ProMan Plus: Zkusil jsem zajímavé tablety na testosteron a toto jsou mé zkušenosti

ProMan Plus recenze, slozeni, cena + me zkusenostiPřekročili jste již věk 30 let a vnímáte pokles výkonnosti, vitality, energie a to taky v sexuální oblasti? Je docela pravděpodobné, že je za tím snížená hladina testosteronu. Tento důležitý mužský hormon totiž s přibývajícím věkem v mužském organizmu klesá a to sebou přináší hodně negativních jevů.

V těchto situacích může být řešením přípravek, který se mi dostal do rukou jen nedávno a to ProMan Plus. Ten obsahuje všechny klíčové látky, které přispívají k udržení normální hladiny testosteronu, energie, výkonnosti a výdrže.

Jde o produkt s rostlinným základem, který se vyrábí v Norsku a má přírodní složení. Právě tyto látky, které produkt nabízí, mě zaujali nejvíc a musím říct, že jsem se na užívání tohoto přípravku již předem opravdu hodně těšil.

Doba testování produktu 3 měsíce
Kdy se dostavili první účinky3 - 4 týdny
Bez receptu✅ ano
Zvýšení testosteronu
Více energie a vitality
Zvýšení libida
Vedlejší účinkyžiadne
Věk25+
Diskrétní doručenído 2 pracovních dnů
Alternativa➡️ Stoporex Klasik
Cena599 Kč
Ověřený prodej Oficiálny e-shop

Výrobce a původ

ProMan Plus: Výrobce a původZa značkou ProMan Plus je společnost NaturaMed Pharmaceuticals. Ta vyrábí například i přípravky pro zdravou prostatu, takže není žádným nováčkem v této oblasti. Velkou výhodou je, že společnost pochází z Norska a její výrobky se rovněž v Norsku vyrábějí. To znamená již tradičně vysokou kvalitu složení a účinných látek.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Na našem trhu působí již 10 let a na její produkty jsou obecně velmi pozitivní reference. Samozřejmě, i v případě ProMan Plus se můžete spolehnout na to, že produkt prošel rozsáhlým testováním a má všechny nezbytné povolení na prodej na našem trhu. Z hlediska charakteristiky jde o výživový doplněk s volným prodejem.

Složení a účinné látky

ProMan Plus: Složení a účinné látkyPřípravek ProMan Plus má základ v kombinaci vícerých extraktů z přírodních afrodiziak a rostlin stimulujících libido, které jsou doplněné o několik zajímavých minerálů a vitamínů. Je třeba říct, že již na první pohled je složení speciálně zaměřené na co nejlepší podporu testosteronu a tedy hlavně libida.

Tady jsou všechny důležité účinné látky obsažené v přípravku:

Ženšen: Již víc než 4 tisíc let je v Číně Ženšen využíván na podporu zdraví, energie a vitality. Právě z těchto důvodů ho lze najít také v tomto přípravku, přičemž rostlina mimořádně pomáhá na zvýšení odolnosti vůči fyzickému a mentálnímu stresu. Pomáhá taky stimulovat libido a to prostřednictvím ovlivňování hladiny testosteronu.

Rozchodnice růžová: Tato rostlina je nejspíš pro většinu muže neznáma, nakolik se běžně v přípravcích na potenci a libido nevyskytuje, ale má výborné účinky pro mentální a fyzické zdraví organizmu. Působí proti únavě, poklesu výkonnosti a stresu, stimuluje také nervový systém.

Damiána: Damiána je již známější rostlina v přípravcích určených na podporu potence a libida, především kvůli tomu, že přispívá k vyšší sexuální výkonnosti a podporuje sexuální výdrž. Kromě toho pomáhá lepší regeneraci fyzických a mentálních sil a posilňuje odolnost organizmu.

Pískavice řecké seno: pro kvalitní metabolizmus, ale také pro zlepšení prokrvení kardiovaskulárního oběhu, se v ProMan Plus nachází Pískavice řecké seno ve formě kvalitního extraktu. Tato rostlina působí taky jako fyzické a mentální tonikum, no především má vliv na hormonální hladinu a hladinu cukru v krvi.

Vitamín B3: Tento vitamín se nazývá taky niacin a pomáhá kardiovaskulárnímu i nervovému systému. Jednak zlepšuje cirkulaci krve, a zároveň je prospěšný na fungování žil a taky zlepšuje stav nervové soustavy, co ovlivňuje například zlepšení nálady.

Vitamín B6: Nejen imunitní systém, ale taky nervový systém těží z přítomnosti vitamínu B6 v lidském těle. Je důležitý na výrobu serotoninu a norepinefrinu, které jsou nezbytné pro správné fungování nervové soustavy a mozku, čím se zvyšuje mentální vitalita.

Vitamín B12: Tento vitamín se nachází téměř výhradně v potravinách živočišného původu a je nevyhnutelný pro tvorbu červených krvinek a správné fungování nervového systému. Podílí se taky na metabolizmu aminokyselin a jiných látek v těle.

Vitamín D3: Poslední vitamín obsažen v ProMan Plus je vitamín D3. Zajímavé je, že jeho nedostatek trápí téměř dvě třetiny populace, přičemž jde o vitamín s pozitivním vlivem na mozek, nervový systém a dokonce na dostatečnou hladinu testosteronu u muže.

Hořčík: Magnézium je velmi důležité pro snížení pocitu únavy a vyčerpání organizmu, pomáhá správnému fungování svalstva a pohybové soustavy. Je zároveň důležitým minerálem pro energetický metabolizmus.

Sodík: V přiměřeném množství je tento minerál pro naše tělo velmi důležitý a to hned z vícerých důvodů. Pomáhá zmírnit únavu a zlepšuje činnost mozku, zlepšuje zásobení buněk živinami a podílí se na zvýšení celkové vitality organizmu.

Zinek: Zinek je známý jako minerál příznivě působící na potenci a především na sexuální apetit. Pomáhá totiž udržovat zdravou hladinu testosteronu a přispívá taky k metabolizmu a dostatečnému fungování kognitivních funkcí, čím zabezpečuje mentální vitalitu.

Selen: Tento stopový prvek je důležitý pro správné fungování kardiovaskulárního systému a jde především o významný antioxidant. Podílí se na zpomalení nadměrného stárnutí buněk a zároveň pomáhá správnému metabolizmu a vitalitě.

Výše uvedené účinné látky lze najít v ProMan Plus v tomto množství:

Látka:Množství:
Magnézium187,5 mg
Senovka grécka extrakt 4:1100 mg
Rozchodnica ružová extrakt 10:175 mg
Ženšen extrakt 10:150 mg
Damiána extrakt 10:150 mg
Nórska rybia múčka27 mg
Vitamín B316 mg
Zinok15 mg
Vitamín B64,2 mg
Selén55 μg
Vitamín B122,5 μg
Vitamín D35 μg

SPECIALIZOVANÉ PRO MUŽE

Složení a koncentrace látek v přípravku jsou na míru navržené právě pro muže, patrně dle extraktů z konkrétních rostlin, ale především kvůli vhodně zvolené kombinaci vitamínů, minerálů a stopových prvků. Za toto výrobce rozhodně chválím!

Dávkování a užívání

ProMan Plus: Dávkování a užíváníProMan Plus je určen v první řadě na dlouhodobé užívání. Od toho, zdali budete pravidelně a dlouhodobě užívat přípravek, závisí i míra a intenzita jeho účinků. Dle tohoto pravidla jsou formulované doporučení přímo od výrobce.

Jedna dávka je 1 💊 tableta. Maximální doporučená denní dávka je právě 1 tableta

To, kdy užijete tabletu, je pouze na vás, ale doporučuji, aby to bylo pokaždé ve stejném čase každý den

Tableta se má zapít dostatečným množstvím tekutiny, například vodou nebo ovocnou šťávou. Nedrťte ji, prostě ji spolknete. Já osobně jsem ProMan Plus užíval vždy ráno nalačno. Pokud náhodou zapomenete přípravek užít, neužívejte dvojnásobní dávku, na další den pokračujte v běžném dávkování.

Účinky

ProMan Plus: ÚčinkyI když je ProMan Plus charakterizován jako přípravek, který je primárně určen na zvýšení testosteronu, díky svému složení pomáhá taky v dalších oblastech. Výrobce charakterizuje produkt jako přírodní prostředek na udržení zdravé hladiny testosteronu, výkonnosti, energie a výdrže.

Toto jsou jednotlivé vlivy, které může ProMan Plus mužům nabídnout:

Podpora zdravé hladiny testosteronu

Alfa a omega účinků je podpora hladiny testosteronu. Tento hormon se sice u muže přirozeně produkuje, ale s přibývajícím věkem je jeho hladina stále nižší a nižší. ProMan Plus vám sice nemůže nárazově zvýšit testosteron a již vůbec ne nad zdravou hladinu, ale díky svému složení vám pomůže udržet testosteron právě ve vhodné koncentraci.

➡️ Proč doporučuji ProMan Plus? na základě mých osobních zkušeností a dlouhodobých testů více produktů, tablety ProMan Plus u mě fungovaly

Snížení únavy

Druhým důležitým účinkem je působení proti pocitům únavy a vyčerpání. Pokud máte problémy s fyziologickou nebo mentální únavou, díky velmi komplexnímu a účinnému složení ProMan Plus lze takový stav výrazně omezit. Jeho působení na pohybovou a nervovou soustavu se ukáže v zlepšení fyzické a duševní pohody.

Zvýšení pocitu energie, vitality a výkonnosti

Pokud potřebujete nakopnout a pocítit opravdu viditelné zlepšení výkonnosti a síly, je pro vás ProMan Plus rozhodně dobrou volbou. Ať již jde o minerály, vitaminy nebo extrakty vícerých rostlin v jeho složení, díky synergickým vlivům můžete cítit vyšší vitalitu, více energie a celkově zvýšenou výkonnost a dokonce taky smyslnost.

PODPORA POTENCE A LIBIDA?

Pravděpodobně se při pohledu na účinky ptáte, v čem je skrytá u přípravku ProMan Plus podpora sexuální potence. Ta je v tomto případě projeví prostřednictvím zvýšení hladiny testosteronu, která ovlivňuje sexuální apetit a čím vyšší tento apetit je, tím je vyšší libido a potence.

Nežádoucí účinky

ProMan Plus: Nežádoucí účinkyVelkou výhodou přípravku ProMan Plus je, že má složení založeno právě na rostlinných a bylinných účinných látkách, co je pro lidské tělo maximálně přirozené. Výsledkem je následně, že vedlejší účinky, které jsou typické pro syntetické látky, během užívání přípravku nehrozí. Složení je zcela bezpečné a otestované.

V tomto ohledu se tedy ProMan Plus v ničem neliší od ostatních přírodních produktů a to je jen dobře. Já sám jsem nezaznamenal žádné problémy ani u dlouhodobého užívání a to je patrně pozitivní. Pokud se přece jen vyskytne nějaká alergická reakce na některou z látek, přerušte užívání a poraďte se s lékařem, co dál. Pevně věřím, že nic takové vás nepotká.

Balení a cena

ProMan Plus: Balení a cenaPodobně jak v případě ProstaXinu, co je další přípravek od stejného výrobce, taky v případě ProMan Plus si lze vyžádat první balení zdarma, přičemž zaplatíte jen poštovné. Toto základné balení obsahuje tablety na první měsíc užívání, samozřejmě, pokud dodržíte správné dávkování jedné tablety za jeden den.

Výhodný balíček: První měsíc ZDARMA + dvouměsíční program

  • první balení ProMan Plus je zdarma, platí se pouze za dopravu 49 Kč
  • v případě spokojenosti obdržíte další balení, které vám vydrží 2 měsíce (60 kapslí) za zvýhodněnou cenu 599 Kč Chcem výhodný balík
  • poštovné a balné je zdarma

Kde koupit

Kde koupit ProMan PlusProMan Plus se nedá koupit v lékárně, alespoň tedy já jsem ho ještě v žádné internetové ani běžné nenašel. Koupit se ale dá poměrně snadno přes internet, co je dle mě nejlepší a nejpohodlnější cesta. Pokud se dá, tento způsob objednávky doporučuji u všech přípravků, které jsem recenzoval.

To, že se ProMan Plus nedá koupit v lékárně, bych nevnímal jak nic negativní. Pravdou je, že vícero lidí si na této skutečnosti zakládá a považuje ji za znak kvality, ale tak tomu opravdu není. Stačí si jen vzpomenout na množství nekvalitních přípravků na erekci, které byly nebo ještě jsou na našem trhu.

Nejlepší je proto objednat si ProMan Plus přes eshop oficiálního distributora u nás, konkrétně přes www.promanplus.cz. Tam si můžete objednat přímo balení s vyzkušením zdarma, kde zaplatíte jen poštovné a balné. Navíc, máte záruku, že se jedná o originální přípravek.

PLATÍTE AŽ U PŘEVZETÍ

Velkou výhodou, tedy z pohledu nového zákazníka, který ještě nemá důvěru v tento přípravek, je platba až u převzetí. Balíček vám dojde na adresu, kterou zadáte v objednávce a až při doručení se platí za přípravek.

Online objednávka, doprava a doručení

ProMan Plus: Online objednávka, doprava a doručeníPro ty, co by chtěli vědět, jak probíhá objednání ProMan Plus, jsem připravil krátký popis postupu online objednávky přes internet. Uvidíte, že je to velmi snadné, zabere to jenom pár minut a zvládne to opravdu každý:

Nejdřív si vyberte, jestli chcete jednorázové balení nebo dvojměsíční program

Následně vyplníte vaše údaje včetně adresy doručení

Pak zaškrtnete, že souhlasíte s podmínkami

Po poslední kontrole objednávky stlačte tlačítko Objednat

Pokud jste si vybrali zkoušku zdarma, na úvod vám dojde 30 tabletové balení, kde nezaplatíte za samotný přípravek, ale jenom poštovné a balné. To je dohromady 49 Kč. Přípravek vám dojde přímo domů prostřednictvím pošty, ale nemusíte se bát, je to v diskrétním balení.

Dle vyjádření výrobce vám dojde balíček nejpozději do 10 dnů, mě ale došel o hodně dřív, již po třech dnech. Další balení vám dojde automaticky, přičemž nemusíte platit hned, ale prostřednictvím složenky až do 14 dnů. Další doručení ale můžete kdykoliv a bezplatně ukončit, k ničemu se nemusíte zavázat.

vyhodne baleniMOŽNOST VRÁCENÍ ZÁSILKY

Pokud se rozhodnete balíček vrátit, můžete tak udělat v případě, že ho neotevřete a nezačnete tablety užívat. Samotné zasílání dalších balíčků lze kdykoliv změnit nebo zrušit.

Nejčastější otázky

ProMan Plus: Nejčastější otázkyPojďme se teď podívat na nejčastější otázky, které muže v souvislosti s ProMan Plus trápí. Nejsou to jen technické informace o složení nebo dávkování, ale taky některé praktické dotazy. Navštívil jsem několik webových stránek a snažil jsem se shrnout všechno, co vás nejvíc zajímá. Tady je výsledek:

Složení přípravku je docela hojné, ale je taky dostatečně silné?

Tady je třeba říct objektivně, že vzhledem na hodně pestré složení až 12 účinných látek musí logicky platit, že určitých látek bude v tabletách ProMan Plus prostě méně. Osobně si myslím, že některé koncentrace nebyly zvolené vhodně a to má za následek delší dobu, dokdy se projeví první účinky. To je dle mě poněkud škoda a nevyužitý potenciál.

Jak dlouho je třeba přípravek užívat a kdy se objeví první výsledky?

Já sám jsem užíval ProMan Plus dohromady 4 měsíce. První účinky jsem spatřil zhruba po měsíci, co byla již dostatečně dlouhá doba a chtěl jsem to dokonce skončit. Pak se to ale naštěstí zlepšovalo, což je pozitivní. Osobně si myslím, že 4 měsíce jsou optimální doba na užívání, pak bych doporučoval dát si menší pauzu.

Pomůže mi k lepším účinkům častější užívání?

Musím říct, že ne, i když jsem na některých diskusních fórech našel taky zkušenosti mužů, kteří mluvili o nadměrném užívání jako o možnosti, jak dosáhnout lepší výsledky a o hodně dřív. Nejsem ale zastánce takového řešení a spíše si myslím, že takové „nad“ užívání vám nepomůže, spíše může způsobit nějaké nežádoucí účinky.

Někteří muži si stěžovali na vysokou cenu. Jak to je ve srovnání s konkurencí?

ProMan Plus není ten typ přípravku, který by se u nás vyskytoval v nějakém velmi velkém počtu. Příliš velkou konkurenci nemá a tomu zodpovídá taky cena. Dle mě není tato cena vysoká, především ne u dvojměsíčního balení. Musím také dodat, že jsem spatřil již levnější přípravky, ale jejich složení ani účinky nebyly na takové úrovni.

Jak funguje zasílání ve věrnostním programu?

Pokud se rozhodnete pro dlouhodobé užívání, je věrnostní program cenově nejvýhodnější možnost. Každé dva měsíce vám dojde zvýhodněný balíček v akciové ceně, přičemž z programu se lze kdykoliv odhlásit nebo změnit datum doručování, případně si dát přestávku a zásilky přerušit.

Zkušenosti

ProMan Plus: ZkušenostiCo říkají na užívání ProMan Plus jiní muži? Setkal jsem se se dvěma typy reakcí a hodnocení. První typ je až prohnaně pozitivní reference a chválení všech účinků do nebes, případně zcela opačné hodnocení. Dle mě nejde o skutečný odraz zkušeností ale jen o skrytou reklamu nebo antireklamu.

Druhým typem hodnocení jsou střízlivější konstatování výhod a nevýhod. Muži jsou sice spokojeni s účinností na libido a vitalitu, ale problémem je intenzita účinků a rychlost jejich nástupu. Trvá poměrně dlouhou dobu, obvykle 3 až 4 týdny, dokud se dostaví viditelné účinky a u každého muže jsou v jiné intenzitě a šířce.

Nestabilita účinků ale není tak velká, jak u většiny podobných přípravků, spíše bych hodnotil účinnost dle reakcí a zkušeností mužů jako nadprůměrnou. Pozitivem je absence nežádoucích účinků během dlouhodobého užívání. Někteří muži si stěžovali na vyšší cenu, ale takových reakci nebylo příliš mnoho.

NEJDE O NÁHRADU ODBORNÉ LÉČBY

Upozorňuji, že ProMan Plus nelze vnímat jako náhradu odborné léčby. Pokud máte vážné hormonální problémy nebo problémy s nervovou soustavou nebo jinými oblastmi, kde mohou být účinky přípravku viditelné, měli byste svůj stav konzultovat s lékařem.

Vlastní zkušenost

ProMan Plus: Vlastní zkušenostMá vlastní zkušenost s užíváním trvala opravdu nezvykle dlouho, nepamatuji si, kdy jsem naposled nějaký přípravek testoval až 4 měsíce. Pravdou je, že si to vynutily okolnosti, první účinky jsem totiž zaznamenal téměř až po měsíci.

Musím ale říct, že odkdy se začaly objevovat, byl jsem již jen a jen spokojen. Nevím, jestli je to tím, že já osobně jsem v době užívání neměl až také problémy s únavou, nedostatkem energie nebo s nízkým libidem, ale dle mě je účinnost přípravku pozoruhodně dobrá.

Navíc, kromě zlepšení libida, vitality a pocitu energie, pocítil jsem jako kdyby zlepšení fungování celého těla a zlepšení fyzické kondice. Měl jsem pocit, že dokážu snášet víc fyzické a mentální zátěže, přičemž tento účinek se projevil nejvíc v druhé polovině období, během kterého jsem ProMan Plus užíval.

Výsledek vlastního testování

ProMan Plus: Výsledek vlastního testováníProMan Plus já osobně dle vlastní zkušenosti považuji za velice schopný produkt na zvýšení testosteronu, a taky výkonnosti a vitality. Musím ale zohlednit nejen klady, ale i zápory a nevýhody. Navíc, to, že přípravek funguje, ovšem neznamená, že funguje bezchybně a nedá se mu nic vytknout.

ProMan Plus dle školského známkování ode mě dostane známku 1 mínus


Jednotka je za účinnost a za kvalitní složení, které se víceméně v praxi projevuje. Na druhou stranu, účinky by mohly být stabilnější a především by se mohly dostavit dřív. V tomto vidím poměrně velké mínus, které jsem zohlednil u známkování ProMan Plus.

Souhrnné hodnocení je rozhodně pozitivní a mé vlastní testování, které trvalo dlouhé měsíce, přineslo u mě to, co jsem očekával. Pochopitelně, u každého muže to může být jiné, jde o přípravek s přírodními účinnými látkami, kde je to typické.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné zhodnocení je tedy spíše pozitivní. ProMan Plus sice nepatří mezi typické přípravky určené na komplexní podporu potence a sexuálního zdraví, ale pro muže je rozhodně velice dobrým pomocníkem k získání vyššího libida, vyšší sexuální energie a celkově vitality.

Zkušenosti jiných mužů, tak jako i má vlastní zkušenost, mě opravňují ProMan Plus doporučit na užívání, ale je třeba pamatovat na to, že na projevení viditelných výsledků je nezbytné dlouhodobější užívání. Mě se osvědčila 4-měsíční procedura a následní přestávka na dva měsíce.

Přípravek má navíc tyto 4 důležité výhody:

díky rostlinnému charakteru se nemusíte bát vedlejších účinků

z toho samého důvodu ho můžete koupit bez předpisu

dlouhodobé užívání je bezproblémové a snadné

účinky se sice projeví po delším užívání, ale taky déle vytrvají

Velkým plusem je cena v případě, že se rozhodnete pro dvojměsíční balení. Jinak by se daly představit i o něco lepší podmínky. Jako dobrou marketingovou taktiku hodnotím první balíček zdarma, dle mě to může přesvědčit mnoho nerozhodných mužů. Domnívám se však, že kdo si pročte hodnocení a recenze, ten bude vědět, že jde o kvalitní produkt.

Doporučuji: s výhodným balíkem ušetříte až 30% s dopravou zadarmo

Na závěr si dovolím ještě jedno upozornění a to, že ProMan Plus patří z hlediska složení a účinků mezi originální a unikátní produkty na našem trhu. Je jen velmi málo přípravků, které mu mohou konkurovat, no ani zdaleka nemají takové výsledky, jak právě tyto tablety. To je dle mě skvělá reklama pro výrobce a taky značku.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
3.8/5 - (21 votes)

2 comments

  1. ProMan plus uzivam asi tri tydny, pocituji zlepseni vykonnosti, k tomu uzivam kotvicnik, zajimalo by mne jestli je to spravna volba ?

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *