíce intimnímu pohlavnímu styku muže a ženy. Svou technikou není vůbec složitá, pro ženy je ideální na maximální uvolnění s možností vychutnání hlubokého průniku penisu do vagíny.

Poloha slonů se využívá nejčastěji pro vaginální styk, ale může se také pro anální sex

Žena si lehne na břicho a mírně na bok, snadno rozkročí nohy, opře se lokty o postel apod bříško či pánev si může dát polštář

Muž si na ni následně lehne, kopírujíc její pozici, přičemž pohlavním údem má možnost plynule vniknout do její pochvy

Přestože je tato poloha ideální na hluboký průnik penisu do vagíny, nepatří mezi nejvíce využívané pro početí potomka. Má však výhodu zejména v maximální intimitě a mužem dává kontrolu nad intenzitou i hloubkou průniku do pochvy. Pokud patří mezi milenců, kteří si nejraději užívají vzájemnou blízkost dvou těl, je pozice slonů ideální volba.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Má tato poloha i nějaké nedostatky? Částečně ano, ale nejde o nic vážného:

žena je během této pozice příliš pasivní a fixována vleže
poloha je náročná na ohebnost muže, zejména jeho pánve
nakolik stimulace závisí od muže, žena nemá možnost regulovat pohlavní styk
žena nemá mnoho možností k přímému dráždění muže
pokud má muž příliš krátký penis, nemusí dostatečně hluboko proniknout do ženy

ROMANTICKÉ KROUŽENÍ, NEJEN PŘIRÁŽENÍ

Tato poloha je vhodná pro milence, kteří si chtějí užít intimnější a pomaleji milování i proto, že spočívá nejen v obvyklém přirážení penisu do pochvy, ale i v možnosti stimulace kroužením pánve. Ideální je, pokud se tak sladí oba partneři současně.

Jak a kdy polohu slonů využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Polohu slonů můžete zkusit prakticky kdekoliv, kde je možné si lehnout. To znamená, že není omezena pouze na interiér, ale klidně i na exteriér, zejména, pokud potřebujete být méně nápadní. Ideální je na začátek milování.

Poloha sloni může být zajímavější i díky těmto vylepšením:

Co nejvíce vyšpulení zadeček: Pokud si chcete užít maximální možný průnik do hloubky pochvy, ideální je, pokud má žena pánev co nejvyšší, tedy i co nejvíce vyšpulení zadeček. Neváhejte přidat nějaký ten polštář navíc pod bříško, nic nezkazíte.

Stehna co nejvíce k sobě: Pokud si žena chce užít co nejvíce přirážení partnerova penisu v pochvě a chce ho co nejvíce cítit uvnitř, měla by dát stehna co nejblíže k sobě. Druhá noha na boku by proto neměla být příliš vzdálená od té, na níž leží.

Dráždění bodu G: Pozice slonů je ideální k dosažení orgasmu stimulací bodu G. Jak na to? Stačí, když se bude mužů penis při přirážení co nejvíce opírat o horní stěnu pochvy. Zadeček by měl být tedy co nejníže a muž naopak trochu výše.

Mírně stranou pro lepší stimulaci klitorisu: Pokud chce muž dopřát své partnerce ještě intenzivnější vzrušení, mohou zkusit polohu slonů s mírným otočením na bok. Díky tomu si může uvolnit jednu ruku a dráždit ní klitoris.

Polibků nikdy není dost: Těsnou blízkost muže a ženy lze využít i na líbání. Stačí, když si žena dá hlavu na bok a muž se blíže přisune k její hlavě. Může ji také líbat na krk, šíji nebo po celém zádech.

Nejčastější otázky o poloze slonů

Přestože je poloha slonů pro mnohé páry velmi známá, neznamená to, že o ní ví každý všechno. Odpovídají tomu i řadu otázek, které jsem našel na internetových fórech a v různých diskusích. Zde jsou ty, které se opakují nejčastěji, i s mými odpověďmi:

Co dělat, když je penis muže příliš krátký a nedosáhne do pochvy?

Není problém v nedostatečné kvalitě erekce, pomůže už jen zmenšit úhel. Žena v tom případě musí posunout pánev a boky výše, takže potřebuje ještě více podložit bříško polštáři. Muž se musí naopak posunout spíše pod ni.

Může žena dosáhnout při této poloze jen vaginální orgasmus?

Ne, ačkoliv právě tento typ orgasmu spolu s možností stimulace bodu G je pro tuto polohu nejvíce přirozený, protože přichází k hlubšímu průniku penisu. Dosáhnout může i klitorální orgasmus, ale to pouze tehdy, pokud se sama bude věnovat stimulaci klitorisu rukama.

Co dělat, pokud chce pár použít polohu slonů na anální sex?

V tomto případě je důležitá vzájemná souhra a správná pozice ženy. ta by se měla snažit mít zadeček co nejníže, zároveň by měla zmačkat jednu nohu a zkusit ji přisunout k prsům tak, aby měl muž co nejvíce usnadněn přístup k análnímu otvoru.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Je tato pozice vhodná i pro těhotné ženy?

Ano, i když jen částečně a velmi záleží na stupni těhotenství. Úvodem není poloha slony pro těhotné vůbec problém, ale zhruba od poloviny druhého trimestru to může být kvůli většímu bříšku stále obtížnější. Ve třetím trimestru ji nedoporučuji absolutně.

Jak může muž využít tuto polohu na oddálení ejakulace?

Zásadou je, aby přirážení penisu muže do vaginy bylo pomalé a zejména co nejhlouběji. Cílem je zamezit částečnému obnažení penisu, zejména minimalizovat tření uzdičky o vstup do pochvy. Žena může za tímto účelem co nejvíce vyšpulíme zadeček.

KVALITA VYVRCHOLENÍ ZÁLEŽÍ AJ OD ŽENY

Ačkoli žena je při poloze slonů víceméně spíše pasivnější, neznamená to, že by se neměla do sexuálního styku zapojovat vůbec. Právě naopak, pokud dokáže například pohyby pánve sladit s těmi muži, může sobě i partnerovi dopřát mnohem lepší kvalitu vyvrcholení.

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJelikož poloha slonů je ideální pro muže, kteří mají problém s příliš rychlou ejakulací, rozhodl jsem se toto téma vzpomenout na závěr obšírněji i já sám. Mám totiž s tímto problémem zkušenosti, ale naštěstí se mi ho podařilo vyřešit.

Jak? Více způsoby, mezi jiným i pomocí přírodních tablet:

Tyto přípravky obsahují různé rostlinné extrakty a bylinné výtažky, které působí na prodloužení doby erekce, normalizaci libida a zároveň zklidňují nervovou soustavu

Běžnou součástí těchto tablet jsou rostlinné účinné látky, například z rostlin jako Kotvičník zemní či Maca peruánská, které patří mezi afrodisiaka. Lze zde však nalézt i rostliny uklidňující sexuální vzrušivost, například Všehoj asijský. Na prodloužení erekce a zlepšení její kvality působí pozitivně zas aminokyseliny, například L-Arginin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Proč se pro tyto pilulky rozhodnout? Zde jsou tři velmi dobré důvody:

můžete si je koupit bez receptu nebo předpisu, protože jde o formu volně prodejných a volně dostupných přípravků
díky čistě přírodnímu složení se nemusíte obávat o nějaké nežádoucí účinky typu zarudnutí v obličeji či bolesti hlavy, jsou opravdu minimální
nakolik složení bývá poměrně bohaté i na přírodní afrodisiaka, tyto přípravky působí i na zlepšení libida a zvýšení kvality ztopoření

Co se týče koupě, kromě toho, že tyto pilulky můžete koupit bez předpisu, velkou výhodou je i to, že nejste při koupi ani zdaleka odkázáni pouze na lékárny. Několik známých značek, dokonce i ty nejprodávanější, můžete koupit přímo od jejich výrobců přes oficiální eshopy.

KOMBINACE NĚKOLIKA POSTUPŮ

Samozřejmě, výše zmíněné pilulky nejsou jediným řešením příliš rychlou ejakulaci. Vyzkoušet můžete i jiné prostředky, například častější přerušování soulože, pohár vína na úvod na uvolnění či některé speciální polohy. Například i zmíněnou polohu slonů.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Jak jsem již řekl, největší výhodou zmíněných tablet je, že pomáhají celkově i na lepší sexuální vitalitu. Ne všechny přípravky ale mají shodné účinky, některé jsou v praxi slabší, za což může především horší složení. Doporučuji proto při výběru dívat zejména na kvalitu účinných látek a jejich koncentraci.

Druhým faktorem při rozhodování by měly být zkušenosti z praxe. Tyto reference lze nalézt na internetu, případně osobními rozhovory. Inspirovat se můžete i mými zkušenostmi, v této tabulce je přehled značek, které doporučuji já sám:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.6/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *