Poloha Lotus

Poloha Lotus

Poloha Lotus, někdy nazývaná i trochu nesprávně Lotos, patří mezi nejvíce intimní a zároveň nejvíce vášnivé sexuální polohy, které můžete najít v knize kámasútra. Je ideální pro milence, kteří nikam nespěchají, rádi si užívají vzájemné objetí a doteky, ale zároveň mají rádi intenzivní sexuální vzrušení a skvělý orgasmus na závěr.

Při pozici Lotus je sice žena na muži, ale zároveň jde o polohu rovnocennou pro oba partnery. Je prostorově nenáročná, můžete ji praktikovat i v malém autě, pokud se potřebujete uskromnit. Pokud ale máte možnost, ideální je postel.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Proč? Protože ačkoliv poloha Lotus začíná v sedě, ne nutně tak i musí skončit. Pokud máte chuť na akční a vášnivé zakončení milování, mohou si také lehnout a zakončit tuto pozici jakýmsi vylepšením misionáře. Vše je jen a jen na vás, fantazii se meze nekladou.

Poloha Lotus: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha Lotus je určena jak pro muže, tak pro ženy. Přestože je žena nahoře na muži, není jediná, kdo kontroluje milování. Z technického hlediska je tato pozice určena i pro začátečníky a můžete ji využít prakticky kdykoliv během milování či na jeho závěr.

Poloha Lotus se používá nejčastěji na klasický vaginální styk

Muž si sedne na postel s překříženýma nohama nebo na kolena, žena si na něj sedne obkročmo, nohy může spojit za jeho zády a penis zasune do vagíny

Následně jemným přirážením, krouživými pohyby a pohupováním přichází k sexuálnímu vzrušení s cílem dosáhnout orgasmu

Kromě pozice vsedě je možné tuto polohu zkusit i tak, že žena bude ležet na zádech, obvykle jde o pokračování počáteční polohy Lotus. Tato milostná pozice je ideální pro ty, kteří mají rádi intimní milování tělo na tělo a chtějí si užít maximální penetraci penisu hluboko do vagíny. Pozice je zároveň poměrně lehká na technické provedení.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o možné nevýhody, není jich naštěstí mnoho, ale některé zde jsou:

pozice je náročná na flexibilitu, zvláště pokud jde o sezení obkročmo
poloha je dost statická vsedě, zejména pro muže
partneři mají svá těla příliš těsně na sobě a tak mají velmi málo prostoru
není možné nějaké větší přirážení ze strany ženy
pokud má muž příliš krátký penis, může mít žena problém dosáhnout orgasmu

TEMPO A VÁŠNIVOST POLOHY ZÁVISÍ NA VÁS

Pokud si myslíte, že poloha Lotus je určena pouze pro pomalé a romantické milování, vyvedu vás z omylu. Vůbec to není pravidlo, klidně ji můžete využít i tehdy, pokud chcete ještě více rozproudit sexuální energii mezi vámi a zvýšit vzrušivost, stačí jen zvýšit tempo a vášeň.

Jak a kdy polohu Lotus využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Pozice Lotus je velmi flexibilní, použít ji můžete kdykoliv během milování, dokonce i na konec, kdy může žena dosáhnout úžasný vaginální orgasmus. Kvůli tomu, že není náročná na prostor, se hodí kamkoli.

Pokud byste si ji chtěli užít ještě více, zde je pár vylepšení:

Začněte předehrou: Kam spěchat? Využijte, že pozice znamená maximální intimitu, takže počkejte ještě s průnikem penisu do pochvy a na úvod se věnujte sobě. Polibky, hlazení, stimulace erotogenních zón rukama, to je nejlepší předehra.

Lehněte si: Zajímavým vylepšením běžné pozice je, že po úvodní poloze vsedě se žena svalí na záda a muž může proniknout hlouběji do ní. Žena může přitom dát nohy jakoby do tureckého sedu a je jedno zda před nebo za muže.

Nejen polibky: I během samotného styku se netřeba bát využít blízkost těl a volné ruce. Doporučuji francouzské polibky a vzájemné hlazení. Při změně pozice, kdy bude žena na zádech, může rukama dráždit svůj klitoris.

Nebojte se pohybů: Poloha je specifická tím, že se při ní dají využít všechny běžné pohyby při milování. Při pozici vsedě je ideálně jemné houpání, pohyby boky nebo vlnění a krouživé pohyby pánve. Při poloze vleže je ideálně klasické přirážení.

Bod G: Výše ​​zmíněnými pohyby a vhodným upravením pozice je možné stimulovat u ženy i bod G na přední straně uvnitř vagíny. Stačí, když si žena sedne na penis trochu více od muže a bude se snažit pohybovat pánví dopředu a dozadu.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější otázky o poloze Lotus

Možná jste zvědaví, zda se dá tato pozice využít i na anální sex nebo je vhodná i na otěhotnění. Nejste sami, takové a také mnoho dalších otázek a dotazů mají i další ženy a další muži. Toto jsou ty, které se nejčastěji vyskytují v diskusích:

Jaký typ orgasmu může žena dosáhnout při této poloze?

Při běžné poloze, kdy muž sedí a partnerka sedí obkročmo na něm, je nejčastějším typem dosaženého orgasmu vaginální orgasmus. Pokud je spojen s drážděním bodu G, může být velmi intenzivní. Pokud si milenci lehnou, může žena dosáhnout i klitorální orgasmus.

Může se pozice Lotus využít i pro anální sex?

Tato otázka je velmi častá, ale moje odpověď bude zamítavá. Jelikož žena sedí na muži, ten nedokáže žádným způsobem dosáhnout penisem až do análního otvoru. Teoreticky to je možné jen při poloze vleže, ale v praxi to nakonec nikdy nefunguje.

Co dělat, když má muž příliš krátký penis na tuto polohu?

Je pravda, že poloha Lotus vsedě je náročná na nároky ohledně penisu. První podmínkou je dostatečně dlouhé udržení ztopoření, druhou zas dostatečná délka penisu. Pokud je pohlavní úd příliš krátký, můžete zkusit ještě pozici Lotus vleže.

Je poloha vhodná i na početí potomka, čili na otěhotnění?

Teoreticky ano, zvláště pokud dojde ke změně pozice ze sedu na leh pochopitelně za předpoklad zachování co nejlepší penetrace. Většina párů ji ale za tímto účelem nevyužívá, protože existují mnohem efektivnější a ověřené alternativy.

Dá se poloha Lotus praktikovat i během těhotenství?

Bohužel ne a to zejména z důvodu, že ať už při pozici vsedě nebo vleže je břicho pod přímou zátěží ženiných nohou i mužova těla. Tato pozice se tak v těhotenství provádí v praxi velmi těžkou a kvůli bezpečnosti ji ani nezkoušejte.

ZKOUŠEJTE RŮZNÉ VYLEPŠENÍ

Mnoho žen i mužů zapomíná při svých otázkách a podnětech ke internetových fórech na to nejdůležitější v sexu a to je kreativita. Pokud se vám zdá, že by mohla být poloha Lotus v něčem lepší, klidně experimentujte a zkuste ji vylepšit v praxi.

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Při poloze Lotus, ale samozřejmě nejen při ní, je velmi důležitým faktorem pro maximální užití si sexuálního vzrušení a dosažení orgasmu kvalitní a dlouhodobě trvající erekce. Pokud máte v této oblasti problém, mám jedno řešení, které pomohlo také mně.

Jde o volně dostupné tabletky založené na rostlinných látkách:

Cílem přípravků je pomocí kombinace přírodních látek působit na zlepšení ztopoření a prodloužení erekce, některé tabletky působí i na oddálení ejakulace

Pokud bychom se podívali na složení přípravků blíž, najdeme zde různé rostlinné afrodisiaka, například Gingko bilobu nebo Ženšen, které jsou i stimulanty nervové soustavy. Na zlepšení prokrvení penisu zas působí aminokyseliny, například L-Lysin a L-Carnitin, které jsou také součástí těchto přípravků. Ovlivňují pozitivně i prodloužení ztopoření.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky jsem zkoušel i já sám a vidím v nich i další výhody:

jednak jsou dostupné bez předpisu či receptu, protože jde o volně prodejné pilulky, takže nemusíte předtím navštívit lékaře
zároveň jsou tyto přípravky dostupné nejen v lékárně, ale ty nejlepší značky si umíte koupit i přes oficiální eshopy jejich výrobců
velkým plusem je komplexní působení a to díky pestrému složení, pilulky pomáhají i na libido a celkově na sexuální vitalitu

Pokud jde o dávkování, některé přípravky se užívají jednorázově vždy před pohlavním stykem, jiné jsou zas založeny pravidelném a každodenním užívání. Společné mají to, že jejich užívání je bezproblémové a výskyt nežádoucích či vedlejších efektů je minimální.

NÁSTUP ÚČINKU A DOBA JEHO TRVÁNÍ

Většina přípravků začíná působit do hodiny od užití tablety, tedy pokud jde o jednorázový typ dávkování. Doba působení je obvykle několik hodin, podle vlastních zkušeností jde zhruba o 3 až 4. U každého muže to je ale individuálně.

Tabletky, které jsem vyzkoušel zkušenosti s nimi

S přípravky na podporu erekce a obzvláště na její prodloužení mám bohaté zkušenosti. V minulosti jsem totiž měl problém s ochabnutím ztopoření po krátké době, také problémy s příliš rychlou ejakulací. Netvrdím, že všechny takové tabletky mi okamžitě pomohli, ale jejich vliv byl výrazně pozitivní.

Je však před koupí sledovat pozorně to, co kupujete. Mnoho přípravků totiž v praxi zaostává za slibovanými účinky a proto je třeba primárně dívat na reference muže, kteří tyto pilulky zkoušeli. Zde jsou například značky, které se mně osvědčily nejlépe:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (25 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *