Sexuální hry v posteli

Sexuální hry v posteli

Chcete si ozvláštnit sexuální život v ložnici či i mimo ni? Zbavit se nudy, stereotypu a fádnosti vám pomohou sexuální hry v posteli. Může jít o něco jednodušší, například použití šátky a ledu, ale také o složitější hry, například s různými maskami nebo erotickými hračkami. Záleží jen na tom, jakou bujnou máte fantazii a jaké praktiky preferujete.

Některé erotické hry v posteli jsou založeny i na známých sexuálních praktikách, například hry se spoutávání partnera vycházejí částečně z praktik typu Bondage. Jiné hry, například se šátkem na zahalení zraku, vycházejí z pozice vztahu dominant-submisivní.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Na druhou stranu, vůbec nemusí jít o nějaké složité hry, většina z nich má výhodu v tom, že si bohatě vystačíte jen s tím, co máte doma. Nejdůležitější je nenechat se spoutat žádnými konvencemi a užít si jakýkoliv nápad či hru tak, jak chcete a bez nějakých zábran.

Co jsou sexuální hry a jaký mají význam

Pod pojmem sexuální hra se myslí jakákoli hra určená na zpestření erotického zážitku před, během nebo po milování. Nemusí jít ani přímo o nějakou hru spojenou s pohlavním stykem, přestože je pravda, že dříve či později to bude lákat asi každého.

Sexuální, někdy nazývané také milostné hry, mají za cíl přinést zpestření do vztahu a většinou jsou založeny na přímém či nepřímém erotickém dráždění

Významem sexuálních her obvykle bývá zapojit do milování nebo erotické stimulace všechny smysly a odhalit nové erotogenní zóny na těle

Plusem těchto her je rozvíjení fantazie, tvořivosti a představivosti i v sexu

Sexuální hry mají navíc jednu podstatnou výhodu a to tu, že podporují sexuální napětí a pomáhají budovat vzrušení. Tím pádem pozitivně ovlivňují i ​​na větší chuť na sex, nebo pokud chcete, jinak řečeno libido. Dokáží vrátit do vztahu zapomenutou jiskru a postupně mohou pozitivně nabudit partnera i partnerku ke změnám v dalších oblastech života.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Milostné a erotické hry mají zároveň širší vliv na kvalitu sexuálního života:

nejen, že zvyšují chuť na sex, ale mohou zlepšit intenzitu sexuálního styku a jeho pravidelnost, což pozitivně ovlivňuje i na funkčnost erekce nebo zvlhčení pochvy
více hry se mohou provádět i v méně tradičních sexuálních polohách, takže se zbavíte rutiny a vyzkoušíte si nové sexuální pozice využitelné potom i při sexu
pokud jste dosud neviděli důvod k použití různých erotických a sexuálních pomůcek, tak právě milostné hry vám ukáží všechny možnosti takových hraček

MILOSTNÉ HRY PRO ROMANTIKY I PRO TY S VÁŠNÍ

Dobrou zprávou je, že existuje tak velké množství erotických her, že si na své přijdou všechny typy milenců. Nezáleží na tom, zda si více užíváte romantiku a pomalé pohyby, nebo naopak vás vědí rozpálit vášnivé praktiky, vždy se dá najít dostatek nápadů pro každého.

Nejčastěji sexuální hry v posteli a do ložnice

Přejděme nyní od teorie do praxe, konkrétně k nápadům a příkladem na ty nejzajímavější a nejčastěji erotické hry. Některé jsou založeny na správné zvolených dotecích, k jiným bude třeba i nějaké pomůcky. Možná budete opravdu velmi překvapeni, co všechno se dá vymyslet.

Pokud si chcete oživit své hry v posteli a ložnici, vyzkoušet můžete následující nápady:

Erotické Activity: První hra může být ještě na první pohled nevinná a vystačíte si jen se svým tělem. Stačí, když partnerovi budete opisovat slovně nebo názorně, kde by se vám měl začít věnovat. Vymýšlet můžete opravdu netradiční popisy, nemusíte znázorňovat pouze tělo, ale například i sexuální polohu nebo techniku ​​či praktiku, kterou by měl použít.

Slepá baba: Na první pohled otřepaná hra, ale stačí si ji trochu ozvláštnit. Nejprve partnerovi zavažte oči šátkem a nechte ho, aby si lehl. Nyní mohou přijít různé překvapení, nejen v podobě letmých dotyků nebo polibků, ale i v použití různých pomůcek. Doporučuji také vyzkoušet reakce na chlad a teplo, například kostky ledu, šlehačku nebo horkou čokoládu.

Striptýz: Osvědčenou a stále velmi účinnou hrou do ložnice i postele je striptýz. Nemluvím však jen o něčem amatérském, nacvičte si to, zvolte vhodnou hudbu a když bude partner v posteli, můžete ho před spaním překvapit. Muži by měli zapracovat zejména na choreografii, ženám doporučuji využít praktiku zvanou Lap Dance neboli tanec zadkem nad rozkrokem.

Milostný Twister: Další zajímavou obměnou klasické hry Twister je milostná forma této hry. Princip hry zůstává nezměněn, avšak vy můžete ztížit partnerovi situaci tím, že ho budete rozptylovat, například líbáním, lízáním nebo lechtání. On vám to pak může vrátit. Pozor na úrazy, pokud to přežijete bez újmy, můžete hru zakončit sexem.

Malování na tělo: K potravinám se ještě vrátíme a to ve hře podobné malování. Nebudete však malovat barvami, ale právě potravinami. Horká čokoláda, čokoládový toping, šlehačka, zmrzlina, zkrátka, všechno, co je tekuté, ale ne příliš lepkavé a víte to bez problému sníst. Tato hra s sebou přináší postupné budování vzrušení a napětí.

Kamenná tvář: Cílem této sexuální hry je, aby partner zachoval kamennou tvář. Máte možnost ho dráždit, hladit, dotýkat se ho a líbat po celém těle, nesmíte však použít žádnou erotickou praktiku směřující přímo na penis či vagínu. Pokud do určitého časového limitu zachová kamennou tvář, může přijít cesta přímo k orgasmu. Pokud ne, střídáte se.

Roleyplay: Tato hra je ideální na představivost a nemusí se hrát jen v ložnici. Jak předehru si můžete zvolit například hru na první rande a půjdete s partnerem někam ven, kde ho budete svádět pohledem. Přímo v posteli pak použít masku a kostým, ženy si mohou koupit i erotickou spodní prádlo. Muži si zas mohou vychutnat hru na opraváře v domácnosti.

Vyvrcholení bez rukou: Jak předposlední tip na ozvláštnění už přímo milování hru jsme si nechali sexuální hru, kde platí jediné pravidlo: nesmíte použít ruce. Cílem hry je přivézt partnera k orgasmu, ale bez toho, abyste se ho při tom dotkly. Pokud se vám to podaří, můžete si úlohy vyměnit. Tato hra je ideální na poznání netradičních a méně používaných poloh.

Oddalování orgasmu: Na závěr jsem si nechal to nejlepší a to hru s oddalováním a kontrolou orgasmu. Můžete ji hrát současně, nebo se střídat. Cílem hry je, aby partnera rukama, ústy či nějakou erotickou pomůckou dráždily a zvyšovaly vzrušení, ale vždy před orgasmem musíte přestat. Kdo vyhraje, ten získá jako vítězný bonus druhý orgasmus.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Nejčastější dotazy o sexuálních hrách v posteli

Téma erotických a milostných her je velmi přitažlivá a to se odráží i na zájmu mužů a žen na různých internetových fórech a v diskusích. Mezi množství dotazů a otázek jsem se rozhodl vybrat ty nejvíce kladené a nejzajímavější, na které nyní odpovím:

Mohou sexuální hry pomoci i na problémový partnerský vztah?

Obávám se, že ve většině případů ne. Nemluvím o nějakém sexu na usmířenou nebo něčem podobném, ale erotické hry do ložnice jsou určeny pro zpestření fungujícího vztahu, nikoli na opravu nefunkčních. Jakékoli problémy se mohou ještě zhoršit.

Jaké praktiky bývají během milostných her nejvíce využívány?

Nejčastěji jde o různé doteky a s tím spojené prvky masáže, případně o využití úst a jazyka na dráždění erotogenních zón. Pokud však vyzkoušíte nějaké tvrdší erotické hry, půjde primárně o nepřímou sexuální stimulaci a povzbuzení vášně přes sexuální pomůcky.

Co dělat, pokud chce jeden partner osvěžit sex přibráním dalšího muže či ženy?

V tomto případě je třeba souhlasu obou partnerů, nepodceňujte to. Je třeba si vždy zvážit plusy a minusy sexuálního vztahu v trojici. Doporučuji to nejdříve jen vyzkoušet a zhodnotit, zda to má pozitivní přínos. Nezapomínejte, že to může přinést i vážné narušení vztahu.

Je pro sexuální hry důležité využít nějaké nové pozice?

Ne vždy, ale já osobně to doporučuji, nakolik si díky tomu můžete vyzkoušet v posteli něco nového. Pokud zjistíte během milostné hry, že se vám nějaká poloha opravdu líbí, můžete se hned vrhnout „do akce“. Mnoho her se ale dá samozřejmě dělat i v běžných polohách.

Mohu překvapit partnera nějakou hrou a předem mu o tom neříct?

Samozřejmě, ale v takovém případě je třeba, abyste vy byli nejen iniciátor hry, ale i její dominantní článek. Partner by měl být jen pasivní příjemce, maximálně se tak může zapojit jen velmi jemně. Můžete mu ukázat, co se vám líbí a příště vás možná překvapí on.

NEJEN PRO MLADÉ, ALE V KAŽDÉM VĚKU

Výhodou více zmíněných erotických her je, že nevyžadují ani příliš mnoho akrobatických poloh či pohybů a nejsou ani příliš fyzicky náročné. Díky tomu se mohou takové milostné a sexuální hry v posteli zahrát milenci každého věku, nejen ti mladší.

Jak zlepšit a podpořit erekci

Prostakan forte: ZkušenostiJedním z nejdůležitějších faktorů pro zakončení jakékoli erotické hry milováním je zdravá erekce u muže. To znamená tak dostatečné ztopoření neboli tvrdou erekci, jakož i dostatečnou výdrž ztopoření. Mnoho mužů s tím může mít právě po erotické hře problém.

Jako takové erekci pomoci? Velmi jednoduše, já mám vyzkoušené tato opatření:

v první řadě je třeba omezit špatné faktory v oblasti životosprávy, zejména kouření, nadměrné pití alkoholu a konzumaci nezdravých potravin s obsahem tuku a soli
zároveň s tím je třeba se zaměřit na faktory, které odpovídají za celkovou sexuální vitalitu, čili méně stresu a naopak více odpočinku a dostatek spánku
přímo erekci můžete podpořit i potravinami, například koření, zelenina, ryby a ořechy mají obecně podpůrné a pozitivní účinky na lepší prokrvení penisu
jednorázově je možné zlepšit erekci pomocí vakuových pomůcek, například vakuové pumpy na penis radikálně zlepšují prokrvení penisu, i když jen dočasně
mně osobně se osvědčily i přírodní afrodisiaka, kam patří například španělské mušky nebo rostliny typu Maca, koupit se dají různě afrodiziakální čaje

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Právě zmíněné přírodní afrodisiaka, které jsou asi nejlepší přirozené stimulanty lepší erekce, jsou základem složek speciálních tablet určených pro muže na podporu lepší erekce. Přestože jsem byl nejprve skeptický, rozhodl jsem se je vyzkoušet.

Výsledek mě příjemně překvapil, stejně jako jejich složení:

Účinné látky těchto tablet skládají nejčastěji z rostlinných extraktů spadajících mezi přírodní afrodisiaka a jsou doplněny o aminokyseliny, vitamíny nebo minerály

Rostlinné extrakty jsou v tabletkách určeny na zlepšení libida a tedy i erekce, jde například o výtažky bylin typu Maca nebo Gingko biloba, která zlepšují celkovou sexuální vitalitu. Na přímou podporu rozšíření cév a prokrvení penisu jsou tu aminokyseliny, zejména L-Arginin. Pro doplnění účinku jsou v tabletách i další složky, například extrakt z Chilli.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Co se týče charakteristik, tabletky jsou populární zejména proto, že:

jejich působení je přirozené díky přírodnímu složení, takže se nemusíte obávat o nějaké vážnější vedlejší účinky typu zarudnutí obličeje
mají mnohem širší pole působnosti, jak jen na erekci, díky obsahu přírodních afrodiziak podporují u mužů i chuť na sex a libido
můžete je užívat bez receptu, přičemž nemusíte spoléhat pouze na koupi v lékárně, ale několik značek má i vlastní oficiální internetové obchody

Na výběr máte přípravky, kde je možné užívání jednorázově jen přímo před pohlavním stykem, ale i takové, kde je dávkování pravidelné a každý den. Bez ohledu na to, které si vyberete, doporučuji držet se doporučení od výrobce a nepřekročit maximální denní dávku.

ÚČINKY PŘIJDOU, CHCE TO LEN ČAS

Tyto pilulky mají sice opravdu zajímavý potenciál, ale nečekejte, že ho naplníte okamžitě a výsledky přijdou doslova ze dne na den. Chce to čas, protože přírodní účinné látky se musí dostat do těla, dosáhnout určitou hladinu a až potom mohou pomoci a účinkovat na erekci.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Z mého mužského pohledu je kvalitní erekce alfa a omega úspěchu v posteli a také proto jsem tomuto cíli v nedávné minulosti podřídil mnoho energie a času. Zkusil jsem desítky tablet různých značek, některé fungovaly lépe, jiné hůře. Po dlouhých měsících a střídání mnoha značek se mi však podařilo nalézt efektivní přípravky.

Vím tedy, že nejvíce záleží na kvalitním složení a koncentraci účinných látek, ne na nízké ceně. Velkou roli při rozhodování by měly hrát i reference z praxe od mužů, co dané značky užívali. Proto jsem se rozhodl podělit se svými zkušenostmi:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.5/5 - (35 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *