Zerex Extralong: Jak fungují tablety na oddálení ejakulace a prodloužení erekce?

Zerex Extralong recenze, cena, zkusenosti a ucinkyPokud máte problém s rychlým vyvrcholením, odborně předčasná nebo příliš rychlá ejakulace, zřejmě jste již prohledali nejedno internetové fórum nebo diskuse s cílem najít řešení. Možná jste již navštívili dokonce taky lékárnu. Jedno z nejvíc přirozených řešení má přitom název Zerex Extralong.

Alespoň tak to tvrdí jeho výrobce, známá značka Zerex, která nabízí na našem trhu tento speciální přípravek určen na prodloužení sexuálního styku, který je vhodný především pro lidi s problémem rychlého vyvrcholení během sexuálního styku.

Značka Zerex přitom rozhodně není žádnou neznámou v našem prostoru. Jde zřejmě o nejvíc prodávané tabletky a přípravky určeny na problémy sexuálního typu pro muže, jaké jsou u nás k dostání. Já jsem se blíže podíval právě na verzi Zerex Extralong.

Doba testování produktu2 měsíce
Kdy se projevily první účinkydo 1 týdne
Bez receptu✅ ano
Zlepšení erekce
Zvýšení libida
Zvětšení penisudo 1 cm při dlouhodobém užívání
Vedlejší účinkyžádné
Věkvšechny věkové kategorie
Diskrétní doručenídiskrétně doručeny do 1-2 dnů
Lepší alternativa➡️ Stoporex Prolong
Cena + Slevový kupón850 Kč [kupón na 5 %: DOG5]
Verze tablet➡️ Zerex Klasik - podpora erekce
➡️ Zerex Extralong - prodloužení sexu
➡️ Zerex Ultragold - podpora erekce dlouhodobě
Ověřený prodej Oficiální e-shop

Výrobce a původ

Zerex Extralong: Výrobce a původVýrobcem Zerex Extralong je, stejně jako v případě všech tablet Zerex, společnost Active life. Výrobek je „Made in USA“ a jde o přípravek, který je na trhu již dlouhé léta. Pro každého, kdo alespoň jednou řešil své intimní problémy, nejde o žádnou novinku, pokud jste ale v této oblasti nováček, zřejmě vám název nic neříká.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Alespoň pro krátké představení musím říct, že tablety Zerex vyzkoušelo několik desítek tisíc mužů a jde o přípravky certifikovány taky Úřadem veřejného zdravotnictví SR. Přípravek má za sebou laboratorní zkoušky, je čistě přírodního charakteru a je dostupný taky bez nutnosti mít lékařský předpis.

Složení a účinné látky

Zerex Extralong: Složení a účinné látkyJak jsem naznačil již výše, složení tablet je přírodní. Co to znamená? V obsahu nenajdete žádné syntetické látky z kategorie chemicky vyráběných léčiv, ale extrakty a výtěžky rostlin a bylin používaných již století na podporu sexuálního života. Nejedná se o žádné šarlatánství, víceré látky takového původu se běžně využívají v medicíně.

Složení Zerexu Extralong je z tohoto pohledu mimořádně zajímavé a originální:

Tribulus Terrestris: Za tímto názvem se skrývá poměrně známa rostlina Kotvičník zemní, která je součástí mnohých jiných značek, avšak ne až v tak kvalitním extraktu a objemu, jak je tomu v případě Zerexu Extralong. Jde o přírodní afrodiziakum podporující především hladinu testosteronu u mužů, ale například i na podporu lepšího prokrvení penisu.

Lepidium meyenii: Řeřicha peruánská, případně Maca, to je název této byliny pocházející z Peru. Jde rovněž o přírodní stimulant testosteronu a tedy taky o výborné přírodní afrodiziakum, ale taky například pomáhá zvýšit celkovou vitalitu a pocit energie. Co je důležité pro oddálení ejakulace z důvodu problémů s libidem, Maca působí i na stabilizaci hormonální hladiny u mužů.

L-Arginin: Od přírodních účinných látek pocházejících z různých rostlin se přesuňme k aminokyselinám. Ty jsou nevyhnutelné pro kvalitní erekci a pro její prodloužení, nakolik mohou pomoct zlepšit prokrvení penisu. Takhle působí i L-Arginin, který stimuluje produkci oxidu dusnatého, co je látka zodpovědná za roztažení cév. Díky ní může dojít k lepšímu prokrvení penisu a tím pádem i k lepší erekci.

L-Citrulin: Velmi podobně působí také druhá aminokyselina, která se v Zerexu Extralong nachází a to je L-Citrulin. Její úlohou je podpořit a prodloužit účinnost L-Argininu, ale například také snížit únavu a zvýšit výkonnost organizmu. Látku používají například taky sportovci, ale v Zerexu je právě proto, že organizmus ji umí transformovat v těle na L-Arginin a vzápětí na oxid dusnatý.

Teobromin: Za tímto názvem se skrývá alkaloid z kakaovníku, takže celkem přirozeně můžete Teobromin najít i v čokoládě s vyšším obsahem kakaa. V takém množství, jak je v Zerexeu Extralong, ho však nikde nenajdete. Proč je tato látka důležitá? Jde o stimulant srdeční činnosti a zároveň prostředek s vázodilatačními účinky, čili s účinky lepšího prokrvení pohlavní soustavy a penisu.

Ženšen: Právě z důvodu snížení stresových faktorů a zlepšení duševního stavu je v Zerexu Extralong Ženšen. Jde o známou rostlinu z Asie, která pomáhá na upokojení a zlepšení činnosti nervového systému. Tento účinek je přímo důležitý proti příliš rychlému vyvrcholení v důsledku psychogenních faktorů, co je jedna z častých příčin předčasné ejakulace.

Ostropestřec mariánský: Velmi zajímavou látkou, kterou nenajdete v mnoha jiných podobných značkách, je výtažek z Ostropestřce mariánského. Tato rostlina má pozitivní vliv na zlepšení průtoku krve, jde o silný antioxidant a zároveň pomáhá na problémy s játry či žlučníkem. Díky působení proti cholesterolu zlepšuje propustnost cév, ale má pozitivní vliv taky na nervový systém.

Všechny výše zmíněné účinné látky jsou v Zerexu Extralong v tomto zastoupení:

Látka:Zerex KlasikZerex ExtralongZerex Ultragold
Tribulus Terrestris150 mg100 mg300 mg (40% saponínov)
L-Arginín50 mg50 mg-
Maca50 mg50 mg200 mg (Lepidium meyenii) extrakt 10:1
L-Lyzín50 mg50 mg-
Teobromín50 mg40 mg-
L-Citrulín50 mg30 mg-
Ženšen-50 mg-
Pestrec mariánsky-30 mg-
Schizandra chinensis --200 mg (extrakt 4% schizandrinu)
Zinek (Laktát zinečnatý)--20 mg (200% RVH)
Vitamín B2 (riboflavín)--2,8 mg (200% RVH)
Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid)--2,8 mg (200% RVH)
Měď (glukonan měďnatý)--2 mg (200% RVH)
Vitamín B12 (kyanokobalamín)--5,0 µg (200% RVH)

BOHATŠÍ SLOŽENÍ NEŽ U KONKURENCE

Z hlediska složení hodnotím já osobně Zerex Extralong velmi pozitivně. S takovým speciálně namixovaným složením zaměřeným na prodloužení sexuálního styku jsem se nesetkal ještě ani u jediného konkurenčního přípravku.

Dávkování a užívání

Zerex Extralong: Dávkování a užíváníCo se týče dávkování a užívání, základem výborných účinků Zerexu Extralong je nejen kvalitní složení, ale i způsob užívání. Tablety je ideálně užívat dlouhodobě, ale dávkování je třeba přizpůsobit i tomu, jestli vás čeká sexuální styk a kdy.

Jedna dávka = 1 💊 tableta. Za jeden den lze užít nejvíc 2 tablety

Doporučení výrobce je, že tabletu je třeba užít 60 minut před pohlavním stykem, v celosti ji spolknout a zapít vodou

Co se týče časových údajů, testováním a na základě praxe se zjistilo, že přípravek Zerex Extralong začíná v průměru účinkovat do jedné hodiny od užití. Maximální doba účinku je až 36 hodin, ale je třeba počítat, že postupem času účinnost klesá. Dle mě je optimální užívat Zerex Extralong delší dobu, jeden krát ráno a jeden krát večer.

Účinky

Zerex Extralong: ÚčinkyÚčinky Zerex Extralong závisí především od složení a od toho, v jaké koncentraci a kombinaci jednotlivé účinné látky v těle působí. V této oblasti deklaruje Zerex Extralong pozitivní vliv především na zkvalitnění a prodloužení pohlavního styku, co je dle složení možné a dokonce i pravděpodobné.

Pojďme se podívat na jednotlivé účinky detailněji:

Prodloužení sexuálního styku

Základním účinkem je prodloužení sexuálního styku. Co to znamená? Zerex Extralong působí v této oblasti na tři důležité aspekty a to prodloužení erekce kvůli lepšímu prokrvení pohlavního údu, prodloužení styku kvůli lepšímu libidu, ale zároveň i oddálení příliš rychlé ejakulace působením na nervovou soustavu a stresové faktory.

Všechny tyto účinky dosahuje díky svému složení a v praxi se ukazují ve viditelné míře. Tady se velmi důležitým ukazuje přítomnost především Ženšenu, který společně s Ostropestřcem mariánským pozitivně ovlivňuje upokojení nervové soustavy.

➡️ Proč doporučuji Zerex? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů více produktů, tabletky Zerex opravdu fungují

Zlepšení kvality erekce

Druhým důležitým vlivem Zerexu Extralong je zlepšení kvality erekce. To znamená rychlejší nástup pomocí roztažení cév, ale například i lepší kvalitu ztopoření a delší trvání erekce. Unikátní složky, především kombinace aminokyselin společně s extrakty přírodních látek, jsou velmi dobrým předpokladem úspešnosti a v praxi dle zkušeností mužů tento účinek Zerex Extralong dosahuje bez větších problémů.

Zvýšení libida a chuti na sex

Poslední účinek tablet Zerex Extralong je taky velmi důležitý a to je podpora libida. Přípravek může dosáhnout tento účinek především díky Tribulusu, ale například i díky Mace a kombinaci aminokyselin ve svém složení. Dle zkušeností mužů jsou obecně všechny verze tablet Zerex v této oblasti nadprůměrně účinné, o verzi Zerex Extralong to platí taky.

KDY NEPOMÁHÁ NA PŘEDČASNOU EJAKULACI

Zerex Extralong patří mezi nejlepší značky ve své kategorii, ale rozhodně není všemocným prostředkem. V případě, že je vaše předčasná ejakulace způsobená například fyziologickou deformací či poruchou uzdičky, pomůže vám jedině operační zákrok.

Nežádoucí účinky

Zerex Extralong: Nežádoucí účinkyJak vidíte, Zerex Extralong je doslova nabitý různými přírodními látkami a jeho složení je velmi pestré. Stejně tak z hlediska účinnosti a žádaných vlivů patří tablety mezi nadprůměr a to i v tak těžké konkurenci, jako jsou přípravky na podporu sexuálního života u mužů.

V tomto případě mám pro vás velmi dobrou správu, Zerex Extralong během užívání nepřináší žádné nežádoucí účinky. Nemusíte se bát ani takových vedlejších účinků, jako jsou například bolesti hlavy či zarudnutí kůže, co jsou typické negativní účinky syntetických tablet. Pozor si je třeba dát jen na některé kontraindikace, které uvedu níže.

Balení a cena

Zerex Extralong: Balení a cenaZerex Extralong se dá koupit ve třech různých baleních. Prvním je testovací balení 2 kapsul na zkoušku, které ale nedoporučuji z hlediska ceny, ale například taky proto, že za tak krátké užívání se nemohou účinky projevit plně. Druhým typem balení je klasické balení s obsahem 12 kapsul a posledním typem je tzv. Megabalík s jinými verzemi Zerexu.

Tady jsou ceny a další informace o konkrétních baleních:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balenie:Cena za balení:Ušetříte:Ověřená koupě:
Zerex Klasik12720 kč60 Kč-Chci zkusit
Zerex Extralong12850 Kč70.83 Kč-Chci zkusit
Zerex Ultragold1201600Kč13.33 Kč-Chci zkusit
Zerex Megabalik1442800 Kč19.44 Kč10% Chci zkusit
✅ Doporučuji: nejvýhodnější Megabalík, který obsahuje: 1x Zerex Klasik, 1x Zerex Extralong a 1x Zerex Ultragold

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 5% pro mé čtenáře: DOG5
➡️ TIP č. 2: Sleva 130 Kč na Zerex Ultragold pro mé čtenáře Kupón: ULTRA5

Já osobně doporučuji, pokud budete Zerex Extralong objednávat, sáhnout po balení se 12 tabletami. To stojí 850 Kč a může vám vydržet 6 až 12 dní, dle způsobu dávkování. Cenově je tento typ balení nejlepší. Pokud chcete podpořit i jiné oblasti, například libido nebo tvrdší erekci, sáhněte po Megabalíku, kde najdete navíc Zerex KlasikZerex Ultragold.

Kde koupit

Kde koupit Zerex ExtralongZerex Extralong v lékárně nekoupíte, podobně jak jiné výše zmíněné verze značky Zerex. Důvod? Výrobce si vybral pro Slovensko vlastního oficiálního distributora a využívá jak nejefektivnější prodejný kanál jeho oficiální eshop na web stránce www.zerex.cz. Takový prodej má několik výhod.

V první řadě, pokud by byl Zerex v lékárně, byl by o něco dražší, nakolik každá lékárna si musí při prodeji zvýšit cenu přípravku o vlastní marži. V druhé řadě, ne v každé lékárně by mohlo být dostatečné množství tablet skladem. Pokud k tomu přičteme časovou náročnost, nepohodlí a nedostatek diskrétnosti, je jasné, proč se výrobce rozhodl pro online prodej.

Osobně to považuji za nejlepší volbu a nákup v eshopu přímo od výrobce doporučuji. Máte tady jistotu nejlepší ceny, originality výrobku a nejlepších podmínek dodání.

vyhodne baleniDISKRÉTNÍ DORUČENÍ

U objednávky z oficiální web stránky se nemusíte obávat ani toho, že by nákup probíhal indiskrétně. Všechny vaše údaje jsou v bezpečí a u doručení nikdo nezjistí, co jste si objednali. Balíček je zabalen bez reklam a bez upozornění na značku.

Online objednávka, doprava a doručení

Zerex Extralong: Online objednávka, doprava a doručeníJelikož vím, že mnoho lidí nemusí mít dostatek zkušeností a zručností s objednávkou přes internet, rád bych vám ukázal na snadném postupu alespoň ve stručnosti, jak nákup probíhá. Je velmi rychlý, prostý a pohodlný:

V první řadě si musíte zvolit velikost balení Zerexu Extralong

Následuje vyplnění údajů o doručení, čili adresa a vaše údaje

Pak stačí zvolit typ doručení a způsob zaplacení

Na závěr celou objednávku zkontrolujete a odešlete

➡️ TIP: Speciální slevový kupón na 5% pro mé čtenáře: DOG5
➡️ TIP 2: zľava 130 Kč na Zerex Ultragold pro mé čtenáře Kupón: ULTRA5

Do sumy 1700 Kč platíte za dopravu dle toho, jaký způsob si vyberete. Oficiální eshop nabízí dvě přepravní společnosti a to Česká pošta, Česká pošta – balík na poštu a Kurýr PPL. Cena za doručení je od 89 Kč do 110 Kč dle toho, který způsob si vyberete. Pokud však přesáhnete objednávku nad 1700 Kč, je doručení zdarma.

Co se týče platby, máte možnost si zvolit platbu předem nebo platbu při převzetí. U platby předem se dá platit bankovním převodem nebo online platební kartou, u převzetí jde o klasickou platbu na dobírku. Pokud chcete mít 100 % jistotu, zvolte platbu na dobírku.

vyhodne baleniSPOLEHLIVÝ NÁKUP

Ještě jednou bych rád zdůraznil, že v případě nákupu Zerexu Extralong neriskujete prakticky nic. Tímto způsobem si přípravek objednává tisícovka mužů, jde o bezproblémový způsob, nemusíte nikam posílat peníze předem a máte garanci vrácení peněz, co popíši později.

Nejčastější otázky

Zerex Extralong: Nejčastější otázkyPokud máte pocit, že jsem ještě něco neřešil nebo nevysvětlil, teď přichází ta správná chvíle. Prošel jsem víceré online fóra a diskuse s cílem najít druh informací a údajů, který muži ohledem Zerexu Extralong hledají. Tady najdete ty nejčastější hledané otázky a mé odpovědi k nim:

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Může Zerex Extralong opravdu prodloužit styk? Pokud ano, o kolik?

Složení, které velmi transparentně odhaluje i příbalový leták, dává velkou šanci, že by přípravek mohl na tento specifický sexuální problém pomoct. Zkušenosti z praxe ukazují, že ve většině případů se tak děje, v závislosti od příčiny, která byla za příliš krátkou dobou trvání sexuálního styku. Většinou nastává prodloužení styku zhruba o 30 minut.

Kdo nemůže užívat přípravek? Jsou nějaké kontraindikace?

Zerex Extralong není určen pro ženy a mládež do 18 let. Tablety nesmí užívat ani lidi, kteří mají problémy se srdcem. Zerex neužívejte ani při výskytu alergické reakce, ani tehdy, když trpíte poruchou jater, překonali jste infarkt nebo cévní mozkovou příhodu, máte nízký tlak, poruchu sítnice, poruchu krvácivosti nebe vředovou nemoc.

Může se kombinovat Zerex Extralong a alkohol?

Ne, nemůže, výrobce to vysloveně na balení přípravku zakazuje. Já se k tomuto zákazu připojuji a chci upozornit, že podobně jako kouření, taky užívání alkoholu působí negativně na sexuální život. Způsobuje problémy s kvalitou erekce, problémy s ejakulací a snižuje libido.

Projeví se účinky již první den užívání?

Většinou ne, alespoň u mě to tak nebylo. Klíčem k úspěšnosti je dlouhodobější užívání, ale u mě se viditelné zlepšení projevilo již v prvním týdnu. S delším užíváním je pak nástup účinku po užití tablety poměrně rychlý, obvykle do 60 minut, někdy i dřív. To hodnotím nadprůměrně pozitivně.

Mohu užívat vícero Zerexů najednou?

Ano, můžete kombinovat vícero typů Zerexů, například Klasik s Extralongem, případně i s verzí Ultragold. Rozhodně však neužívejte všechny tablety najednou v jeden den, můžete to střídat například po týdnech. V žádném případě ale neužívejte jiné značky nebo dokonce léky současně se Zerexem.

Zkušenosti

Zerex Extralong: ZkušenostiPojďme se teď podívat na to, co říkají na užívání v praxi jiní muži a uživatelé. Zachytil jsem přehnaně pozitivní reference a recenze, především na portálech typu Heureka, které působí až uměle. Podobně ale stejně přehnaně negativní hodnocení. Dle mě jde jen o kampaň a anti kampaň, nelze to brát v potaz.

Reální zkušenosti říkají, že Zerex Extralong sice nefunguje stejně jako léky na předpis, ale ve své třídě má nadprůměrné účinky. Muži si pochvalují rychlý nástup zlepšení erekce a při delším užívání i prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Vliv na libido je hodnocen pozitivně, ale u každého muže s jinou intenzitou.

Vyloženě negativní a současně věcní recenze jsem nezachytil. Muži si chválí prosté užívání a těší je, že Zerex Extralong je bez negativních účinků. Mírná výčitka se objevuje na vyšší cenu, ale není to nic strašné. Za kvalitu se prostě platí.

JEDEN Z MÁLA SVÉHO DRUHU

Srovnávání Zerexu Extralong s konkurencí je náročné a to i z toho důvodu, že je jeden z mála svého druhu. Specializovaných tablet na prodloužení erekce a oddálení vyvrcholení, které by byly volně dostupné a měly přírodní složení, je absolutní minimum.

Vlastní zkušenost

Zerex Extralong: Vlastní zkušenostJaké jsou mé vlastní zkušenosti a hodnocení Zerexu Extralong? Začnu tím, že mimořádně pozitivně hodnotím proces objednání a nákupu. Všechno je rychlé a snadné, mě například balík přišel již na druhý den po objednání a bez jakýchkoli problémů.

Co se týče účinnosti tablet, první účinky se u mě objevily již během prvního týdne a to především ohledem zlepšení ztopoření. Na druhý týden jsem již pocítil i vyšší sexuální energii, zřejmě následkem zvýšení libida.

Zvláště chci upozornit na účinnost ohledem prodloužení sexuálního styku. Tady mohu Zerex Extralong jednoznačně chválit, účinkuje na prodloužení erekce a rovněž na oddálení příliš rychlé ejakulace. U mě se orgazmus vlivem stresu a nervozity někdy objevil velmi rychle, na tento problém mi Zerex Extralong rozhodně pomohl.

Výsledek vlastního testování

Zerex Extralong: Výsledek vlastního testováníNa základě vlastní zkušenosti mohu hodnotit Zerex Extralong jako úspěšný přípravek. Pokud máte problém s příliš rychlou ejakulací, která ale není spojena s fyziologickými příčinami, máte se Zerexem Extralong dobrou šanci na úspěch.

Zerex Extralong ode mě dostává známku 1, i když s jednou výhradou Chci Zerex

Tou výhradou je jeho cena během dlouhodobého užívání a absence většího balení s výhodnější cenou. Pokud bych chtěl užívat Zerex Extralong delší dobu, ale zároveň bych chtěl ušetřit, musím zřejmě snížit dávkování na jednu tabletu denně. Na druhou stranu, není nevyhnutelné užívat tablety každý jeden den.

Z hlediska účinnosti a ve srovnání s konkurencí hodnotím Zerex Extralong velmi pozitivně. Jde rozhodně o nadprůměrný přípravek, který má unikátní a velmi kvalitní složení. Má zkušenost se shoduje s pozitivními zkušenostmi jiných mužů. Samozřejmě, nejedná se o lék, takže u každého muže může být intenzita účinků individuální.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– prodloužení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:770 Kč

Zhodnocení

ZhodnoceníNa závěr tedy mohu rozhodně vyslovit doporučení ohledem výběru Zerexu Extralong. Doporučuji ho především těm, kteří chtějí především prodloužit dobu pohlavního styku. Nezáleží ani na tom, jestli to chtějí udělat přes prodloužení erekce, nebo prostřednictvím oddálení ejakulace.

V obou případech Zerex Extralong prokazuje viditelné účinky, i když je nelze očekávat hned od prvního dne a jistou dobu to trvá. Postupný nástup účinku je snad jedinou nevýhodou, ale tímto způsobem fungují prakticky všechny přírodní tablety, nejedná se o žádný lék se syntetickým léčivem, který by účinkoval na počkání.

Tato charakteristika má ale taky několik výhod:

díky čistě přírodnímu složení je Zerex Extralong pro organizmus přirozený

nemusíte se obávat ani výskytu negativních vedlejších účinků

tablety si koupíte bez předpisu, nemusíte absolvovat žádné vyšetření

užívání je lze i delší dobu a to bez jakýchkoli problémů

✅ Doporučuji: Zerex Megabalík je cenově nejvýhodnější balení (ušetříte 10%):

➡️ Zleva: špecialny zľavový kupón na 5% pro mé čtenáře: DOG5

➡️ Zleva č. 2: kupón 130 Kč na Zerex Ultragold pre mojich čitateľov Kupón: ULTRA5

Nechci to samozřejmě přehánět s chválením, uvědomuji si taky nedostatky Zerexu Extralong. Není to žádný všemocný „lék, na všechny typy problémů s příliš rychlou ejakulací zkrátka nemůže pomoct. Ty si však již vyžadují odbornou léčbu, na také typy předčasné ejakulace vám zkrátka žádné tablety nepomohou.

Zerex se však může jako producent pochlubit opravdu nadprůměrnou účinností. Více než 80% úspěšnost je skvělé číslo. Pokud se k tomu přidá garance vrácení peněz v případě nespokojenosti s účinky, myslím, že nemáte příliš co řešit. Já osobně Zerex Extralong doporučuji, je velká šance, že vám může pomoct.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4/5 - (25 votes)

4 comments

  1. Dobrý den,
    máte někdo zkušenosti s tím, jak dlouho ví oddálit Zerex Extralong ejakulaci? Mám s tím poměrně vážný problém a už delší dobu. Bohužel, nevím proč tímto trpím, v minulosti bylo vše v pořádku a najednou se to začalo kazit. Aktuálně už nevím „vydržet“ déle, než dvě tři minuty a tak hledám něco, co by mi mohlo pomoci. Nechci jít za lékařem, proto upřednostním něco, co si vím objednat „jen tak“. Potřeboval bych vydržet alespoň 6-7 minut, možná i více. V minulosti to pro mě nebyl žádný problém …
    Děkuji za ke konzultaci

    1. mozno ti moje zkušenost pomůže, ale pokud se to u tebe takto zhoršuje, je dost mozne, je to je způsobeno nějakými psychické příčiny. není za tím například stres nebo neco podobně? zvážit třeba este i nejake infekce močových cest, zde bych šel za lékařem. Nečekej vsak od techto tablet zádné velke zázraky, maji jen podpůrný účinek. najlepsie je ist za lékařem!

    2. u mě se podařilo oddálit ejakulaci zhruba o 5 minut, nevím, jestli je více reálnější. na druhou stranu, to, že nevíš vydržet déle, může mít opravdu různé příčiny a někdy žádné pilulky nemusí pomoci. pokud je to něco fyziologického charakteru, třeba jít jedině za lékařem. pokud ale říká, že předtím si problém neměl, není to nějaká infekce? nebo nervozita, stres a něco takového? já jsem s tím také měl problémy a právě na toto mi pomohli tabletky, ale zde je třeba jít spíše po příčinách. hodně štěstí!

    3. také se připojuji ke komentáři, žádné velké zázraky nečekej. to že se ti to předtím nedělo a najednou se to děje, může být způsobeno zejména tou infekcí močových cest a podobně. zvážit také třeba nějaké jiné externí vlivy, například stres a podobně. já když jsem například měl druhý den nějaké náročné setkání, tak jsem měl také problém se sexem, dokonce i s erekcí … vše se vším souvisí

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *