Sexuální polohy zezadu

Sexuální polohy zezadu

Mezi nejvíce oblíbené polohy pro muže i pro ženy patří sexuální polohy zezadu. Tyto polohy mohou na jedné straně představovat živočišnost a možnost maximálního přirážení, čili si umíte užít pořádně vášnivý sex, na druhou stranu některé konkrétní pozice podporují i ​​romantické a intimní milování s maximálním kontaktem tělo na tělo.

Sexuální pozice tohoto typu jsou žádané zejména pro flexibilitu, protože je můžete využít prakticky všude a hodí se i během těhotenství, protože příliš nezatěžují ženu. Velmi různorodé jsou i typy poloh, některé jsou ve stoje, jiné vkleče, další zas vleže.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG, PROERECTA

Při polohách zezadu však třeba ve zvýšené míře pamatovat na jednu věc. Protože vizuální i sexuální stimulace jsou pro muže velmi silné, mnohdy dosáhne orgasmu dříve, než žena. Je zde proto vyšší riziko, že partnerka zůstane sexuální neuspokojená.

Sex zezadu: podmínky, výhody, nevýhody, omezení

Sex zezadu mají rádi muži i ženy. Jde o jeden z nejvíce vášnivých, akčních a živočišných způsobů milování, kteří se dá dle zvolené pozice praktikovat prakticky kdekoliv uvnitř i venku. Hodí se do ložnice, do auta, do přírody i do kabinky v obchodním domě.

Sexuální polohy zezadu se využívají nejvíce pro klasický vaginální styk, populární jsou však i pro anální sex

Nejčastěji jde o polohy, kdy partneři klečí nebo stojí, těsnější kontakt tělo na tělo lze dosáhnout při polohách vleže a v posteli

Některé z těchto poloh se využívají na otěhotnění i během těhotenství

Mezi největší výhody poloh zezadu patří možnost absolutního uvolnění sexuální energie, možnost uplatnění různých experimentů při pohybech od běžného přirážení až po krouživé pohyby a v neposlední řadě i maximální penetrace. Při vhodné pozici pánve oproti penisu přichází v úvahu i možnost stimulace bodu G.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Sexe zezadu však má i jisté nevýhody a omezení, i když několik jsou subjektivní:

pokud se nejedná o těsný kontakt tělo na tělo, sexuální polohy zezadu jsou velmi málo intimní a chybí i oční kontakt, což může některým milencem chybět
z pohledu ženy bývá většina pozic statických, což svádí k pasivitě či odevzdanosti, někdy mohou mít ženy bez dodatečného dráždění klitorisu problém s orgasmem
muž má při většině poloh sice volné ruce, na druhou stranu s nimi ale nemá co příliš dělat, protože mu je žena otočena zády a on nedosáhne na klitoris nebo poprsí

NA RYCHLOVKY AJ DLOUHÉ VEČERNÍ MILOVÁNÍ

To, že polohy odzadu jsou velmi flexibilně využitelné a jsou velmi variabilní, dokumentuje i jejich možnost využití tak na nezávaznou rychlovku, jakož i na celovečerní milování. Všechno je to jen o tom, jak si danou pozici přizpůsobíte, zde máte velmi široké možnosti.

Polohy a pozice pro sex zezadu

Sex zezadu se hodí jak pro začátečníky, tak pro milence s bohatými zkušenostmi. Polohy a pozice při sexu zezadu uplatníte při milování v ložnici, ale například i v lese nebo v autě. Střídat je můžete na úvod i závěr milování, jsou tedy maximálně flexibilní.

Zde jsou ty, které jsou nejoblíbenější a nejlepší:

Poloha pejska: Asi nejčastější polohou na sex zezadu je poloha na pejska zvaná i Doggystyle. Při této poloze žena klečí na čtyřech na kolenou i rukou, muž si k ní klekne zezadu a může do ní proniknout penisem. Poloha je skvělá i pro možnost zpětného přirážení ze strany ženy a pro využitelnost i na anální sex.

Poloha vlka: Velmi obdobnou pozicí je poloha vlka, kdy jde o sex zezadu a ve stoje současně. Žena stojí a předkloní se, přičemž úhel předklonu závisí jen od ní. Muž pak k ní zezadu přistoupí a podobně jako při poloze pejska do ní vnikne. Zde je plusem, že žena má volné ruce a může si tak dráždit klitoris.

Poloha slonů: Pokud si chcete dopřát více pohodlí, na sex odzadu se dá využít i poloha slonů. V tomto případě se žena lehne částečně na bok a částečně na břicho, přičemž jednu nohu pokrčí v kolene a dá stranou. Muž si pak lehne k ženě, rukama se podepře a může začít vnikat zezadu. Důležitý je i pohyb boky.

Obrácený misionář: Pokud má muž trochu delší a větší přirození, může si párek užít i polohu obráceného misionáře. Žena je v této pozici dolů, ale leží na břiše. Muž si na ni lehne, no rukama a nohama se podpírá o zem nebo postel. Lehce pak může do ní proniknout, pokud dosáhne. Poloha je ideální také na anální sex.

Poloha lžičky: Velmi oblíbenou polohou v těhotenství a pro ty, co mají rádi intimitu a kontakt tělo na tělo, je poloha vleže na boku, zvaná také lžičky. Žena leží na boku, muž si k ní lehne od zad a přitlačí se svou pánví na tu její. Žena pak nohy pokrčí, mírně může jednu zvednout a muž může penisem proniknout do její vagíny.

Poloha kolečko: Poslední polohou je pozice, která se doporučuje i na otěhotnění. Muž se postaví vedle postele, žena si lehne na její kraj břichem v předklonu. Jednu nohu zvedne, pokrčí v koleni a muž ji chytne za kotník. Potom zezadu přistoupí k ženě a penisem umí hlouběji vniknout do vagíny pod 45 stupňovým úhlem částečně zespodu a zezadu.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Nejčastější otázky o sexu a sexuálních polohách zezadu

Sex zezadu se těší velké oblibě i při pohledu na internetové fóra a diskuse. Důvodem je, že ho využívají téměř všichni, ale jak jsem podle více reakcí zjistil, ne vždy na maximum. Pojďme se tedy podívat na věci, které vás nejvíce při tomto tématu zajímají:

Využívají se polohy odzadu i na otěhotnění?

Ano, zejména pozice na pejska patří mezi ty, které jsou na zplození potomstva hojně využívány. Mnozí odborníci doporučují i ​​pozici kolečko, která je také zezadu. Při snaze otěhotnět je důležitý co nejhlubší průnik a právě to polohy odzadu umožňují.

Jak to je při sexu zezadu a těhotenství. Jde to dohromady?

Ano, polohy zezadu patří mezi ty, které se dokonce v těhotenství doporučují. Ideální je, pokud žena klečí na kolenou a loktech či dlaních, podepře si pod bříško polštáře pro lepší pohodlí a muž může do ní pronikat bezpečně a pohodlně zezadu.

Mohou si sex zezadu užít i muži, kteří mají problém s délkou penisu?

Ano, ačkoli v případě, že je pohlavní úd opravdu velmi krátký, třeba některá vylepšení pozice. Typicky žena jednu nohu zvedne nebo více zvedne zadeček pro lepší přístup. Pokud je penis naopak příliš dlouhý, může si ho muž obmotat ručníkem a tím zmírní hloubku penetrace.

Jakým způsobem může muž milování zezadu ještě více oživit?

Nakolik polohy zezadu jsou většinou ideální pro živočišný sex, tak doporučuji kromě akčního přirážení použít více ruky. Muž může partnerku potáhnout za vlasy, lépe uchopit za boky, trocha plácnout po zadku. Pokud dosáhne, může stimulovat její poprsí.

Čím může žena přispět k ještě lepšímu přežití milování odzadu?

Zejména aktivitou, protože pasivita je při těchto pozicích jednou z nejčastějších chyb žen. Ideální je pomoci muži v přirážení, kroužit se dá i boky a pánví a tím zlepšit stimulaci vagíny zevnitř. Pokud má volné ruce, může si žena dráždit i klitoris.

DEJTE SI POZOR AJ NA ÚRAZY

Při milování zezadu se mohou stát i úrazy, zejména pokud jde o méně stabilní a více akrobatické polohy. Běžné jsou uklouznutí a s tím spojené problémy. Při příliš akčním přirážení, například i ze strany partnerky, zas hrozí vykloubení nebo zlomeniny penisu.

Jak zlepšit a podpořit zdravou ejakulaci

Pokud je muž nedočkavý, má vysoké libido nebo problém s citlivostí a vzrušivostí, příliš rychlé dosažení orgasmu spojené s rychlou ejakulací není vůbec žádná výjimka. Je to velké mínus pro oba partnery, protože tím trpí nejen muž, ale i žena.

Mnoho problémů s příliš rychlou ejakulací se přitom dá řešit i doma:

osvědčenou metodou je uvolnění sexuální energie, takže pokud bude mít muž častěji pohlavní styk, může mu to pomoci s uspokojením a vydrží déle
při chronických problémech se vzrušivostí třeba uvažovat nad zklidněním nervového systému, například takový pohár vína je dobrý prostředek
řešením přímo během sexu může být přerušování soulože či sexuální stimulace, zkusit můžete i kondomy napuštěné znecitlivujícím benzokain
existují také lubrikační znecitlivující gely, v minulosti se sice během styku mohly přenést i na ženu, dnes už existují i ​​typy, které účinkují pouze na muže
zkusit můžete i cvičení určené k trénování oddálení ejakulace, například známá metoda Masters-Johnson, kterou lze cvičit i s partnerkou

Jak fungují pilulky na oddálení ejakulace a proč jejich doporučuji

Prostakan forte: ZkušenostiJednou z možností, jak podpořit prodloužení erekce a oddálit příliš rychlou ejakulaci, jsou i volně dostupné přípravky ve formě tablet. Jde o moderní formu, ale s využitím tradičních rostlinných a přírodních prostředků, které jsou ověřeny dlouhá léta.

Tyto pilulky jsou totiž založeny zejména na rostlinných extraktech:

Principem jejich působení je využití rostlinných a jiných přírodních látek na normalizaci libida, prodloužení ztopoření penisu a zklidnění nervové soustavy

Aby byl účinek tablet co nejlepší, obsahují kombinaci více složek. Jsou zde aminokyseliny typu L-Arginin na lepší prokrvení penisu. Uklidňující vliv na nervovou soustavu a vzrušivost mají zas rostlinné extrakty typu Ostropestřec mariánský. Nacházejí se zde i přírodní afrodisiaka typu Yerba maté či Hloh obyčejný pomáhající na délku erekce.

Prodloužení erekce

➡️ Doporučuji Stoporex (moje recenze):
– zlepšení erekce
– prodloužení doby pohlavního styku
– zdravější prostata
– zvýšení libida a chuti na sex

Cena:690 Kč

Přípravky jsou charakteristické i těmito vlastnostmi:

díky tomu, že obsahují pouze přírodní a přirozené látky, nemusíte se bát při jejich užívání o nějaké zásadnější vedlejší nebo nežádoucí efekty
z téhož důvodu a také proto, že neobsahují syntetické léčiva, na jejich koupi nepotřebujete indikaci od lékaře, čili si je koupíte bez předpisu či receptu
přípravky si můžete koupit v lékárně, ale například i přímo od výrobce přes jeho eshop, dokonce nejznámější značky preferují právě tento způsob prodeje

Pokud jde o dávkování, můžete si vybrat přípravky s jednorázovým dávkováním zhruba hodinu před sexem nebo tabletky, které se užívají pravidelně každý den. V obou případech platí, že účinek se nedostaví ze dne na den, já jsem některé značky užíval i 3 či 4 měsíce.

ZKOMBINUJTE VÍCE OPATŘENÍ

Pro dosažení co nejlepšího účinku doporučuji zkombinovat užívání takových tablet i s jinými postupy, například těmi, co jsem zmínil výše. Mně se nejvíce osvědčilo trénování metody Masters-Johnson a použití hrubších či znecitlivujících prezervativů.

Tabletky, které jsem vyzkoušel a moje zkušenosti s nimi

Který muž by si nechtěl prodloužit erekci a oddálit ejakulaci, aby mohl vydržet déle a uspokojit naplno i partnerku? Právě při sexuálních pozicích zezadu je to velmi žádoucí. V minulosti jsem proto i já sám zkoušel tyto přípravky a několik mi opravdu viditelně pomohli. Pochopitelně ne všechny, situace na trhu je různá.

Některé pilulky mají jen bombastické sliby, ale v praxi je jejich působení velmi slabé. Nejlepší cestou je proto vybírat si podle referencí z praxe. Abych vám s tím pomohl, rozhodl jsem se zveřejnit značky, které u mě účinkovali nejlepší:

ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Ejoy Long
Do obchoduMoje recenze
2. Zerex Extralong Do obchoduMoje recenze
3. Vimax Přejít do obchoduMoje recenze
4.8/5 - (23 votes)

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *