Poloha motýl

Poloha motýl

Poloha motýla patří mezi oblíbené sexuální pozice. Jak jsem si však všiml na internetových fórech a v diskusích, mnoho lidí si pod touto polohou představuje něco jiného, ​​než známá kniha lásky a sexuálních pozic, Kámasútra. Rozdíly jsou velké, avšak jelikož mně se oba typy polohy motýla líbí, zaměřím se blíže na obě.

Jeden i druhý variantu umožňují zažít skvělé milování, přičemž z hlediska sexuálního dráždění, stimulace a vzrušení je pozice motýla prospěšná pro muže i pro ženu. Plusem je, že ji zvládnou i méně zkušení milenci, nejde o žádnou akrobacii.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Na druhou stranu, abyste dosáhli opravdu netradiční, intenzivní a vzrušující orgasmus, třeba při poloze dodržet správnou techniku. Ačkoli není extrémně fyzicky náročná, určitě není určena pro lenivce. Trocha se tedy zapotíte, ale bude to stát za to.

Poloha motýl: popis, technika, výhody, nevýhody

Pozice motýl je pojmenována podle toho, jaký tvar milenci při milování se v této poloze. V jednom případě tvoří nohy ženy rozevřené motýlí křídla, při jiném variantě zas oba milenci zaujmou takovou pozici. Využít tuto polohu lze pro jemný, ale i vášnivý sex.

Poloha motýl je vhodná tak na běžný vaginální sex, jakož i na anální styk

Klasický varianta znamená, že si muž sedne v mírném záklonu na postel, oproti němu si podobně sedne žena jemu do klína a jeho penis si zasune do pochvy

Populární varianta je jiný, při něm si žena lehne na okraj postele, muž se k ní postaví, ona vyloží své nohy na jeho ramena a on pronikne penisem do její vagíny

Obě pozice mají své několik plusy. Společnou výhodou je možnost maximálního průniku a penetrace do vagíny i do análního otvoru. Při druhém variantě platí, že žena má volné ruce a může si tak dráždit i klitoris, takže umí dosáhnout vaginální i klitorální orgasmus. Při klasickém způsobu je výhodou i možnost lepší stimulace bodu G penisem.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nějaké nedostatky a nevýhody, je jich jen pár:

při klasickém variantě je pozice náročná na stehna u ženy
při populárním variantě si zas poloha vyžaduje lepší kondici muže
v obou případech platí, že poloze chybí více intimity a kontaktu
pozici nelze zkoušet kdekoliv, je náročnější na prostor
při klasickém variantě hrozí i úraz penisu při akčnější přirážení

VYZKOUŠEJTE OBĚ VERZE

Proč byste se měli omezovat pouze na jeden způsob polohy motýl? Vyzkoušet můžete obě a to i v rámci jednoho milování, klidně je můžete porovnat a pak si vybrat tu, která se vám bude líbit více. Nebo i obě, vždyť sex je o fantazii a rozmanitosti!

Jak a kdy polohu motýl využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Poloha motýl je ideální uprostřed milování nebo na jeho zakončení, což platí zejména o jejím populárním variantě, kdy žena leží na okraji postele. Právě postel a ložnice jsou ideálním místem, kde byste měli tuto pozici zkoušet.

Polohu můžete ještě trochu vylepšit:

I na anální sex: Poloha motýl se zejména v případě populárního variantu hodí ideálně na anální sex. Stačí, když si žena dá pod zadek například jeden či dva polštáře a muž pak ví dosáhnout přesně tam, kam potřebuje. V tomto případě je lepší ale dát nohy k sobě.

Využijte volné ruky: Při pozici, kdy žena leží na okraji postele, má volné ruce ona i její partner. To se dá využít na vzájemnou stimulaci, hlazení a sexuální dráždění. Muž se může věnovat například její nohám a ona zas svým prsům.

Zkuste i jiné pohyby: Zapojit fantazii do této pozici možná i v případě penisu a vagíny. Kromě klasického přirážení doporučuji zkusit mírně vlnění boky nebo krouživé pohyby pánví, případně to vše spojit do jednoho pohybu.

Zaměřte se na bod G: Při motýlí pozici podle Kámasútry je ideální využít úhel penisu na lepší stimulaci bodu G, jelikož penis při pohybu v pochvě tlačí více na její přední stěnu. Při variantě na posteli stačí, když dá žena pánev trochu níže při přirážení.

Stimulace klitorisu: Volné ruce při poloze motýla vleže na kraji posteli mohou muž i žena využít ke stimulaci klitorisu. Totéž platí i při análním sexu, kdy se může muž věnovat dvěma prsty vnitřní části pochvy a žena si zas může dráždit klitoris venku.

Nejčastější otázky o poloze motýl

Pozice motýl patří mezi velmi oblíbené kvůli technické jednoduchosti a zároveň dostatečné volnosti obou partnerů. Muži i ženy se kromě možností na její vylepšení zajímají io jiné otázky s ní spojené. Zde jsou ty nejvíce kladeny:

Kde ještě kromě posteli se dá poloha motýla zkoušet?

Pokud jde o variantu z Kámasútry, tak to ještě jde na zemi, například na dece. Pokud jde o variantu, kdy muž stojí a žena leží nebo je v polosedě, můžete zkusit jídelní stůl, kuchyňskou linku, pračku či jiný nábytek v podobné výši.

Co dělat, pokud je žena na posteli nebo stole příliš nízko?

Zde můžete udělat dvě věci. První je podložit zadek polštáři, ale narušuje to stabilitu. Lepší alternativou je proto druhé vylepšení a to takové, že žena ohne nohy muži přes ramena a on ji chytí za zadek zespodu tak, aby byla v ideální výšce.

Může pozice motýl sloužit i na otěhotnění?

Ano, dokonce je pro tento účel i používaná a je velmi populární. Muž při ní dosáhne hlubokou penetraci do vagíny, což zkrátí cestu spermií k vajíčku. Zároveň nemusí spermie překonat gravitaci a nehrozí ani to, že by mohli z vagíny vytéct.

A co těhotenství, dá se během něho pozice zkoušet?

Ano, avšak jen ten varianta, kdy žena leží v klidu na posteli a muž stojí při ní a proniká do ní. Pamatujte na maximální bezpečnost a stabilitu, sex by měl být v tomto případě více jemnější a pomalejší. Jiné překážky nejsou.

Co dělat, když má muž problém s příliš rychlou ejakulací?

Pro tento typ problému je tato poloha riziková, protože nejen ženám, ale i mužům může přivodit neobvykle intenzivní vzrušení. Řešením je pak zpomalit přirážení, dát si přestávku nebo použít znecitlivující gely.

NEZAPOMEŇTE NA PŘEDEHRU

Ještě dříve, než začnete samotný pohlavní styk, doporučuji si vychutnat tuto pozici v rámci předehry. Muž se může více naklonit k ženě už v momentě, kdy je v pozici motýla, může zkusit francouzské polibky a pak postupně přejít k milování.

Jak fungují přípravky na podporu libida u žen a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPři poloze motýl může mít žena, zvláště pokud chce dosáhnout v této pozici orgasmus, problém s dostatečným vzrušením. Jak to vyřešit? Moje partnerka zkusila v minulosti speciální tabletky, krémy a gely s přírodním složením a pomohlo jí to na zvýšení libida.

Tyto přípravky fungují na jednoduchém principu:

Jejich cílem je zlepšit prokrvení intimní oblasti, čímž zlepší vzrušivost ženy a její reakce na sexuální dráždění, přičemž zároveň podporují i ​​celkové uvolnění

Pokud jde o tablety, ty jsou založeny na kombinaci rostlinných extraktů z afrodisiak typu Damiána a aminokyselin pro zlepšení propustnosti cév, například L-Argininu. Krémy zda gely mají obvykle velmi podobné složení, více využívají bylinné výtažky typu Gingko biloba či Ženšen, které působí na vzrušivost i na uvolnění nervového systému.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Všechny formy těchto produktů mají pár společných výhod:

díky přirozenému složení, které sestává z přírodních látek a extraktů, se není třeba obávat při užívání o nějaké vážnější vedlejší účinky
přípravky mají velmi dobrý poměr ceny a účinků, neboť působí u žen nejen na sexuální funkce, ale i na zvýšení celkové vitality
koupit si tyto produkty můžete v lékárně, ale i přímo od výrobců z jejich eshopů, několik značky nabízejí dokonce i garanci vrácení peněz

Velmi jednoduché je i samotné užívání či aplikace. Při tabletách se držte dávkování v příbalovém letáku, obvykle to je buď před pohlavním stykem nebo pravidelně každý den. Pokud jde o krémy a gely, ty vmasírujte zhruba hodinu před milováním na intimní místa.

BEZ PŘEDPISU

Jedním z benefitů těchto přípravků je, že si je umíte koupit bez předpisu nebo receptu. Nemusíte tedy předem navštívit lékaře nebo absolvovat nějaké vyšetření, jednoduše půjdete do lékárny nebo si daný přípravek objednáte přes oficiální eshop jeho výrobce.

Přípravky, které vyzkoušela moje partnerka a její zkušenosti s nimi

Za poslední léta se s přípravky na podporu sexuálního života mužů i žen jakoby roztrhl pytel. Výsledkem je, že několik tablet i jiných produktů nedosahuje potřebnou kvalitu a výrobci se to snaží zakrýt bombastickými sliby nebo podezřele nízkou cenou. Na obě tyto poznávací znamení si dávejte pozor.

Moje partnerka zkusila několik značek těchto přípravků, ať už jde o pilulky na vnitřní užití, jakož i přípravky na vnější aplikaci. Pokud byste se chtěli inspirovat její zkušenostmi, v následující tabulce najdete značky, které se jí osvědčily nejvíce:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (22 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *