Poloha svíčka

Poloha svíčka

Poloha svíce nebo svíčka patří mezi velmi známé polohy pro ženy. Důvodem je, že mnoho z nich ji považuje za ideální pro otěhotnění, protože žena je při této poloze otočena hlavo dolů, muž do ní proniká svrchu a tím pádem gravitace usnadňuje spermiím přechod do dělohy a vnitřní části pohlavní soustavy.

Samotná poloha svíčka má přitom i řadu různých modifikací, které by měly ženám usnadnit tuto pozici a umožnit jim zůstat v ní déle. Pravda je totiž taková, že jde o jednu z nejvíce akrobatických sexuálních poloh, které vyžadují hodně tréninku.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Zároveň je ale pro muže tato pozice extrémně vzrušující. Nejen, že má dokonalou kontrolu nad přirážením penisu do vagíny, ale může naplno uplatnit i své živočišné a dominantní pudy. Navíc technicky jde o polohu zezadu, která je vždy velmi vzrušující.

Poloha svíčka: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha svíčky patří mezi technicky náročnější polohy, zejména z pohledu žen. Je ideální jako zpestření sexu, ale příliš populární není. Výjimkou je jedině domněnka, že by měla zlepšit plodnost, takže ji často zkoušejí ženy, které touží otěhotnět.

Poloha svíčka se využívá na pohlavní vaginální styk, hodí se však i pro anální sex

Žena si lehne na záda a nohy zvedne do téměř vertikální polohy do výšky, přičemž muž se postaví nad ni a mírně sehne tak, aby mohl penis vsunout do její pochvy

Úvodem může muž ženu i orálně dráždit v rámci předehry, poloha je využívána i pro početí potomka

Poloha svíce je vhodná spíše jako zajímavost, není určena pro celé milování. Má výhodu v tom, že je už na první pohled netradiční a muž ji umí využít různými způsoby na dráždění partnerky. Některými změnami v poloze lze docílit ještě lepší stimulaci a pokud žena dosáhne orgasmu, bude pro ni velmi intenzivní.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nevýhody, těch je i vzhledem na vzájemnou pozici partnerů několik:

poloha je pro oba fyzicky dost náročná, zejména na výdrž
pro ženu je poloha velmi statická, ani pro muže není nejpohodlnější
absentuje intimita a blízkost mezi partnery
muž může mít kvůli nepřirozenému úhlu problém udržet erekci
sex není obvykle ničím zvláštní, spíše jednobarevný

NÁROKY NA OHEBNOST

Nevím, jestli je to nevýhoda, ale tato poloha určitě klade vyšší nároky na ohebnost a to tak u muže, tak u ženy. Nemám na mysli jen fyzickou kondici, ale už samotná pozice pro ženu není příliš pohodlná. Totéž platí i pro muže, zvláště pokud má udržet delší dobu ztopoření.

Jak a kdy polohu svíčka využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Prostakan forte: ZkušenostiPozice svíčka je výborná na zpestření sexuálních radovánek. Je vhodná zejména uprostřed milování, za jistých okolností i na úvod. Vzhledem k nutnosti mírně akrobatických pohybů, doporučuji ji zkoušet doma. Zkušenější milenci mohou i venku v přírodě.

Zde jsou způsoby, jak si ji můžete vylepšit nebo mírně pozměnit.

Orální předehra: První zlepšení je z pohledu možnosti využití polohy i na úvod. Pokud si muž k ženě klekne a namísto zasunutí penisu ji začne ústy a jazykem dráždit, je poloha svíčky vhodná i pro orální dráždění a předehru k sexu.

Využití i pro anální sex: Vylepšením pozice svíčky je, pokud žena nebude držet nohy vzpřímené, ale zkusí udělat oblouk dopředu. V tom případě nebude už ležet na zádech, ale spíše na krku a hlavě. Takto si však mohou spolu s mužem užít i anální sex.

Svíčka s nůžkami: Zajímavou obměnou může být také změna pozice muže. Ten se nepostaví za ženu, ale kolmo na ni. Znamená to, že ji obkročné a vytvoří spolu něco jako nůžky. Tato pozice je využitelná pro vaginální i pro anální sex.

Klečící muž: Opačnou změnou může být, pokud muž nad ženou nestojí, ale si k ní zezadu klekne. Ta si pak může vyložit nohy na jeho ramena, ať už obkročmo nebo pro lepší pocit tření obě na jedno rameno. Muž si ji pak přitlačí rukama kolem pasu.

Ohnutí nohou v kolenou: Velmi podobné je i další vylepšení polohy, avšak v tomto případě si žena vyloženo nohy na mužovy ramena, ale jejich ohne v kolenou. Muž ji chytí za kotníky nohou, případně za boky. Žena se může zas podpírat rukama o zem.

Nejčastější otázky o poloze svíčka

Poloha svíčka je zajímavá i jinými praktickými možnostmi využití. Nejvíce se vzpomíná její souvislost s plodností, ale to není jediná věc. Nahlédl jsem proto do internetových fór, abych zjistil, které otázky vás zajímají nejvíce:

Opravdu může poloha svíčky více pomoci ženě otěhotnět?

Ačkoli teoreticky to tak opravdu může být a tato poloha je určitě lepší, než polohy opačné, nejvíce se v praxi na otěhotnění používá misionářská poloha. Při každé pozici je však důležitý co nejhlubší průnik do vagíny.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Jaký typ orgasmu se dá při této pozici dosáhnout?

Ženy nejčastěji dosahují při poloze svíčky vaginální orgasmus, ale záleží to i od aktivity muže. Ten má při této pozici volné ruce, takže je může využít i na dráždění a stimulaci klitorisu. Žena tak může dosáhnout i klitorální orgasmus.

Jak při pozici svíčka zlepšit stimulaci bodu G?

Jelikož bod G se nachází na horní stěně vagíny, měl by penis tlačit více právě na tuto oblast. Docílit se toho dá tak, že žena dá pánev níže, muž si k ní klekne zezadu a při přirážení bude tlačit penis více dopředu.

Může si polohu svíčky užít muž i s kratším penisem?

Ano, ovšem pro ně jsou lepší varianty, kde je žena položena níže a ne zcela vzpřímeně. Muž za takových okolností může hlouběji proniknout i s kratším penisem do vagíny, stejně tak má díky tomu možnost většího pohybu při přirážení.

Hrozí při této poloze nějaké zranění?

Pokud jste začátečníci, nejdůležitější je zkoušet tuto pozici v co nejvíce stabilizované poloze. Žena by měla rukama zapírat po bocích o postel či podlahu, muž by ji zas měl pevně držet. Úvodem doporučuji zem a nějakou měkčí deku, bude to stabilnější.

PLODNOST NEZÁVISÍ JEN OD POLOHY

Dovolím si vrátit se ještě jednou k tématu plodnosti, protože na internetových fórech ženy velmi často rozebírají polohu svíčky jako pozici ideální pro plodnost. Ta však závisí primárně od zdraví dělohy a vaječníků u žen a od kvality spermií u mužů.

Jak fungují přípravky na podporu plodnosti a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiKdyž jsme už při té plodnosti a její podpoře, rozhodl jsem se na závěr poukázat ještě na jednu cestu, kromě tedy již zmíněné polohy svíčky, jak ji zlepšit a podpořit. Mám na mysli přípravky ve formě tablet či rozpustných prášků, které jsou pro ženy i pro muže.

Žádný strach, jejich složení je 100% přírodní:

Základem jsou rostlinné látky, minerály a vitamíny, které podporují u mužů hladinu testosteronu a spermatogenezi a u žen zase vytvoření prostředí pro vývoj vajíčka

V obsahu těchto přípravků jsou tedy látky přirozené pro tělo. Mezi účinnými složkami dominují zejména rostlinné extrakty typu Maca, minerály Zinek či Selen a látky typu Kyselina listová, která prospívá na plodnost mužů i žen. Složení a kombinace účinných látek jsou vždy přizpůsobeny podle toho, pro koho jsou tabletky či prášky určené.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Samotné přípravky doporučuji i kvůli dalším výhodám a plusem:

bez ohledu na formu nebo určení pro ženy či muže, jde o volně dostupné přípravky, takže na koupi nepotřebujete předpis či recept od lékaře
velmi dobrý je i poměr ceny a hodnoty, několik z tablet či jiných forem lze koupit i přímo od výrobce přes jeho oficiální eshop
oproti přípravkům se syntetickými účinnými látkami se při těchto produktech vyskytují nežádoucí účinky či vedlejší efekty jen v minimální míře

Velkým plusem je v případě mnoha přípravků širší působení. To vyplývá obvykle z bohatého složení, což se projeví nejen pozitivním vlivem na plodnost, ale například i na libido, sexuální apetit a celkově na pocit sexuální energie a vitality.

NEJEN TABLETKY, ALE I JINÁ OPATŘENÍ

Netvrdím, že výše zmíněné tabletky či jiné přípravky vám mohou jako jediné pomoci zlepšit plodnost. Vždy je to záležitost i životosprávy či jiných faktorů. Takové přípravky ale mají podpůrný charakter a mnoho žen i mužů má s nimi pozitivní zkušenost.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i moje partnerka a naše zkušenosti s nimi

Přejděme nyní od teoretického představení do praxe. Já i moje partnerka jsme za poslední roky vyzkoušeli několik tablet i jiných forem volně dostupných přípravků na podporu lepší plodnosti. Díky tomu, že mají širší pozitivní účinky, využívali jsme je například i na podporu sexuální vitality nebo libida.

Naše zkušenost je jasná: na trhu je mnoho účinných produktů, ale také mnoho neúčinných. Jak je rozeznat? Bohužel, nestačí dívat jen na složení či cenu, nejdůležitější jsou zkušenosti. Ty naše vám nyní předáme v podobě značek, které se osvědčily nejvíce nám:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (30 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *