Sexuální polohy ve stoje

Sexuální polohy ve stoje

Sexuální polohy a pozice ve stoje jsou oblíbené pro prostorovou nenáročnost, jednoduchost technického provedení a velmi flexibilní využití pro každý druh sexuálního styku. Ať už jde o sex v lese, doma ve sprše, někde v obchodním domě nebo na veřejnosti, všude jsou polohy ve stoje oblíbené a to bez ohledu na to, jakého pohlaví se zeptáte.

Při těchto sexuálních pozicích je přitom možné z pohledu ženy dosáhnout tak vaginální, tak klitorální orgasmus. Důvodem je, že žena má většinou zcela volné ruce a tak je může využít nejen na dráždění partnera, ale i na věnování se sobě samé.

U mužů jsou pozice vestoje však spojovány ještě s jedním specifikem. Tím je potřeba mít u muže kvalitní erekci, nakolik časté střídání různých poloh může způsobit utlumení vášně. Proto se na závěr tohoto článku podívám detailněji na tuto oblast.

Sex ve stoje: podmínky, výhody, nevýhody, omezení

Polohy pro sex vestoje jsou určeny pro muže i ženy, kteří mají rádi vášeň a spontánnost. Milování vestoje, ať už v stojí jeden partner nebo oba, přináší možnost užít si sex prakticky kdykoliv, kdy na to dostanete chuť. Hlavní roli hraje jedině apetit.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Sexuální polohy ve stoje se hodí pro klasický sex zaměřený na dosažení vaginálního orgasmu, některé se dají využít i pro anální sex

Nejběžnější jsou pozice, kdy oba partneři stojí, populární jsou i polohy, při kterých může žena ležet či sedět na posteli

Důležitým faktorem úspěšnosti je vzájemná souhra výšek obou partnerů

Největším benefitem a výhodou sexu ve stoje je volnost, milování můžete praktikovat bez ohledu na to, zda k tomu máte postel nebo jiný nábytek. Pozitivem je, že u mnoha polohách může s využitím správné techniky muž stimulovat při průniku do pochvy i bod G. Velkým plusem je, že sex ve stoje mohou praktikovat i začátečníci.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Pokud jde o nějaké omezení či nevýhody, počítejte s následujícími:

mnohým mužům i ženám chybí oční kontakt, stejně tak u některých polohách se ztrácí intimita i minimálním osobním kontaktem tělo na tělo
muži, kteří mají příliš krátký nebo malý penis, obvykle nemohou u většiny pozic proniknout do potřebné hloubky a ženy mají problém s dosažením orgasmu
několik pozic je málo stabilních a některé jsou dokonce až akrobatické, takže hrozí různé úrazy a poranění, případně jiné nepříjemné situace

ŽÁDNÁ NUDA, ALE ČASTÉ STŘÍDÁNÍ

Sexuální pozice ve stoje nejsou nic pro lidi, co si rádi vychutnávají jednu polohu doslova donekonečna. Tady to příliš možné ani není naopak po jisté chvíli vám přirozeně napadne vyzkoušet něco jiného. Tyto polohy tak podporují časté střídání a experimentování.

Polohy a pozice pro sex ve stoje

Zda jste dostali chuť na sex v koupelně, v ložnici, v přírodě na procházce nebo venku či v obchodním domě, milování ve stoje můžete zkusit všude. Problém s ním nebudou mít ani začátečníci, zvláště pokud jde o ty lehčí pozice. Některé si už vyžadují více praxe.

Toto jsou ty nejvíce využívané a nejvíce oblíbené:

Poloha ve stoje a zepředu: Tato pozice má klasickou podobu i několik vylepšení. Při té klasické pozici muž i žena stojí proti sobě a žena mírně roztáhne nohy, aby muži umožnila průnik do vagíny. Alternativou je, že zvedne jednu nohu a položí si ji na muže bok, případně si sedne na stůl a rozkročí se oproti muži.

Poloha ve stoje a zezadu: Druhou nejčastější pozicí při sexu ve stoje je pozice zezadu. I zde existuje řada variant, základní je, že muž se přiblíží k stojící ženě, ta se mírně předkloní a on může vniknout do její vagíny či análního otvoru. Alternativou je zvednutí jedné nohy nebo hluboký předklon.

Poloha houpačky: Při této poloze vstoje partneři stojí těsně proti sobě. Muž chytí ženu kolem pasu, zvedne ji a ta ho chytí rukama kolem krku. Pak zbývá už jen to, aby se nohama zapřela o jeho boky, on vsune penis do vagíny a přirážení může začít. Doporučuji i pohyby pánví a jemné pohupování se.

Polohy motýl a Venušina nástraha: Pro obě tyto polohy je typické, že žena leží na okraji postele či stolu a muž je ten, který k ní ve stoje přistoupí. Při poloze motýla si žena vyloží nohy na mužovy ramena a má jejich jakoby ve tvaru V. Při Venušiny nástraze jejich ohne v kolenou a přitlačí si je k prsům pro usnadnění penetrace.

Poloha trojnožka: Zajímavou polohou, při níž oba milenci stojí, je poloha trojnožky. Jde o velmi intimní polohu určenou pro ty, co mají rádi více kontaktu tělo na tělo. Při této poloze muž nebo žena posunou jednu svou nohu vzad, navzájem se na sebe tváří v tvář přitisknou a muž může penisem zlehka proniknout do pochvy.

Poloha rovnocenných partnerů: Poslední častěji využívanou polohou ve stoje je poloha, kdy muž i žena zajímají shodné pozice. Nejprve se partneři postaví proti sobě, přičemž muž vykročí levou nohou vpřed. Žena tak udělá pravou nohou a přiblíží se k jeho levé noze obkročmo. Tehdy může muž vsunout penis do její pochvy.

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách ve stoje

Sex ve stoje přitahuje pozornost i na internetových fórech a v diskusích. Je přitom jedno, jestli se bavíme o mužích nebo ženách, různé polohy, techniky a možnosti využití lákají obě pohlaví. Podívejte se spolu se mnou na nejčastější dotazy a otázky, které se objevují:

Kde všude se dají sex ve stoje a polohy ve stoje praktikovat?

V zásadě kdekoliv, kde to dovoluje výška okolí. Jediné místo, které mě napadá jako nevhodné pro sexuální polohy ve stoje, je auto. Jinak všude, ať už jde o exteriér či interiér, není problém využít jakoukoliv polohu ve stoje, ať už jde o pozice odpředu nebo odzadu.

Hodí se polohy ve stoje i na zplození potomka?

Příliš ne, a pokud, tak spíše jen poloha při které je žena předkloněná nebo postoj kolečko, kdy stojí jen muž a žena je spíše opřená o postel a s jednou nohou nahoru. Jinak jsou tyto polohy spíše nevhodné, protože spermie musí překonat gravitační sílu.

Jaký typ orgasmu u ženy se dá při sexuálních pozicích v stoji dosáhnout?

Výhodou je, že pozice vestoje otevírá ženě dveře ke všem druhům vyvrcholení. Nejběžnější je vaginální orgasmus, pokud má žena volné ruce a přístup k pochvě, tak i klitorální. Některé ženy dosáhnou i orgasmus během análního styku a také při orálním dráždění od partnera.

Co dělat, pokud jsou muž a žena rozdílné výšky?

Tento problém bývá velmi častý, ale pokud je rozdíl nepatrný, nemusí se v praxi téměř vůbec projevit. Pokud jsou výšky obou partnerů příliš odlišné, třeba si vybrat polohy, kde se to dá upravit. Například při poloze ve stoje a zezadu stačí pomačkat mírně kolena.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

A co sexuální polohy ve stoje a těhotenství? Které jsou vhodné?

Období těhotenství je pro ženu náročné i z pohledu sexuálního života, je třeba se přizpůsobit fyziologickým možnostem a zachovat maximální bezpečnost. Proto jsou polohy ve stoje během těhotenství nevhodné, na úvod je lze jen výjimka při jednoduchém sexu zezadu.

EXPERIMENTUJTE, ALE OPATRNĚ

Milování ve stoje může být i o experimentování, ačkoli se to na první pohled nezdá. Právě stereotyp a nedostatek fantazie při různých vylepšeních nebo variantách při sexu ve stoje vadí zejména ženám. Samozřejmě, hned po problému s ochabující erekcí mužů.

Jak zlepšit a podpořit dlouhou a tvrdou erekci

Jak jsem řekl již na úvod, pozice ve stoje jsou pro muže často krát velmi fyzicky náročné. Stejně tak jejich časté střídání během milování působí rušivě. Výsledkem je, že se na povrch dostanou problémy s kvalitou a udržením erekce, byť i když jen v menším měřítku.

Jak si s nimi poradit? Mně se osvědčilo několik základních opatření:

začít třeba omezením negativních faktorů, kam se počítají alkohol, cigarety, těžké a mastné jídla, čili životospráva a životní styl
problémem bývají i psychické faktory, stres, propracovanost, nervozita či rušivé vlivy okolí, ty mohou způsobit ochabnutí erekce psychogenního typu
ruku k dílu musí přiložit i partnerka, ta by neměla při jakékoliv pozici zapomínat na stimulaci muže rukama a při změnách polohy se věnovat i jeho penisu
ve zdravém těle přebývá zdravý duch, pokud budete více sportovat, mít dostatek pohybu a udržovat si kondici, eliminujete vliv fyzické únavy na erekci
v dnešní moderní době zapomínáme stále více na přírodu a její stimulační prostředky, vyzkoušejte například španělské mušky či afrodiziakální čaje

Jak fungují pilulky na erekci a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiNa přírodních afrodisiaka, ale ve vysoce koncentrované formě, jsou založeny i speciální tabletky určené pro muže. Jsou volně prodejné, přičemž jsou určeny nejen mužům ve středním věku, čili nad 40 let, ale prakticky vším, co chtějí podpořit erekci.

Přípravky mají poměrně jednoduchý způsob účinku:

V jejich obsahu jsou byliny ve formě extraktů a výtažků, doplněné o aminokyseliny, minerály a vitamíny, přičemž cílem zlepšit průchodnost cév a prokrvení penisu

Jde tedy o maximálně přirozené působení, které obvykle nebývá zaměřené čistě jen na erekci, ale i na libido a celkově na sexuální vitalitu. V tabletách jsou zastoupeny rostliny jako Pískavice řecké seno nebo ašvagandha neboli rostlinné afrodisiaka. Bývají zde také minerály, například Zinek. Lepší prokrvení pohlavního údu zas zajišťují aminokyseliny typu L-Citrulin.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Tabletky mají díky tomuto složení několik výhod:

jsou dostupné pro každého, na rozdíl od léků na předpis jsou totiž bez receptu a můžete si je koupit nejen v lékárně, ale i přímo přes internetové stránky jejich výrobců
díky bohatému složení popsanému i výše není problém s nežádoucími efekty typu bolesti hlavy, vedlejší účinky jsou opravdu minimální
na výběr jsou tabletky, které lze užívat jednorázově před pohlavním stykem, ale i takové přípravky, které jsou založeny na pravidelném každodenním dávkování

Obávat se nemusíte ani o bezpečnost těchto přípravků. Zvolte si ty, které jsou u nás oficiálně registrováno na Úřadu veřejného zdravotnictví a mají transparentní složení. Více výrobci dokonce nabízejí i garanci vrácení peněz v případě nespokojenosti s účinky.

SLABÉ ÚČINKY? JISTOU DOBU TO TRVÁ

Mnoho mužů očekává, že po žití první tabletky se jim erekce rapidně zlepší a jejich problémy pominou ze dne na den. Takto to ale nefunguje, i vzhledem na rostlinný a přírodní charakter účinných látek. Mějte trpělivost, já jsem při jedné značce zůstal i několik měsíců.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Pozitivem je široká nabídka těchto tablet různých značek. Ne všechny jsou stejné, zvláště pokud jde o úspěšnost účinků v praxi. Já sám však už mám pár ověřených značek, ke kterým jsem přišel dlouhodobým zkoušením různých tablet. Tyto přípravky se mi jako podpora kvalitní erekce osvědčily a i proto jsem je zmínil.

Při výběru proto dívejte ne na cenu nebo na sliby na obalu, ale na transparentní a kvalitní složení. Dobrým vodítkem jsou i reference a zkušenosti z praxe. V následujícím přehledu se proto s vámi podělím o ty své.

Tyto značky doporučuji zkusit:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
4.7/5 - (21 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *