Poloha houpačky

Poloha houpačky

Jedna z nejvíce intenzivních poloh pro hluboký průnik do pochvy, která zároveň umocňuje maximální intimitu mezi partnery. Takovým stylem by se dala charakterizovat poloha houpačky, která patří sice mezi ty fyzicky náročnější, ale zároveň i s výjimečným zakončením. Orgasmus při této pozici má totiž neopakovatelné kouzlo.

Jak už říká název této polohy, její základní technika působí v houpání. Ano, nepřeháním ani si nevymýšlím. Houpačka se dá přitom zkoušet nejen ve stoje, ale i v jiných pozicích. Základem je však ženská iniciativa, ta drží klíč v rukou.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Při houpačce dochází u žen nejčastěji k dosažení vyvrcholení ve formě klitoriální orgasmu. Je však jen a jen na obou partnerech, zda použijí houpačku na úvod, uprostřed nebo na zakončení milování. My si ji nyní představíme trochu blíže.

Poloha houpačky: popis, technika, výhody, nevýhody

Pokud jde o polohu houpačky, ta je jednoznačně zaměřena na ženu, která je pánem situace a může aktivně ovlivňovat intenzitu či tempo samotného sexuálního styku. Jde o polohu, která je mimořádně intimní, ale zároveň náročná na fyzickou kondici.

Poloha houpačky je ideální na klasický pohlavní styk, dokonce i na oplodnění

Může se provádět ve stoje nebo v sedě, přičemž žena svou vagínou dosedne na muže penis, ten pronikne do jejího maximální hloubky a ona ho v pase obepne nohama

Žena je při této poloze proaktivnější, zejména v případě, pokud muž stojí, může se však on sám nebo ženu opřít o stěnu

Poloha umožňuje ženě dosáhnout vaginální i klitorální orgasmus, případně jejich kombinaci, což je pro potěšení nejlepší volbou. Je to zároveň poloha určená pro milence, kteří si chtějí vychutnat petting, zejména pokud jde o krk, šíji a erotogenní zóny v jejich okolí. Pro muže má výhodu i v možnosti věnovat se více zadečku své partnerky.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud by vás zajímaly nějaké mínusy, toto jsou ty, které jsem našel já sám:

pozice houpačky je náročnější na místo
pro muže je poloha trochu více statická, zůstává spíše pasivní
poloha je náročná na fyzickou kondici, ve stoje i na stav kloubů
pokud chce muž dosáhnout orgasmu, bude to chtít více praxe
dokonalý zážitek při této poloze vyžaduje úplné sladění muže a ženy

VYUŽIJTE HLAVNÍ PŘEDNOST, INTIMITU

Poloha houpačka dává unikátní příležitost párům na velmi těsnou blízkost při milování. Využijte to, můžete se navzájem dotýkat, hladit, vítané je francouzské líbání i polibky na krk či poprsí ze strany muže. Žena se zas může soustředit rukama na jeho záda a zadek.

Jak a kdy polohu houpačky využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Pozice houpačky patří mezi ty, které vyžadují splnění některých předpokladů. Pokud ji budete zkoušet v sedě, potřebujete postel, pokud ve stoje, ideální je se opřít o stěnu. Oba způsoby se hodí pro delší milování, ale vyžadují i ​​dostatek praxe.

Zde jsou mé doporučení pro zlepšení zážitku z této pozice:

V stoji si pomozte: Pokud budete zkoušet pozici houpačky ve stoje, žena by se měla muže chytit kolem pasu nohama a kolem krku rukama, přičemž by měla zapřít o stěnu za ní. Ztratí tak trochu z iniciativy, ale výrazně tím pomůže muži.

Nejen houpání, ale i tření: pohupování se ženy a tedy přirážení o penis má za následek vaginální orgasmus. Pokud k tomu ale žena přidá i tření se o muže v oblasti klitorisu, velmi pravděpodobně dosáhne i klitorální orgasmus.

Stimulace pozadí i análu: Při poloze ve stoje je ideální, pokud muž drží ženu za zadek, může ho hladit i masírovat. Proč se však zaměřit pouze na svalstvo? Mnoho žen miluje jemné hraní se s análním otvorem a jeho okolím, třeba to využít.

Bod G při poloze vsedě: Pokud budete zkoušet polohu houpačky v sedě, doporučuji zaměřit se na bod G. Při poloze vsedě třeba zvolit větší úhel, žena by měla být zakloněná více dozadu a opřená rukama o postel za ní. Tak může penis více tlačit na přední stěnu vagíny.

Obě nohy na jednu stranu: Při poloze houpačky vsedě je možné vyzkoušet ještě jedno zajímavé vylepšení a to takové, že žena muže neobkročí, ale obě nohy budou jen na jedné straně. Vagína bude díky tomu těsnější a zážitek z přirážení intenzivnější.

Nejčastější otázky o poloze houpačky

Přestože je houpačka na první pohled náročnější poloha, těší se velké oblibě. Mohou za to zejména ženy, které si rádi vychutnávají roli „princezny“, a muži, kteří chtějí ženu doslova nosit na rukou. Zde jsou otázky, o které se na internetu zajímají nejvíce:

Je tato poloha využitelná i pro anální sex?

Ne, pro anální sex se nehodí a zřejmě se to ani při nejlepším zkoušení většině párů nepodaří uskutečnit. Důvodem je, že ačkoli je žena v maximálním objetí muže, její zadek směřuje dozadu a při houpání se do análu nedokáže dostat ani ten nejdelší penis.

Může žena díky poloze houpačky otěhotnět?

Možné to samozřejmě je, ale tato pozice nepatří mezi vyhledávané z hlediska oplodnění. Muž může díky větší fyzické náročnosti mít problém dosáhnout uvolnění, které je třeba pár vteřin před vyvrcholením. Chtělo to tedy více praxe.

Jak docílit lepší stabilitu při této poloze?

Možnosti jsou v zásadě tři. Při poloze houpačky vstoje doporučuji opírat se o zeď, zejména zády ženy. Při poloze vsedě může žena více rozkročit nohy. Třetí možností je, že polohu ve stoje zkusíte vedle postele a žena může chodidly o postel opřít.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jak zlepšit možnost vaginálního vyvrcholení?

Poloha houpačky je ideální pro dosažení ženského vyvrcholení, nakolik poskytuje možnost maximálního průniku penisu do pochvy. Pokud chce žena dosáhnout lepší vaginální orgasmus, měla by se sama co nejvíce přirážet k penisu a nohy nedávat příliš od sebe.

Čemu by se měl muž na ženském těle nejvíce věnovat při poloze houpačky?

Tato poloha je předurčena na dráždění a hlazení především erotogenních zón v okolí krku a na hrudi. Doporučuji využít rty a jazyk nejen na francouzské líbání, ale klidně i na dráždění poprsí, krku, šíje a ušních lalůčků.

POZOR NA STEREOTYP

Poloha houpačky je pro svou náročnost na fyzickou kondici riziková pro upadnutí do stereotypu. Mužům ani ženám se nechce příliš vymýšlet a tak opakují ověřené pohyby. Na to si dejte pozor, zkuste experimentovat trochu víc.

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPokud se rozhodnete se svou partnerkou, že houpačka bude vaše poslední poloha při milování, úspěch dosažení orgasmu závisí hlavně na výdrže erekce. Na podporu tohoto aspektu doporučuji jako velmi dobrý stimulační prostředek speciální tabletky.

Jejich tajemství je přitom v přírodním a přirozeném složení

Cílem přípravků je zlepšit prokrvení penisu a zvýšit sexuální výdrž, na čem se ve složení podílejí zejména rostlinné extrakty v kombinaci s aminokyselinami

Vzhledem k tomu, že na dlouhou erekci ovlivňuje zejména dostatečné prokrvení penisu a vysoká chuť na sex, tyto pilulky se snaží působit právě tímto směrem. Zatímco díky aminokyselinám, nejčastěji L-Arginin a L-Citrulin, zlepšují prokrvení penisu, rostlinné extrakty zas působí na libido. Nejde o žádné neznámé rostliny, stačí vzpomenout Macu či Tribulus Terrestris.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Přípravky na prodloužení erekce mají zároveň i další výhody:

kromě prodloužení erekce zvyšují i ​​její tvrdost, působí na libido a jeho zvýšení a některé mohou mít pozitivní vliv i na plodnost
jsou dostupné bez předpisu nebo receptu, můžete si je volně koupit v lékárně nebo i přímo od výrobců přes jejich oficiální web či eshop
můžete je užívat jednorázově, například přímo před pohlavním stykem nebo i dlouhodobě na pravidelné každodenní bázi

Velkým plusem tablet je poměr jejich ceny a hodnoty a to platí i při dlouhodobém několikaměsíčním užívání. Já sám jsem při jedné značce zůstal i 2 či 3 měsíce, protože praxe ukázala, že právě dlouhodobé a pravidelné dávkování se projeví v praxi nejlépe.

BEZPROBLÉMOVÉ UŽÍVÁNÍ

Jedním z největších a nejlepších benefitů je možnost bezproblémového užívání z hlediska nežádoucích účinků a efektů. Nemusíte se bát bolestí hlavy, zarudnutí kůže či návalů tepla. Díky přírodnímu složení takové vedlejší efekty vyskytují jen minimálně.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Chtěli byste si užít déle milování, například i v poloze houpačky? Pokud zapracovat na fyzické kondici, pak vám zbývá už jen zlepšit erekci a její délku. Právě výše zmíněné tabletky jsou podle mě jednou z nejlepších možností, minimálně z hlediska rychlosti nástupu účinku a jeho intenzity v praxi.

Při výběru doporučuji dívat a porovnávat jednotlivé značky podle kvality složení a koncentrace jednotlivých účinných látek. Můžete se také orientovat i podle referencí a zkušeností z praxe. Pokud chcete, inspirujte se mými vlastními:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.4/5 - (33 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *