Jak správně masturbovat

Masturbace je přirozená věc, jejímž cílem je naplnění pohlavního pudu a dosažení sexuálního uspokojení prostřednictvím orgazmu. Muži i ženy masturbují prakticky v každém věku, a přestože výchozí techniky masturbace ovládá zřejmě každý, ne každý umí, jak správně masturbovat tak, abyste dosáhli opravdu intenzivní vyvrcholení.

Podmínkou dosažení intenzivního orgazmu je nejen technika, ale hlavně zdravé fungování pohlavního systému a hormonálního systému. To znamená dostatečné libido a hlavně správné prokrvení pohlavní soustavy, čili pochvy nebo penisu.

➡️ TIP: pokud hledáte rychlé řešení, doporučuji pilulky na erekci, které u mě osobně účinkují nejlépe: STOPOREX KLASIK, STOPOREX PROLONG

Právě v této oblasti vznikají víceré problémy, co může zapříčinit neúspěch a nedostatečné prožití vyvrcholení. Pokud se k tomu přidají i některé vnější faktory a překážky, masturbace vůbec nemusí splnit svůj účel.

Nejčastější problémy s masturbací

Nejčastější problémy s masturbacíDřív, než se dostaneme k technikám a způsobu, jak správně masturbovat, měli bychom poznat možné překážky, které mohu ztížit dosažení intenzivního sexuálního vzrušení nebo vůbec dosažení samotného sexuálního vyvrcholení.

U muže závisí kvalitní a uspokojující masturbace především od erekce a od správného mechanizmu ejakulace, především od jejího vhodného načasování

U ženy je zas dosažení optimálního vyvrcholení závislé od míry sexuálního libida a taky od správného prokrvení a zvlhčení pochvy

Až v druhém místě je masturbace závislá od správné techniky sexuálního dráždění

Toto jsou nejběžnější problémy s masturbací a dosažením vyvrcholení:

problém se ztopořením – u muže může vést nedostatečné prokrvení pohlavního údu k problémům se ztopořením, především ke slabé erekci
předčasná ejakulace – problémem je i příliš rychlá nebo předčasná ejakulace, která zkracuje dobu sexuální stimulace
vaginizmus – eventuální poruchou u žen je vaginizmus, čili přílišné stažení poševního svalstva a nemožnost stimulace pochvy zevnitř
anorgasmie – ženy můžou masturbací vždy dosáhnout klitorální orgazmus, no pokud se to nepovede, jde o vážnou poruchu, která se nazývá anorgasmie

JENOM DOČASNÝ STAV? NEPODCEŇUJTE ANI TO

Vícero z těchto problémů může být jenom dočasného charakteru, například krátkodobé problémy s erekcí kvůli stresu nebo nízké libido u žen kvůli vyčerpání. Radím však nepodceňovat ani takové situace a co nejdřív pátrat po jejich příčinách a řešit je.

Příčiny problémů s dosažením sexuálního uspokojení a orgazmu

Příčiny problémů s dosažením sexuálního uspokojení a orgazmuNejen výše zmíněné problémy, ale i další, které se objevují i během běžného pohlavního styku, mohou mít vnitřní nebo vnější příčiny. Záleží vždy od toho, jaké faktory je ovlivňují.

Tady jsou ty, které mají u mužů i u žen nejvýznamnější vliv:

Hormonální nerovnováha: Jedním z významných faktorů působících na sexuální vzrušivost i kvalitu orgazmu, je libido. To je však závislé od hormonální rovnováhy, u mužů od testosteronu a u žen od estrogenu. Pokud nastane nerovnováha, klesá i libido.

Fyziologické poruchy: Druhou příčinou možných problémů jsou fyziologické poruchy. Může jít o problémy prokrvení pohlavních orgánů, u žen taky problémy s dostatečným zvlhčením vagíny. Problematické jsou i různé záněty, infekce a vrozené deformace.

Psychosomatické faktory: Třetí skupinou, která je někdy opomíjena, jsou příčiny psychosomatické. Negativně na kvalitu sexuálního života a i masturbace působí stres, únava, vyčerpání, nesoustředěnost a taky negativní a rušivé vlivy okolního prostředí.

Možnosti a způsoby, jak správně masturbovat

Možnosti a způsoby, jak správně masturbovatNyní k tomu, jak masturbovat, abyste během sexuálního dráždění dosáhli maximální vzrušení a na konci sexuální stimulace co nejvíc intenzivní orgazmus. Technik a možností je vícero a týká se to tak mužů, stejně jako žen.

Tady jsou nejčastější možnosti masturbace, které máte:

Stimulace klitorisu

Nejběžnějším způsobem dosažení sexuálního vzrušení a orgazmu u ženy je stimulace klitorisu. Ta probíhá standardně celou dlaní nebo prostředníkem a ukazovákem, nejběžnější polohou je poloha v lehu a na břichu. Mnohem lepší je ale využití proudu vody ze sprchy, ideálně z masážní hlavice, kterou nasměrujete právě na oblast klitorisu.

Stimulace vagíny

Druhým způsobem dosažení kvalitního a intenzivního ženského vyvrcholení je stimulace nitra vagíny. Tady můžete opět použít oba zmíněné prsty, ale právě toto je příležitost na využití erotických pomůcek a sexuálních hraček. V sexshopu si na to můžete koupit dilda, vibrátory, vibrační vajíčka nebo Venušiny kuličky.

Stimulace bodu G

Uvnitř vagíny na její horní straně v první třetině se nachází seskupení nervových zakončení, které ještě intenzívněji reagují na dráždění, než je tomu v případě klitorisu. Mluvíme o bodu G, který lze stimulovat bříškem ukazováku nebo prostředníku, ale i speciálně zakřivenými dildy a vibrátory. Hledejte ho a rozhodně tento bod najdete.

Stimulace prsou

Čtvrtým způsobem, jak zlepšit a zkvalitnit masturbaci a zintenzívnit orgazmus, je dráždění poprsí. Tady doporučuji zaměřit se na masáž poprsí a pak na stimulaci bradavek, ideálně prsty. Samotným drážděním poprsí sice vyvrcholení nedosáhnete, no je to něco nového a vzrušujícího.

➡️ Bohatý výběr sex pomůcek

Doporučuji Kondomshop.cz
– diskrétní doručení
– výhodné balení a slevy
– všechny druhy na jednom místě
– bohatý výběr
– kvalitní značky

Stimulace penisu

Nyní se přesuneme od ženských technik k těm mužským. Základní a nejrozšířenější technikou je stimulace penisu, která se může týkat celého penisu nebo jenom žaludu. Správná technika je když využijete obě ruce, kdy jednou rukou sevřete do dlaně penis a pohybujete shora dolů, zatímco druhou rukou pomocí prstů stimulujete uzdičku.

Stimulace prostaty

I muži mají svůj bod G, prostatu. Jí můžete stimulovat buď vnitřně přes anální otvor, případně navenek prostřednictvím tlaku na oblast mezi análním otvorem a varlaty, čili oblast hráze. Pokud budete využívat na dráždění penisu jenom jednu ruku, druhou můžete stimulovat prostatu.

Stimulace análního otvoru

Poslední technikou, jak správně masturbovat, je i využití análního otvoru jako netradiční erotogenní zóny. Tato možnost se nabízí mužům i ženám. Muži mohu použít druhou ruku, ženy zas v poloze v lehu na bok stimulovat dlaní vagínu a prsty okolí vchodu do análního otvoru.

OBJEVUJTE I DALŠÍ MOŽNOSTI

Nejdůležitější zásadou, ať už při masturbaci nebo při pohlavním styku, je neupadnout do stereotypu. Doporučuji proto objevovat i další možnosti a zjišťovat, jaký typ sexuální stimulace a které erotogenní zóny vám přinášejí nejvíc potěšení a nejlepší vyvrcholení.

Mé vlastní zkušenosti a zkušenosti partnerky, jak správně masturbovat

Mé vlastní zkušenosti a zkušenosti partnerky, jak správně masturbovatZmíněné techniky jsou jenom jedna strana mince. Tou druhou jsou různé tipy a triky, jak udělat například sexuální dráždění ještě zajímavější nebo vyvrcholení ještě intenzivnější. Jak k těmto tipům a trikům přijít? Nejlépe zkušenostmi.

Já s partnerkou jsme se rozhodli vám několik odevzdat:

Využívejte afrodiziaka: S jídlem roste chuť a to platí i v případě masturbace. Na posilnění chuti na sexuální vyvrcholení a stimulaci ale můžete použít i afrodiziaka, například známé španělské mušky nebo různé přírodní oleje nebo rostlinné čaje.

Víc orgazmů v řadě: Na rozdíl od klasického pohlavního styku, masturbace má výhodu v tom, že jste vždy pánem svého orgazmu a vyvrcholení. Využijte to na dosažení mnohonásobných orgazmů nebo vícerých orgazmů v řadě, je to velice snadné!

Používejte lubrikační a masážní oleje: Masturbace nasucho nebude mít ani při té nejlepší technice takové kouzlo, jak může mít s použitím lubrikačních nebo masážních olejů. Ty se hodí nejen na stimulaci análního otvoru, ale i při dráždění prostaty.

Ne příliš často, ale pravidelně: Trénink dělá mistra a to samé platí i v případě masturbace. Nemusíte masturbovat každý den, ale čím častěji a pravidelněji to budete dělat, tím lépe můžete poznávat své tělo a objevovat nové formy dráždění.

Jak fungují přípravky na lepší prokrvení pohlavní soustavy a proč je doporučuji

Jak fungují přípravky na lepší prokrvení pohlavní soustavy a proč je doporučujiJednou z nejlepších cest jak zlepšit vzrušení během masturbace a dosáhnout ještě víc intenzivnější orgazmus je co nejlepší prokrvení pohlavní soustavy. To totiž zvyšuje vzrušivost a vnímání sexuální stimulace a dráždění v erotogenních zónách.

Za účelem podpory existují i přírodní přípravky:

Jde o tablety na vnitřní užití nebo o krémy a gely na vnější použití, které jsou založeny na kombinaci aminokyselin a extraktů z rostlinných afrodiziak

Z aminokyselin se nejvíc využívají L-ArgininL-Citrulin, které pomáhají mužům i ženám na rozšíření cév a tím i zlepšení prokrvení penisu nebo pochvy. Pokud jde o rostlinná afrodiziaka, v přípravcích pro muže dominují Kotvičník zemní nebo Ženšen, v případě tablet pro ženy zas Damiána nebo Řeřicha peruánská.

Tablety i gely jsou oblíbené i kvůli tomu, že:

je koupíte bez receptu nebo předpisu, jsou totiž dostupné volně a koupit je můžete v lékárně nebo i přes internet v eshopu oficiálních výrobců
mají dobrý poměr ceny a výsledků a to tak pro krátkodobé jako i pro dlouhodobé užívání
jsou bezproblémové na dávkování a aplikaci, a to kvůli přírodnímu složení, takže mají minimum nežádoucích efektů

Účinky tabletek i různých produktů na vnější využití závisí od dávkování. To by mělo být pravidelné a dlouhodobé. Čím delší je, tím lepší jsou výsledky. U každého muže nebo ženy ale mohu být individuálně intenzivní, jelikož účinné látky jsou přírodního typu.

NA VITALITU A LEPŠÍ ORGAZMUS

Zapomínat nemůžeme ani na největší trumf těchto přípravků a to je široké působení, co se týká především tablet. Ty pro muže mohou kromě podpory erekce zlepšit i libido, ty pro ženy zas podporují zvýšení fyzické výkonnosti a mentální vitality.

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimi

Přípravky, které jsem vyzkoušel já i má partnerka a naše zkušenosti s nimiChtěli byste některé z tabletek, krémů nebo gelů vyzkoušet? Rozhodně uděláte dobře, no dbejte na výběr. Ověřte si kvalitu složení, koncentraci účinných látek a hlavně praktické zkušenosti a reference. Není nic horšího, než sedívat jenom na nízkou cenu nebo uvěřit pouze slibům od výrobce.

Na základě vlastních zkušeností, ale i zkušeností mé partnerky, vím, že široká nabídka značek neznamená automaticky, že všechny jsou kvalitní. Oba jsme zkoušeli vícero tablet, krémů i gelů, a pokud byste se chtěli inspirovat, tyto se nám pozdávali nejvíc:

Pro ženy:
ProduktHodnoceníOvěřená koupěRecenze
1. Stoporex Women
Více infomoje recenze
2. Feminus pro ženy
Více infomoje recenze
5/5 - (1 vote)

Jeden komentář

  1. Z vlastní zkušenosti můžu říci, že si masturbaci užiji tehdy, pokud si gel dám za žalud i na ruku a pak rukou můžu přejíždět i přes žalud. Příjemně to klouže a hlavně nehrozí, že si sedřu žalud od předkožky. Jediný problém je pak to, že se musí člověk umýt, jelikož ty gely jsou fakt kvalitní a mažou a mažou …

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *