Erectan: Recenze na tablety, které nabízejí mnoho účinků. Jaká je realita?

Erectan recenze + slozeni, ucinky, cena a kde koupitJednou z poměrně známých značek přípravků speciálně určených pro muže je také značka Erectan. Oproti mnohým konkurenčním přípravkům podobného typu se snaží odlišit především kvalitnějším složením a to jak s ohledem na sílu tak i koncentraci jednotlivých účinných látek. Tolik tedy říká teorie.

Já jsem se rozhodl tablety Erectan otestovat v praxi, abych se o účincích přesvědčil sám na vlastní kůži. Hned na úvod musím říct, že mě překvapila šířka sortimentu, nakolik v minulosti jsem poznal tuto značku jen jako výrobce jednoho typu tablet.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Dnes má v nabídce značka hned tři typy tablet určených na podporu sexuálního života a to Erectan 400 mg, Erectan Forte a Erectan ManLONG. První dva jsou určeny na jednorázové užití, poslední typ je určen na dlouhodobé užívání. Teď se podíváme na to, jak fungují.

Výrobce a původ

Erectan: Výrobce a původZa značkou Erectan je česká společnost Herbo Medica s.r.o., která ho distribuuje taky přímo u nás a to prostřednictvím vlastního eshopu. To nemusí ale znamenat vůbec nic negativní, na požádání může být přípravek dostupný taky v lékárně. Samotný produkt je u nás registrován řádně jako výživový doplněk a to na oficiálních úřadech.

Všímat si pouze různé certifikáty nebo všelijaké potvrzení nemusí být vždy ta nejlepší cesta. Na trhu je velké množství přípravků, které disponují podobným osvědčením, no jejich účinky jsou v praxi pod průměrem. To, jestli se jedná taky o případ Erectanu, nebo opravdu má pravdu reklama, kterou jsem zachytil, vám prozradím později v recenzi.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Složení a účinné látky

Erectan: Složení a účinné látkySložení tablet Erectan je již na první pohled nejsilnější stránkou a zbraní výrobce. Značka si na složení potrpěla a například velmi častá složka, aminokyselina L-Arginin, je v tabletách zastoupená v účinnější formě a to jako L-Arginin alfa-ketoglukarát. Pojďme se však podívat na tablety Erectan z pohledu složení komplexněji.

Tady jsou látky, které jsou zastoupené v tabletách Erectan:

Tribulus Terrestris: Kotvičník zemní je poměrně častou součástí tablet určených na podporu erekce a potence. Tato asijská rostlina je známa kvůli svým podpůrným účinkům na vitalitu a to včetně té sexuální. V přípravcích pro muže se využívá především jako stimulant libida a pro zvýšení sexuální výkonnosti, nakolik ovlivňuje hladinu testosteronu.

Ženšen: Ženšen je známý rovněž jako Všehoj asijský a také v tomto případě jde o známou rostlinu využívanou v tradiční lidové medicíně. Jde o známý stimulační prostředek na centrální nervový systém, díky čemu tlumí únavu a zvyšuje pocit energie. Pomáhá taky na libido a na zlepšení prokrvení pohlavní soustavy, co zlepšuje u muže erekci a celkově potenci.

Skořicovník čínský: Tato rostlina pochází ze Srí Lanky, no pěstuje se taky v jiných zemích. V léčitelství se používá jako afrodiziakum, především se smíchává s vanilkou, mandlemi a Ženšenem. Má taky antivirový a antibakteriální účinek, čili podporuje současně imunitu. V Erectanu se ale pochopitelně nachází především pro svůj pozitivní vliv na libido.

Maca: Řeřichu peruánskou asi příliš představovat nemusím, ona je také častou a pravidelnou součástí tablet a přípravků na podporu potence či libida. Je to především z důvodu její pozitivních afrodiziakálních účinků, které byly známé již od starověku. Rostlina pochází z Peru a Bolívie, kde se dodnes její kořen konzumuje z důvodu zlepšení sexuálního apetitu.

Ginko biloba: Tento strom je považován v asijské kultuře za posvátný a to především díky svým rozsáhlým účinkům. Extrakt z něho se nachází taky v Erectanu a to kvůli povzbuzujícím účinkům na krevní oběh a proti únavě. Díky tomu, že zabraňuje vzniku krevních sraženin a pomáhá s krevním tlakem, je výborný pomocník pro lepší prokrvení penisu.

Zinek, měď a selen: Minerály jsou důležitou součástí složení tablet Erectan. Zinek povzbuzuje u muže testosteron a libido, ale například také plodnost. Měď pomáhá lepšímu prokrvení pohlavního systému a snižuje navíc únavu. Selen je důležitý antioxidant, přičemž může podporovat sexuální potenci a ovlivňuje taky kardiovaskulární systém.

Vitamín E: Vitamín E se taky nachází ve složení Erectanu. Pro lidský organizmus má smysl především z hlediska antioxidačních účinků, snižuje únavu a především zvyšuje fyzickou a taky sexuální výkonnost. Nakolik napomáhá rozšíření cév a zabraňuje srážlivosti krve, jeho dostatečná přítomnost může pomoct lépe prokrvit také pohlavní systém.

L-Arginin: Žádnou novinkou ve složení tabletek na podporu erekce a potence není přítomnost aminokyseliny L-Arginin. Erectan taky obsahuje tuto důležitou aminokyselinu ovlivňující tvorbu oxidu dusnatého, který přímo ovlivňuje uvolňování svaloviny cév vyživujících penis. Následkem právě této látky může dojít k lepšímu prokrvení a erekci.

L-Citrulin: Velmi hojně se společně s L-Argininem zvykne v tabletách nacházet taky L-Citrulin a tak je tomu i v Erectanu. Tato aminokyselina podporuje taky lepší potenci a erekci a to z důvodu, že se v našem těle mění na L-Arginin a podporuje tak jeho účinky. Díky této látce tedy taky dochází k rozšíření cév a k lepšímu prokrvení penisu.

L-Ornitin: Na rozdíl od výše zmíněných dvou aminokyselin, v případě L-Ornitinu platí, že se až tak často v přípravcích typu Erectan neobjevuje. Mnohem víc ho využívají sportovci a to kvůli podpoře energie. Na zvýšení vitality, včetně té sexuální, ale rozhodně nějaký vliv má. Pomáhá taky zvýšit sexuální apetit.

L-Lyzin: Na zlepšení prokrvení pohlavní soustavy a celkově na zlepšení stavu kardiovaskulárního systému se v mnohých přípravcích využívá ještě aminokyselina L-Lyzin. Ta pomáhá kromě jiné obnově zdravého fungování cév a právě z tohoto důvodu se nachází v Erectanu. To, jestli má opravdu taký účinek, si ale ukážeme u popisu zkušeností.

Výše uváděné účinné látky se nenacházejí v každém z typů Erectanu. Následující tabulka vám ukáže, kde se která látka nachází:

Látka:Erectan forteErectan ManLONGErectan 400mg
Tribulus Terrestris100 mg220 mg-
Ženšen-45 mg-
Maca100 mg--
L-arginín45 mg-133 mg
L-ornitín30 mg-89 mg
Vitamín E30 mg--
L-arginín base24 mg-71 mg
L-citrulín24 mg-71 mg
L-lyzín HCI12 mg-36 mg
Ginkgo biloba-20 mg-
Zinek-4 mg-
Měď-0.26 mg-
Selen-0.02mg-

KVALITNĚJŠÍ AMINOKYSELINY?

Jak jsem zmínil již v úvodu, v případě aminokyselin L-Arginin a L-Ornitin obsahují tablety Erectan jejich vylepšené verze, kde se nachází kromě argininů taky alfa-ketoglutarát. Sporné ale je, jestli se nějaké lepší účinky projeví taky přímo během sexuálního aktu.

Dávkování a užívání

Erectan: Dávkování a užíváníUžívání Erectanu závisí od toho, jaké problémy s erekcí či potencí máte a taky od toho, který z typů přípravku si vyberete. V zásadě platí, že nejlepší je pravidelné užívání, co já sám taky doporučuji a to na základě vlastní zkušenosti. Nástup účinku je ale postupný.

1 – 2 💊💊 tablety = jednorázová dávka. U Erectanu 400 mg a Erectanu Forte se doporučuje užití 60 minut před stykem, maximální denní dávka je 4 tablety

Pokud budete užívat Erectan ManLONG, maximální denní dávka jsou 2 tablety, které se mají užít vždycky ráno a nalačno. Doporučená doba užívání jsou 2 měsíce.

Nakolik Erectan nepatří mezi léky, ale mezi výživové doplňky, pro dosažení žádaných výsledků je třeba počítat s dlouhodobějším užíváním v každém případě. Jelikož je přípravek rostlinného charakteru, u každého muže může být intenzita účinků a jejich doba odlišná a to je právě kámen úrazu, na který upozorním již brzy.

Účinky

Erectan: ÚčinkyPojďme se podívat na to, jaké účinky tablety Erectan nabízejí. V první řadě je třeba myslet na to, že jejich hlavním cílem je zlepšení sexuálního zdraví a kvality sexuálního života. Dle toho, jaké mají složení, lze v určité formě toto zlepšení dosáhnout, ale zatím co Erectan 400 mg a Erectan Forte na to jdou jednorázově, Erectan ManLONG spíše dlouhodoběji.

Otázkou je, co nabízejí opravdu v praxi. Tady jsou ty nejvíc zmíněné účinky:

Zlepšení kvality erekce

Díky obsahu vícerých druhů aminokyselin může Erectan rozhodně aspirovat na zvýšení kvality erekce, především její tvrdosti. Problémem ale je, že tento účinek se nedostavuje u každého muže tak, jak by se žádalo. Některým mužům se ztopoření začalo zlepšovat až po třech týdnech a i to jen velmi mírně.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Prodloužení erekce

Delší trvající erekce by měla být dalším účinkem, minimálně dle složení. Tady mohou zaúčinkovat nejen aminokyseliny, ale i extrakty rostlin zvyšujících libido a zlepšujících celkové prokrvení pohlavního údu. V tomto ohledu je účinnost o něco lepší, ale i tady platí, že nestabilita vlivu je velké mínus, podobně, jak delší nástup účinku.

Zvýšení potence a plodnosti

Na potenci a plodnost mohou mít tablety Erectan taky určitý vliv a to především kvůli obsahu Tribulusu, ale i jiných extraktů a především vícerých minerálů pozitivně ovlivňujících spermatogenezu. V tomto ohledu já sám nemám jak v praxi účinnost ověřit, ale myslím, že v tomto ohledu bude účinnost na standardní úrovni.

Zvýšení testosteronu a chuti na sex

To, co mohou muži pociťovat během užívání Erectanu o něco výrazněji, jak předešlé zmíněné vlivy, je zvýšení libida. Díky obsahu Macy a dalších stimulantů testosteronu lze očekávat zvýšení sexuálního apetitu, co potvrzují taky jiní uživatelé. Taky zde je však problém, především s tím, že je potřebné opravdu dlouhodobé užívání, aby byl vliv viditelnější.

VYŠŠÍ ÚČINNOST KVŮLI VYŠŠÍMU DÁVKOVÁNÍ?

Víceré internetové fóra a diskuse se zabývají přírodními tabletkami z pohledu souvislosti mezi dávkováním a účinností. Zachytil jsem dokonce případy, že muži několik násobně překračovali maximální denní dávku ve snaze zlepšit účinnost. Před tímto rozhodně varuji!

Nežádoucí účinky

Erectan: Nežádoucí účinkyJednou z velkých výhod u tabletek s rostlinným a bylinným obsahem je, že s nimi nebývají spojené žádné vážnější nežádoucí nebo vedlejší účinky. Naopak, u syntetických přípravcích lze očekávat negativní jevy typu zarudnutí pokožky a podobně.

V případě Erectanu takové něco nehrozí, i když je třeba říct, že někteří muži si stěžují na bolesti hlavy a trávící problémy. Já jsem něco podobné cítil jen první dva či tři dny, ale nešlo o nic nesnesitelné. Každopádně, užíval jsem již taky lepší přípravky, ale v zásadě s tímto problém Erectan nemá.

Balení a cena

Erectan: Balení a cenaKaždý z typů tablet Erectan má jinou velikost balení a jinou cenu. Je to v důsledku toho, že zatímco Erectan 400 mg i Erectan Forte jsou určeny na jednorázové užití přímo před pohlavním stykem, Erectan ManLONG se užívá dlouhodobě a v jiném dávkování. To sebou přináší jiné potřeby na samotné užívání.

Tady jsou jednotlivé balení, jejich obsah, cena a to, jak moc se oplatí:

Typ balení:Množství tablet:Cena za balení:Cena za tabletku:Ověřená koupě:
Erectan forte20960 Kč48 KčChci zkusit
Erectan 400 mg20774 Kč38,70 KčChci zkusit
Erectan ManLONG120799 Kč6,65 KčChci zkusit

Jak vidíte, rozdíl mezi základní verzí Erectanu a verzí Forte je z hlediska ceny výraznější. Nejvíc se oplatí typ ManLONG, který ale nemá až také viditelné účinky. Je však třeba říct, že i na základě mé zkušenosti, ani jeden typ nemá až také oslnivé výsledky a proto si myslím, že ceny jsou u každé verze příliš vysoké.

❤️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení doporučuji přípravky na erekci, které u mě osobně zafungovaly nejlépe: ✅ eJoy, ✅ Zerex a ✅ Erexan

Kde koupit

Kde koupit ErectanErectan lze najít, na rozdíl od některých konkurenčních přípravků, i v lékárně. Nabízejí ho tak internetové jak i běžné lékárny, ale například v známé lékárně Dr Max jsem ho zatím neviděl. Vím taky, že například v některých eshopech s volně dostupnými přípravky rozhodně je a já tuto možnost nákupu hodně využívám.

Proč tentokrát nepreferuji objednávku přímo od výrobce? Především pro způsob objednávání a dopravy. Nevyhovuje mi cena dopravy, pohodlnost a snadnost objednávky a taky informace o tom, za jakých podmínek a kdy mi tablety doručí.

Zerex ExtralongKvalitní erekce a delší sex!

➡️ Doporučuji Zerex Extralong (moja recenze):
– pro muže s rychlým vyvrcholením
– prodloužení sexuálního styku
– podporuje libido
– chuť na sex
– rychlý nástup účinku

Cena:850 Kč

Naopak, pozitivní zkušenost mám s objednáním v eshopu Prozdravi.cz. Jde o internetový obchod, s kterým mám dlouhodobý vztah a tady se naopak pokaždé mohu spolehnout na snadné objednání a velmi rychlé dodání. Cena poštovného je rovněž výhodná.

vyhodne baleniNEJLEPŠÍ JE TO PŘES INTERNET

Vím, že možnost nákupu nějakého přípravku v lékárně obvykle láka, nakolik si můžete daný produkt osahat a podívat živě. Ujišťuji vás ale, že u tabletek tohoto typu je nejlepší nákup přes internet: všechno je vždy na skladu a navíc si zachováte anonymitu.

Online objednávka, doprava a doručení

Erectan: Online objednávka, doprava a doručeníAbych vám ukázal, že i nákup ne přímo od oficiálního prodejce může být rychlý, pohodlný a dokonce i výhodný, představím vám postup, jak nakoupit v eshopu Prozdravi.cz. Všechno probíhá snadno na pár kliků myší:

V první řadě si zvolte typ verze tablet

Následně vložíte požadované balení do košíku

Vyberete způsob platby, způsob dopravy a vyplníte své údaje pro doručení

Celou objednávku ještě jednou zkontrolujete a odešlete

Co se týče platby, máte na výběr možnost zaplatit předem, nebo přímo u převzetí zásilky. Druhou možnost doporučuji pro ty, co ještě nemají zkušenost s eshopem, ale myslím si, že není se čeho bát. Pokud zaplatíte na dobírku, bude to stát 30 Kč navíc. U platby předem můžete platit kartou nebo bankovým převodem.

V rámci doručení máte na výběr doručení na adresu nebo na výdejné místo. Výhodnější a efektivnější je doručení na adresu, kde zaplatíte 100 Kč a můžete si vybrat buď Českou poštu nebo kurýra GLS.

vyhodne baleniDORUČENÍ JIŽ NA ĎALŠÍ DEN

Pokud se rozhodnete pro nákup Erectanu v eshopu Prozdravi.cz, máte velkou výhodu taky v rychlosti doručení. Tento eshop je známý bleskovým dodaním a objednávky vybavuje okamžitě, takže již na další pracovní den můžete mít tablety doma.

Nejčastější otázky

Erectan: Nejčastější otázkyV souvislosti s přípravky Erectan se muži ptají nejen na technické údaje a teoretické informace, ale současně na několik praktických věcí. Prozkoumal jsem tedy víceré internetové diskuse, fóra, taky komentáře a hodnocení na webech a vybral jsem nejvíc se opakující a zajímavé otázky. Teď k nim navíc připojuji odpovědi dle mých vlastních zkušeností:

Účinkuje Erectan na počkání nebo ne?

Navzdory tomu, že například Erectan 400 mg nebo Erectan Forte mají na obalu označení, že jsou určeny na jednorázové užívání, výsledky takzvaně na počkání rozhodně nečekejte. Naopak, důležité je dlouhodobé užívání, no ani tady nemáte vždy záruku, jak velmi se výsledek užívání projeví v praxí.

Mohou být problémy se srdcem nebo cukrovka problémem při užívání?

Kardiaci mohou Erectan užívat prakticky bez nějakého většího omezení, jiné to je ale v případě, pokud užíváte nějaké léky ovlivňující kardiovaskulární systém. Tehdy je vhodné poradit se s lékařem. Diabetici mohou tablety užívat bez jakýchkoli problémů.

Mohou se užívat tablety s alkoholem?

Má odpověď zní, že rozhodně ne. Erectan sice nepatří do kategorie syntetických léčiv, kde je to nemožné kvůli interakcím, ale alkohol velmi negativně ovlivňuje ztopoření a především dosažení erekce. Proto důrazně doporučuji vyvarovat se alkoholu během užívání Erectanu.

Lze se přípravkem předávkovat?

Vzhledem na to, že Erectan je přírodního charakteru, u předávkování by neměly hrozit žádné vážné ohrožení zdraví. Zkušenosti ukazují, že ani dvojnásobní dávka není až tak nebezpečná. Problémem ale je, že mohou nastat především trávící těžkosti, no účinnost se radikálně nezlepší. Nestojí to tedy za žádné riziko.

Co dělat, když účinky nebudou také, jak jsem očekával?

Nakolik Erectan je přírodní přípravek rostlinného charakteru, nelze plně garantovat, že u každého muže se dostaví očekávané účinky. Pokud ty, které budete cítit během užívání vy, nebudou dle vašich představ, doporučuji zkusit jinou značku. Nebudete jediný muž, který prošel ke konkurenci a následně na to zaznamenal zlepšení stavu.

Zkušenosti

Erectan: ZkušenostiZnačka Erectan taky díky poměrně široké nabídce přípravků pro muže poměrně přirozeně budí pozornost a pozná ji již hodně mužů. Jaké jsou jejich zkušenosti? Pokud bych to měl charakterizovat jedním slovem, asi řeknu, že smíšené.

Ano, vícero mužů si Erectan pochvaluje a to především verzi Forte. Ta má vylepšenou recepturu, co se může projevit lepší účinností. Bohužel, je i spousta mužů, kteří nemají právě s tímto typem až tak dobré zkušenosti. Velké výkyvy, směrem do pozitivního ale i negativního hodnocení, je však dost velké mínus.

Co se týče tablet Erectan ManLONG, tady se vyčítají přípravku především nízká účinnost a moc dlouhý nástup účinků. To může být pochopitelně subjektivní, ale svědčí o tom až příliš mnoho hodnocení. Kritice byla podrobena i cena tablet, co je dle mě oprávněné, mnoho konkurenčních značek stojí méně.

VELKÉ ROZDÍLY

Jak jsem již naznačil u zhodnocení účinků, během užívání Erectanu jsem natrefil na velké rozdíly a to i v rámci typů tablet. Oproti jiným značkám jsou poměrně velké intervaly spokojenosti a nespokojenosti, čili velkým mínusem je nestabilita účinnosti a účinků. To dělá z výběru Erectanu tak trocha loterii.

Vlastní zkušenost

Erectan: Vlastní zkušenostJá sám jsem užíval všechny typy tablet a to jak jednorázově, tak i dlouhodobě. Z hlediska účinků hodnotím uspokojivě především zvýšení sexuální energie, ale to až po opravdu velmi dlouhé době užívání. Především tablety Erectan ManLONG začaly zabírat téměř až po měsíci, co je opravdu příliš dlouhá doba.

Ohledem jiných účinků jsem spíše nespokojen a musím objektivně říct, že jsem již zažil lepší přípravky. Pokud se k tomu přidá nadprůměrná cena, myslím si, že si značka zavařila na problém s dlouhodobou popularitou.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pravdou je, že si uvědomuji limity a omezení přípravků s rostlinným základem. Moc dobře vím, co se dá a co se nedá. To, že by Erectan nefungoval, taky nemohu říct. Jde však spíše o to, že si umím představit lepší účinky jak ty, které jsem já sám během užívání přípravku zažil.

Výsledek vlastního testování

Erectan: Výsledek vlastního testováníNa základě mých zkušeností se všemi typy tablet Erectan mohu říct, že určitý vliv na erekci a libido tady je, otázkou však je, jestli je takový vliv dostatečný. Porovnání s jinými značkami se nemohu ubránit a dle toho budu taky hodnotit.

Erectanu dávám dle školského typu hodnocení známku 3, co je průměr

Přesně tak by se asi dalo výslední hodnocení charakterizovat a možná to bude pro některé muže znít přísně, tablety jsou opravdu průměrem na našem trhu. Mnozí muži by možná naopak nesouhlasili proto, že u nich se přípravek nijak na zlepšení sexuálního života neprojevil.

To je právě ten největší problém, že u někoho přípravek účinkuje, zatímco u někoho jiného je to jen velmi těžko pozorovatelné. Pokud si představím, že na trhu existuje mnohem víc značek s lepšími účinky, které nejsou navíc tak cenově nadhodnocené, lepší známku Erectanu opravdu dát nemohu.

Zhodnocení

ZhodnoceníMé závěrečné zhodnocení je tedy také sladkokyselé. Rozhodně nemohu říct, že by nemělo smysl koupit Erectan kvůli neúčinnosti, neboť jisté náznaky tady jsou. Velkou chybou ale je nestabilita těchto účinků, a i když jsem si vědom, že se jedná o přírodní přípravek, čekal bych něco víc.

Velký problém je však především z pohledu poměru kvality a ceny. Oproti mnohým jiným a známějším značkám stojí totiž Erectan nepřiměřeně hodně a nejvíc se to projeví během delšího užívání. To je zároveň nezbytné, jinak nebude účinnost taká, jak by měla být. Z tohoto pohledu je to ale doslova neřešitelný problém.

Rozhodně bych ale podobné přípravky nezavrhoval a to z těchto důvodů:

rostlinné složení jako takové není špatné, pokud je ovšem kvalitní

absolutní minimum nežádoucích účinků

možnost dlouhodobého užívání a nákup tablet bez předpisu

komplexní účinky prakticky na celou oblast sexuálního zdraví

Pokud tedy říkám, že Erectan příliš nedoporučuji kvůli poměru ceny a kvality, neznamená to automaticky, že bych nedoporučoval jiné přípravky. Na trhu je sice hodně mnohem horších značek, ale i několik rozhodně lepších.

Pochopitelně, ani tady nelze očekávat zázraky na počkání. Žádná z konkurenčních značek této kategorie nemá sílu klasického léku a erektilní dysfunkci vám nevyléčí. Jako podpora nejen erekce, ale celkově libida, potence a plodnosti, se mi však tyto přípravky osvědčily. Nejvíc doporučuji Zerex, eJoy a Erexan, s nimi mám dlouhodobě nejlepší zkušenosti.

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
2.9/5 - (9 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *