Techniky masturbace

Techniky masturbaceMuži i ženy masturbují různým způsobem, no se stejným cílem. Významem masturbace je primárně dosažení orgazmu, sekundárně naplnění touhy po sexuální stimulaci a uvolnění nahromaděné sexuální energie. Aby byl zážitek naplňující a co nejvíc intenzivní, existují různé způsoby a techniky masturbace pro muže i pro ženy.

Nakolik je masturbace v první řadě o dosažení sexuálního uspokojení, nejdůležitější je právě správná technika. Od ní závisí nejen intenzita a kvalita dosaženého orgazmu, ale stejně tak i cesta k němu a proto i míra vzrušení.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Dnes se proto podíváme na to, jaké techniky masturbace jsou nejčastější a taky na to, co všechno se dá vylepšit. Na závěr vám prozradím i své zkušenosti s podpůrnými prostředky, které jsem využíval já i má partnerka a proč by mohly pomoct i vám.

Co je masturbace a jak probíhá u muže a u žen

Co je masturbace a jak probíhá u muže a u ženMasturbace znamená sebeuspokojování, čili sexuální dráždění a vzrušení sebe samého. Na konci masturbace dochází k dosažení orgazmu, co přináší naplnění přirozeného pohlavního pudu a současně i uvolnění nahromaděné sexuální energie.

U muže probíhá masturbace především sexuálním drážděním a stimulací pohlavního údu, ať už celého údu, nebo jenom žaludu, uzdičky a jeho okolí

U žen probíhá masturbace hlavně sexuálním drážděním a stimulací pochvy, většina žen stimuluje klitoris za účelem dosažení klitorálního orgazmu

Alternativa u žen může být i stimulace poprsí, u mužů stimulace prostaty

Pokud jde o samotnou masturbaci, nejčastěji se využívají ruky a dráždění erotogenních oblastí prsty. U mužů jsou kromě penisu erotogenní oblastí i prostata nebo anální otvor, které lze dráždit zvenčí. V případě žen jde především o prsa, oblast hráze a taky okolí análního otvoru. Kromě prstů se docela často používají i různé sexuální pomůcky.

Co se týče průběhu masturbace, obvykle je postup následující:

ze začátku dochází k sexuálnímu dráždění, čili sexuální stimulaci konkrétních erotogenních zón, u muže především penisu a u ženy především pochvy
následkem dráždění je odpověď nervové soustavy, která aktivuje mechanizmy sexuálního vzrušení, co se projeví erekcí nebo zvlhčením pochvy
pokračování sexuální stimulace vede k dosažení orgazmu, který je doprovázen svalovými kontrakcemi a u muže navíc ejakulací

PROČ TO NEZKUSIT SPOLEČNĚ?

Přestože je masturbace výsostně intimní záležitostí, zajímavým zpestřením může být společná masturbace. Pokud se vám to jeví divné, máte možná pravdu, no co dnes divné není? Navíc divné je klidně i synonymum pro zajímavé a vzrušující a o to tady jde!

Způsoby a techniky masturbace

Způsoby a techniky masturbaceMužská i ženská masturbace se liší ve dvou faktorech. Za prvé, muži se obvykle snaží co nejrychleji dosáhnout orgazmus a ten je pro ně jediným cílem. Druhým rozdílem je, že ženy si umí samotnou sexuální stimulaci vychutnat mnohem víc a intenzívněji. I přes to existují způsoby a techniky masturbace, které mohou tyto rozdíly zmírnit.

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Tady jsou nejčastější i s mým komentářem na základě praktických zkušeností:

Techniky masturbace u mužů

Nejběžnější technikou masturbace pro muže je stimulace pohlavního údu pohybem nahoru a dolů. Stačí pevně uchopit pohlavní úd do ruky tak, aby se spojily palec a prsty a pohybovat s mírným tlakem a tahem po celé délce penisu.

Druhá možnost je stimulace jenom žaludu a uzdičky. V tomhle případě se používá protahování předkožky přes nejširší část žaludu zvanou koruna, přičemž důležitá je nejen rychlost nebo tlak, ale především citlivost. Alternativa může být použití lubrikačního gelu a současná stimulace uzdičky.

Co se týče méně používaných technik, tak jde o dráždění prostaty, především zvenku přes hráz, případně sexuální stimulace análního otvoru a okolí. Tyto techniky jsou doplňkové a vyžadují použití druhé ruky, zatímco ta první bude stimulovat penis.

Techniky masturbace u žen

Pokud jde o ženskou masturbaci, ta klade důraz nejen na dosažení orgazmu, ale i na samotnou kvalitu a intenzitu sexuální stimulace. Nejběžnější je stimulace pochvy, méně časté je dráždění bradavek a poprsí, případně taky análního otvoru.

Klitorální orgazmus se dá dosáhnout nejpohodlněji a nejlépe, stejně tak dráždění a stimulace klitorisu přináší ženě největší požitek. Nejčastěji se na to využívají dva střední prsty, případně i celá dlaň. Máte taky možnost použít vibrační hračky, nebo ve sprše proud vody. Ta je ideální, nakolik vyvíjí jemný a zároveň intenzivní tlak.

Další možností masturbace je dosažení vaginálního orgazmu, případně navíc se stimulací bodu G. Právě na tenhle účel ženy nejvíc využívají sexuální pomůcky, především dilda nebo speciálně anatomicky zakřivené vibrátory.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Nejčastější otázky o technikách masturbace

Nejčastější otázky o technikách masturbacePodívejme se nyní od teorie a zaužívaných postupů více do praxe, konkrétně se chci zaměřit na praktické dotazy související s masturbací a jednotlivými technikami. Abych zjistil, co muže i ženy nejvíc v této oblasti zajímá, rozhodl jsem se projít víceré  diskuse na internetu a najít nejvíc kladené otázky na toto téma. Ať se líbí, tady jsou:

Můžu masturbovat i bez dosažení orgazmu nebo bez ejakulace?

Pokud jde o masturbaci, ta sama o sobě může způsobit příjemné pocity, no uvolnění sexuální energie a naplnění pohlavního pudu zabezpečí jenom dosažení orgazmu. U muže je to možné i bez ejakulace, s tzv. suchou ejakulací, no ta má i nevýhody.

Jaký typ orgazmu lze během masturbace dosáhnout?

Muži mohou dosáhnout orgazmus na základě stimulace pohlavního údu, za jistých okolností i drážděním prostaty. U žen lze docílit vaginální nebo klitorální orgazmus. Muži i ženy mohou dosáhnout taky orgazmus na základě dráždění análního otvoru.

Můžou sexuální hračky při masturbaci způsobit intenzivnější orgazmus?

Ano, především takové, které mají vibrační funkci. Pro ženy existují různé typy vibrátorů, dilda nebo rozliční kuličky, které lze použít do vagíny i do análního otvoru. Muži zas nejčastěji využívají masturbatory a masturbační vajíčka, které zlepšují dráždění žaludu.

Co dělat, když nemohu dosáhnout orgazmus?

Pokud nemůžete během masturbace dosáhnout sexuální vyvrcholení, může to být špatnou sexuální stimulací, nebo taky nějaký problém s pohlavní soustavou. Mnohdy jde o důsledek nízkého libida, anorgasmie nebo problémů s dostatečným prokrvením.

Lze dosáhnout i při masturbaci vícenásobný orgazmus?

Ano, dokonce je to mnohem jednodušší, než dosáhnout vícenásobný orgazmus při běžném pohlavním styku. Platí to především u žen, kde je dosažení druhého a dalšího orgazmu po prvním mnohem jednodušší, nakolik ta nejtěžší část sexuální stimulace je již za vámi.

NEBOJTE SE POUŽÍT AFRODIZIAKA

Dle toho, co jsem si všiml, tak hodně mužů i žen hledá způsoby, jak si ještě zlepšit intenzitu sexuálního vzrušení a orgazmu. Proč se však orientovat jenom na techniku nebo rozličné pomůcky? Vyzkoušejte přírodní afrodiziaka, pomohou vám při masturbaci i při sexu!

Jak zlepšit a podpořit sexuální stimulaci a dosažení orgazmu

Jak zlepšit a podpořit sexuální stimulaci a dosažení orgazmuPro zlepšení sexuální stimulace a dosažení intenzívnějšího orgazmu je důležité nejen poznat správnou techniku dráždění, ale stejně tak zlepšit i některé podmínky a působit na vnější a vnitřní faktory související s pohlavní soustavou a sexuálním životem.

Doporučuji zaměřit se na tyto oblasti:

první oblast je zlepšení prokrvení pohlavní soustavy, na co mají vliv i životospráva a životní styl
druhá oblast je zvýšení sexuálního apetitu, co znamená u muže posilnění hormonu testosteron a u žen posilnění hormonu estrogen
třetí oblast je udržování pohlavní a močové soustavy, která s ní souvisí, v 100 % stavu, důležitá je prevence proti různým infekcím a zánětům
čtvrtá oblast je celková mentální a fyzická vitalita, nejen ta sexuální, přičemž doporučuji zaměřit se na minerál Zinek a vitamíny skupiny B a C
pátá oblast je podpora sexuálního zdraví komplexně, na co jsou ideální rostliny a byliny z kategorie přírodních afrodiziak

Jak fungují přípravky na podporu libida a proč je doporučuji

Jak fungují přípravky na podporu libida a proč je doporučujiNa podporu sexuálního zdraví a především na podporu libida existují pro muže i ženy přípravky. Jde buď o tablety na perorální užití, případně o přípravky ve formě gelů a krémů na vnější použití přímo na intimní oblast, co se týče především žen.

V obou případech je základem přípravků přírodní složení:

Účinné látky pozůstávají z rostlinných a bylinných extraktů, případně z aminokyselin, minerálů a vitamínů, kterých cílem je podpora libida i pohlavní soustavy

Nemusíte se bát, že by se jednalo o nějaké placebo nebo o něco neúčinné, právě opačně. Jsou tady rostlinné výtěžky z bylin typu Maca nebo Tribulus Terrestris, co jsou již ověřená afrodiziaka. Na lepší prokrvení penisu nebo vagíny pak obsahují přípravky L-Arginin nebo L-Citrulin, teda aminokyseliny působící na rozšíření cév a zvýšení průtoku krve.

Přípravky, ať už tablety nebo gely a krémy, nabízejí i několik důležitých výhod:

nakolik mají přípravky bohaté složení, mohou působit nejen na libido, ale u mužů například i na erekci a u žen například na sexuální vitalitu
pozitivem je i to, že tablety i přípravky na vnější použití si můžete koupit volně bez předpisu, víceré značky dokonce přímo od výrobců
účinné látky jsou založeny čistě na přírodním základu, proto v nich nenajdete žádné chemické a umělé látky s vážnými vedlejšími a nežádoucími účinky

Pilulky na sexuální zdraví ženy

➡️ Doporučuji Stoporex Women (moje recenze):
– Sexuální zdraví pro ženy
– Zlepšení hormonální rovnováhy
– Optimální hladina estrogenu v těle
– Zvýšení libida a chuti na sex

Cena:619 Kč

Právě širší účinky a bohaté působení bych chtěl zvlášť zdůraznit a to mluvím i z vlastní zkušenosti a zkušeností mé partnerky. Především dlouhodobé užívání má viditelné vlivy obecně na sexuální život a projeví se to i intenzivnějším orgazmem.

PRAVIDELNÉ A NĚKOLIKAMĚSÍČNÍ UŽÍVÁNÍ

Nakolik účinné látky jsou přírodního typu, užívání přípravků by mělo být pravidelné a dlouhodobé. Krémy a gely mohou působit lépe i jednorázově, no pokud jde o tablety, tam doporučuji držet se jedné značky i 3 nebo 4 měsíce. Mám s tím vlastní pozitivní zkušenost!

Tablety, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimi

Tablety, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimiPokud vás zaujali výše zmíněné přípravky a vidíte v nich možnost, jak zkvalitnit váš sexuální život, vzrušení a zintenzivnit orgazmus během masturbace i pohlavního styku, výběr je poměrně veliký. Muži to mají o něco lehčí, pro ně je nabídka širší, ale i ženy mají možnost si koupit zajímavé přípravky a to především gely a krémy na zvýšení prokrvení intimní oblasti.

Při výběru doporučuji dívat se ne na cenu nebo na deklarace od výrobce, ale především na jméno značky a zkušenosti s ní. Pokud chcete, můžete se inspirovat našimi zkušenostmi. V této tabulce jsou značky, které se nám osvědčily nejvíc:

Pro ženy:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze

Pro muže:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
2. Stoporex Klasik
Přejít do obchoduMoje recenze
2. Stoporex Prolong Přejít do obchoduMoje recenze
3. Stoporex XXL Přejít do obchoduMoje recenze
4. Stoporex Women
Více infoMoje recenze
5/5 - (1 vote)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *