Jak zvýšit chuť do sexu ženě

Jak zvýšit chuť do sexu ženěNízká chuť na sex se u žen spájí s vícerými příčinami, ať se již jedná o ty fyziologického nebo psychogenního původu. Někdy jde jenom o dočasný stav způsoben objektivními faktory, například krátkodobou nemocí, vyčerpáním či únavou, kdy samozřejmě netřeba přijímat žádná opatření.

Jsou ale taky případy, které si vyžadují pozornost a hlavně hledání řešení. Nízké libido u žen, ztotožňování mnohokrát se stavem zvaným frigidita, není z biologického hlediska přirozené a jde o projev problému v oblasti sexuálního zdraví.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Za běžných okolností by měla žena, podobně jako i muž, pociťovat zdravý a přirozený sexuální apetit. Jak tedy zvýšit sexuální chuť u ženy a od čeho všeho to závisí? Pokud chcete poznat odpověď na tyto dvě otázky, čtete dál.

Nejčastější problémy s nízkou chutí na sex u žen

Nejčastější problémy s nízkou chutí na sex u ženNízký sexuální apetit u žen má nejčastější příčinu v nedostatečném libidu nebo nedostatečně kvalitním prožitku při sexuálním styku. Tyto věci hodně závisí tak od psychogenních a fyziologických faktorů.

Chuť na sex představuje přirozený biologický pud a zároveň potřebu, přičemž jde o děj ovlivňovaný hlavně hormonálním systémem

Nízký nebo vysoký sexuální apetit není trvalý a neměnný stav, naopak, tyto dva stavy se mohou střídat

Nedostatečná chuť na sex souvisí obvykle s věkem a taky s partnerským životem

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Mezi nejčastější následky nízké chuti na sex patří tyto problémy:

problémy s kvalitou sexuálního styku – nízký sexuální apetit se projevuje aj nedostatečně kvalitním sexuálním stykem, co bývá důsledkem nedostatečného prokrvení genitální oblasti
problémy s dosažením orgasmu – v souvislosti s výše opsaným problémem se v extrémním případě mohou vyskytnout problémy s dosažením orgasmu, případně může nastat plná anorgasmie, kdy se vyvrcholení nedostaví vůbec
vztahové problémy – nízká chuť na sex se projevuje nejen v milostném životě, ale taky v partnerském vztahu; mnohdy je odmítání fyzického kontaktu důvodem partnerského nedorozumění a muži mají problém s naplněním vlastního sexuálního pudu

POZOR, POKUD SE JEDNÁ O NÁSLEDEK VÁŽNĚJŠÍHO PROBLÉMU

Nižší sexuální apetit u žen nemusí být důsledkem jenom některého z výše uvedených problémů, ale může se klidně jednat o příčinu těchto problémů. Je proto potřeba věnovat pozornost každému problému zvlášť a zároveň se na sexuální zdraví dívat komplexně.

Příčiny nízké chuti na sex u žen

Příčiny nízké chuti na sex u ženZa problémy s nedostatečnou chutí na sex je několik faktorů. Nejčastěji jde o problémy hormonálního typu, v menší míře o problémy ve vztahu. Vždy záleží od toho, jestli je nízká chuť na sex přítomná obecně, nebo jen s některými muži.

Toto jsou faktory a příčiny, které se zmiňují nejvíc:

Problémy s hladinou hormonů: Pokles některých ženských hormonů, hlavně estrogenu a progesteronu, může vyvolat nižší sexuální apetit a snížit sexuální energii. Přirozeně k tomuto poklesu dochází věkem, ale existují taky patologické změny, které mohou snížit produkci těchto hormonů v těle.

Nežádoucí účinky léků: Snížení libida vplyvem některých léků je poměrně běžná záležitost. Nejde jenom o léky hormonálního typu, například antikoncepce, ale klidně i o léky na léčení nemocí. Zvlášť negativní vliv mají léky typu antidepresiv a podobně.

Partnerské problémy: V případě selektivně nedostatečné chuti na sexuální a fyzický kontakt je obecně častou příčinou právě problém s partnerem. Nedostatečné porozumění, zanedbávání vztahu, rutina či konflikty, to všechno může být příčinou sexuální pasivity a odměřenosti ženy i muže.

Špatný životní styl a špatná životospráva: Nedostatek spánku, nezdravé stravování, málo oddychu, kouření, to ovlivňuje ženy stejně negativně, jako muže. Tenhle vliv se projevuje na sexuálním apetitu a celkově na zdravotním stavu.

Onemocnění a zhoršení zdravotního stavu: Cukrovka, vysoký cholesterol, problém s činností pohlavních žláz či pohlavních orgánů, to všechno ovlivňuje snížení libida a chuti na sex. Stejně tak deprese, úzkosti, nervozita a jiné podobné problémy.

Možnosti a způsoby, jak zvýšit chuť na sex u ženy

Možnosti a způsoby, jak zvýšit chuť na sex u ženyPojďme se teď po příčinách a opisu problému podívat na to, co se dá udělat pro zvýšení sexuálního apetitu u žen. Uvědomuji si samozřejmě, že každá situace je individuální a nedá se to proto paušalizovat, no některé principy platí téměř vždy a všude.

Které možnosti tedy máte na zvýšení libida a chuti na sex?

Režimová opatření

Nejjednodušší a nejvíc účinné bývá zaměřit se na potlačení nejvíc rizikových faktorů. Zkuste vysadit nebo změnit antikoncepci, změnit léky s možnými vedlejšími účinky, zaměřte se na změny v životním stylu a omezte například stres či nadměrnou únavu.

Změny v partnerském životě

Jistota a spokojenost v partnerském životě a ve vztahu jsou důležité. Netřeba ale sklouznout do rutiny a stereotypu. Zkuste si vyjasnit s partnerem staré problémy, které vás mohou trápit. Oživte svůj život, dopřejte si nějakou změnu, věnujte více času jeden druhému, zkuste jako kdyby restartovat svůj vztah.

Podpora zdravšího sexuálního života

To samé platí i o kvalitě sexuálního života. Stereotyp, málo fyzického kontaktu, nuda. To jsou tři faktory, které nepříznivě působí na muže i ženy a na jejich sexuální energii a aktivitu. Najdete oživení milostného života, zkuste nové formy, nové hračky a netradiční místa.

Zvýšení libida přes potraviny

Na první pohled je to klišé ze ženských magazínů, ale opravdu to funguje. Jsou některé potraviny, například mořské plody, některé druhy ovoce, koření či mléčné výrobky, které skutečně podporují libido a zvyšují například vnímání sexuálního dráždění na maximum.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Přírodní podpůrné prostředky

Nejen potraviny, ale například i různé bylinkové čaje fungují jako podpora libida a to u žen i u mužů. Vyzkoušet můžete přírodní afrodiziaka, například známé Španělské mušky. Existují i přírodní přípravky ve formě tablet či gelů, které povzbuzují sexuální apetit.

NEVYHÝBEJTE SE LÉKAŘI

Důležité je nevyhýbat se ani odbornému pohledu. Mnohokrát může být příčina nízkého libida nebo sexuální energie vážnější, například v nějaká nemoc, jak jsem zmínil již dřív. Tehdy rozhodně doporučuji navštívit lékaře.

Mé vlastní zkušenosti se zvýšením chuti na sex u žen

Mé vlastní zkušenosti se zvýšením chuti na sex u ženCo se týče problematiky nízkého sexuálního apetitu u žen, já sám se vím podívat na tenhle problém jak z pohledu žen, tak z pohledu mužů. Mám proto možná trocha lepší pozici a hlavně komplexnější zkušenosti.

Doporučuji proto, i na základě nich, ženám, následující tipy z praxe:

Přijmete svůj stav a hledejte příčiny: Mnoho žen si na rozdíl od mužů nechce příliš přiznat, že trpí problémem s nedostatečným libidem. Dnešní unáhlená doba tomu ani nedává příliš šanci. Zkuste tedy přijmout tento stav a hledat jeho skutečnou příčinu.

Zapojte partnera: Tato rada vychází z té samé zkušenosti, kterou radím mužům, aby zapájeli do řešení svého problému s erekcí partnerku. Stejně tak žena může najít oporu v partnerovi, hlavně při změnách v partnerském vztahu a v sexuálním životě.

Snažte se řešit problém komplexně: Uchopte problém s nízkou chutí na sex jako příležitost na změny širšího rozsahu. Podívejte se na sexuální zdraví komplexně a snažte se zkoušet řešení působíce na sexuální zdraví jako komplex, včetně kvalitnějšího sexu.

Využijte všechny možnosti, včetně přírody: Netřeba se bát v případě potřeby sáhnout ani po rozličných podpůrných přípravcích. Nejde o nic negativní, vždyť různé léčivé byliny jsou staré jako lidstvo samo a existují i na problémy s nízkým libidem u žen či mužů.

Prevence je klíč k lepší budoucnosti: Nakolik nízká nebo vyšší chuť na sex není neměnným stavem, netřeba zapomínat ani na prevenci. Tady doporučuji zaměřit se na co nejvíc přirozené způsoby, například přírodní produkty nebo změny v sexuálním životě.

Jak fungují tablety na zvýšení chuti na sex u žen a proč je doporučuji

Jak fungují tablety na zvýšení chuti na sex u žen a proč je doporučujiExistují přípravky schopné zvýšit u žen sexuální apetit? Ano a nejen to, naštěstí. Ženy byly dlouhou dobu v ústraní zájmu v kategorii podpůrných prostředků na zlepšení sexuálního života, teď je tomu naštěstí konec a existuje několik možností, které mají.

Princip těchto tablet je založen na podobném fungovaní, jako je tomu v případě mužů:

Tablety mají přírodní složení a obsahují extrakty látek z rostlin a bylin spadajících mezi přírodní afrodiziaka, které působí na libido a pohlavní soustavu

Tyto přípravky obsahují výtěžky rostlin, které byly už v minulosti využívány na zlepšení plodnosti či sexuální energie. Jde například o rostliny typu Maca, Damiána či Škornice šípolistá, které mají obzvlášť na ženy pozitivní účinek. Mnohé tablety jsou doplněny o podpůrné látky, například o aminokyselinu L-Arganin.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Co se týče koupi, užívání a účinků, přípravky mají tyto 3 velké výhody:

složení produktů je přírodní a tak nehrozí ani při dlouhodobém užívaní žádné negativní a nežádoucí účinky
tablety můžete koupit bez lékařského receptu a předpisu, nakolik v jejich složení nejsou žádné chemicky a uměle vyráběné léčivá
komplexní obsah přípravků se odráží taky v účincích, které jsou širší a nepodporují jenom chuť na sex, ale taky zlepšení prožívání pohlavního styku

Přípravky lze užívat buď občasně, například před pohlavním stykem, nebo dlouhodoběji, k čemu se přikláním i já. Dle mých informací má dlouhodobější užívání viditelnější účinky a to hlavně na zvýšení sexuálního apetitu.

SPECIÁLNÍ KRÉM PRO ŽENY

Tablety mají nepochybně velice pozitivní účinek, hlavně podpůrného charakteru, ale vyzkoušet můžete například i speciální krém na zlepšení prokrvení vnějších intimních partií. Zážitek ze sexuálního styku bude ještě lepší a orgasmus ještě intenzivnější!

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel a mé zkušenosti s nimiJá sám jsem pochopitelně žádné tablety určeny pro ženy nezkoušel, ale některé mé známé právě na mé doporučení zkusily některé značky. Jaký byl výsledek? V případě, že žena stavila na osvědčenou a známější značku, pozitivní. Znamená to tedy, že se oplatí jít na jistotu a neexperimentovat.

Je to dost podobné jako u podobných přípravků pro muže. Důležité je sledovat kvalitu složení a zkušenosti a reference jiných. Pokud byste chtěli vědět, co u žen nejlépe zabírá, ať se líbí, toto jsou ty nejlepší přípravky:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

 

3.8/5 - (68 votes)

2 comments

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *