Poloha lžičky

Poloha lžičky

Poloha lžička či lžiček, jak se někdy tato pozice nazývá, patří mezi nejoblíbenější polohy pro milence, kteří mají rádi co nejvíce intimity. Vniknutí penisu je pod zajímavým úhlem a navíc se pro muže otevírá možnost stimulovat rukou klitoris, takže může dopřát své partnerce vícenásobné sexuální dráždění a stimulaci.

Poloha lžičky je právě kvůli těsnému kontaktu a možnosti vícenásobné stimulace velmi oblíbená u žen. Zároveň této poloze přichází na chuť i stále více mužů a to právě pro možnost hrát se svými rukama s tělem partnerky.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, STOPOREX WOMEN

Díky bohatým možnostem dráždění ze strany muže je pro ženy poloha lžička využitelná na úvod i závěr milování. Díky svému charakteru a těsné blízkosti obou těl bude mít v každém případě romantický charakter a to se cení nejvíce.

Poloha lžičky: popis, technika, výhody, nevýhody

Poloha na lžičky patří mezi ty, které umožňují velmi intimní přežití sexuální stimulace a zároveň i vyvrcholení. Při vhodném sladění a správné technice je možné dokonce přežít společný orgasmus, což může upevnit partnerský vztah.

Poloha lžičky může být použita na vaginální i na anální sex

Oba partneři leží na straně, žena vpředu, muž za ní, jsou natěsno na sobě s mírně pokrčenýma nohama a muž má svůj penis přitlačen na pánev ženy

Tato poloha je ideální k dosažení vaginálního orgasmu, ale současně umožňuje muži rukou stimulovat klitoris i bradavky

Poloha lžičky má výhody zejména pro ty partnery, kteří se vyžívají v intimním a těsném kontaktu tělo na tělo. Je jednoduchá z hlediska techniky, pozor si však třeba dát na kreativitu, zejména pokud jde o sexuální dráždění rukama. Kromě klitorisu doporučuji i poprsí, stehna, boky a kotníky na nohách.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Na první pohled se zdá, že poloha lžiček nemá nevýhody. Ale má, i když jsou subjektivní:

žena je k muži otočena zády, chybí tedy oční kontakt
pokud máte příliš krátký penis, tak si pozici lžiček moc neužijete
poloha je náročná na fyzickou kondici muže, ačkoliv se zdá na první pohled jednoduchá
pozice je zároveň příliš pasivní, snadno upadnete do stereotypu
při špatném úhlu muž nemusí dosáhnout ani na klitoris partnerky

LŽIČKÁM PŘISTANE VÁŠEŇ

Přestože prakticky všichni muži i ženy popisují tuto sexuální polohu jako ráj pro romantické milování, netřeba si zaměňovat s uspáváním partnera. Naopak, čím více vášně do této sexuální pozice dáte, tím lepší, plnější a intenzivnější bude orgasmus ženy.

Jak a kdy polohu lžičky využít a postup, jak si ji co nejvíce užít

Pozice lžičky je určena v první řadě pro ty, co mají rádi romantické milování v posteli. Samotná poloha je ležérní a přesně k témuž i vybízí i při výběru místa. Využít se dá vždy během milování, nejvíce jí sluší předehra či závěr.

Abyste si ji užili co nejvíce, můžete zkusit i tato vylepšení:

Ideální na rychlovku v noci: Přesně tak, ačkoliv je poloha lžička spojována s delším milováním, je ideální pro noční nečekané dobrodružství. Pokud víte, že vaše partnerka nemá aktuální menstruaci, jen směle do toho, můžete ji příjemně překvapit!

Zapojte jazyk a ústa: Ano, ruční stimulace klitorisu či bradavek má nepochybně své kouzlo, ale proč to ještě trochu nevylepší? Doporučuji zapojit jazyk a ústa a zaměřte se na šíji, krk, ušní lalůčky nebo obličej.

Neposedná noha: Přestože je poloha lžiček pro ženu velmi pasivní, stojí za to zkusit trochu aktivity. Nohu, na níž neležíte, můžete například narovnat, převěsit přes postel nebo opěradlo gauče, případně ji proplést k těm partnerovým a hladit ho špičkami prstů.

Využijte i erotické pomůcky: Proč zůstat jen při klasice a nezkusit dopřát partnerce něco netradičního? Doporučuji dilda nebo vibrační vajíčka, případně můžete zkusit pomocí těchto hraček dráždit nejen vagínu, ale i klitoris.

Obraťte garde: Na závěr trochu překvapivá ráda, ale proč ji nevyzkoušet. Muž a žena si mohou pozici vyměnit, přičemž v tomto případě se může žena přitulit k muži, obejmout ho i nohama a stimulovat rukou jeho penis či navenek i prostatu.

Nejčastější otázky o poloze lžičky

Pojďme se nyní podívat na to, jak polohu lžiček vnímají muži a ženy. Za tímto účelem jsem si podíval internetové fóra a diskuse a hledal otázky, které je zajímají o této sexuální pozici. Zde jsou ty, které se opakovaly nejvíce a které jsem se rozhodl zodpovědět:

Může žena při poloze lžiček dosáhnout vaginální orgasmus?

Ano, můžete dokonce dosáhnout vaginální i klitorální orgasmus současně. Při tom vaginálním je ale podmínkou dostatečná délka penisu a co největší úhel. Rozhodně ale existují i ​​lepší pozice pro vaginální orgasmus.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Je pozice vhodná pro zvýšení šance na oplodnění ženy?

Ano, dokonce poloha lžička patří mezi nejvíce oblíbené polohy pro otěhotnění z pohledu ženy. Dochází při ní totiž k hluboké penetraci, co se hodí pro zlepšení šance na přežití spermií nesoucích genetickou informaci pro početí dívky.

Pro jaký tvar penisu se poloha lžička hodí nejvíce?

Aby muž mohl dopřát ženě maximální potěšení při této pozici, je důležitá především 100% erekce. Nejvíce si ženy vychutnají polohu lžiček při delším penisu. Pokud ho máte kratší, ale dostatečně silný, musí žena více přitáhnout kolena k hrudníku.

Je poloha využitelná i pro anální sex?

Ano, vzhledem k tomu, že žena může pohodlně ležet na gauči na boku, tak tato poloha je pro anální sex zcela ideální a dokonce podle zkušeností i velmi vyhledávaná. Její výhoda je, že muž má do análního otvoru dobrý přístup a umí stimulovat i jeho okolí.

Může při této poloze i žena nějakým způsobem dráždit muže?

Ano, ačkoli poloha je jako taková vnímána z pohledu žen jako možnost nerušeně a klidně si užít vlastní stimulaci. Já bych jim ale doporučoval nezapomínat na partnery, mají například ideální šanci na ruční dráždění varlat či zadku partnera.

POZICE S VYUŽITÍM 3 V 1

Na základě otázek i podnětů, které muži a ženy nejčastěji v souvislosti s polohou lžiček kladou, je tato poloha ideální multifunkční sexuální pozice. Je totiž využitelná hned trojnásobně a to při předehře, při samotném milování a i při dohrát na úplný závěr sexu.

Jak fungují pilulky na prodloužení erekce a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiPři poloze lžiček je velmi důležitým aspektem úspěšnosti kvalitní a zejména dlouhodobá erekce. Její délka souvisí primárně s libidem a sekundární s kvalitou prokrvení penisu. Oba tyto faktory je možné podpořit a to pomocí tablet s rostlinným složením.

Princip fungování těchto prostředků je velmi jednoduchý:

Tabletky obsahují jako základní účinné látky aminokyseliny a rostlinné extrakty působící na libido a prokrvení penisu, přičemž důležité je jejich dlouhodobé užívání

Ano, několik značek těchto přípravků říká, že účinky se dostaví i po jednorázovém užití, ale moje zkušenost říká, že lepší je pravidelné užívání. V tabletách totiž lze nalézt například rostlinné extrakty typu Maca či Tribulus Terrestris, případně aminokyseliny L-Arginin a L-Citrulin. Všechny tyto látky jsou přírodní a musí působit déle.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky, o kterých mluvím, jsou charakteristické těmito vlastnostmi:

koupíte jejich bez předpisu nebo předchozí návštěvy u lékaře a to z důvodu, že neobsahují žádné umělé nebo chemické léčiva či účinné látky
pokud jde o koupi, můžete si je koupit osobně v lékárně, ale klidně i přímo od výrobce, mnoho těch nejúspěšnějších značek má vlastní eshop
velkým plusem těchto přípravků je, že nežádoucí účinky typu bolesti hlavy či zarudnutí pokožky jsou u nich velmi ojedinělé

Několik značek nabízí velmi bohaté složení a tomu odpovídají i účinky. Mnohé pilulky totiž díky pestré paletě účinných látek pomáhají celkově na zvýšení sexuální energie a tak zlepšují sexuální vitalitu muže, což se projeví i na kvalitě milování.

ZKUSTE AJ DALŠÍ OPATŘENÍ

Ačkoli tyto pilulky jsou výborným přirozeným prostředkem na podporu zdravé erekce a ztopoření penisu, netřeba se spoléhat pouze na ně. Na základě vlastních zkušeností doporučuji změnit i životosprávu, životní styl a zkoušet také různé přírodní afrodisiaka.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

I v případě, že nemáte aktuální žádné problémy s erekcí, doporučuji kvůli pozitivním vlivem těchto přípravků jejich užívání zvážit. Při výběru se však neřiďte jen tím, co o tabletkách říká jejich výrobce na obalu. Na prvním místě by neměla být ani cena, protože ty nejlevnější přípravky se v praxi obvykle příliš neukážou.

Naopak nejvíce třeba dát na praktické zkušenosti. Doporučuji důsledně dívat i na kvalitu složení, zejména koncentraci účinných látek. Pokud byste si chtěli ušetřit nějaké zklamání, můžete se inspirovat mými zkušenostmi. Já doporučuji tyto značky:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.8/5 - (18 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *