Průměrná délka sexu

Průměrná délka sexu

Délka sexuálního styku je téma, které je tak trochu ošemetná. Optimální délka sexu je v případě každého člověka jiná, takže dokud jedna dvojice si musí sex vychutnávat i několik desítek minut, někomu jinému může stačit i jednoduchá rychlovka. Nejlepší je, pokud doba milování vyhovuje oběma partnerům a zároveň oba dosáhnou kvalitní orgasmus.

Právě s tím, společně s intenzivním sexuálním vzrušením, má průměrná délka sexu největší vliv. To je také důvod, proč jsem se začal tímto tématem více zabývat a zjistil jsem, že mnoho mužů i žen má prostě sex příliš krátký na to, aby si ho mohli naplno užít.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Pochopitelně netvrdím, že čím delší je sex, tím lépe. Na druhou stranu, vše si žádá čas a to platí zejména v případě ženského orgasmu. Pokud vás zajímá průměrná délka sexuálního styku, ale i to, jaké faktory na délku milování ovlivňují a jak si sex prodloužit, čtěte dále.

Jaká je průměrná délka sexu a jaký má význam

Délka sexu souvisí v první řadě s osobní preferencí partnerů ohledně způsobu sexuální stimulace a s praktikami, které nejčastěji používají. Zadruhé závisí sex na tom, zda se pár věnuje dlouhé předehře, nebo zda jde o jednoduchou příležitostnou rychlovku.

Průměrná délka pohlavního styku se u nás pohybuje od 5 do 7 minut, přičemž obvykle platí, že nejkratší dobu sexu mají páry v nízkém a vysokém věku

Pokud jde o ideální délku sexu, představy většiny mužů a žen se od reality trochu liší, jako ideální trvání milování si většina lidí volí interval od 7 do 13 minut

Délka sexu nemá většinou nic společného s mužským orgasmem, při ženském je to ale jinak

Přestože se mnoho mužů uspokojí se sexem na pár minut, platí, že ženám takový rychlý sex opravdu nemůže ani fyziologicky stačit. Mělo by proto platit, že ačkoli nebudete sex uměle prodlužovat, bude dostatečně dlouhý tak, aby si žena mohla vychutnat předehru, dostatečně dlouho i intenzivně vzrušení a aby mohla mít orgasmus přesně podle svých představ.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud bych vychází z mé zkušenosti, doporučoval bych takový průběh:

předehra by měla trvat určitě alespoň několik minut, minimálně 3 až 5 minut potřebuje žena, aby se dokázala vzrušit natolik, že může dojít k pohlavnímu styku
samotný sex by měl včetně střídání poloh trvat alespoň 6 až 9 minut, doporučuji nestřídat více, než tři polohy, čím více společných dotyků, tím lépe
na závěr je nejlepší zůstat už jen v jedné poloze, ideálně tak, aby mohl muž stimulovat u ženy například klitoris a aby se ho i ona mohla dotýkat na těle

NEJSOU TO ZÁVODY, ALE ANI MARATÓN

Nejdůležitější je, aby muži ani ženy nebrali délku pohlavního styku jako nějaké číslo pro srovnání a nesnažili se ho nějakým způsobem brát jako limit. Sex by nikdy neměl být o tom, abyste to měli co nejdříve za sebou, ale běžně erekce také netrvá déle než 15 minut.

Co ovlivňuje délku sexu

Podobně, jakož i kniha má svůj úvod, jádro a závěr, měl by být sex tak dlouhý, abyste stihli všechno. Je tu však několik faktorů, okolností a příčin, které mohou délku sexu nepřirozeně zkrátit, případně naopak způsobit jeho prodloužení tak, že možná vůbec nepřijde k orgasmu.

Zde jsou věci, které délku sexuálního styku ovlivňují nejvíce:

Libido: Pojem libido znamená chuť na sex a sexuální apetit. Jde o faktor, který je přítomen u obou pohlaví a platí, že příliš malé i velké libido zkracují délku sexu. Ideální je udržovat ho v normě a to i životosprávou.

Kvalita erekce: Tvrdost ztopoření a i schopnost jeho udržení, což se nazývá také kvalita erekce, jsou sice typicky mužským faktorem, ale ovlivňují i ​​ženu. Pokud není erekce zdravá a dostatečně dlouhá, významně to zkracuje dobu styku.

Fyzická kondice: Zapomínat bychom neměli ani na fyzickou kondici. Sex je totiž specifickým druhem cvičení a pokud nebudete mít dostatek sil ve svalech nebo při dýchání, limituje vás to. Čím je kondice lepší, tím déle se vydržíte milovat.

Onemocnění pohlavní soustavy: U mužů mohou být záněty žaludu nebo krátká uzdička důvodem předčasné ejakulace, která významně zkracuje sex. U žen zas na to ovlivňují gynekologické infekce a nedostatečné zvlhčení pochvy.

Střídání poloh a praktik: Posledním důležitým faktorem ovlivňujícím délku sexu je střídání poloh a používání různých praktik. Platí, že čím je sex zajímavější a využívá více možností, včetně sexuálních pomůcek, tím je delší.

Nejčastější otázky o délce sexu

Byl sex příliš krátký nebo naopak příliš dlouhý? Mohla mít doba milování souvislost s tím, že muž či žena dosáhly nebo nedosáhly orgasmus? Téma délky pohlavního styku poutá pozornost na více internetových fórech a v diskusích. Zde jsou nejvíce kladené otázky:

Ve filmech pro dospělé trvá sex někdy i půl hodinu. Je to reálné?

Pro extra zkušené muže a ženy možná i ano, ale až půl hodinu sexovat vyžaduje opravdu extrémní kondici a bez nějakých podpůrných přípravků to půjde asi těžko. Neberte si proto příklad z toho, kolik trvají filmy pro dospělé, jde zkrátka o herecký výkon.

Jak dlouhá je doba, která se u muže pokládá za předčasnou ejakulaci?

Nejčastěji je to doba do 1 až 2 minut, některé zdroje uvádějí jako příliš rychlou ejakulaci i tu, která přijde do 3 minut od začátku sexuální stimulace. Pokud se vám přihodí takto rychlé vyvrcholení pravidelně, měli byste už uvažovat o tom, že to začnete nějak řešit.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Může častá masturbace způsobit prodloužení pohlavního styku?

Zatímco u mužů jednoznačně ano, u žen se nedá říct obecná odpověď. Ukazuje se však, že pokud muž příliš často masturbuje, postupně se prodlužuje čas do ejakulace, nakolik si trénuje i vzrušivost. U žen k tomu efektu většinou nepřichází, je to ale individuální.

Jaký vliv na délku pohlavního styku má vyšší věk?

Platí, že čím vyšší je věk partnerů, tím kratší sex trvá, zejména v důsledku horší fyzické kondice. Zároveň je třeba zmínit druhou stranu mince, že u mužů různé kardiovaskulární problémy prodlužují i ​​dobu do začátku sexu. Je to hlavně kvůli horšímu nástupu erekce.

Je lepší mít kratší sex více často nebo delší sex jen občasně?

To záleží vždy na individuální preference partnerů. Sex kratší než 5 minut například ženě neumožňuje dosáhnout optimální vzrušení, takže i když bude častější, sexuální život to nezlepší. Jistá pravidelnost ale musí být, takže ani příliš málo delšího sexu není řešení.

VLIV DOBY VZTAHU NA MILOSTNÝ ŽIVOT

Velký vliv na průměrnou délku sexu má i doba vztahu. Páry, které jsou spolu příliš krátce, mají sex vícekrát, ale je kratší. Naopak ty páry, které mají spolu vztah už několik let, mají sex nepoměrně delší, zkoušejí více praktik či poloh a snaží se styk více vychutnat.

Jak zlepšit a podpořit délku erekce a sexu

Pokud chce muž prodloužit své milování s partnerkou, měl by se zaměřit na dvě věci. První je kreativita a využití fantazie při výběru poloh či sexuálních praktik. Druhá věc je o něco náročnější a to prodloužení erekce a doby do ejakulace. Obojí se dá řešit.

V druhé oblasti mám já sám poměrně dost zkušeností a rád se o ně podělím:

na podporu prokrvení penisu třeba začít dívat i optikou životosprávy, takže kouření, alkohol, mastná jídla, přesolené jídla a sladkosti by měly být tabu
pokud jde o problém s nestabilitou erekce, nezapomínejte ani na psychologické faktory, například stres, nervozita či únava jsou velké negativa
v případě, že máte problém s příliš rychlou ejakulací, zkuste na úvod sexu pohár vína, případně masturbaci s vyvrcholením, měli byste pak vydržet déle
pohyb je základ pro dostatečnou fyzickou kondici v posteli, stejně tak pomáhá v boji proti nadváze, což je další negativní faktor
příroda sama dává také k dispozici dostatek prostředků, například různé afrodisiakální rostliny prodlužující erekci nebo oddalující ejakulaci

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Pokud mluvíme o využití síly přírody i na prodloužení sexu, pak bych se rád s vámi podělil o svou zkušenost se speciálními tabletkami na prodloužení erekce. Působí jednak na zlepšení a prodloužení samotného ztopoření, ale zároveň i na oddálení ejakulace.

Nejde o žádné placebo naopak složení je velmi zajímavé:

Základem je podpora prokrvení a dlouhodobějšího udržení krve v penisu pomocí aminokyselin a přírodních afrodisiak, sekundují jim látky působící i na vzrušení

Přípravky působí na obě již dříve zmíněné oblasti. Kombinace přírodních afrodiziak typu Maca s aminokyselinami jako L-Citrulin zlepšuje prokrvení penisu, takže pevná erekce trvá delší dobu a prodlužuje se tak i sex. V druhé oblasti mají svůj podíl zas rostlinné extrakty typu Ostropestřec mariánský nebo Všehoj asijský, které zklidňují nervovou soustavu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Navíc kromě přírodního složení mají tabletky i tyto tři výhody:

tabletky mají širší působení, alespoň v případě většiny značek, takže kromě vlivu na ztopoření mohou pomáhat i na vyšší libido
velkou výhodou je také možnost dlouhodobého užívání a to bez nějakých vážnějších problémových účinků nebo vedlejších efektů
tabletky si víte koupit bez předpisu, protože jde o volně dostupné a volně prodejné přípravky, nepotřebujete k tomu ani lékařské vyšetření

Právě pokud jde o koupi, mají tyto přípravky v záloze velmi silný trumf. Kromě toho, že jejich víte koupit osobně v lékárně, ty nejlepší značky už mají i oficiální eshopy, takže si je umíte objednat přímo z pohodlí domova.

SNAŽTE SE I V TECHNICE MILOVÁNÍ

Samotné přípravky sice mohou zlepšit erekci a oddálit vyvrcholení, ale nesmíme zapomenout ani na to, že všechno máte v rukou stále jen vy. Snažte se, aby sex nebyl nezáživný nebo bez fantazie, zkoušejte různé zajímavé polohy či sexuální hry a uvidíte, že čas se prodlouží.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Přejděme nyní do praxe, protože já sám mám dostatek zkušeností s kategorií přípravků zmíněných výše. V minulosti jsem totiž řešil i problémy s nedostatečně dlouhou erekcí a také trochu rychlou ejakulací. Zkoušel jsem různé způsoby řešení, ale právě tabletky se mi osvědčily nejvíce a to z několika důvodů.

Jednoduchost užívání, komplexní účinek a dlouhodobější efekt, to byly atributy, které mě přesvědčily. Neplatilo to ale bohužel při všech značkách, některé byly v praxi dost slabé. Pokud se chcete inspirovat, zde jsou přípravky, se kterými jsem byl naopak velmi spokojen:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (31 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *